چرا دیگه تو این حالت کشیده میشه !؟نقل قول:
2: بله خوبه . فقط حالت کشیدگی ایجاد میشه!
مگه نمیگی بالا و پایین مشکی میفته پس دیگه کشیده چرا میشه !؟
چرا دیگه تو این حالت کشیده میشه !؟نقل قول:
2: بله خوبه . فقط حالت کشیدگی ایجاد میشه!
مگه نمیگی بالا و پایین مشکی میفته پس دیگه کشیده چرا میشه !؟
گفتم که به خاطر همون Aspect Ratio هست!نقل قول:
Aspect Ratio مانیتور شما 16:9 هست و Aspect Ratio این کنسول هم 16:9 هست! ولی چیزی که باعث میشه این مشکل به وجود بیاد اینه که رزلوشن مانیتور شما جزو رزلوشن های استاندارد 16:9 نیست!
البته اگه شما رزلوشن رو روی 1360x768 بگذارید دیگه مشکلی ندارید!
مورد دیگه ای که باید بگم اینه که وضوح تصویر در رزلوشن های کمتر از 1920x1080 خیلی با هم تفاوت نداره!
مثلا در مانیتور شما که رزلوشن نیتیو 900×1600 هست وضوح تصاویر تفاوت چندانی با رزلوشن 1360x768 نخواهد داشت! پس نگران بد بودن کیفیت تصویر و ... به هیچ وجه نباشید.
ممنوننقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم اگه وصلش کنم به یه مانیتور crt که رزولوشنش 1200*1600 هست کیفیت بالاتری نسبت به این حالت دارم ، درسته ؟
چون اون جوری که میدونم crt این حالت پیکسل ها که ثابت هستند رو نداره و میتونه تعدادشون رو تغییر بده
فقط تنها مشکلش اینه که بالا و پایین تصویر مشکی میفته ولی کیفیت بالاتره ، درسته ؟
سلام دوستان من تازگیا Xbox 360 خریدم و چون مانیتورم فقط یه ورودی VGA داره یدونه هم کابل تبدیل خریدم. ولی وقتی وصل میکنم صفحه مانیتور تار نشون میده یعنی سایه تصویر میافته روی خود تصویر . کاریش نمیشه کرد؟؟ کابل رو عوض کردم بازم همونجوریه. رزولیشن مانیتور 1680x1050 هست و توی همه رزولیشن ها این اتفاق میافته.
ممنون.
نقل قول:
خواهش میکنم.
فرقی نداره دوست عزیز اون هم آخرش مشکل همین مانیتور رو داره! البته حسنی که داره اینه که شما میتونید رزلوشن رو در تنظیمات کنسول روی 1920x1080 بزاردید و در تنظیمات مانیتور برای اینکه حالت Letterbox بر طرف بشه میتونین اندازه تصویر رو تغییر بدین تا دو نوار مشکی رنگ از بالا و پایین تصویر محو بشه. البته در این حالت تصویر کشیدگی پیدا میکنه ! این کار را فقط در مانیتور های CRT میشه کرد. اما به نظر من LCD بهتره.
سلامنقل قول:
دوست عزیز این مشکل بر میگرده به خود کابل X360 VGA و کاریش هم نمیشه کرد! البته تبدیل هم کمی نقش داره! شما بدون تبدیل کابل را وصل کنید به مانیتور ببینید کمی بهتر میشه یا نه!
نه ببین دوست من :نقل قول:
خواهش میکنم.
فرقی نداره دوست عزیز اون هم آخرش مشکل همین مانیتور رو داره! البته حسنی که داره اینه که شما میتونید رزلوشن رو در تنظیمات کنسول روی 1920x1080 بزاردید و در تنظیمات مانیتور برای اینکه حالت Letterbox بر طرف بشه میتونین اندازه تصویر رو تغییر بدین تا دو نوار مشکی رنگ از بالا و پایین تصویر محو بشه. البته در این حالت تصویر کشیدگی پیدا میکنه ! این کار را فقط در مانیتور های CRT میشه کرد. اما به نظر من LCD بهتره.
تو مانیتور lcd خودم که 900*1600 هست من امتحان کردم وقتی رزولوشن یه بازی با همین کامپیوتر خودم رو روی 1360x768 میزارم تصویر خیلی تار میشه احتمالا روی ایکس باکسم اینجوری میشه ولی من نمیخوام این جوری بشه
حالا من میگم اگه روی crt خودم که رزولوشنش 1200*1600 هست این رزولوشن رو بزارم تصویر تار نمیشه و فقط بالا و پایین تصویر مشکی میفته ( چون crt خاصیت تغییر تعداد پیکسل ها رو داره ) منم برام اون 2 تا نوار سیاه مهم نیست برام کیفیت همون تصویری وستی مهمه که نه تار باشه نه کشیده شده
میگم روی crt وقتی رو رزولوشن 1360x768 بزارم مثل این lcd تار نمیشه درسته دیگه ؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مثلا مشکل این دوست بالایی هم به خاطر همینه نه به خاطر کابلش !
به خاطر اینه که رزولوشن مانیتورش 1680x1050 هست این رزولوشن هم جز رزولوشن های پشتیبانی ایکس باکس نیست به خاطر همین وقتی روی یه رزولوشن دیگه میزاره تصویر تار میشه ( همون طوری که خودتم میدونی این lcd ها فقط رو همون رزولوشن بالاترینشون بهترین کیفیت رو دارن ) و رو رزولوشن های دیگه تصویرشون تار میشه !
نه دوست من اشتباه نکنید!نقل قول:
ما چیزی به نام خاصیت تغییر تعداد پیکسل ها در مانیتور ها نداریم! در مانیتورهای CRT روی پیکسل های خاموش (برای مثال همون دو نوار مشکی بالا و پایین) میشه مانور داده و اون هارو فعال کنیم! که تقریبا میشه گفت این همون حالت Upscale هست که خوب انجام این عمل در LCD ها غیر ممکنه! یا بهتر بگم ما امکان جابه جایی داریم نه امکان افزایش! بیشتر ازین توضیح نمیدم چون هم شما خسته میشید و هم به موضوع تاپک ربطی نداره.
دوست من Aspect ratio مانیتور CRT شما 4:3 هست! خوب معلومه وقتی شما رزلوشن رو در کنسول روی 1360x768 قرار میدین اون دو نوار مشکی ایجاد میشه! چون Aspect ratio این رزلوشن 16:9 هست.نقل قول:
حالا من میگم اگه روی crt خودم که رزولوشنش 1200*1600 هست این رزولوشن رو بزارم تصویر تار نمیشه و فقط بالا و پایین تصویر مشکی میفته ( چون crt خاصیت تغییر تعداد پیکسل ها رو داره ) منم برام اون 2 تا نوار سیاه مهم نیست برام کیفیت همون تصویری وستی مهمه که نه تار باشه نه کشیده شده
میگم روی crt وقتی رو رزولوشن 1360x768 بزارم مثل این lcd تار نمیشه درسته دیگه ؟
وضوح در زلوشن 1360x768 در هر دو مانیتور قطعا یکیه ولی چون در CRT به علت Aspect ratio پیکسل ها فشرده تر شدن و ابعاد تصویر کوچکتر (Downscale) شما فکر مکنید تصویر واضح تره!
من در زیر رزلوشن های X360 به همراه Aspect ratio اونهارو براتون میزارم تا بهتر متوجه بشین :
640x480 (4:3
848x480 (16:9
1024x768 (4:3
1280x720 (16:9
1280x768 (16:10
1280x1024 (near 4:3
1360x768 (16:9
1920x1080 (16:9
همیشه به خاطر داشته باشید که اگر نسبت تصویر ها در کنسول و مانیتور یکی نباشه اون دو نوار مشکی رنگ پدید میاد.
اگه قسمت آخر پست دوستمون رو میخوندین متوجه میشدین که ایشون در همه رزلوشن ها این مشکل رو دارن! مشکل ایشون همون کابل هست !نقل قول:
مثلا مشکل این دوست بالایی هم به خاطر همینه نه به خاطر کابلش !
به خاطر اینه که رزولوشن مانیتورش 1680x1050 هست این رزولوشن هم جز رزولوشن های پشتیبانی ایکس باکس نیست به خاطر همین وقتی روی یه رزولوشن دیگه میزاره تصویر تار میشه ( همون طوری که خودتم میدونی این lcd ها فقط رو همون رزولوشن بالاترینشون بهترین کیفیت رو دارن ) و رو رزولوشن های دیگه تصویرشون تار میشه !
به هر حال شما دو تا مانیتور (دارندگی و برازندگی):31: دارین که قطعا هر کدومش براتون لذت بخش تره بهترین انتخاب برای شماست و شما اصلا به حرفای من هم خیلی توجه نکنید و با هر کدوم که راحت تر بودید اونا انتخاب کنید.
اساتید عزیز اگر من یه مانیتور با پورت hdmi (نمیدونم اصلا وجود داره یا نه ) بخرم میتونم بدون نصب هیچ شی دیگه ای بازی ها رو داشته باشم و اینکه وضعیت صدا در این حالت چی میشه؟؟؟
بله مانیتور هایی که ورودی HDMI داشته باشین وجود دارن! شما با خرید این مانیتور ها میتونین به راحتی از طریق خروجی صدایی که دارن (Jack 3.5 mm) صدا را دریافت کنید! هیچ چیز خاصی هم نمیخواد!نقل قول:
مرسی دوست عزیز . حالا بنظر شما این گزینه چطوره : AOC LED V22 Pluseنقل قول:
و اینکه از این بهتر هم هست که عمری باشی و ترجیحه با اینچ بالاتر
خواهش میکنم.نقل قول:
والا این مانیتور هم مانیتور خوبیه ولی چون FULL HD نیست گزینه خوبی به نظر نمیرسه!
به نظر من اگر یه asus ml229 یا asus ml228 بخرین خیلی بهتره! اگر صرفا برای بازی میخواین مدل 228 برای بازی به دلیل 2 میلی ثانیه بودنش بهتره ولی مدل 229 به دلیل وجود صفحه ips ی که داره دارای وضوح تصویر بهتر ، زاویه دید عالی ودر کل کیفیت تصویر بهتر نسبت به 228 هست! ولی سرعت پاسخگویی اون 5 میلی ثانیه هست!
البته این سرعت پاسخگویی خیلی در بازی ها محسوس نیست و بیشتر خودش رو در بازی هایی مثل فوتبال و بسکتبال و ... نشون میده!
این مدل ها 23 اینچ هم دارن که مدلهاش عبارتند از asus ml239 و asus ml238
این مدل هایی که نام بردم به نظر من بهترین مدل های 22 و 23 اینچ بازار هستن.
قیمت vga باکس چنده؟
همه مدلی داره! از 7-6 تومن داره به بالا !نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم حالا واقعا vga-xboxروps3کار میکنه؟یا نه؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدین:43:
می شه چند تا مدل با قیمت معرفی کنید؟نقل قول:
دیروز رفتم بازار ایرانیان اصلا می گی vga box می رن تو کف نمی دونن چیه
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز کار نمیده.
شرمنده دوست من قیمت دقیق ندارم! اون قیمتی هم که گفتم قیمت های حدودی بود که توی اصفهان سراغ داشتم! VGA BOX رو شما باید از کامپیوتری ها بخرین نه کنسول فروشی ها ! حواستون باشه ها ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب رفیق بازار ایرانیان همش کامپیوتری اصلا کنسول نداره.(البته تا اون جایی که من می دونم)نقل قول:
سلام.من مانیتور lg خریدم با dvi.الان با مبدل dvi to hdmi میخوام ps3 رو بزنم به مانیتور ولی یه سوال دارم:صدا رو چطوری باید بگیرم؟
سلامنقل قول:
با وصل کردن کابل AV و وصل کردن فیش صدای اون به اس÷یکرتون میتونین صدارو دریافت کنید.
یه مشکلی هست.پشت اسپیکر من ورودی 2 فیش وجود نداره.اصلا عکسش رو میزارم تا بهتر کمک کنید:نقل قول:
کد:http://hoseinati.persiangig.com/IMG_0232.JPG
دوست عزیز همه این موارد و مشکلات رو من در پست اول همین تاپیک توضیح دادم که خوب متاسفانه شما اونا در ست نخوندین.نقل قول:
به هر حال..
شما نیاز به یک تبدیل دو سری مادگی RCA به 3.5mm استریو دارین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سره مشکی رنگ این کابل که اسمش jack 3.5mm یا 3.5mm استریو هست رو باید بزنید به پشت اسپیکرتون و دو فیش سفید و قرمز صدای کابل AV رو وصل کنید به دو فیش این کابل.
اقا کمک کنید من یک کابل DVI TO HDMI خریدم ولی وقتی وصل میکنم میزنه کابل رو چک کن در صورتی که درست وصل کردم مدل مانیتور سامسونگ T220P
سلام به همه دوستان گرامي
اقا من يه 40 50 صفحه اي خوندم ولي كسي مثل من با مانيتور سامسونگ مشكل نداشت به غير اين پست قبلي مانيتور من سامسونگ +1931BW است كابل DVI هم مي خوره براش تبديل HDMI TO DVI گرفتم ميزنم هيچي نشون نميده اخر سر وصل كردم به تلويزيون اونجا مي خواست شناسايي كنه زدم به مانيتور كه ازش مشكل مي گرفت هيچي هم نشون نميداد مي شه اينو كاريش كرد رزولوشني چيزي و اينكه تيديل PS3 VGA بگيرم حتما كار مي كنه؟
دوست عزیز شما قبلا کنسولتون رو به کابل AV احتمالا به TV وصل نکردین!؟نقل قول:
اگه انجوری هست باید پس از روشن کردن کنسول (کنسول را به مانیتور وصل کنید) دکمه پاور رو به مدت 5 تا 10 ثانیه نگه دارین و پس از به صدا درامدن چند بوق کوتاه اون رو رها کنید. اینجوری تنظیمات تصویری جدید اعمال میشه.
سلامنقل قول:
شما هم همون کاری که در بالا توضیح دادم رو انجام بدین ببینید مشکلتون حل میشه یا نه.
دوست عزیز شما قبلا کنسولتون رو به کابل AV احتمالا به TV وصل نکردین!؟
اگه انجوری هست باید پس از روشن کردن کنسول (کنسول را به مانیتور وصل کنید) دکمه پاور رو به مدت 5 تا 10 ثانیه نگه دارین و پس از به صدا درامدن چند بوق کوتاه اون رو رها کنید. اینجوری تنظیمات تصویری جدید اعمال میشه.
سلام
شما هم همون کاری که در بالا توضیح دادم رو انجام بدین ببینید مشکلتون حل میشه یا نه
من چون اين كارو رو تلويزيون كردم مي دونم چه پيغامي ميده اين كارو رو مانيتور انجام دادم پيغامشو مي دونسم خودشو مي خواد با مانيتور مچ كنه ضربدرو زدم كه همچين اروري رو صفحه ايجاد شد
Not Optimum Mod
Recomended Mode
HZ 60 1440*900
?
Digital
من چون اين كارو رو تلويزيون كردم مي دونم چه پيغامي ميده اين كارو رو مانيتور انجام دادم پيغامشو مي دونسم خودشو مي خواد با مانيتور مچ كنه ضربدرو زدم كه همچين اروري رو صفحه ايجاد شدنقل قول:
Not Optimum Mod
Recomended Mode
HZ 60 1440*900
?
Digital
چي شد جواب ما در ضمن رفتم تبديل dvi به vga خريدم زدم سر كابل hdmi به dvi كه اصلا هيچي نشون نميده
هيچكي نميدونه اين مشكل ما چه جوري بر طرف ميشه؟نقل قول:
سلام
من xbox رو به یه tv قدیمی زدم اصلا کیفیتش خوب نبود
حالا میخوام ببینم میتونم اونو به یه مونیتور CRT 17 وصل کنم بلکه تصویرش بهتر از تلوزیون باشه ؟؟
مونیتورم هیچ ورودی نداره فقط یه کابل هستش که از مانیتور میاد میره توی کارت گرافیک که سرش هم ابیه
با این من چطور میتونم xbox رو بهش وصل کنم ؟؟
پست اول صفحه ي اول و بخون جوابتو مي گيري :31:نقل قول:
خب من این کابلو از کجا گیر بیارم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه مونیتور من ورودی نداره فقط خروجی داره همون که سرش ابیه
تهران توپ خونه پاساژ لباف يه دو سر مادگي vga هم ميگيري كه حدود 3يا4 هزار تومن كه دو طرفش مثل مال پشت كارت گرافيكته كه مانيتورتو توش مي زني همون ابيه كه اون كابلي كه خريدي مي خوره تو اون تبديل و اون طرفشم مانيتورتو همون ابيه رو بهش ميزنينقل قول:
دوست عزیز شما قبلا کنسولتون رو به کابل AV احتمالا به TV وصل نکردین!؟
سلام
شما هم همون کاری که در بالا توضیح دادم رو انجام بدین ببینید مشکلتون حل میشه یا نه
من چون اين كارو رو تلويزيون كردم مي دونم چه پيغامي ميده اين كارو رو مانيتور انجام دادم پيغامشو مي دونسم خودشو مي خواد با مانيتور مچ كنه ضربدرو زدم كه همچين اروري رو صفحه ايجاد شد
Not Optimum Mod
Recomended Mode
HZ 60 1440*900
?
Digital
تيديل dvi به vga هم خريدم زدم سر hdmi به dvi بازم تصوير نيومد
كسي نميدونه ما بايد چيكار كنيم
شما دکمه تغییر سیگنال رو روی مانیتور میزنین یا نه ؟نقل قول:
اگه منظورت source ميزنم فيش كامپوترمم حتي در ميارمنقل قول:
حتي امروز كابل hdmi به vga هم مستقيم زدم كه مي نوشت كابلتو چك كن
هيچ راهي نداره مشكل از كجا است؟
والا چی بگم!!نقل قول:
شما این کارو که میگم بکنید ببینید مشکلتون حل میشه :
1:کنسول رو به TV وصل کنید.
2: در منوی PS3 وارد Display settings و سپس Video Output Settings بشین و ازون قسمت گزینه HDMI رو انتخاب کنید. کنسول رو خاموش کرده و از TV جدا کنید و به مانیتور متصل کنید
3:قبل از روشن کردن کنسول مانیتور رو روشن کنید و 30 ثانیه بعد کنسول رو روشن کنید و ببینید تصویر میاد یا نه!
نشد كه نشد چي كار كنم اين مشكل از كجاست؟:19:نقل قول:
خوب شاید کابلتون مشکل داره!نقل قول:
اگر میتونین روی یه مانیتور دیگه تست کنید و اگه دیدین باز هم تصویر نیومد 100 درصد مشکل از کابله !
كابلو تست كردم درسته عوضشم كردمنقل قول:
امروزم رفتم كابل ps3 to vga خريدم باز هم ارور رزولوشن رو تصوير اومد رفتم زدم با همين كابل به مانيتور AOC رو مانيتور زد NOT SUPPORTED من فكر كنم تنظيمي چيزي داره كه اين ارورو هم رو DVI ميده هم رو VGA نميشه رزولوشن رو اورد پايين
ديگه چيكار كنم هر كابلو تيديليو بگي خريدم نشد كه نشد
این آخرین کاری رو هم که میگم انجام بدین ببینید مشکلتون حل میشه یا نه!نقل قول:
کنسول رو با کابل HDMI to HDMI به TV وصل کنید و اونا روشن کنید و به قسمت تنظیمات رزلوشن کنسول رفته و رزلوشن رو بزارید روی 480p و سپس کنسول رو خاموش کرده و کنسول رو وصل کنید به مانیتورتون و کنسول رو روشن کنید و ببینید تصویر میاد یا خیر!
اگر این راه جواب نده من دیگه راه دیگه ای بلد نیستم!:31:
من روي كمترين حالت گذاشتم كه 574p بود نه 480p كه بازم كار نكردنقل قول:
ps3 هاي بقيه 480p داره يا نه من تازه خريدم 320GB SLIM PAL