سلام .کسی میدونه لیزر چجوری روی سی دی رایت می زنه یا می خونه ؟تو کتابا نوشته لایه بیرونی تا مرکز . سی دی رو که نگاه میکنی ار مرکر تا نصف یا بیشتره. ممنون
Printable View
سلام .کسی میدونه لیزر چجوری روی سی دی رایت می زنه یا می خونه ؟تو کتابا نوشته لایه بیرونی تا مرکز . سی دی رو که نگاه میکنی ار مرکر تا نصف یا بیشتره. ممنون
سلامنقل قول:
در این قسمت بپرسید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam dar morede barnamehaye goshi ( vault) kasi sar dar miare azash beporsam
سلامنقل قول:
به انجمن های P30WORLD خوش آمدید
دوست عزیز لطفا در انجمن فارسی تایپ کنید
انجمن های زیر رو بررسی کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سوال در مورد چگونگی کار دی وی دی رام ها
از کجا می تونم بپرسم؟
سلامنقل قول:
اینجا دوست عزیز:
سلام سوالم در مورد چگونگی بالا بردن کیفیت فیلم یا ویدیو هست !!!!
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید سوال کنید!:n09:
سلام لطفا یکی جواب منو بده
من در مورد سیستم گرمایشی ساختمان(پکیج یا همون شوفاز دیواری)سوال دارم ولی نمیدونم کجا مطرح کنم
سلام
به انجمن P30World خوش اومدین. :»
یه نگاهی به این تاپیک ها بندازید:
اگر سوال شما خارج از حیطه ی این تاپیک ها بود، در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک جدید ایجاد کنید و سوالتون رو مطرح بفرمایید. :)
با تشکر مهران...
سلام ببخشید من پاسخ نامه تشریحی کتاب آپوستل جلد دومش که حساب دیفرانسیل و انتگرال هست رو لازم دارم. کسی می دونه کجا می شه دانلودش کرد؟ اصلا پاسخ نامه تشریحی داره؟
سلام خوش اومدید به فروم P30world انشاالله بتونید حضور فعال در فروم داشته باشید!:n12:نقل قول:
شما یه سرچی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید، اگر پیدا نکردید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال خود رو مطرح کنید!
موفق باشید!
سلاممن وب کمم وارونس بعد نصب درایور اینجوری شدش میشه بگین چیکار کنم؟ نرم افزارشم دانلود کردم درست نشد منم لپ تاپ ایسوس دارم
سلامنقل قول:
تو آدرس زیر بپرسید:
با سلام من به قفل کودک تلویزیون ال ای دی رمز دادم بعد از مدتی رمز را فراموش کردم تمام منوهای تلویزیونم قفل میباشد خواهش می کنم راهنماییم کنید مدل ال ای دی : LJ 32 LN540R
این انجمن سوال کنید :نقل قول:
سلام، من registrybooster رو دانلود کردم اما در استفاده از اون مشکل دارم، یه جا میگه باید خرید کنی. ممکنه مرحله به مرحله راهنمایی کنید.
اینجا سوال کنید.نقل قول:
سلام ضمن عرض خسته نباشید میخواستم بپرسم مطلبی که من دنبالش میگردم درباره اموزش بدنسازی حرفه ای ودانلود کتاب ش با تالیف ارنولد شوارزنگر بود با عزض پوزش نمیدونم این سوالم ربی ربطه تو این جا:n10::n25::n12:
سلام، اینجا میتونید مطرح کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام . سوالی درباره ادغام کردن محتویات سلولهای مشابه در یک سلول دیگر را در اکسل داشتم . با نشکر
سلامنقل قول:
سوالتون رو در این جا مطرح کنید
سلام.می خواستم در مورد اموزش موارد ستینگ ایفون 4اس بدونم.
درودنقل قول:
اینجا مطرح کنین :
سلام میخواستم بدونم چیجوری میشه اطلاع رسانی پاسخ های تاپیک ها از طریق ایمیل رو غیر فعال کرد؟ایمیلم پر شده....
درودنقل قول:
در این دو پست توضیح داده شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من میخوام تایپیکی درباره مباحث سیستم عامل داس باز کنم.اگه میشه راهنمایی کنید کدوم انجمن؟
ایجاد شد...
سلام
در مورد نحوه نوشتن استشهاد محلی برای گم شدن پروانه ساختمانی به کدوم تاپیک باید مراجعه کنم؟
باید برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باید به قسمت نرم افزار مراجعه کنید .نقل قول:
تاپیک باز شد از دوستان ممنون.
موفق باشی :n05:نقل قول:
سلام و خسته نباشی و ممنون از سایت خوبتون
مشکل لپ تاپ من اینه که وقتی کلیک راست میکنم روی مثلا عکسی،از طریق گزینه send to گزینه ای بنام بلوتوث و جود نداره در حالی که قبلا داشتم و ازش استفاده میکردم ولی حالا نیست
لطفا کمکم کنید و روشی رو برای رفع مشکلم بفرمایید
ممنون
سلام، اینجا میتونید سوالتون رو مطرح کنیدنقل قول:
تو انجمن ویندوز قبلا چنین تاپیکی ببود.جستجو کنید ببینید پیداش میکنید یا نه.نقل قول:
salam
man nemidanam in soal ra dar koja matrah konam
man mikhastam ye tv bekharam beyne in 2 model gir kardam
sony kdl50w685be
va
samsung ue50f6500
benazaretan kodom model behtare?
سلام خوش اومدید به فروم P30worldنقل قول:
شما باید اینجا سوالتون رو مطرح کنید:
سلام دوست عزيز...نقل قول:
به انجمن خوش اومديد... بهتره سوالات بعديتون رو به فارسي و طبق قوانين انجمن(لزوم فارسي نويسي) مطرح كنيد.
جواب سوالتون رو در انجمن هاي زير مي تونيد پيدا كنيد:
سلام سوالاتی در مورد برنامه نویسی به زبان c داشتم باید از کجا بپرسم ؟؟؟؟؟