ایمر گاز از آریستون بهتره و فروشنده درست گفته و تا 150 متر پکیج 24 هزار کافیه.امادر جاهای که دوتا حمام داریم و مصرف آب گرم بالاتره بهتره که 28 هزار بگیری:sq_20:نقل قول:
Printable View
ایمر گاز از آریستون بهتره و فروشنده درست گفته و تا 150 متر پکیج 24 هزار کافیه.امادر جاهای که دوتا حمام داریم و مصرف آب گرم بالاتره بهتره که 28 هزار بگیری:sq_20:نقل قول:
سلام.من خونه ای به مساحت 140 متر تو رشت دارم که واسش گرمایش از کف کار کردم.الان موندم چه پکیجی براش بگیرم.تو بوتان تنها مدلی که حداکثر ارتفاع پمپ هدرش 6 هست،خیلی گرونه ولی ایران یه مدلش همین مشخصات رو داره و قیمتش خوب هست.اگه میشه من رو رهنمایی کنید
دوست عزیز برای یک ویلای یک طبقه 140 مترمربعی دارای 3 اطاق خواب واقع در حوالی چالوس تصمیم به نصب پکیج دیواری شوفاژی دارم که میخواستم از ایران رادیاتور خرید کنم میخواهم بجای آبگرمکن برقی که در آشپزخانه دارم استفاده کنم لوله دودکش قدیمی بلااستفاده دارد از جنس لوله های بتونی به قطر 15 سانتیمتر. 2 سئوال داشتم اول اینکه بدون فن میتونم استفاده کنم چون ویلا یک طبقه هست دوم اینکه 24 جواب میده یا 28 بگیرم ؟ در آخر پکیج دیواری ایران رادیاتور برای شهری مثل چالوس مناسب هست با توجه باینکه آنجا ساکن نیستیم گاها استفاده میشه. با تشکر
ممنون که راهنمایی کردید . بسیار مفید بود .
موفق باشید
برای نصب پکیج بدون فن ارتفاع دودکش نباید کمتر از 4 متر باشه و گرنه خیلی اذیتت میکنه.پس بهتره پکیج فن دار بخری.برای دودکش هم میتونی از لوله 15 بتونی موجود استفاده کنی و یا با سوراخ کردن دیوار و نصب دودکش دو جداره پکیج را راه اندازی کنی.با توجه به شرایطی که گفتی بهتره که 28 هزار بگیری.پکیجی بگیر که در اونجا نمایندگی فعال داشته باشه.که اگر ایرادی پیدا کرد سریع تعمیرش کنن.
موفق باشید.نقل قول:
گرمایش از کف جزء سیستم های است، که آمار خرابی پکیج در آن خیلی پایین میباشد.قطعاً کیفیت بوتان بالاتر از ایران رادیاتوره.اما اگر بودجه کافی برای خرید پکیج نداری می تونی ایران رادیاتور بگیری.نقل قول:
سلام
متشکر از این سایت خوبتان من 1 سوال داشتم ما در خانه یک پکیج دیواری به مارک ایران رادیاتور E 24FFداریم که تقریبا 4 ساله هست. سال پیش زمستان درجه بار دستگاه مرتبا خالی میشد و بعد از هوا گیری و اب گیری
مجدادا بالا میرفت. و رادیاتورها نیز هوا میگرفتند که این هوا هم بودار بود و هم زمانی که در مجاورت شعله کبریت قرار میگرفت شعله ور میشد!!!!!!! خلاصه با سرویس کار رسمی شرکت تماس گرفتیم ایشان گفتند که بعضی از رادیاتورها با آب منطقه حل مشوند و ایجاد گاز میکنند ودر نهایت مایع خاص و غلیظی را(که شبیه مایع ظرفشویی بود) آورده و داخل رادیاتورها تزریق کردند. بغد از ان برای چند مدت پکیج عادی کار میکرد و درجه بار ان تغییری نمیکرد ولی امسال دوباره همان جریان و مشکل ایجاد شده است. میخواستم راهنمایی بفرمائید.لطفا. با سپاس از شما
متاسفانه بعضی از رادیاتورها بخصوص رادیاتورهای آلمینومی نامرغوب بعد از یک مدتی شروع به خوردگی میکنن و باعث آزاد شدن گاز هیدروژن می شوند.که این هیدروژن در مجاورت کبریت شعله ور شده و همچنین بوی بدی هم داره.و باید کاری کنید که این خوردگی متوقف بشه.در واقع اون مایعی که میگید سال گذشته به سیستم اضافه کردید جلوی خوردگی رادیاتورها را گرفته و الان دوباره خاصیت خودشو از دست داده و سطوح داخلی رادیاتورها مستعد خوردگی شدن.و باید دوباره از چنین موادی( با خاصیت جلوگیری از خوردگی )استفاده کنید یا اینکه روی تک تک رادیاتورها هواگیر اتوماتیک نصب کنید که هرقت رادیاتورها هوا بگیره خودبخود از این هواگیرهای اتوماتیک خارج میشه.نقل قول:
ممنون از جوابتون tamirkar1
ممنون از جوابتون tamirkar1 - ارتفاع دیوار آشپزخانه از کف تا سقف داخل حدود 4 متر است و دودکش بتونی 15 هم به ارتفاع یک متر از سقف بیرون رفته یعنی جمعا از کف آشپزخانه تا سر دودکش 5 متر است که نمیدونم استاندارد نصب پکیج در چه ارتفاعی باید انجام شود اگر حدود 2 متر باشد پس نتیجتا ارتفاع از سر پکیج تا سر دودکش 3 متر میشه. حالا بفرمائید راهکار چیه ؟ اینو که فرمودید ارتفاع کمتر از 4 متر باشه اذیت میکنه یعنی چی ؟ راه کارش چیه ؟ ضمنا میخوام حتما از همین دودکش موجود استفاده کنم چون سوراخ کردن دیوار امکان نداره چون محل نصب به سمت دیوار هال قرار داره و با دیوار بسمت فضای بیرون حدود 3.5 متر فاصله داره و اگر هم بخوام سوراخ دیگری به سقف بزنم بسیار خرابی ببار میارد. ضمنا اگر از پکیج فن دار استفاده کنم با لوله خرطومی مرغوب میتونم به همان دودکش موجود بزنم ؟ حتی الامکان نمیخوام از دودکش 2 جداره استفاده کنم ؟ با تشکرنقل قول:
سلام
جهت اطلاع دوستان عزیزم باید بگم که پکیج ایساتیس مدتی هست که جشنواره گذاشته و پکیج و رادیات را با تخفیف 10% تخفیف ارائه میکنه :n16:
سلام
دوست عزیز چه رادیاتوری خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیفیتش خیلی برام مهمه
لوله کشی خونم نیوپایپ 5لایس
و در اخر چه پکیجی خوبه
بالاخره فرولی خوبه یا بد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میخوام یا وایلانت بخرم یا ایمر
نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟/
ممنون
وقتی پکیج بدون فن باشه ارتفاع دودکش نباید کمتر از 4 متر باشه،ارتفاع دودکش از دهانه دودکش که پکیج به آن وصل میشه تا آخرین نقطه دودکش در پشت بام حساب میشه.اگز بخوای از پکیج فن دار استفاده کنی دودکش فعلیت اصلا مشکلی نداره و میتونی پکیج را با همین دودکش نصب کنی.نقل قول:
سلامنقل قول:
خیلی خیلی ممنون از اطلاعات مفیدتون
سواله من:
سه تا پکیجه خوب با قیمتش بهم معرفی کنین
با یه رادیاتور خوب
واحدم 90 متریه - بابل - طبقه سوم (آخر)
اگه بخوام وایلانت بگیرم تو بابل نمایندگیشو دارن؟
ممنون از کمکتون
سلام
سواله من:
سه تا پکیجه خوب با قیمتش بهم معرفی کنین
با یه رادیاتور خوب
ممنون از کمکتون
کارم فوریه اگه امکان داره جوابمو سریع بدین
ممنون از کمکتون
تشکر از پاسخت پس پکیج که من باید انتخاب کنم چون دودکشم کمتر از 4 متر میشه باید فن دار باشه ؟ سئوال اصلی من این بود که اگر فن دار بگیرم میشه با لوله های دودکش معمولی مستقیما به همین دریچه دودکش موجود وصل کنم ( دودکش بصورت عمود است ) ؟ دوم اینکه 28 یا 24 خیلی تفاوت داره ؟ و کدام جواب میده ؟ با تشکرنقل قول:
سلام و خسته نباشید خدمت tamirkar1 و pedi261
سواله من:
سه تا پکیجه خوب با قیمتش بهم معرفی کنین و بگید که کدومشو میشه تو بابل تهیه کرد
با یه رادیاتور خوبم بهم معرفی کنین
ممنون از کمکتون
سلام دوست تعمير كار عزيز من يك دستگاه پكيج optoma 24kis بوتان دارم كه تازه آبان ماه وصلش كردم با 3 تا راديات 15 پره تو سالن و 1 عدد 10 تايي تو هر اتاق و يك حوله خشك كن متاسفانه الان چند وقتي هست كه هر روز احتياج به هواگيري داره و اعصاب ما رو به هم ريخته هر با ر هم يكي از راديات ها هوا ميگيره يا چند تا با هم ميگيره كلا كارمون هر روز شده هوا گيري كمبود فشار آب ساختمان هم نداريم براي خودمون پمپ جداگانه داريم
اولا هم هوا بوي بدي ميداد كه الان ديگه نميده بررسي كردم جايي هم نشتي نداره
ولي از روز اول موقعي كه شعله پكيج خاموشه و اب در گردش هست صداي قر قر مياد از خود پكيج با اينكه فشار اب در حالت نرمال هست از روز اول نصب هم صداي قر قر همراهش بود پكيج هم توي تراس هست و داخل خونه نيست مساحت ساختمان هم 100 متر هست
راستي ميتونم براي اين پكيج ها ترموستات اتاقي نصب كنم پرسيدم گفتن خودش 60 تومن هزينه داره به جز نصبش
شما پيشنهاد ميكنيد ترموستات اتاقي ديجيتال يا ساده مقدار در موردشون توضيح ميديد
با سرویس کار پکیج تماس بگیرید یک مایعی هست که میرزن توی سیستم شوفاژت تا کمتر هوا بگیره.اگر هم میخوای خودت انجام بدی یک نصف استکان مایع ظرفشویی بریز توی یکی از رادیاتورهااینجوری کمتر هوا میگیره.اگر هیچ کدوم از اینها جواب نداد باید روی رادیاتورهات هواگیر اتوماتیک(ایرونت) نصب کنی.نقل قول:
از بازار بابل اطلاعاتی ندارم.وایلانت پکیج خوبیه ولی وضعیت خدماتش مشخص نیست و خیلی ضعیف عمل میکنن.پکیج بوتان(1850000)، ایمر (2900000)، فرولی(2600000) ، باکس(حدودا 2700000)، آماتیس(2200000) بوش (بالای 2500000)،اینها پکیج های خوبی هستند.نقل قول:
باید یک پکیج 24 هزار فن دار بگیرید.
موفق باشید و پیشاپیش سال خوبی را براتون آرزو میکنم.نقل قول:
بله پکیج فن دار را میتونیدبا لوله دوکش معمولی به همین دریچه دودکش موجود وصل کنید.بهتره 28 هزار بخرید.نقل قول:
ممنون از پاسخت دوست عزیز رفتم شرکت نصب کننده سیستم برای قر قر گفتن که فیتر برنجی رو باز کنم و تمیز کنم که کلیم توش اشغال بود و صدا واقعا کمتر شدنقل قول:
اون مایع رو هم خریدم به مبلغ 40 هزار تومن روش تزریق مایع رو هم بهم یاد داد فعلا هنوز به هواگیری احتیاج نداره تا ببینم چی میشه اگه دوباره هوا گرفت مایع رو تزریق میکنم
هوا گیری اتومات چقدر هزینه داره برای هر رادیات باید جداگانه بزارم؟
ممنونم آقای تعمیر کار
شما هم ایشالا کناره خونوادتون ساله خوبی داشته باشین خدا بهتون سلامتی بده که اینقد هموطناتو راهنمایی میکنی
چنتا سوال داشتم:
1- نظرتون راجبه پکیج ایران رادیاتور چیه؟ (امروز رفتم - 24 هزار 2 مخزنه - فن دار - 000/800/1)
2- برا شوفاژ چه مدلی از رو پیشنهاد میکنین؟(قیمتش چنده هر پره؟)
3- 24 پره تو پذیرایی که با آشپزخونه اوپن وصله کفایت میکنه؟
4- برای اتاق خواب 10 پره ای مناسبه؟
5-داخل حمام هم شوفاژ میخوره هم حوله خشک کن؟اگه شوفاژ هم میخوره چند پره ای باشه؟
بازم ممنونم از کمکاتون
سلام آقای تعمیرکار
میخواستم اگه براتوم امکان داره شمارتونو برام ایمیل کنین تا ازتون چنتا سوال بپرسم آخه کارم خیلی فوریه
اینم ایمیلمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب tamirkar1
با سلام از راهنمائی شما که خیلی فنی و مفید است تشکر میکنم.یک نظر از شما میخواستم که واقعا بر سر دوراهی قرار گرفتم همانطور که قبلا عرض کردم ویلائی یک طبقه 140 متری 3 خوابه در حومه چالوس سمت دریا دارم حدود 20 سال پیش ساختم که قبلا منطقه گاز نداشت حالا که گاز کشی شهری شده برخی میگن سیستم پکیج دیواری و رادیاتور شوفاژ بگذار برخی دیگر میگن بخاری گازی و آبگرمکن گازی بگذار.از شما خواهش میکنم کاری که بهتر است را راهنمائی کنید ؟ با توجه به اینکه کف هال و پذیرائی سنگ 15*30 هست و کف اطاقها موکت است و قرنیز چوبی 10 سانتی هم دورادور همه دیوارها میخ شده. راعنمائی کنید اگر پکیج شوفاژ بهتر است چطور لوله کشی رادیاتورها انجام بده که تخریب کمتر داشته باشه ؟ یا اگر بخاری بهتر است با توجه باینکه 3 خوابه است با 50 متر هال و پذیرائی چند تا انشعاب بخاری میخواد ؟ با تشکر
سلام آقای تعمیرکار
وقتتون بخیر
دیشب رفتم ایمرگاسو تو بابل قیمت گرفتم
مدله فن دار دو مبدله 24 هزارو میگفت 000/700/2
تک مبدله هم داشت
قیمتش مناسب بود به نظرتون؟
تک مبدله بگیرم یا دو مبدله؟
ممنونم از کمکتون
سلام آقای تعمیرکار
فروشنده برای شوفاژ پانل آتروبانو بهم پیشنهاد داد ولی یکی دیگه بوتانو پیشنهاد داده بود
نظره شما چیه؟
اگه پکیجه ایمرو بگیرم برا سختی گیرش چی بگیرم؟فروشنده که میگفت سختی گیره ایمره مغناطیسی خیلی خوبه.نظره شما چیه؟
ممنونم از شما
ایشالا همیشه سلامتو شاد باشین کناره خونوادتون
به سلامتی
ایمر گاز پکیج خوبیه،بهتره همراه با پکیج یک سختی گیرپلی فسفات ایمر گاز و یک سختی گیر مغناطیسی ایمر گاز همراه باهم نصب کنی.رادیاتور آلومنیمی بوتان کیفیت بالای داره. رادیاتور آتروپان هم به نظرم ؟؟؟؟،اما رادیاتورهای پنلی کرمی ،فرولی،ترمو تک و... کیفیت خیلی بالاتری نصبت به آتروپان دارن.من آتروپان را پیشنهاد نمیکنم.
نقل قول:
اگر سختی آب منطقه شما خیلی زیاده بهتره دو مبدله بگیری.نقل قول:
اگر پکیج بذارید حرارت خیلی مطبوعی بهتون خواهد داد، فقط با این توضیحاتی که شما دادید لوله کشی یکم سخته.بهتره با یک لوله کش شوفاژ تماس بگیرید تا بررسی کنه که به چه صورتی (روکار یا زیر کار) میتونید لوله کشی شوفاژ را انجام بدین.فقط یک نکته ای که نباید فراموش کنید اینه که لوله های مربوط به شوفاژ را باید از کف یا روی دیوار و در ارتفاع پایین انجام بدید و اگر لوله ها را از سقف یا ارتفاع زیادی از کف ببرید باعث میشه سیستم صیفونه بشه و خیلی خیلی هوا بگبره.و رادیاتورها هم خوب گرم نمیشه.به پمپ پکیج هم فشار بیاد.پس بهتره با یک لوله کش با تجربه تماس بگیری.
موفق باشی و پیشاپیش سال نو را بهتون تبریک میگم.نقل قول:
سلام آقای تعمیرکار
واقعا ممنونم از راهنماییاتون
به فروشنده گفتم که رادیاتورهای آلمینیومی بوتان به علت رنگه داخلش مانع تماس مستقیم آب میشه پس کیفیتش بالاست
ولی اونم گفت که آلمینیوم رنگو نمیگیره
نظره شما راجع به حرفش چیه؟
جناب tamirkar1 انشاالله سال خوب با سلامت و موفقیت در پیش داشته باشی واقعا از راهنمائی هات کمال تشکر را دارم قبلا لوله کش شوفاژ بردم میگه هر طور شما بگوئید من انجام میدم 3 راه گفته اول یک سنگ از کنار کف برداره و از زیر بکشه دوم از بالای قرنیز چوبی دور بکشه سوم قرنیزها را برداره و زیرآن لوله کشه انجام بده که دو حالت آخر که رویکار یا زیر قرنیز باشه چند زانوئی در چارچوبها باید بزنه ولی اگر از کف بره مستقیم تره ولی خرابیش بیشتره. شما نظر بهتر را کدام روش میدونی بعد اینکه قبلا فرمودی 28000 فن دار بگیرم آیا پکیج دیواری ایران رادیاتور مدل E28FF خوبه ؟ صدای فنش شبها اذیت نمیکنه ؟ با تشکر از شما
اگر سنگ های کناره کف را بردارید و لوله کشی کنید و بعد روشم سیمان بکشید خیلی بهتره.ایران رادیاتور پکیج بدی ی ی نیست فقط بعد از یک مدتی صدای فنش زیاد میشه،و احتمال داره اذیتت کنه.من که شخصا فکر میکنم پکیج بوتان خیلی بهتر از ایران رادیاتور کار میکنه.نقل قول:
بوتان رادیاتوریه که صودش خیلی کمه و فروشنده ها نمیتونن گرون بفروشنش برای همین ایرادهای بنی اسرائیلی روش میزاران.وگرنه رادیاتور بوتان توی رادیاتورهای آلومنیمی موجود در بازارایران جزء بهترینهاست.نقل قول:
جناب tamirkar1
دوست عزیز بخاطر اینکه ارتفاع دودکش 3 متر الزاما باید فن دار بزارم هیچ راهی نداره بدون فن استفاده کنم چون دودکشم هم مستقیم است اگر هم راهی نداره لطفی کن مدل بوتان را هم بگو که مناسب کار ما باشه ( 140 متر 3 خوابه ویلای یک طبقه شهر چالوس ) که از تهران بخرم ببرم و قیمتش هم مناسب باشه فقط خدا کنه چالوس نمایندگی داشته باشه؟ ضمنا فن دار 2 مبدله بگیرم ؟ با تشکر
سلام آقای تعمیرکار
ممنون از پاسخ های کارشناسیتون
بالاخره تصمیم گرفتم فردا برم پکیج ایمر(24هزار-فن دار-2مبدله) با رادیاتور بوتان بگیرم
همراه این پکیج چه وسایله جانبیی ازخوده کارخونه فروشنده باید به من بده؟من چه وسایلی نیاز دارم که برا نصبش بخرم؟
سلام آقای تعمیرکار
همونطور که گفتم واحده من : 90 متر-طبقه آخر - 10متر اتاق خواب(دو خواب) - 50 متر پذیرایی با آشپزخونه اوپن - پنجره های دوجداره
بوتان 3 مدل پره داره :
1- رادیاتور Il Primo آکس 350
2- رادیاتور Il Primo آکس 500
3-رادیاتور Il Primo آکس 600
من کدوم نو عشو و چند پره ای باید بگیرم؟
من
سلام دوستان
کسی سایتی سراغ داره که لیست نمایندگی های شرکت بوتان توش باشه؟
میخوام ببینم تو بابل نمایندگیشو داره یا نه؟