وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم :STEAM MUST BE RUNNING TO PLAY THIS GAME
مشکل از چیه؟؟
Printable View
وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم :STEAM MUST BE RUNNING TO PLAY THIS GAME
مشکل از چیه؟؟
مشکل من هنوز رفع نشده ...نقل قول:
شما سي دي كي براي بخش مولتي داريد؟ اگر آره كه بايد نرم افزار استيم رو نصب كنيد وبعد يه با وارد كردن سي دي كي يه مقدار بازي آپديت ميشه و مشكل حل ميشه.نقل قول:
اگر هم نداريد كه براي بخش مولتي بازي كركي هنوز نيوده و فقط ميتونيد با لانچر تكنوگادز بخش Spec Ops بازي رو دونفره بازي كنيد.
وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم میگه steam must be runinig to play this game
مشکل از کجاست؟
سلام,من کرک بازی را از یکی از سایتها دانلود کردم بازی اجرا شد.خیلی کار راحتی بود.اگر خواستید پیام بدین , لینکی که دانلود کردم را معرفی کنم.
نسخه شما نسخه steam بازی هست یا نسخه non steam رو تهیه کنید یا نرم افزار استیم و کرکش رو هم نصب کنید.نقل قول:
دوستان من هم همین مشکل رو دارم.با این تفاوت که من تو مرحله ای هستم که یوری و سوپ به اون کلیسا میرن.نقل قول:
وقتی به اون کلیسا می رسیم یه لودینگ داره که همون جا این ارور رو میده.
لطفا کمک کنین
جاهای شلوغ تیک بزنه مال رمه یا گرافیک دوستان؟
نقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه :45::angry:
جواب !!!!!!!!نقل قول:
دوست عزیز لطفا لینک رو بذاریدنقل قول:
نسخه های تست نشده رو دانلود نکنید. شما نرم افزار steam رو نصب کن. توسط این نرم افزار اجراشون کن. به احتمال زیاد اصلا بازی کرک شده نیست و از طریق استیم دانلود شده. فعلا انجام بده شاید فرجی شد :46:نقل قول:
سلام هنگام بازی در مرحله ی لندن این خطا رو میده RELIABLLE COMMOND BUFER FLOW از بازی میاد بیرون و گزینه EXIT رو برامون میذاره که باید بزنی و از بازی خارج بشی
باگ بازيه، از توخيابون نبايد بري، ا پنجره سمت راستي وارد اتاق شو و ازونجا ادامه بده.نقل قول:
phoenix رو گرفتم اگه اون ماله steam bashe ولی نخوندشوننقل قول:
کرک داره کرکشم گرفتم
ولی اصلا نصب نمیشه که
مشکل این سه تا فایل sid. است :-s
آقا منم Retail DVD رو دانلود کردم میشه لطف کنی بگی چطور نصبش کردینقل قول:
اگه ممکنه کامل راهنماییم کنی برای من 3 تا فایل با پسوند sid. داره که فونیکس هم نمیشناستش
موندم چی کار کنم :-؟؟:41:
سلام,یادم نیست که کدام سایت بود.ولی یک سایت ایرانی بود.البته این لینکی که گذاشتم را از یکی از فایلهایی که کرک را دانلود کردم پیدا کردم.شما در گوگل سرچ کنید کرک این بازی را پیدا میکنید.نقل قول:
کد:www.trainergame.blogfa.com
نقل قول:
phoenix چی هست ؟ شما استیم رو از این لینک دانلود کنید و اگر خواست آپدیت شه بزارید آپدیت شه :
کد:http://y1.hostiran.net/download/download_Steam/
شما 3 تا فایل دارین که یکیش .sid و اون یکیا .sis , .sim هستن ؟؟؟ اگه اینطوریه از استیم استفاده کنید برای restore کردنش. اگه نه که دیگه من اطلاعی ندارم.
برای restore کردن: این 3 تا فایل رو میریزی تو پوشه نصب استیم و بعد استیم رو اجرا می کنی. بعد ازت می پرسه که می خوای نصبش کنی یا نه و ... .
آقا واقا مرسی از اینکه جواب میدی:11:نقل قول:
ولی نه هر سه تا فایله sid. هست
دوستان شماهم نمیتونید بازیرو در بخش survival اجرا کنید؟ من تا اجرا میکنم ارور میده که مپ موجود نیست . بازیرو هم تونستم تموم کنم .
خواهش میکنم :10:نقل قول:
عجیبه. یا باید این 2 تا فایل کنارش باشن یا اینکه باید پسوندش .sit باشه. حجم فایلها چقدره هر کدوم ؟ میشه یه عکس از فایلات بزاری ؟ استیم رو که داده بودم امتحان کردی ؟
کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان من موقعی که کلیک میکنم برم تو بازی این پیغام میاد کسی میذونه چرا اصلا تو بازی نرفتم تا حالا
هاردم هم 500 گیگ خالی داره تازه 2ماه گرفتم دیواتم کرده پوشه کرک هم کپی کردم بازی رو ازکمپانی عصر بازی خریدمکد:http://up8.--------.com/images/jal4cmdiszn83cke718v.png
:5::20:روی ایکن بازی راست کلیک کن بعد برو properties اونجا گزینه run as adminstrator رو تیک بزن - درسته میشه .نقل قول:
حل شد:31::8:نقل قول:
دوستان من یه مشکل بزرگ دارم ..من نسخه بلک باکس رو دانلود کردم و خیلی راحت نصب شد ...وبعد از اینکه دمو بازی تموم میشه ....خطا میزنه که dont save ......من کرک ریلودد هم نصب کردم ...حتی یه سیو کامل گذاشتم ...ولی وقتی میخوای بری مرحله بعد سیو نمیکنه ...حالا من چه خاکی به سرم بریزم .....کمک کنیییییییییییییییید
یعنی هیچ کس نیست جواب ما رو بده
فروم به این بزرگی ...این همه اساتید بازی .....کسی نیست به کمک ما بشتابه ...............؟؟؟؟
سلام به همه.
لطفا به من بگید سیو های این بازی کجا ذخیره میشه؟بگید لطفا.:41:
اگه با steam باشه تو پوشه نصب استیم به اسم profile2 سیوهای بازی وجود داره. اگر استیم نباشه داخل پوشه خود بازی به اسم player2نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوستان بعد از چند روز سرچ کردن مشکلو پیدا کردم میگم تا بقیه استفاده کنن فایلهای این لینکو که میدم خدمتتون دانلود کنید و تو پوشه zone/english کپی کنید من مشکلو از این طریق رفع کردم.
یه خواهش دارم اونم اینکه این لینکو تو صفحه اول قرار بدید تا مشکل دوستانی که مثل من به مشکل برخوردند حل بشه گلایه کوچیکی دارم از مدیران دست کم جواب یکی از پست منو میدادن که این مشکل حل شدنی هست یا نیست. موفق باشید.کد:http://www.mediafire.com/?cm0x6zhtdx464#myfiles
یعنی هیچ کس نمیدونه چرا واسه من اول بازی خطای DONT SAVE میزنه
دستت درد نکنه اگه ممکنه یه لینک بده کل همه فایل ها تو یه فولدر باشه اینجوری دونه دونه دانلود کردنشون عذابه!نقل قول:
من وقتی بازی رو شبکه بازی میکنم هر 30 -40 ثانیه یکبار هنگ میکنه مشکل از چی هست؟
سلام دوستان من یه مشکل اساسی دارم با این بازی..
بعد از نصب بازی کرک رو کپی کردم و بازی به خوبی اجرا میشد اومدم یه ترینر دانلود کردم و اجراش کردم یهو از بازی خارج شد و همش یه ارور میده که ارورش هم اینه:
File corrupted!. this program has been manipulated and maybe it's
infected by a Virus cracked. this file won't work anymore
در ضمن باید بگم بازی رو چند مرتبه پاک کردم و نصب کردم بازم این ارور رو میده ازتون خواهش میکنم یکی منو راهنمایی کنه. ممنون
سلام من بازی رو نصب، کرک و اجرا کردم ولی در لود مرحله دوم با این ارور disk read error میاد بیرون البته قبلا نصب کردم و تا مرحله پاریس اون قسمتی که وارد چاه فاضلاب می شه رفته بودم که ارور stoped می داد می شه لطفا راهنمایی کنید (بازی دانلودی هست)
سلام یه کرکی قبلا گذاشته بودید به اسم Crack-Proper.zip الآن نمیتونم دانلودش کنم لینکش خرابه اگه ممکنه یه جای دیگه آپش کنید.
دوست من ویندوزت رو عوض کن درست میشه!!!نقل قول:
پیشنهاد میکنم ویندوز سون 64 بیتی بنصبی :8:
درخواست سیو Call Of Duty MW3 سلام دوستان کسی سیو بازی رو داره ممنون میشم برام بزاره با سپاس :11:
دوستان ببخشید میشه این بازی رو به صورت مجانی آنلاین بازی کرد؟با کرکی چیزی؟