لطفا جواب بدین.نقل قول:
Printable View
لطفا جواب بدین.نقل قول:
نمیشه دوست عزیز سلاح هر شخصی مربوط به خودشه.نقل قول:
چه بد!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
آخه تو 5 میشد.
آپگرید هم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان من در مرحله 4 لیون دچار مشکل شدم پس از صحنه ای که کریس و لیون درگیر می شن و آیدا فرار می کنه بعدش وقتی دمو میره من هم می افتم رو زمین و می میرم مشکل از چی این دیوی دی من دوتا نسخه ناین و یکی فایو داره کرک سالم هم ریختم از باری یا مرحله مشکل داره ؟لطفا کمک کنید با تشکر
به نظر من از لحاظ گیم پلی وفقیتی نصیبش نمیشه البته من تازه
آپگرید نداره ولی یه سری Skill هست که تاثیر روی مسایلی از قبیل حمله,دفاع,تعداد گلوله در خشابها و غیره داره که میتونی بخری.نقل قول:
بازیها روز بروز بدتر میشن عوضش تبلیغاتشون روزبروز قشنگتر
من اشتباه متوجه شدم. اما اونجایی که اشاره کردین خیلی راحت میشه رد کرد.نقل قول:
اونجا همونطور که خودتون میدونین باید با سرعت بدوید و از موانع با سرعت بپرین بعدش یه مانعی هست که باید زیری با چپ کلیک و اسپیس برین حتما بعدش هم چنتا مانع دیگه که سریع باید رد بشه و تمام. یه جایی هم هست که غول با دستش میزنه جلو پاتون که با چنتا شلیک دستشو بر میداره.
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
اون قسمت باگ داره باید از طریق select chapter مرحله بعد اون skip کنید.نقل قول:
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
سناریوی لیون بد نبود ولی سناریوی کریس حالمو بد کرد. کال اف دیوتی و نیدفوراسپید رو با هم مخلوط کرده بودند شده بود سناریوی کریس. کپکام همینطوری پیش بره همه طرفداراشو از دست میده. واقعا که جای تاسف داره :n03:
با سلام دوباره
اينجور كه تو اينرنت ديدم اين بازي داراي صحنه +18 هم هست . آيا ترفندي هست كه اون مرحله خانوم غوله رو كلا از بازي حذفش كرد ؟ چون پسرخالم سنش كمه و اين بازي رو از من گرفته ..
فکر کنم بعضی از نسخه ها کلا مشکل دارن.نقل قول:
آخه اصلا غیر ممکنه بشه اونجا رو رد کرد. این رو فقط من نمیگم, بلکه تو انجمن های کپکام هم یکی دو نفری رو دیدم همین مشکل رو داشتن و یکی از دوستان دیگه هم که تو همین تاپیک این مشکل رو داشت.
مهم نیست که ما با چه سرعتی از دست غوله فرار کنیم, غوله به هر حال میزنه زیر پا خراب میکنه. باگ داره فکر کنم. به هر حال من Select Chapter کردم و بازی رو تا آخر رفتم.
رزیدنت که کلا از 4 به بعد گندیده شد رفت.نقل قول:
سناریوی لیون بد نبود ولی سناریوی کریس حالمو بد کرد. کال اف دیوتی و نیدفوراسپید رو با هم مخلوط کرده بودند شده بود سناریوی کریس. کپکام همینطوری پیش بره همه طرفداراشو از دست میده. واقعا که جای تاسف داره
ولکن تو 6, من با لیون خیلی کم بازی کردم و داداشم بیشتر با لیون بازی میکرد ولی من شاهد پیشرفت بازی با لیون بودم. به هر حال نظر شخصی من اینه که بازی با کریس, خیلی خیلی عالی و جذاب تر و لذت بخش تر از لیون بود.
تو سناریو لیان
این سیمونز تو مرحله آخر
تو قسمت آخر(میدونم قسمت آخره)همونجایی که چندین پا داره چطوری میمیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مرده شور برده 10 تا جون داره چرا نمیمیره؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دینقل قول:
تو سناریو لیان
این سیمونز تو مرحله آخر
تو قسمت آخر(میدونم قسمت آخره)همونجایی که چندین پا داره چطوری میمیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مرده شور برده 10 تا جون داره چرا نمیمیره؟؟؟؟؟؟
همون قرمزی ها :دی پاهاشو که میزنی ضغیف میشه بعدش یه میله اونجا هست برقی اونو باید ورداری بزنی تو سرش :دی
یه راه دیگه هم هست که میله رو فرو کنی تو زامبی بعد که ورمیداره برقش میگیره 3بار باید اینکارو بکنی البته رو نرمال : ):n06:
خیر همچین چیزی مکان ندارهنقل قول:
بهتره چنین بازیهایی رو به بچه های کم سن و سال ندیم
من که دوتا سناریو کریس و لیون رو بازی کردم و بعدش بازی رو کلا پاک کردم. تنها چیزی که از این عنوان توی این بازی مونده بود همون اسم کاراکتراش بود:n15:
کم کم دارم به اینکه میگن هر چیزی قدیمیش بهتره ایمان میارم!
باز قسمت Leon یک گوشه هایی از رزیدنت اویل مخصوصا شماره 4 و5 داره ولی قسمت Chris که میگی داری Geow یا COD بازی می کنی.واقعا دستشون درد نکنه با این ایده ها نابی که دارند
اين كه ضايعه كه . من اصلا خبر نداشتم همچين چيزي هم تو بازي داره وگرنه صد سال سياه نه بازيشو دانلود ميكردم و نه بهش ميدادم ....نقل قول:
عزیز بازی هیچ باگی بعد فایل اپدیتش نداره جو نده :n09:نقل قول:
البته مشکل من خنده دار تر از شماهاست من این قسمت همیشه با کریس رد دارم میکنم ولی ان Piers یعنی کامپیوتر ان هست هی می افته
چقدر خنده داره از کامپیوتر زدیم جلو باز هم اینجوری
عزیز من لینک دانلود فایل اپلود رو گذاشته بودم واسه این باگها بگرد تو این تاپیک پیدا کننقل قول:
ضمنا دوستانی که Resident Evil ترسناک و معمایی میخواند باید Ada را انتخاب و رد کنند
سلام دوستان.میدونم برای اظهار نظر درباره ی بازی خیلی دیره.من یکی از طرفدارای بزرگ رزیدنت اویل(مخصوصا رزیدنت اویل 3)هستم.این بازی هنوز رو pc نیومده.ولی به قول یکی از دوستام:رزیدنت اویل 6 برای ما طرفدارای ترس و هیجان اویل 3زمانی قشنگه که اطلاعاتی که از اویلای 1و2و3و4 تو مغزمون هست شیفت دیلیت کنیم و بگیم بازیهایی به نام اویلای 1و2و3و4 اصلا تولید نشدن و این سری از اویل(اویل6)اولین سری از این بازیه.معما نداره.ترس نداره.هیجان در حد صفر.پس بگید با Call Of Duty چه فرقی داره؟اویل با معما های سخت و گیج کنندشه که اویله.اویل با غولای ترسناکشه که اویله.مخصوصا نمسیس که الانم وقتی اسمش میاد تن من میلرزه.اویل با فضای ترسناکشه که اویله.اویل به گرافیکشه که اویله.اویل به سناریوی جذابو پر معمایی که داره اویله.اگه شمام اویل سه رو بازی کرده باشید میدونید با تمام وحشت وهیجانی که داره ولی هر چی بازی کنی خسته نمیشی.
پدیده شوم NUDE تو گیمینگ رو به فضاحت رفته این چیه آخه :n04:
من که رزیدنت 5 رو فقط بازی کردم اونقدر خوشم اومد که 4 بار باهر درجه سختی و 1 بار دیگه هم فان با تیر همه ی اسلحه ها ultimate رفتم و تمام Achive های xboxش هم گرفتم
rpg رو تیرشو نامحدود کرده بودم غولاش با یه ضربه میمردنD:
بازی با کیبورد برا من خیلی سخته کسی از دوستان راه حلی داره بشه با جویستیک معمولی اینو بازی کرد امکان خرید دسته ایکس باکس با توجه به گران بودنش نیست. ممنون می شم اگه دوستان راهنمایی کنند چون من 4 و 5 رو هم با گیم پد بازی کردم
والا ما که همون ایدا رو انتخاب کردیمو رفتیم بسمون بود اصن من فقط این بازی رو به خاطر ایدا و داستانش گرفتم مگرنه نمیگرفتم :n02:نقل قول:
این مثل نسخه 5(قبلیا رو نمیدونم)
یه بخش واسه تروفیه تری مدله چیه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه چیزی مثل این که کاراکتر ثابتو و از هر زاویه ببینی.
بچه ها این مراحل اکسترا ش (Mercenaries) رو چجوری میشه رفت؟ وقتی مراحلشو رد میکنم میخواد به اینترنت وصل شه. حتما باد بازی ارجنال باشه که بشه این قسمت و رفت؟
بله دیگه این بازی هم مثل بقیه ی بازی ها باید اورجینال باشه تا بتونی به قسمت مولتی بری . میگم کسی میدونه بهترین و کم دردسر ترین جا برای خرید اورجینال این بازی کجاست ؟:n01:نقل قول:
کسی لینک دانلود بازی رو سراغ داره، لینکی که کامل و سالم باشه
لینکش خراب شدهنقل قول:
لینک دیگه ای دارید؟
همه ی لینک ها که واسه دانلود هست کپی هستند؟:n02:
منظورم این هست که نسخه ی اورجینال واسه دانلود نیس؟
برو دانلودها سرچ کننقل قول:
نسخه کپی و اورجینال نداره.نقل قول:
کپی کرک شدس.ارجینال کرک نشده س باید یه کد مخصوص گرون داشته باشی تا بازش کنی.
تو نسخه کرک شده نمیشه آنلاین بازی کرد فقط قسمت داستانی و آفلاین
که ما ایرانیا با این اینترنت زغالی همون کرک شده بدردمون میخوره.
نقل قول:
لطفا جواب بدین.
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن .نقل قول:
بچه ها این آخرین قسمت این سری بود؟ یعنی دیگه رزیدنت اویلی در کار نیست؟:n14:
نقل قول:
خوب کامل با تمامی شخصیتها تموم کردم خیلی خوب بود
و انتهای کل بازی که با ادا وانگ تموم میشه اخرش میبینید که نسخه بعدی و 7 انگار تو افغانستان هستش
همین کم بود که طالبان C-Virus بگیرند :n19:
ولی خوب میشه این سری بازیها هم مثل تام رایدر که مجددا بازسازی شده بود از اول نیز مجددا بازسازی کنند چیزی که خیلی وقته هست تو صنعت هالیوود جا افتاده و کم کم به صنعت گیم هم رسیده
مدت هاست که سری بازی های رزیدنت اویل بعد از نسخه 5 دیگر برای ما جذابیت ندارند.اولین چیزی که در این عکس سوال بر انگیز و دور از ذهن میشود این است
همونطور که در سری پنجم این بازی دیدیم ما شاهد مرگ یکی از بهترین نقشهای منفی این داستان
یعنی "آلبرت وسکر" بودیم.
کشته شدن وسکر به عقیده خیلی از طرفداران رزیدنت اویل بزرگترین اشتباه کپکام در این بازی بود
و باعث دلزدگی و کم شدن تعداد طرفداران این بازی شد.
در سری ششم این بازی ما شاهد وجود درک سیمونز بعنوان نقش اصلی منفی بودیم ولی سیمونز هم
نتوانست به بازی کمکی کند و طرفداران را راضی کند.
حال کپکام به فکری افتاده که برای خیلی ها میتواند عجیب باشد و عملی شدن آن میتواند
باعث پرطرفدار شدن دوباره رزیدنت اویل شود.
آیا وسکر قرار است زنده شود ؟
مسلما خیلی ها این رو خواهند گفت و این را رد میکنند ولی
درست است . رزیدنت اویل 7 بازگشتی برای وسکر است اما نه آلبرت وسکر.
بلکه الکس وسکر. برادر دو قلوی آلبرت قرار است به جای او به این داستان پا بگذارد.
اما حال الکس کیست ؟
الکس دوازدهمین نفر از سیزده گزینه ی نهایی پروژه کودکان وسکر است و او در جریان پروژه ی کودکان وسکر که توسط اوزول ای اسپنسر طراحی شده بود.
هدف این پروژه ساخت دنیایی با انسانهایی با ضریب هوشی بسیار بالاتر و اشتباهاتی بسیار کمتر بود که الکس هم از معدود افراد موفق در آزمایشات این پروژه بود. هرچند که خیانت های اسپنسر
باعث در پیش گرفتن راهی دیگر توسط الکس شد.
چیزی که عجیب است این است که چطور الکس تا کنون در این خط داستانی حضور نداشته
و اگر قدرتی به مانند برادرش آلبرت داشته باشد چگونه صاحب این قدرت شده ؟
جواب همه این سوالات فقط تا زمان انتشار بازی مشخص میشود.
نکته جالب و مثبت دیگر این است که ما باز شاهد حضور جیک مولر در این بازی خواهیم بود.
کپکام هنوز چیز زیادی از الکس و رزیدنت اویل 7 نگفته است ولی یه سوالی هم ذهنمو مشغول کردهکهاسپنسر تو اویل 5 به آلبرت گفت فقط تو از بین بچه های پروژه wesker chilren زنده موندی.ولی اینکه این خبر میتواند شایعه باشد
یا نه از طرفی با توجه به شکست رزیدنت اویل 6 دور از ذهن به نظر رسیده و از طرف دیگر هنوز
زمان زیادی تا انتشار سری هفتم مانده است.
بازی رو نصب کردم . اگه اشتباه نکنم موتور ساخت بازی مثل نسخه 5 بود . در کل من سناریوی کریس رو رفتم و خوب بود . گرافیک هم از 5 بهتر بود .
من تو PS3 دو نفره بازیش میکردم در مجموع میشه گفت برای من جذابیت چندانی نداشت