شبا وقتی مینویسه online یعنه از روزانه داره استفاده می کنه؟
Printable View
شبا وقتی مینویسه online یعنه از روزانه داره استفاده می کنه؟
مودم ریست کن چند دقیقه دانلود کن بعد دوباره مودم ریست کن بورو تو پنل کاربری ببین شبانه زده یا روزانه
واسه من از 1 و 10 دقیقه رفت تو حالت شبانه
من دیشب 7 گیگ دانلود کردم 3گیگ از ترافیکم کسر شده (ولی تو پنل زده 7 گیگ رایگان)!زنگ زدم مخابرات میگه از ترافیکت کسر میشه ولی از مبلغت کسر نمیشه(عین جملشه)
گفت یعنی ریز کارکردت رو ببینی مجموع ترافیک مصرفی رو از رایگان کسر کنی اون میشه مصرف واقعی ترافیکت و هر چی اونجا رایگان زده رایگان حساب میشه.
من که مطمئن نیستم درست گفته باشه .
وضعیت دیشب شما چطور بوده؟!
دیشب از ترافیک من هم کم کردن !
واسه من تو پنل شبانه رایگان زده ولی از ترافیکم کم کرده و adsl صبح قطع شده بود واقعا هرکی به هر کی که میگن همینه
چرت گفته در حد المپیک الان من 2 گیگ ترافیک داشتم صفر کرده چراغ مودمم قرمزه به اینترنت نمیتونم وصل شم تو ریز کارکرد هم تمام شبانه رو زده رایگان حالا اگه از مبلغم کم نمیکنه پس چرا ارتباط من قطع شده؟نقل قول:
شما هم با پشتیبانی تماس بگیر ببیین چی میگه !من 11گیگ ترافیکم تو 2 شب فر خورده!نقل قول:
همگی پیگیری کنید ک درست بشه !
من دوباره زنگ زدم به یارو میگم یا مخابرات از قصد داره اینکارو میکنه یا سیستمتون مورد داره طرف هم گفت خا پیگیری مکنم و قطع کرد!!
قبلا هم این اتفاق افتاده بود؟؟؟
دیشب مشکلی نداشت و ترافیکِ شبانه حساب کرده
ولی پریشب از ترافیکِ روزانه م 3.5 گیگ کم کرده
تماس گرفتم با پشتیبانی، اسم و شماره تلفنم رو یادداشت کرد و گفت میبریم سرپرستی استان پیگیری میکنیم حتماً
طرف میگفت امروز به غیر از شما 6 نفرِ دیگه هم تماس گرفتن همین مشکل رو داشتن
امیدوارم ترافیکِ از دست رفته رو برگردونن
سلام به همه دوستان بالاخره از این شاتل دزد دارم راحت میشمو میام مخابرات .رفتم واس گرفتن ۵۱۲ طرف گفت اگه یه مگم میخوای مشکل نداره !دیدم ماه اوله یه چک کنم چه طوره !بعد گفت طرح قدیم میخوای یا جدید ! گفتم فرقش چیه گفت ترافیک و قیمت طرح جدید کمتره گفتم من که ترافیک زیاد میخوام همون طرح قدیم بده !فقط یه چیزو نپرسیدم اینکه کدومشون شبانه رایگان داره و ترافیک مازادشو باهم فرق داره ؟دوستان اگر کسیم میدونه بگه چه طور میشه مودمو طوری تنظیم کرد که شب با اکانت شبانه و روز با روزانه بره ؟بعدشم واسه تنظیماتش کار خاصی داره یا نه مثل جاهای دیگس ؟مودم وایرلس از کارت شبکه استفاده نمی کنم فقط وایرلس !
دوستان با پشتیبانی زنگ زدم گفت مخابرات محدودیت شبانه گذاشته دانلودنون اگه زیاد باشه از اکانت روزانه کم میکنه بعد من گفتم خوب من که هفته ای یه شب دانلود می کنم اصلا من به درک دوستم 512 16 گیگ داشت تازه 2 روز تمدید کرده 2 شب دانلود کرد 2 تا 8 گیگ ترافیکش صفر شد اون چی بعد گفتم دوستام(شماها رو می گمو:31:) از شهر های مختلف همه همین مشکل رو دارن بعد یه مکثی کرد گفت امروز چند نفر دیگه هم با این مشکل مراجعه کردن الان که مخابرات بسته فردا حتما زنگ می زنیم پیگیری می کنیم با این تعاریف احتمالا سرورها مشکل دارن خلاصه کلی با خوش و بش کردیم و تمام:27:
یعنی خداییش تا تاین سران اجلاس غیر متعهد ها رفتن اینا دوباره چاپیدن مردمو شروع کردن:18: خلاصه این تیری بود که رفت تو تیردونمون باید سوخت وساخت:31:
مثل اینکه همه این مشکل رو دارن.ترافیک من هم دو شبه که رایگان محاسبه نشده و حدود 2 گیگ از ترافیکم کم شده:23:
من که بلدم از خجالتشون در بیام
یعنی 1 % احتمال داره این ترافیکو پس بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من که چشم آّب نمیخوره×!
ماهی 2 شب هم از این بازیا در بیارن چن برابر بیشتر از حالت عادی به جیب میزنن و سود میکنن
داداش من بلدی به ما هم بگو یه رخی نشونشون بدیمنقل قول:
واقعا که،امیدوارم مشکل از باگ سیستم بوده باشه و این ترافیک ها رو بر گردونن.
اینا باگ سیستم رو گشاد تر نکن ترافیک بیشتر بره نمی خواد ترافیکو برگردونن
میتونی idm نصب کنی , بهش بگی فایلو به ۴ یا ۸ یا ۱۶ قسمت تقسیم کن به این صورت سرعت دانلود فایل زیاد میشه !نقل قول:
عزیزم تک لینک که ما ازش یاد می کنیم همون یه لینک دانلود در idm هست که به 4 یا 8 یا 16 قسمت تقسیم شده باشه
برا منم 1.8 گیگ کم کردن! از شانس بد ما همون شب که دانلود کردیم ، مخابرات قاط زد!
من ایمیل زدم گفتم چرا رایگان شبا اینجوری شده؟
اونا جواب دادن:
با سلام
قطعی ذکر شده بطور کاملاً خود آگاه سیستم قطع می شود تا محاسبات رایگان آغاز شود
در صورتیکه کاربر قطع نشود متاسفانه مصرف از ساعت 1 تا زمان قطعی رایگان نبوده و با اعتراض کاربر قابل پیگیری است
با تشکر
اداره دیتا
الان متوجه شدم عزیزان زحمتکش و دزد در شرکت مخابرات مازندران واسه 2 گیگ دانلود شبانه الانم 850 مگ ازم کم کردن .خداحافظ دانلود شبانه خداحافظ اینترنت مخابرات .......
قبلا هم اینجوری شده بود؟
3گیگ هم امشب رفت
دوستان بابلی از دیتا پیگیری کنید ببینید چیکار میخوان بکنن
لامصب تازه 4 روز پیش 6ماهه بستم
ای بابا امشب هم که از ترافیک کم شده.فکر کنم این کار به صورت کاملا خود آگاهانه انجام شده و از این به بعد هم همین آشه و همین کاسه.
باید ساعت 1 بامداد مودم خاموش روشن کنین تا بره تو شبانه.
حالا واسه احتیاط ساعته1:20
واسه من کم نمیشه. ولی ساعته 3 قطع میشه دیگه دانلود نمیکنه
من که امروز رفتم مخابرات آمل شمارمو نوشتن قراره نامه بزنن بابل پیگیری کنن.سرعت Downstream از 4 مگ به 2 مگ تبدیل شد کسی نمیدونه چرا؟
سلام و عرض ادب:11:
عرضم به خدمت شما دیروز زنگ زدم و پیگیر ترافیکای کسر شده ی شبانه شدم، گویا امروز دم ظهر درستش کردند و دوگیگ بهم پس دادند
دوستان آملی با این شماره تماس بگیرند 2226007
سلام و عرض ادبنقل قول:
:11:
دوست عزیز، اصلاً و به هیچ عنوان به خاموش و روشن کردن مودم ربطی نداره
شب پنجشنبه، که فرداش کل ترافیکم از بین رفته بود، اونشب بنده ساعت یک و نیم بامداد مودم روشن کردم
عرض شود که دیشب ساعت یک اصلاً مودمم خاموش نشد، ولی آی دی ام رو تنظیم کردم، ساعت 4.15 خاموش بشه، حدودا 4.5 گیگ دانلود شبانه داشتم، بدون کسر ترافیک
به نظرم:
1. به صورت آگاهانه یا ناخودآگاه، ساعت شبانه و رایگانشون تغیر کرده و کم شده
2. یا اینکه واقعاً مازاد دانلودهای بیش از 4-5 گیگ؛ غیر رایگان محسوب میشه و از ترافیک کاسته میشه (حجم دانلود رو دقیق نمیدونم فقط حدس زدم)
بهرحال دیشب ساعت 4.15 سیستمم خاموش شد، 4.5 گیگ هم دانلود کردم از ترافیکمم هیچی کم نشد، شما هم تست کنید شاید جواب داد
موفق باشید:7:
سلامنقل قول:
دوست عزیز، این چند ماهی که بنده از سرویس مخابرات استفاده میکنم، اینجوریش اولین بار بود
ولی اتفاقهای عجیب تو مخابرات زیاد میفته، بالفرض یه روز من اصلاً خونه نبودم، هیچکسی خونه نبود، یه گیگ ترافیک روزانه از ترافیکم کم شد:27:فکر کنم ارواح خبیثه خونمون داشتند فیلم دانلود میکردند:22::38:
یا یکی از دوستان 100 گیگ ترافیک رایگان بهشون هدیه داده شد:27::39::31:
یا بنده خودم، پول سرویس یه ماهه به مخابرات دادم، برام سه ماه تمدید کردند و ...
نه برادر! من دیشب نزدیک 250 مگ دانلود داشتم و همشم کم کرده از روزانه! این شبا همش داره کم میکنه! دیگه باید پیگیری کرد قضیه رو!!نقل قول:
پریروز زنگ زدم پشتیبانی این جریانِ کم شدنِ ترافیکم که شبِ جمعه فقط اتفاق افتاده بود رو گزارش دادم
طرف شماره تلفن و اسممو نوشت
امروز چِک کردم دیدم 4.5 گیگ ترافیک به حسابِ روزانم اضافه شده (همون مقداری که همون شب دانلود شده بود و به حسابِ روزانه حساب کرده بودن)
شماها هم پیگیری کنید حتماً جواب میدن..یعنی وظیفشونه باید جوابگو باشن
این شماره ی آقای اخضری رئیس دیتای مازندران هست
091xxxx1خواهشا فردا صبح زنگ بزننید بگید مشکل دارید .من صبح بهش زنگ زدم میگه مورد شما تا حالا دیده نشده که پیگیری جدی بشه
اگه میتونید به رفقاتون هم بگید زنگ بزنن من نزدیک 20گیگ از دست دادم فردا صبح هم نامه کتبی مینویسم پیگیری کنن
__________________________________________________ ___________________________
با توجه به افزایش ترافیک و غیر اخلاقی بودن اعلام شماره اونو حزف کردم با این حال اگه هنوز دوستان مشکل دارن پ.خ بدن تا شماره بهشون بدم
آقا 5 گیگ به من ترافیک دادن:18:
جللخالق معجزه شد
به میزان دانلود دیشبم بود
منم 2 گیگم برگشته خدارو شکر
واسه من هم نیم گیگ برگشت. معلوم نیست دارن چی کار میکنن.
خدا به داد ما برسه:18:
ترافیکتونم برگردوندن باز اعتراض دارین عجب ادمایی هستین بنده خدا ها یه بار اومدن مشتریمداری کنن حقتون رو بهتون بدن دیگه چرا نگرانین
تو مو بینی و من پیچشه مونقل قول:
نمیخوایم به ما خوبی کنن. حق خودمونو بدن بسه
2 گیگ ترافیک منم برگشت.من امروز رفتم مخابرات پرسدم گفت چیزی که رفته دیگه بر نمیگرده عجیب بود این حرکت!الان شب میشه دانلود کرد یعنی سیستمشون درست شد؟
دوستان توجه کنن بعضی ها می خوان ببینن که شبانه ترافیک کم می کنه یا نه ممکنه یه فایل بزارن برا دانلود و بعد مودم رو ری استارت کنن ببینن حجم کم شده یا نه و وقتی دیدن حجم کم نشده میشینن دانلود می کنن اما این مشکل اخیر مخابرات در زمان دانلود شبانه به هیچ عنوان حجم کم نمیکنه تا ساعت 6 ولی از ساعت 6 که گذشت با تعجب می بینید که چراغ مودم ناگهان قرمز شده و دیگه وصل نمیشه پس اگه دیدید هنگام شبانه ترافیک کم نکرد نشینین زرتی دانلود نکنین من میخوام از ساعت 1:30 شبی نیم ساعت به ساعت دانلود اضافه کنم تا ببینم تو ساعت خاصا دانلود بشه ترافیک کم می کنه یا نه و بعد این کار می خوان از 500 مگ دانلود شبانه شروع کنم و شبی 500 مگ بهش اضافه کنم ببینم محدودیت حجمی گذاشتن یا نه هر کی هم اگه می تونه یه همکاری بکنه
دوست عزیز شاید برا شما اولین باره که داره این اتفاق میفته ولی برا من چندمین باره و هر بار که زنگ زدم بعد چند هفته ترافیکمو برگردوندن چیزی که مهم بود این بود که ترافیکو بر می گردوندن ولی این بار طی 2-3 روز ترافیکو بر گردوندن برام جالب بودنقل قول:
من تا الان که چک کردم چیزی کم نکرده و حدود 500 مگ هم دانلود کردم.
مثل اینکه درست شده الان چک کردم هیچی کم نکرده.