فول سایز از akg میتونین مدل k44 رو تهیه کنین و k402.نقل قول:
Printable View
فول سایز از akg میتونین مدل k44 رو تهیه کنین و k402.نقل قول:
یک دنیا ممنون .پس با این حساب px 200 می تونه در ایجاد همون حس دلنشین موزیک با باس خوب در کنار جزییات موفق عمل کنه؟حقیقتش باس خوب هدفون برام همیشه مهم بوده ولی دوست ندارم در کنارش جزییات از دست بره (مدل قبلی این هدفون یعنی px 100 نمی تونه راضی کننده باشه و یا هدفونی دیگر که بتونه با مدل نام برده رقابت کنه به طور نمونه sennheiser hd 219 یا همون px 100 و یا koss porta pro ) با عرض معذرت این مدل ها همه closed aire هستند؟ اگر باشند بهتر یا نباشند؟نقل قول:
از بین اون مدل هدفون های داخل گوشی نام بردید خودتون کدوم ترجیح می دید؟ ممنون
گفتم شاید از مدل هایی که برای من چندان شناخته شده نیست مورد مناسبی پیدا بشه!نقل قول:
والا من قصد جسارت به این غول سوند استیج رو نداشتم :31: منظورم همون بیس زیاد و عدم راحتی در استفاده طولانی مدت بود.نقل قول:
خب دیگه بعد از یک سال که پیگیر مطالب بسیار خوب این تاپیک هستم این حداقل چیزیه که یاد گرفتیم. (تشکر هام پای مطالب خوب دوستان هست)نقل قول:
ولی جواب قسمت دوم سوالمو ندادین! (از کجا بگیرم؟)
راستش فعلا كه شركتي بعنوان نمايندگي اين برند معرفي نشده ،قبلا پيشگامان كيش بود و گويا جديدا تهران ملودي اقدام به فروش اين برند ميكنه.يك استعلامي از تهران ملودي انجام بدين فقط تاكييد كنيد كه تخفيف بدن و اينكه معرف رو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفي كنين كه نهايت تخفيف رو در نظر بگيرن.نقل قول:
هدفون px200 هدفون بسيار خوبيست و تا حد زيادي انتظاراتتون رو براورد خواهد كرد.نقل قول:
مدل px100 هم ورژن تقريبا قديمي تر و كوچكتر px200 هست
Close يا open بودن هدفون دليل بر خوب يا بد بودن هدفون نيست ولي در حالت كلي هدفونهاي open صداي بازو airy و وسيع و بيس ضعيف تر نسبت به مدل close دارن.
همه هدفونهاي داخل گوشي معرفي شده صداي خوبي دارن ولي بستگي داره چه نوع صدايي رو دوست دارين.من چون صداي سرد و تيز دوست دارم بيشتر از مدل هاي sennheiser و audio technica ميپسندم.
سلام ، آقا سالار کار همرو راه انداختید جز ما ...
فرمودین چجور صدایی دوست داری ، من هم گفتم صدای تیز دوست ندارم ...
من قصد دارم هدفون Sennheiser HD 598 رو بگیرم ولی با توجه به قیمت این هدفون دیگه نمیتونم یه هزینه ی اضافی هم برای آمپیلی فایر پرداخت کنم ! که دوستان هم گفتن این هدفون نیاز به آمپیلی داره ... !
حالا من میخوام نظر شما رو در این باره بدونم ...
یه هدفون عالی پیشنهاد بدبد که نیاز به آمپیلی و دم و دستگاه نداشته باشه و یا حداقل آمپیلی رو روی خودش داشته باشه !
یه هدفون فول سایز با صدای غیر تیز ( یا همون گرم ) ، بیس خوب ، موارد استفاده : فیلم و بازی و آهنگ . قیمتشم همون زیر 600 تومن باشه دیگه ، پایین تر هم بود که چه بهتر ... و حتماً زیباییه HD 598 رو هم داشته باشه ...
عالیه. دستت درد نکنه بابت لطفی که داری.:10:نقل قول:
حالا که قراره یه تخفیف حسابی بدن فکر کنم مدل DT 770 pro هم تو رنج قیمتی من قرار بگیره!:20: قبلا به خاطر قیمتش خیلی توجهی بهش نکردم. اگه ممکنه یک مقایسه بین DT 770 و M50 انجام بدین تا یکیشو نهایی کنم. خودم چنتا مطلب دربارش خوندم فقط تونستم بفهمم از لحاظ راحتی 770 از m50 بهتره ولی برای بقیه موارد نیاز به کمک شما دارم.
باز هم ممنون از وقتی که میزارید
سلامنقل قول:
ببخشين خوب هدفوني كه همه اين امتيازات رو با هم داشته باشه سراغ ندارم ولي اگه از زيبايي هدفون بگذرين ميتونين هدفون audio technica m50. رو تهيه كنين ولي اگه هدفون با بيس قوي با ظاهر زيبا كه نياز به امپ نداشته باشه و حدود قيمتش ٦٠٠ باشه تنها گزينه موجود در داخل ايران مدل studio از بيتس هست.البته اورجينال اين هدفون كم پيدا ميشه ولي كمي تحقيق كنين ميتونين پيدا كنين.
موفق باشين
کسی جواب منو نمیده؟!نقل قول:
خیلی خیلی لطف کردید برای راهنمایی هاتون .بازم ممنون.نقل قول:
sennheiser hd 215 چطور هدفونی هست ؟ ارزش خرید داره ؟
سلام
میخواستم هندزفری Sennheiser CX 680i رو بگیرم این هندزفری نسبت به قیمتش صداش چجوره؟ بیشتر برایه موقع ورزش کردن میخوام و اینکه تا حدودی صدایه بیس رو دوست دارم و یه چیز دیگه اینکه با توجه به اینکه گوشیم htc sensation هست ایا این هندزفری فقط برایه محصولات اپله و نمیشه رو گوشیه خودم استفاده کنم؟
متاسفانه هدفون گيره اي داخل ايران سراغ ندارم ولي اگه بصورت earpad بخواين ميتونين با بودجه اعلام شده هدفون akg k402 رو تهيه كنيننقل قول:
البته هدفون بلوتوس نوكيا bh-503 بنوعي هدفون گيره اي ميتونه باشه
موفق باشين
سلام
از تاپیک خوبتون ممنون
بالأخره بعد از کلی بالا و پایین کردن انجمن تصمیم گرفتم یه cowon j3 بگیرم
اگه ممکنه یه هدفون مناسب براش بهم معرفی کنید
هم برای گوش کردن موزیک میخوام هم برای ضبط صدای خودم و گوش دادن بهش (interactive) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- پس میکروفون داشته باشه البته مخفی باشه بهتره، خیلی تابلو نباشه
- طولانی مدت ازش استفاده میکنم، راحت باشه و گوشو خسته نکنه
- ترجیحاً نگه دارنده (دور گوش) یا تل داشته باشه البته ظریف چون بیرون و محل کار استفاده میکنم و زیر روسری (ضمناً من عینکیم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اگه noise-canceling هم داشته باشه که بهتر
با تمام این اوصاف میتونم از میکروفون داشتنش صرف نظر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم چند مدل معرفی کنین، قیمت هم 120-100 تومن
میبخشید مطلب طولانی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل سونی هست:نقل قول:
MDR-Q68LW
و پایونیر:
E33-X1
البته قیمت هاشو ندارم و مشکلی که سونی داره اینکه 32 اهم امپدانسشه در حالی که پلیر من 16 اهمه.
تو تهران کجا میتونم هدفون گیر بیارم؟!
مدل ( beats tour( high copy کیفیتش چه جوریاست؟
با سلامنقل قول:
از همه دوستان خواهش دارم قبل از اینکه سوالی پست کنن یه بار پست های قبلی رو بخونن چون مسئله هدفون های beats بار ها تو همین تاپیک بحث شده.
با تشکر
دوستان اگه ممکنه یه مقایسه بین DT 770 pro و M50 انجام بدین تا یکیشو بگیرم.
تمامی هدفونهای سنهایزر ارزش خرید دارن ولی بستگی به این داره که از انواع مدلهای متفاوتی که داره بتونیم هدفونی رو انتخاب کنیم که با کاربرد و سلیقه ما همخونی و مطابقت داشته باشه .لطفا بجای مدل هدفون نوع کاربرد و سبک صدای که دوست دارین رو اعلام کنین تا دوستان بهتر راهنماییتون کنن.نقل قول:
هدفون بسیار خوبی هست و برای کاربردی که میخواین استفاده کنین کاملا مناسب هست فقط شما مدل cx680 رو باید تهیه کنین چون cx680i برای محصولات اپل طراحی شدن و با پلیر شما مچ نیست.نقل قول:
با توجه به اینکه عنوان نکردین چطور صدایی دوست دارین اعلام تمامی هدفونهای موجود در این بازه قیمت کار سختیست .نقل قول:
و اینکه همه انتظاراتی که از هدفون دارین با هم در یک هدفون تقریبا ناممکن هست یا اگر هم بشه هیچ شرکتی یک هدفون همه کاره تولید نخواهد کرد بنا به دلایل اقتصادی .
فعلا با توجه به بودجه اگه هدفون خوبی میخواین نویز کنسلینگ و میکروفون (بخاطر اینکه j3 از خروجی هدفونش جک برای ورودی میکروفون نداره و خود دستگاه میکروفن و یا ورودی برای وصل میکرفون داره)بگذرین تا هدفون مناسب معرفی بشه.
بله هدفونهای دیگه ای هم در این طرح هستن ولی مهم اینکه داخل ایران هم موجود باشه .نقل قول:
شما میتونین از مجتمع پایتخت در میرداماد و فروشگاههای موجود در جمهوری هدفون تهیه کنین.البته خوشبختانه اکثر مراکز فروش لوازم کامپیوتر و لوازم صوتی تصویری هم در این زمینه فعالیت میکنن.مثل مرکز خرید گلستان.
موفق باشین
مقایسه سختی هست.البته من dt770 pro رو فقط تست کردم و بطور دقیق نمیتونم با m50 مقایسه کنم ولی در هر صورت ممکنه برتری هایی نسبت به m50 داشته باشه ولی چیزی که روشنه اینکه در کل و جمع بندی برنده m50 خواهد بود.نقل قول:
ممنون salar_221 بابت راهنمایی
یعنی این مدل Sennheiser CX 680i نمیشه برایه گوشی های اندروییدی استفاده کرد؟
مدله SENNHEISER PMX 680 چی؟میشه برایه گوشی اندرویدی استفاده کرد؟ تفاوتی با cx 680 داره؟
یه چیز دیگه هم که میخواستم بپرسم ببینم کیفیت OMX 180Sennheiser باSennheiser CX 680 چقدر با هم تفاوت دارن؟
مدل های i فقط برای محصولات اپل هست.نقل قول:
cx680 و omx180 هم از لحاظ ساختاری و هم کیفیت صدا با هم متفاوت هستن.برای شما که موقع حرکت و ورزش میخواین استفاده کنین مسلما cx680 مناسب هست چون هم داخل گوشی هست و هم اینکه کاملا داخل گوش چفت میشه که حداکثر صدای محیط رو کم کنه.ولی omx 180 از نوع ایرباد هست و اصلا برای ورزش و محیط های شلوغ مناسب نیست ولی برای یک محیط اروم و بغیر از نوع ساختشون فقط کمی در بیس با هم تفاوت دارن و تقریبا یک کیفیت پخش صدا دارن .
ایرفون ریموت دار برای آیپاد تاچ چی پیشنهاد میکنید ؟ زیر 100 تومن باشه
سلام و ممنون بابت پاسختوننقل قول:
با توجه به اینکه عنوان نکردین چطور صدایی دوست دارین اعلام تمامی هدفونهای موجود در این بازه قیمت کار سختیست .
و اینکه همه انتظاراتی که از هدفون دارین با هم در یک هدفون تقریبا ناممکن هست یا اگر هم بشه هیچ شرکتی یک هدفون همه کاره تولید نخواهد کرد بنا به دلایل اقتصادی .
فعلا با توجه به بودجه اگه هدفون خوبی میخواین نویز کنسلینگ و میکروفون (بخاطر اینکه j3 از خروجی هدفونش جک برای ورودی میکروفون نداره و خود دستگاه میکروفن و یا ورودی برای وصل میکرفون داره)بگذرین تا هدفون مناسب معرفی بشه.
من صدای گرم و طبیعی رو میپسندم البته بیس خیلی بالا رو دوست ندارم
از میکروفون و نویز کنسلینگ هم گذشتم :44:
حالا چه پیشنهادی دارید؟
سلام
هندزفری SENNHEISER PMX 680 باSennheiser CX 680 چقدر با هم تفاوت دارن؟
بسیار خوب حالا میتونین از بین این هدفونها انتخاب کنین.نقل قول:
sennheiser cx300II
sennheiser cx271
sennheiser cx281
sennheiser omx181
audio technica ckm55
audio technica ck400
audio technica cfk 500
akg k330
akg k328
akg k318
akg k316
موفق باشین
از لحاظ صدایی هیچی چون از یک درایو استفاده میکنن فقط تو نوع ساخت بدنه و نحوه نصب و استفاده فرق میکنن.نقل قول:
سالار جان باید یه تشکر کنم ازت بابت راهنمایی هایی که انجام دادی من امروز با توجه به راهنماییهای شما و همچنین نمایندگی نامداران یه hd 448 گرفتم به نظر یه هدفون فوق العاده میاد
ایرفون ریموت دار برای آیپاد تاچ چی پیشنهاد میکنید ؟ زیر 100 تومن باشه
من خودم اینارو پیدا کردم :
sony DR-EX300iP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sony MDR-EX38ip
Philips SHH9756/28
Creative EP-630i
این آخریو قیمتشو میدونم ولی سه تای قبلی رو نه .کسی قیمت داره ؟
طبق اخرین استعلام من دو مدل سونی موجود نیست و فیلیپس هم حدود 50 یا 60 بود فکر کنم .نقل قول:
خوب پس لطف میکنید یه چیز خوب با بودجه ای که گفتم معرفی کنید؟نقل قول:
ببخشین بودجه زیر 100 بود ولی فول سایز میخواین یا داخل گوشی؟نقل قول:
سلام
من یه هندزفری SENNHEISER PMX 680 خریدم این هندزفری رو پلیر ایپاد نانو کیفیت خوبی داره چون من رو گوشی اندرویدیم هم اهنگ گوش میدم مدل 680i رو بر نداشتم از لحاظ کیفیت صدا رو ایپاد 680 با 680i زیاد با هم تفاوت دارن؟
نه هیچ تفاوتی ندارننقل قول:
اقا سالا ر من میخواستم یه cx680 بخرم تو یه سایت دیگه یه نفر که قبلا خودش داشت گفت : در یک کلام اشغاله :( میخواستم بدونم شما تست کردین ؟
ایشون خیلی لطف داشتن کلا به موسیقی , هنر ,هدفون و ...نقل قول:
کاش ازشون میپرسیدین کدوم هدفون خوبه؟
ببینین در کل هیچ هدفونی بد نیست یعنی اصلا هدفون بد نداریم فقط بعضی از هدفونها نقاط ضعف بیشتری نسبت به بعضی های دیگه دارن و صدای بعضی ها با بعضی دیگه کمی فرق میکنه اونم بلحاظ پخش قوی تر بعضی فرکانسهاست
حالا ما اگه تجربه استفاده از هدفون رو داشته باشیم به اماتور ترین و غیر حرفه ای ترین هدفونها هم نمیتونیم چنین صفتی رو نسبت بدیم چه برسه به مارک معتبر و خوشنامی مثل سنهایزر که بیش از 60 سال تجربه ساخت هدفون حرفه ای داشته و عملا چون میدونه تک تک هدفونهاش شدیدا زیر ذرهبین میره و نقد میشه همواره سعی کرده بینقص ترین رو در رده هدفونهای خودش تولید کنه .حالا سوال من اینه بین همین رنج قیمت cx680 و برای استفاده موقع ورزش (که مسلما شرایط ساخت هدفونی برای این زمینه رو میطلبه مثل ضد اب بودن و چفت شدن کامل داخل گوش و کابل مقاوم و ...) چه هدفونی رو میشه بعنوان رقیب برای cx680 مثال زد؟شاید نهایتا بشه 2 تا هدفون پیدا کرد که حتما در مقام مقایسه با cx680 نخواهند بود.
لطفا شما از این دوست محترمتون سوال بفرمایین تا هدفون پیشنهادی ایشون رو هم مطلع بشیم.
با تشکر
دوست عزیز واقعا مدل گیره ای تو ایران نیست؟پس این همه مردم استفاده میکنند از کجا میاد؟!:31:
میشه لطفا عکس یک مدل از هدفونهایی که مد نظر تون هست رو برامون بزارین تا بهتر متوجه منظورتون از گیره ای بشیم؟نقل قول:
والا من اصلا نمی دونم اسمش چیه توپست قبلی هم اشاره کردم شما گفتی گیره ای!نقل قول:
اینم عکسش:
متاسفانه تو این رنج قیمت من هدفون گیره ای سراغ ندارم.امیدوارم دوستان سریعتر راهنماییتون کنن.نقل قول: