يا نه :31:نقل قول:
Printable View
سلام دوستان
لطف کنید فایل en.toc با حجم حدود 200 کیلوبایت رو از مسیر c:\battlefield3\Data\Win32\Loc برای دانلود اینجا بگذارید
ممنون
سلام دوستان
لطف کنید فایل en.toc با حجم حدود 200 کیلوبایت رو از مسیر c:\battlefield3\Data\Win32\Loc برای دانلود اینجا بگذارید
ممنون
یکی به من کمک کنه سیستم من مشخصاتش انه میرم تو بازی میپره بیرون.
Processor Intel(R) Core(TM) i5-2500 CPU @ 3.30GHz, 3301 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s)
اینم واسه گرافیک: DirectX version: 11.0
GPU processor: GeForce GTS 450
Driver version: 285.62
DirectX support: 11
CUDA Cores: 192
Core clock: 783 MHz
Shader clock: 1566 MHz
Memory clock: 1804 MHz (3608 MHz data rate)
Memory interface: 128-bit
Total available graphics memory: 2806 MB
Dedicated video memory: 1024 MB GDDR5
System video memory: 0 MB
Shared system memory: 1782 MB
Video BIOS version: 70.06.13.00.00
IRQ: 16
Bus: PCI Express x16 Gen2
یکی به من کمک کنه سیستم من مشخصاتش انه میرم تو بازی میپره بیرون.
Processor Intel(R) Core(TM) i5-2500 CPU @ 3.30GHz, 3301 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s)
اینم واسه گرافیک: DirectX version: 11.0
GPU processor: GeForce GTS 450
Driver version: 285.62
DirectX support: 11
CUDA Cores: 192
Core clock: 783 MHz
Shader clock: 1566 MHz
Memory clock: 1804 MHz (3608 MHz data rate)
Memory interface: 128-bit
Total available graphics memory: 2806 MB
Dedicated video memory: 1024 MB GDDR5
System video memory: 0 MB
Shared system memory: 1782 MB
Video BIOS version: 70.06.13.00.00
IRQ: 16
Bus: PCI Express x16 Gen2
دوستان منم دقیقا همین مشکلو دارم ، صدای بازی این طوری خیلی رو اعصابه ، خیلی هم باگ داره ، یه دفعه تفنگ غیب میشه یه دفع خنجر تو هواست . گرافیکم 4650 است، رو پایینترین تنظیمات هم باز این طوریه ؟ از کرک ریلودد استفاده کردم ،نقل قول:
سلام دوستان
دوستانی که بازیرو نتوسنتن تهیه کنن من می تونم برای اون ها ارسال کنم
خودم بازیرو حلقه ای 750 تومان خریدم
4 تا حلقه هست
نسخه انگلیسی با ک*ر*ک Reloded
می تونم بدم حلقه ای 800 تومان که میشه
3200 تومان
اگه دوستان خواستن می تونن بهم ایمیل بدند
و یا در Yahoo Mesenger با هم چت کنیم
آی دی من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من چند ساعت پیش قصد دانلود بازی را داشتم بیخیال شدم رفتم یک cd-key روسی خریدم و الان دارم بازی از از خود اورجین به صورت اورجینال دانلود می کنم دیگه مشکلی هم تو بازی پیش نخواهد امد آنلاین بازی کردن هم که رو شاخش هست:31:
سلام به همه دوستان
شرمنده اینجا مطرح میکنم ولی بگذارید بگم
داداش کسی از شرکت" شاتل adsl" در این مکان شاکی نمی باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر کسی هست به صورت پیام خصوصی نام و نام خانوادگی و شماره اشتراک شاتل و شهر محل سکونتش رو بفرسته
49 نفر جمع شده تا الان
مثال: علی دایی شماره اشتراک 10 از تهران
مرسی
قبلا اجرا میشد تو ویندوز 7
الان این ارور رو میده تو ویندوز XP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 642x132. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه یه dll نداره . یه چک کن ببین فایل هات کاملا . یا اینکه قبل از اون انتی ویروس دخلشون رو نیاورده ؟ یا اصلا ببین توی ویندوزت همچین dll الی هست یا نه ؟ حالا مال تو رو نمی دونم ولی خودم معمولا هر بازی که اینجوری ارور واسه فایل های dll ؤو میده میرم از توی اینترنت dll اش رو در میارم میریزم توی بازی ..نقل قول:
:
قبلا اجرا میشد تو ویندوز 7
الان این ارور رو میده تو ویندوز XP GAMELAIN
سلام.من بازی رو از بیرون تهیه کردم بازی کرک هم داشت دارم بازی میکنم.حالا می خوام آنلاین بازی کنم cd key رو که میدم به اورجین می خواد نسخه روسی رو انلود کنه من پوشه ای که بازی توش نصب هست و کرک در داخلش ریخته شده رو میزارم اونجایی که میخواد دانلود بعد یدفعه دانلود نمی کنه میزنه اینستال بعد اینیستال که میشه (بازی رو انگلیسی کرده بودم) فقط کمپینوو آپشنو و ... هست واسه آنلاین چیزی نیست.از تو خوده اورجین بازی رو اجرا میکنم چرا نیست پس وقتی رو بازی کیلیک میکنم میزنم آپدیت کن میگه آپدیت شده
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــک
سلام
من نسخه reloaded رو دانلود کردم و نصب کردم و مشکلی تو اجرای بازی ندارم، اما هر بیست دقیقه یک بار، سیستم هنگ میکنه، ( و کلا مانیتور میره رو اسلیپ) حتی با ریست کردن درست نمیشه و باید با دکمه پاور خاموش کنم و بعد از یک دقیقه روشن کنم تا سیستم بالا بیاد.
گرافیک رو هم آپدیت کردم، اما بهتر که نشد هیچ بدتر شد.
خودم احتمال میدم که دمای GPU یا CPU خیلی زیاد میشه و این مشکل پیش میاد.
کسی میتونه مشکل رو حل کنه؟
سیستمم تو امضامه
ریختم نشد چی کار کنمنقل قول:
این بازی روی xp جواب نمیده :31:نقل قول:
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
بفرما دوست عزیزنقل قول:کد:http://bahmanup.com/wp-content/uploads/2011/10/en.zip
سلام به همگی کسی میدونه کدوم فروشگاه اینترنتی نسخه بدون دردسر و 100 کرک شده و زبان انگلیسی این بازی رو داره ؟ لینکش رو تو پیغام خصوصی بگید لطفا....ممنون.
منم دقیقا همین مشکلو دارم ،هر 10 دیقه هنگ میکنه لامصب ،نه بابا از دما نیس اگه از دما بود تو اون یکی بازیام همین اتفاق میفتاد ..نقل قول:
نمیدونم فعلا ک همینجوری موندیم ،هیشکی نمیدونه!
سوال پرسیدمانقل قول:
یعنی هچکس رو اکس پی اجرا نکرده !!!!!!!!!!!
سلام. ما که هنوز در انتظار این بازی هستیم ببینیم چی میشه دوستان یه سوال ؟ تو بازی بیشتر جاهاش فارسی میگن یا فقط همون یه تیکه بود ؟ (دوستانی که بازی کردن ):20:
اینی که میگی اصلا امکان ندارهنقل قول:
یعنی چی امکان نداره گرافیک بازی بالاست نمیتونه رو xp اجرا بشه دیگه سوال ندارهنقل قول:
رو xp اجرا نخواهد شد...
چیزی که کمپانی EA گفته...
داداش نمی دونی رو بعضی سیستم ها چرا صدا تیک میزنه؟من الان همین مشکل رو دارم رو اعصابمه.نقل قول:
خودت می تونی ببینی:5:نقل قول:
جاهای دیگه رو هم سرچ کنی همینهکد:http://bf3blog.com/battlefield-3-system-requirements/
فقط سون و ویستا
من بازی رو دیروز خریدم, منتها وقتی میزنم اجرا بشه هیچ اتفاقی نمی افته چرا؟
خواهشمند است پاسخ دهید
سپاس
نرم افزار steam رو نصب کن .بعد بزار اپدیت شه.اون وقت بازی اجرا میشه.نقل قول:
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
این کرکریلودد رو لینکشو بده .منم مشکلم همینه.اعصابم خرابهههههنقل قول:
دوستان برای بازی کردن با این بازی حتما باید کارت گرافیکتون توانایی هندل کردن ویدیوهای اچ دی رو داشته باشه... این جریان هنگ و این چیزا یحتمل بر میگرده به همین مساله....
دوستان؟ این سیستم منه
CPU AMD Athlone X2 5600
Ram 4 GIG
V C Geforce 8600 GTS
رو پایین ترین تنظیمات بد اجرا میشه...چیکار کنم:41:
بیا دوست عزیز اینم کرک ریلوددنقل قول:
کد:https://www.rapidshare.com/files/673629299/Battlefield.3.CRACK.ONLY_RELOADED.rar
ینی GTX560TI نمیتونه هندل کنه ؟؟؟؟؟نقل قول:
ربطی نداره
دوستان میشه یکی دقیقا Save بعد از مرحله Tehran رو بره من بزاره؟ البته حالت Normal رو!
بره من بعد از اتمام این مرحله صفحه سیاه میشه و اتفاقی نمی افته! نسخه هم Reloaded است.
کسی میدونه از کجا باید آپدیت های مربوط به گرافیک این بازی رو دریافت کرد ؟
درودنقل قول:
سپاس از راهنمایی شما, اما گرامی من استیم هم طبق گفته شما نصب کردم و گذاشتم برنامه استیم هم آپدیت کند
ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم برای اجرا, شوربختانه بازی اجرا نمیشه
آپدیت گرافیک؟نقل قول:
واسه اکس باکس میخواین؟
یا منظورتون درایور گرافیکتون هستش؟
من فقط پک hd واسه xbox شنیدم و چیزی واسه pc نداشته تا الان...
دوست عزیز بازی هنوز رو استیم نیومده شما باید origin رو بگیرید که مخصوص خود EA هست .نقل قول:
آموزش نصب :
1.اوریجین را دانلود و نصب و یک اکانت در آن بسازید .
2.سی دی کی را در اوریجین وارد کنید برای اینکار از دکمه شبیه چرخدنده استفاده کنید سپس گزینه Reedem Code و درنهایت پس از مشاهده کادر سبز رنگ که نشاندهنده فعالسازی می باشد از دکمه چرخدنده گزینه Refresh را بزنید تا بازی را در اکانت خو ببینید. ( ندیدید ؟ یکبار از اکانت خارج دوباره لاگین کنید)
3.بازی را از روی ستاپ انگلیسی نصب کنید که شامل فایلهای انگلیسی باشد سپس محتویات نصب شده که در پوشه دلخواه شما می باشد را به مسیر C:\Program Files\Origin Games\Battlefield 3 منتقل کنید.
مهم : دقت کنید برروی پوشه Origin Games راست کلیک کنید و تیک Read-Only را بردارید و صبر کنید پروسه برای فایلهای شما اینکار انجام شود.
4.از داخل اکانت اوریجین بازی را نصب کنید پس از چند دقیقه بازی آماده ی Play می شود .
دقت کنید فایلهای شما باید کامل باشد و شامل فایلهای انگلیسی باشد
این آموزش رو از سایت علی گیم آوردم( حق کپی رایت)
چرا با دسته XBOX نمیشه درست حسابی بازی کرد میشناسه ولی یه سری دکمه ها کار نمیکنه خواهشا یکی کمک کنه
یکی جواب بدهههههههههههههنقل قول:
نقل قول:
شاید بخاطر اینه که کرک رو اجرا میکنی
بهتر فایل bf3.exe نسخه اصلی رو بریزی البته قبلش کرک رو تغییر نام بده که از بین نره