سلا دوستان.گابانا جان راست مي گي؟كدوم نمايشگاه؟
در ضمن اين مادربورد فقط براي core2 نيست براي پنتيوم و سلرون هم استفاده مي شه (تو سايت ايسوز نوشته)
Printable View
سلا دوستان.گابانا جان راست مي گي؟كدوم نمايشگاه؟
در ضمن اين مادربورد فقط براي core2 نيست براي پنتيوم و سلرون هم استفاده مي شه (تو سايت ايسوز نوشته)
آیا این ماربورها تو ایران پیدا میشه
پردارندهamd
asus a8n32-sli deluxe
asus m2n32 ws professional
m2n32-sli deluxe/wireless edition
پردازند intel lga
asus p5w dh deluxe
asus p5v-vm dh
asus p5ld2 deluxe
asus p5w d2-e premium
asus p5b deluxe/wifi-ap
اگر هست قیمتش هم بزارید ومیشه از کجا خرید.
شماره تماسی از نمایندگیش اگر دارید بزارید
ممنون
قيمتهاي روز
محل فروش : نمايندگيهاي مجاز
asus a8n32-sli deluxe -->250~280
ASUS P5VDC-MX DDR2 -->58
ASUS P5WD2 DDR2 800 -->160
ASUS P5WD2 PREMIUM -->190
asus p5ld2 deluxe -->150-155
ASUS P5N32-SLI Delux -->230-240
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط amin_metal1370
بله نمایشگاه Elecomp تهران .
ولی Core 2 خیلی گرون هست ...
ممنون خیلی به درد من خورد .نقل قول:
نوشته شده توسط m654
دوستان ببخشيد نمي تونم بيام دستم خيلي بنده ولي طوري نيست دوست عزيزم علي جان ( گابانا ) جان هستند و راحت مي تونند جواب بدند!!!!!!!!!!
معتبر ترين گارانتي هم به نظر من آواژنگ و آلبالو و الماس و اي ام دي ايران و سازگار هست .
سايتشون را هم تماما معرفي كردم به شخصه . توي تاپيك سايت شركت ها و سايت كمپاني ها .
يك نكته جالب در مورد سي پي يو به خصوص 805 مي دونستيد اوركلاك را چه طور ميگند حالا مي گند :
شركت اي بي ام 2 سال پيش توي سايتش راهي را معرفي كرد كه خيلي جالبه شايد براي شما هم جالب باشه . به اين صورت مقدار كلاك سي پي يو را در هنگام اوركلاك مي تونيد حساب كنيد . به اين صورت كه multiplier clock × گذرگاه اف اس بي (fsb) ميشه كلاك سي پي يو مثلا گذرگاه سي پي يو 805 133 هست و مالتي پلير كلاكش هم 20 x هست پس كلاكش در حالت معمول ميشه : 2.6 و به گفته تامس هاردور تا 200 اين گذرگاه با يك مادربورد خوب اور ميشه كه ميشه 4.0 ولي به نظر دروغه من خودم اينتل داشتم تا عيد و اين كار را امتحان كردم اينتل همين چيزي براش امكان ناپذير هست به نظر من حد اكثر تا 150 اور ميشه كه ميشه 3.0 كلاكش .
موفق باشيد شهريار
دوستان ميبينيد دو هسته اي هاي اينتل پنتيوم دي خيلي خوبه ولي اين چي براي بازي فكر نمي كنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشكر شهريار :laughing:
چون دوستان اعتراض مي كنند خواهش مي كنم به تاپيك مقالات پردازنده بريد و كاملش را ببينيد.
کارت گرافیگ َAGP با بودجه ای در حدود 90 تومن چی پیشنهاد می کنید :sad:
Albatron 6600TD 256MB GoldenFan 2Years Warranty 80,000 T خواستی PM بزننقل قول:
نوشته شده توسط casper_cp
آیا سری m2n مادربوردهای ایسوس تو ایران امده.
مثل این دو مدل: (AMD Socket AM2 پردازنده)
asus m2n32 ws professional
asus m2n32-sli deluxe/wireless edition
ما که تو تهران نیستیم که بتونیم بریم نمایشگاه اگر شما میرید این دو مدل رو هم یک سئوالی کنید , به ما هم بگین.
اینم لینک مربوط به نمایشگاه asus در Computex 2006 توسط سایت itworld.ir
یه سری بزنید بد نیست.
اینم لینک لیست تمام مادربوردهای ASUS
سلام دوستان عزيز.من چهارشنبه رفته بودم پایتخت.p5wd2-e premium تا 200 تومن هم قیمت پیدا کردم(از روش وامپیر استفاده کردم خیلی ردیف بود اما نزدیک بود یک بار ضایع بشم)در مورد سی پی یو هم پرسیدم همه فروشنده ها گفتن که واردات کم شده برای همین قیمت ها بالا رفته اما تو هفته آینده قیمت ها دوباره مناسب می شه.
ضمنا كونرو آمد ... در مورد اين مطلب بعد مي گم ديشب نمايشگاه بودم قراره 2 هفته ديگه كونرو با برد هاي ايسوس و اينتل وارد ايران بشه ...
امين جان ممنون بابت قيمت .نقل قول:
نوشته شده توسط amin_metal1370
تا جاييكه يادمه مي خواستي 920 بگيري درسته ؟
در موردش قيمت نگرفتي ؟
كلا CPU اگه قيمت گرفتي بي زحمت بنويس .
ممنون .
دوست من بله بود من ديروز اونجا بودم بود البته توي بازار رضا ... توي نمايشگاه هم بود ايسوس داشت ولي گفت 2 هفته ديگه براي بازار مياد كه رضا داشت .... ;) ضمنا يك مطلب در همين تاپيك در مورد بهترين هاي كامپيوتكس 2006 دارم آماده مي كنم... :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط egoldfars
قربانت شهريار
كامپيوتكس قسمت اول :
رم : برگترين و بهترين شركت رم سازي دنيا يعني corsair يك رم ddr2 با باس 1250 مگاهرتز را به نمايش گذاشت و فركانس كاريه اين رم 625 مگاهرتز هست.
سلام دوستان.
شهريار جان مي توني ادرس اين نمايشگاه رو به من بدي؟در ضمن يك سوال آيا رو مادربور كونورو مي شه سري پنتيوم رو نصب كرد يا نه؟
گابانا جان سي پي يو هم قيمت كردم 930 رو تا 310 تومن هم قيمت پيدا كردم 920 رو هم تا 240 تومن قيمت بود.
امین جان با استفاده از تکنیک این قیمت هارو گرفتی یا نه قیمت های واقعی که میگفتن ایناست؟؟
وامپير جان از تكنيك تو استفاده كردم واقعاَ جواب داد باور كن.مثلاَ قيمت p5wd2-e premium تو يه مغازه 220 تومن بود تو يه مغازه ديگه از روش تو استفاده كردم 200 قيمت گرفتم.اگه ادامه مي دادم تا 195 هم قيمت مي كرم :) اما چون قصد خريد نداشتم ادامه ندادم.نقل قول:
نوشته شده توسط vampire_viper
خوب پس از این به بعد اسم این روش رو میذاریم روش VV مخفف خودم (اوف چه تبلیغی میکنم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرکی هم رفت پایتخت این روش یادتون نره (جاهای دیگه هم جواب میده) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول بابا Vv
بابا امين جان ديگه 930 ولش كن ... آخه بابا 3800 قوي تره يا 930 ...؟
در حالت استوك تقريبا پرفورمنس يكساني دارن در حالت استوکا!نقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
سلام
یه مادربورد خوب با قیمت حدود 60 هزار تومن میخواستم که تقریبا معادل مادربورد Giga Agp 8x P700 باشه چون قطعات من مال یه سال پیش هستن . با تشکر از راهنمایی شما
Asus P4C800 Deluxنقل قول:
نوشته شده توسط Mahdi.M
Asus P4P800
تو محدوده بودجه شماست اولی با چیپه 875 , دومی هم 865PE
بهترین کارت گرافیک که به Agp 8x بخوره و 256 جی فرس باشه در حال حاضر چیه ؟ ( برا بازی)
اگه منظورتون واقعا بهترين و گرونترين كارته Palit 7800GS 256mb با قیمتی حدود 260-270.نقل قول:
نوشته شده توسط Morteza3SN
شهريار جان من تصميمم رو در مورد سي پي يو گرفتم.با اين حال ممنون.نقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
دوستان در مورد خريد مادربورد يك كم به شك افتادم.من هنوز هم مي گم كه ايسوز برترينه از هر لحاظ.اما در مورد اصل يا تقلبي بودن مطمئن نيستم.اگه مي شه يه راهنمايي كنيد كه اين شك من هم بر طرف بشه.
سلام شهريار جان
بالاخره اين سيستم دوست ما رديف شد
قطعاتم همونارو گرفتم فقط گرافيكشو Msi 7300gs برداشتم به قيمت 71 تومن
رمشم بعلت كمبود بودجه همون 512 شد
به خاطر كمكهايي كه تو اين مدت كردي خيلي ممنونم
راستي اين مقايسه كارتهاي گرافيك خيلي بحث خوبيه استفاده مي كنم
با آرزوي موفقيت.
چرا گرافيك رو جي اس برداشتي؟!7300GT خیلی بهتره!نقل قول:
نوشته شده توسط zonealarm
خواهش مي كنم ولي با اين قيمت گرافيكت را خيلي خوب برنداشتي ... ولي طوري نيست مباركتون باشه ...نقل قول:
نوشته شده توسط zonealarm
قربانت شهريار :happy:
;)7600 جي اس هست ولي 7800 جي اس بهترين هست با رم 512 هست و 256 هم داره كه هر دو gddr3 هستند ... تازه 512 اون سايلنت هم هست .نقل قول:
نوشته شده توسط Morteza3SN
قربانت شهريار
اين ادامه بحث سخت افزاري هاي انجمن در مورد خريد و راهنمايي سخت افزار فعلا در مورد رضا جان :
اين هم چند تا بنچ جالب:
باتشكر شهريار
در پست قبل مقايسه 805 و ... بود . اين هم مقايسه بزرگتر هاي 805 با يعني دو هسته اي هاي اينتل با دو هسته اي هاي اي ام دي در بازيي كه دوست عزيز گفت :
و ضمنا امين جون 930 را اين را هم جوابش:
باتشكر شهريار :biggrin:
دوستان چه طور بود ؟ تازه اين در اين بازي هست كه در باز يهاي ديگه هم بهتر هست .
اين هم مقايسه تك هسته اي ها در بازيه بزرگان !!!!!:
ضمنا اين را هم كامل دقت كنيد كخ براي بازي با توجه با اين ريتينگ كه به 3500 تك هسته اي 95.1 اگه درست بگم و در صورتي كه به 840 80 و خورده اي داده ... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
باتشكر شهريار :happy:
و با توجه به اين دو عكس هم متوجه ميشيد كه واقعا رم بيشتر از 1 گيگ در بازي فعلا تاثير به سزايي نداره :
شهريار
چي شده دوستان ديگه اين بحث تموم شد يا نمي خواين به اين بحث پاسخ بدين!!!
باتشكر شهريار
آخرين قيمت Athlon 64 :
3000 - 85 000 Toman
3200 - 95 000 Toman
3500 - 110 000 Toman
X2 3800 - 300 000 Toman
به نقل از عصر ارتباط .
در بخش اخبار پردازنده ها هم قيمت هاي رسمي پردازنده هاي AMD رو براي 24 جولاي اعلام كردم .
حالا ببينيم كي اين قيمت ها به بازار ايران تزريق ميشه و ما هم به يه نوايي برسيم !