يه روشي تو انجمن موبايلستان هستش كه اگه انجام بدي گارانتي عمرا بفهمه روت كردي :46:نقل قول:
ولي همونطور كه دوستمون گفت به احتمال قوي مشكل از خود هدفون هستش و گوشي 100% سالمه چون بارها براي من اين مشكل پيش اومده.
Printable View
يه روشي تو انجمن موبايلستان هستش كه اگه انجام بدي گارانتي عمرا بفهمه روت كردي :46:نقل قول:
ولي همونطور كه دوستمون گفت به احتمال قوي مشكل از خود هدفون هستش و گوشي 100% سالمه چون بارها براي من اين مشكل پيش اومده.
آره مایکروتل بردم هم شعبه مرکزی و هم شعبه بازار موبایل ولی جفتشونم گفتن نداریم تازه میگه معلوم هم نیست کی بیارن.نقل قول:
میدونید هزینش چقدره؟؟؟ من شنیدم حداقل 450 تومان باید بدم :41:
بعله خیلی گرونهنقل قول:
مال S2 که یک نسل قبلتر از این صفحه نمایش هست و الان هم تا حدود زیادی موجوده بالای 250 تومنه
فکر میکنم که مشکل از هدفون نباشه
آخه هدفونهای مختلف رو امتحان کردم ولی بازم همونجوری هست
مثل اینکه جک گوشی مشکل پیدا کرده انگار یه اتصالی خیلی کوچیک داره که اینجوری میشه یا شاید کلا جک باید عوض بشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
دوستان قیمت گوشی چنده؟؟
سلام .نقل قول:
خوشبختانه این عیب نه الکترونیکی هست نه الکتریکی .
این عیب مکانیکی هست یعنی فقط یکی از سه فلزی که با فیش هدفون باید تماس داشته باشه تماسش مشکل داره .
اگر با زدنِ کمی اسپری کنتاکت که مخصوص تمیز کردنِ ولوم هائی هست که خش خش میکنه برطرف نشد باید گوسی باز بشه و اون سه فلز بررسی بشه که کدومش درست تماس نداره و کمی فشارش بدن تا به فیش هدفون درست بچسبه .
اونهائی که رادیو و ضبط و تلوزیون و ویدیو و اینا تعمیر میکنند دارند .
اگر هم دوست دارین میتونین یکی بخرین و تو خونه نگه دارین . بدرد تعمیرکارهای خودکفا میخوره .
:20:
فقط مراقب باشین حتما کنتاکت اسپری مخصوص تمیز کردن باشه نه روغن دار .
کمی اسپری بزنید توی جای فیش هدفون بعد همون موقع چند بار فیش هدفون رو بزنید و در بیارید تا خوب کثیفیها رو بسابه و تمیز کنه .
شاید لازم باشه دو یا سه بار انجام بدین .
اسپری کنتاک" یک لوله ی بسیار نازک هم داره" که برای جاهائی که باید دقیقا روی قطعه ی مورد نظر اسپری کنین ازش استفاده میشه .
با اون لوله میتونید توی سوراخ جای فیش رو راحت اسپری بزنید بدون اینکه روی گوشی پاشیده بشه .
میگم این اسپری که گفتی یهو نزنه داخل گوشی رو داغون کنه؟
شهاب جان اسپری خشک باشه(چرب نباشه) هیچیش نمیشهنقل قول:
خود تعمیرکارها از این نوع اسپری استفاده می کنن معروف ترینش هم برند ناهید هست
کسی نمیدونه قیمتش چند شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت 16 گیگ با گارانتی سامتل 1450
از یه مغازه دار پرسیدم
بدون گارانتی چند درمیاد؟
بدون گارانتی نزدیک به 100 تومن ارزونتر در میاد
1350 میشه گیر آورد تا 1300 هم میشه گیر آورد
اقا چقد رفته بالا :18:
من ماه پیش با مایکروتل گرفتم 1280
محتوای مخفی: !
- دوستان مشکلات این گوشی چیه ؟
- باتری چطوره؟
- نقطه روی صفحه نمایش معلومه یا نه ؟
- کیفیت رنگ این گوشی چطوره ؟
- لگ نداره ؟؟
- رنگ های مشکی و خاکستری عرضه شدن ؟ اگه نه , کی میاد ؟
نظر شخصی مننقل قول:
تا حالا مشکلی نداشته برام (ولی قیمتش شاید یه کم نقطه ضعف باشه براش ولی می ارزه)
باطری عالی (نرم افزار zdbox رو نصب کردم و power saver رو توی اون فعال کردم عالی شده)
کیفیت رنگش هم عالیه
تا حالا توی بازی های hd هم لگ نداشته برام
سوال آخری رو نمی دونم
.
تا الان روت هم نکردم . چون تمام نرم افزار هایی که می خواستم نصب شده (غیر از اونایی که برای ------ هست )
برو بچ هرکی لوازم جانبی جدیدی پیدا کرد مطلبش رو بذاره ممنون میشیم
چرا بعضی جا ها رنگ سفید ارزون تر از سرمه ایه؟ مگه رنگ سفیدش مشکلی داره یا سرمه ایه کیفیت رنگ بهتری داره ؟
چون آبیش دیرتر اومد و مثلا کمیاب ترهنقل قول:
کلا رنگ ها هیچ وقت هم قیمت نیستند و الکی هم باشه قیمت یکی رو بالاتر میگن
بچه ها دیجی کالا رنگ قرمز و سرمه ای رو آورده با قیمت های فضایی 1599
دوستان برای این گوشی چه حافظه ای بگیرم مناسبه ؟ 16 یا 32 گیگ ؟ و چه مدلی ؟
32بهتره
کلاس ده سندیسک یا پاتریوت
حدودا چنده قیمتش ؟نقل قول:
با این وضع دلار نمیتونم بگم چیپس مزمز چنده:دی
سلام اس 3 سفید رو امروز خریدم 1440 شارژ اولیه رو چند ساعت بزارم ؟؟
آندروید راحت ویروسی میشه ؟ برای جلوگیریش چه کار کنم ؟؟
مبارکت باشهنقل قول:
توی گوشی های جدید اینکه شارژ اولیه رو چند ساعت بذارم معنی نداره عزیزم
شارژ اولیه با آخریه هیچ فرقی نداره ولی خب بذار تا 100% شارژ بشه
اندروید هم اصلا راحت ویروسی نمیشه اگه برنامه الکی روش نصب نکنی خودت
ولی محض اطمینان میتونی آنتی ویروس هم نصب کنی
سلام
این گوشی رو می خوام بگیرم داخل جعبه ش چیا هست و گارانتی اصلی ش چیه و اصلی و تقلبی هم داره؟
گالاکسی نوت یه سری امکانات نرمافزاری داره مثلا وقتی که اس ام اس ی رو می خوام گوشی رو بگیری در گوشتون خود گوشی به صورت اتوماتیک به اون شماره اس ام اس زنگ میزنه دونه اینکه کاری بکنید و چنتا دیگه ، اس 3 هم از این جور چیز ها داره
ممنون
مباركت باشه رفيقنقل قول:
بزن تو شارژ هروقت فول شد از برق بكش اگرم نكشي خودش قط ميكنه.
در مورد انتي ويروس هم اگه حواست باشه مشكلي پيش نمياد ولي نصب كني بدنيست منكه نصب نكردم.
- دوستان این علامت بالای صفحه واسه چیه ؟ چطور میشه بردش ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- یکی 2 تا نرم افزار دان کردم نصب نشد یه وال لایو هم دان کردم نمیدونم چطوری باید نصب بشه دلیل نصب نشدش چیه ؟
لایو وال رو گرفتم روش کلیک میکنم میره تو قسمت سکوریتی یه راهنمایی کنید ممنون میشم
آندروید برای اولین که تو یه گوشی اجرا میشه به طور پیش فرض فقط نرم افزار هایی که از گوگل پلی دانلود شده رو میشه نصب کرد
برای نصب همه ی نرم افزار ها شما باید به این آدرس برید:
Setting-security
شما باید تیک گزینه ی Unknown Sources رو فعال کنی
بعد هر نرم افزاری دوست داشتی نصب کن
این علامت Edge هستنقل قول:
یعنی همون اینترنت موبایل
برای غیر فعال کردنش که توصیه میکنم حتما هم غیر فعالش کنی 2 تا راه هست:
1. از توی Setting که دقیق یادم یادم نیست
2. دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دار وقتی صفحه روشنه، یه پنجره باز میشه که توش Data Network mode رو بزن تا غیر فعال شه
آقا پدرام از نوتیفیکیشن گوشی هم میشه این دیتا رو غیر فعال کرد
از بالای صفحه ی گوشی دستت رو به پایین بکش نوتیفیکیشن میاد پایین
بعد اون بالا یه گزینه داره به اسم data رو اون یه لمس خشک و خالی بکن تا غیر فعال بشه
سلام..
دوستان اندروید 4.1 رسمی ریلیز شده؟
به صورت OTA در دسترسه؟
نه هنوز به طور رسمی نیومده هفته ی اول october ریلیز میشه
ایول آقا مهیار تبلیغ باهالی بود
سامسونگ پارسال هم واسه s2 از این تبلیغ های خنده دار میداد و طرفدارهای اپل رو مسخره میکرد
بیشتر به نداشتن NFC تو آیفون 5 مانور داده و جالب اینجا بود که طرفدارای اپل هیچی ازش نمیدونستن و واقعیت هم همینه:31:
چند سوال دارم توی یه دمو اینها رو دیده بودم که جالب بودن و فر کنم غیر فعل باشه واسم :
1. علامت چشم که باعث میشه وقتی داری چیزی میخونی صفحه نمایش خاموش نشه کجا فعال میشه ؟
2. power saving چیه ؟
ممنونم
1 . settings ---> display ----> smart stayنقل قول:
2 . روی power saving ضربه بزنی کارهایی که با فعال کردن این گزینه انجام میشه رو نوشته.
بگید دیگه منتظرم...:42:نقل قول:
توی جعبه فقط گوشی - باطری - کابل شارژ و usb که با هم هستند و دو تا راهنمای کاغذی هستنقل قول:
گارانتی های موجود هیچ کدوم اصل نیستند و همه شون نمایندگی خودسر هستند ولی مثل اینکه مایکروتل از بقیه امکانات بیشتری داره
آره اس 3 این قابلیت و چندین قابلیت دیگه هم داره که توی قسمت motion هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها دیشب ساعت گوشیم خودش 1 ساعت اومد عقب
برای شما هم اینجوری شد؟
خیلی جالبه