دوست من برو پستامو دوباره بخون شما اصلا" نفهمیدی من چی نوشتم!:n06:نقل قول:
Printable View
دوست من برو پستامو دوباره بخون شما اصلا" نفهمیدی من چی نوشتم!:n06:نقل قول:
وقت گیر ترین بازی ای که تا حالا گیم کردم همین بازی هست.
همه سری هاش این طوری هست!! :n02:
من که از اولین نسخه دارم بازیش میکنم واسه همین هم دنبالش میکنم وگرنه فکر نکنم برم دنبالش. دی
کاش زیر نویس رو فارسی هم میکردن بتونیم بفهمیم چی میگن!! دی
من که بعضی جاهاشو اسکیپ میکنم اگه فارسی بود هیچ جاشو اسکیپ نمیکردم و میشد هم فهمید داستان از چه قراره!:n02:
کسی تونسته DLC جدید و روی نسخه BLACK BOX بازی کنه؟
مگه 12 تا سکانس نیست ؟ چرا بعد از 12 بازم شروع شد و دو تا علامت تعجب اومد تو نقشه؟ وقت نکردم بازی کنم ولی ممنون میشم بگین.
بعد از تمام کردن بازی سوالاتی تو ذهن آدم میمونه که میپرسم: :n02:
با پدرش که رفیق شده بود چرا نابودش کرد؟!! خیلی بد بود اون تیکش!
جریان اون فرشته چیه چرا شوهرشو با چاقو زد ما که نفهمیدیم! :n02: داشت به دزموند نشون میداد.
چارلز لی هم خیلی راحت از پا در آورد فک میکردم خیلی وقت ببره چون آخر مرحله یکیش میمونه اونم نابودیش سخته آدم خسته میشد :n02: تو یکی از نسخه های قبلی بود که دارم میگم.
آخرین دمو جریانش چیه؟ جریان اون شی دایره ای شکل چیه که هایزم اونو از یکی تو اول بازی گرفت و آخرشم دزموند گرفتش و اون در بزرگ رو باز کرد. بعد اینجا که دمو نشون میده اینجا جریانش چیه؟
اسم کانر هم پسر اون پیرمرده بود که روی اون پسره اساسین گذاشت؟ کانر چرا دوستشو هم تو یکی از مراحل کشت؟
بعد از تموم شدن دموها یه آهنگ میزد خیلی ناراحت کننده بود اونجا که کانر عکسها رو کند و برد آتیش زد! :n30::n02:
یه چیز دیگه که این خونه ها یا مثلا خونه ای که کانر با اون پیرمرده زندگی میکنه هنوزم هست یا همینجوری تهیه کننده درستش کرده؟ :n02: چون آخر بازی رفتن اون شی دایره ای شکل رو از همون جا گرفتن!
تو DLC چه ماموریتایی هست؟
در آخر ببخشید زیاد شد. شایدم هنوزم بوده من یادم رفته ! :n02::n09::n16:
جواباتو با رنگ قرمز نوشتم اگه ابهامی بود بازم بپرس!:n06:نقل قول:
آقا یکی بگه این پچه نیومده ؟
پچی که قرار بود افت فریم رو ردیف کنه :n15:
نه داش نیومده اگه بیاد مجید جان خودم سریعا" در خدمتم!نقل قول:
یه چیز دیگه یادم رفته . آخرش نفهمیدیم از کجا باید تیرهای جدید بگیریم ؟ دی / تیر کمان منظورم.
بعدشم کاش سوال یک رو هم جواب میدادی بازی الان تمام شده یا نه؟ من دارم بازم میرم جلو.
مگه 12 تا نیست؟!
دزموند آخرش دستش رو گذاشت روی گوی بعد کشته شد چی شد؟ دیگه نشونش نمیده؟
این بازی اصلا یه جوریه ها. این زیرنویسش فارسی باشه یه چیزا رو میشه فهمید.
به نظرتون چطوری زیرنویسش رو در بیاریم از بازی فارسی کنیم بندازیم روش؟ :n02:
در ضمن تهیه کنندگانش خیلی وقت گرفت تموم بشه !! یک ساعت فک کنم شد تا تموم بشه خسته شدیم!! نامرد ردش نمیشد کرد! دی
یه چیز دیگه که یادم اومد: چرا پدر کانر اول اساسین بود بعد شخصیت عوض شد؟!
اینم یادم رفته دی: وقتی دکمه R رو میزنی بعد دو تا گزینه داره سمت راست به گزینه بالایی چطوری میشه رفت من یادم رفته؟ فکر کنم قبلا یاد داده بود؟ هر کاری کردم نشد. نکنه نمیشه ؟! دی
راستی این DLC The Tyranny of King Washington اومده چه چیزا اضافه شده؟؟؟کسی بازی کرده بیشتر توضیح بدن......
ارزش دانلود کردن داره؟؟؟
ممنون
جواب هارو نوشتم البته اونایی که میدونستمنقل قول:
خوب دوستمن قیوم!نقل قول:
برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخون خیلی چیزا دستگیرت میشه!
هر منویی که تو بزی با R یا T یا ... باز میشه با موس قابل کنترله و میتونی به راحتی باموس بری روشون و بازشون کنی!:n06::n16:موفق باشی:n12:
نه فعلا" دیگه !نقل قول:
اگه ریلیز شد من خودم در خدمتم!:n06::n11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ببینید چیزی از دست ندادین!
تاریخ انتشار DLC بازی Assassin’s Creed III تحت عنوان Tyranny of Washington اعلام شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین قسمت از سه بخش داستانی ظلم و استبداد جورج واشنگتن در بازی AC3 به زودی منتشر می شود. در تاریخ ۱۹ فبریه منتظر این DLC باشید.
در این DLC ، واشنگتن صاحب تاج و تخت می شود و این وظیفه کانر است تا او را نابود سازد. خود را برای یک ماجراجویی هیجان انگیز در این برهه زمانی آماده کنید.
پک کامل این بازی به همراه این بسته الحاقی $۲۴٫۹۹ اعلام گردید ولی به تنهایی نیز می توان این DLC را با قیمت $۹٫۹۹٫ تهیه کرد.
در طی درخواست های پی در پی و اعتراضات ی در پی نسبت به شخصیت بازی و داستان پردازی و نوع پوشاک شخصیت ...
یوبی سافت تماما" شخصیت را عوض کرد و لباس های شخصیت بیشتر به الطیر شبیه خواهد بود!
همچنین نوع شخصیت و نوع مبارزات و نوع حرکت و نوع تجهیزات!:n06:
تمامی نسخه های اساسین رو روی پی سی نصب کردم و بازی کردم ولی یه بار نشد یه کدومو بتونم تا اخرش برم ... خیلی زود از بازیش خسته میشم.
امیدم به این نسخه بود که اینم خیلی خسته کننده شد :n14:
مگه میشه نیومده باشه فک کنم یه هفته پیش اومده پس تو گوگل ریخته اونا چیه:n13:نقل قول:
راس میگه اتزیو ... این همه از بازی گذشته یعنی هنوز بچ ندادن:n13:نقل قول:
فعلا" که تو سایت یا فروم یوبی خبری نیست!نقل قول:
بازی AC IV هم خیلی شبیه به AC I خواهد بود و همچنین شخصیت و هم محیط بازی محیطی ترکیبی خواهد بود!:n06:
امیدوارم بلاخره یوبی سافت یه اساسین بسازه که من باش حال کنم :n01:نقل قول:
تو دکمه R گزینه Tools هم هست حالا اون عنوان هست یا خودش یه منو هست؟ من هر کاری کردم نتونستم وارد اون بشم.نقل قول:
آره آخری رو بری اتفاقی نمیفته ولی من نفهمیدم دمویی که نشون داد چی رو میخواست بگه؟ کی میدونه؟ مردم رو نشون میداد رو به کشتی بودن ...نقل قول:
12 تاس
اون تعجب ها سرکاریه باو
یکیشو که میری هیچ اتفاق خاصی نمیوفته در کل بازی تموم شده
بابای کانر اساسین بود؟باباش که تمپلار بود :|
بابای کانر اولش اساسین نبود؟ اصلا یادم رفته بابای کانر اولش چیکار کرد! D:
نه دوست من اون تولز یه منو نیست منوز ابزار آلات و اسلحه های کانر هست!(در واقع اسم اون منویی هست که با گرفتن R باز میشه!):n06:نقل قول:
میگم من الان کلا بازی رو حذف کنم؟ دیگه چیز اضافی که نمونده و بازی دیگه تموم شده :n02:
میخـــــــوای بـــــــکـن میخــــــــوای نــــکــــــــــــــــن.... :n02:نقل قول:
به نظر من بمونه رو سیستمت بهتره!
چون هر چند وقت یه بار بازی میکنی و دکمه ها و فن ها و ... یادت نمیره!برا بازی بعدی آماده میمونی!
البته این نسخه ضعیف ترین نسخه بود!
امید وارم نسخه ی بعدی که میاد دکمه هاش مثل اپیزود ها و خود AC II باشه و تکنیکاشم مثل اون باشه!
این نسخه یه افتضاح بود به نظر من که فک کنم 20 % مخاطبین یوبی رو فراری داد!:n09:
افتضاح یک کلمه ناجوانمردانه است.گرافیک بازی عالی و چشم انگیز بود.جو جنگ های داخلی امریکا و جنگ دریایی واقعا زیبا بود و یک چیز ناب و غیر تکراری تو بازی ها که در ورطه تکرار افتادند.گیم پلی خوب بود و فقط داستان جذاب نبود ولی احمقانه نبود
من از همه بیشتر ازادی عمل بهم ضدحال زد :|نقل قول:
گرافیکش فعلا از نظر من فقط کرایسیس زده رو دستش
ولی جنگ های دریایی رو همچنان تو هیچ بازی ای جز اساسین ندیدم
رو ps3 بازیش میکنم بازی لگ داره نمیکشه نمیتونه اجراش کنه !!!
سلام. من تو مراحل اول بازی هستم همونجایی که با یه نفر میآد بیرون و میره جلو تو یه محوطه ای که قرمز رنگه و باید حرفای دو نفرو گوش بده اونجا نمیدونم چی میشه اون مرده میفهمه.چیکار باید کرد؟
سریع برید بین ادم هایی که بقل دیوار تکیه دادند که به حالت خاکستری در میادنقل قول:
سلام
من کرک این بازیو میخوام نصب کردم اجرا نمیشه
ممنون
Assassin’s Creed III – The Betrayal
این DLC دومین بسته ی الحاقی از سه بسته ی الحاقی Assassin Creed 3 است که منتشر خواهد شد. Assassin Creed 3 بازی نام آشنا برای گیمر ها است که Ubisoft وظیفه ی ساخت و نشر آن را بر عهده دارد. این DLC در تاریخ ۱۹ مارس برای PC , Xbox360 , PS3 عرضه خواهد شد.
چجوری میشه از ترینر این بازی استفاده کرد؟
میشه یک توضیح درباره ی مراحل بدید؟
دوست من درباره ی ترینر بازی بهت بگم که بازی به قدری پیچیده درست شده(کد نویسیش پیچیدس!) و ورژن های متفاوت داره که ترینر سازا به راحتی نمیتونن براش ترینر درست کنن!نقل قول:
ترینرایی که درست میشه یا با ورژن بازی نمیخوره یا کلا" اشتباه عمل میکنن و بازی رو خرب میکنن یا بازی خودش میندازه بیرون!
من اینو هر بازی از AC امتحان کردم و میگم!
البته برا AC I یه ترنر داشتم که کار میکرد و از سایت Cheathappens بود!(البته باید تو سایت یه 5 تومنی خرج کنی تا ترینرایه به درد بوخورو بدست بیاری!)
مراحل بازی؟!:n04:(دوست من هزارو اندی مرحلس درباره ی کدومش ؟!)نقل قول:
اگه در حالت کلی می پرسی باید بگم مراحل همش مخفیانس و یا درباره ی کشتن یکی هست!
این بازی واقعا معرکه بود من که حسابی باهاش حال کردم. شنیدم این assassin's creed IIII هم میخواد بیاد واقعیه؟
آره دوست من خیلی عقبی!نقل قول:
یه مرحله توی یکی از مترو های برزیلهنقل قول:
اینم لینک دانلود ترینر ;)
میشه سیو بازی رو بذارید؟
دوست من من ترینر نخواستم که !(خودم ترینر بخوام از یه جای معتبر میتونم بخرم!)نقل قول:
اونقدر هم به این بازی علاقه دارم که اگه هر مرحله رو 20 بار هم برم و نتونم باز تلاش میکنم ترینر ممنوع!:n06:
خوب کجاش؟! این مرحله خودش یه دنیاس!:n09:نقل قول:
اولاش چایی که باید از جایی که بلیط می گیرن بگذرینقل قول: