برای پر کردن خون اول باید از گلهای سبز رنگ ( توی نقشه با علامت برگ سبز مشخص شده ) جمع کنین بعد از منوی crafting و گزینه فکر کنم medical براینقل قول:
خودتون از آمپولهای سبز رنگ درست میکنین بعد با کلید Q از اونا استفاده میکنین.
Printable View
برای پر کردن خون اول باید از گلهای سبز رنگ ( توی نقشه با علامت برگ سبز مشخص شده ) جمع کنین بعد از منوی crafting و گزینه فکر کنم medical براینقل قول:
خودتون از آمپولهای سبز رنگ درست میکنین بعد با کلید Q از اونا استفاده میکنین.
توی تنظیمات ویدئو گزینه widescreen letterbox رو off کن. کارت من انویدیاست. توی nvidia control panel تنظیمات antialiasing مربوط به بازی farcry 3 رو روی حالت application controlled بذار درست می شه. اگه amd داری باید یه چی تو همین مایه ها باشه.نقل قول:
من تو اولهای بازیم.فرستنده رادیوی رو فعال کردم بعد ماموریت پیدا کدرن بگ ها و پوست خوک/بهدش که اومدم کنار دکتر که کنارماشینش توضیحاتی میده و تو یه صفحه میره اونجا دیگه گیر میکنم
3قسمت داره یکی اموزش نحوه باچاقو ازپشت زدن.یکی اموزش نارنجک و یکی زدن دگمه c واسه حرکتی و یجاهم تاتو یی رو نشون میده و امکان زوم رو تاتو هست .و با tab بین اونه سربرگهای نارنجکئ حمله و حرکت میشه حرکت کرد و لی از اونجا نمشه بیرون اومد تا بازی ادامه پیدا کنه همه دگه هارو میزنم اسکیسپ و m اما همیشه اونجامیمونه گزینه ها رو میزنم یا رو هرچیکه میشه کلیلک کرد مثل کلیلک رو اموزشنای سریعتر و گوینده میگه و بنظر نمیاد هنگ کردن باشه .از اونجا چظور بای بیرون اومد
من هنوز یه فرستنده ی رادیو رو گرفتم و الان تو چاپتر 5 هستم...فرستنده رادیو واسه چیه؟
خب واسه اینه که نقشه ظاهر بشه.نقل قول:
هر فر ستنده رادیویی که باز کنی، محدوده تحت پوشش روی نقشه فعال میشه و نقشه کامل اون قسمت با جاده ها و اماکن را خواهی داشت. همچنین راه انداختن ایستگاه های رادیویی باعث میشه بتونی اسلحه های فروشی را رایگان بدست بیاری.نقل قول:
نقشه راهها Reveal میشه وقتی فرستنده ها رو فعال می کنید راه ها و علائم روی نقشه دیده میشه... سعی کنید قبل از انجام خیلی از کارا فعال کنید... 4-5 تا از این ها کاملا معما گونه هست و بالا رفتن ازشون خیلی حساس و دشواره و باید راهش رو بلد باشید همینطوری سرتون رو بندازید پائین و برید نمی تونید برسید به بالاترین نقطه البته فقط 4-5 تاش اینقدر سخت پیکربندی شدن. بقیه راحتهنقل قول:
آره نکته خوبی گفتی. من یه دونش رو هر کاری کردم نتونستم برم بالا. همونی که پله اش از رو زمین شروع نمی شه. جزیره دوم گوشه سمت چپ پایین.نقل قول:
منظورم بعداز اولین فرستنده رادیوی هستنقل قول:
آقا وحید شما احتمالا کولت پر شده باید یه چیزی از تو کولت بندازی بیرون منم دقیقا همچین مشکلی داشتم:n02:نقل قول:
کولم یبار پر بوذ کم کردم این یه محیط دیگس محیط اشنا کردن با تکنیکهاست مثل نکنک چظور تو اب سریعتر شنا کردننقل قول:
یک باگ هست
شما بیا بیرون دوباره از چک پوینی قبلی بازی را ادامه بده
Tapir چيه؟من ميخام كولمو عوض كنم ولي نميدونم تو كجاي map بايد تهيه كنم اون پوست tapir رو...؟
کلی از بچه ها دنبال این موجود گشتن اگه صفحات قبل رو نگاه کنی بیشتر متوجه میشی ولی بطور خلاصه شبیه مورچه خواره...:n02:نقل قول:
سلام دوستان من دیشب بازی رو نصب کردم !
یه چند دقیقه بازی کردم ! رسیدم به جایی که اولین برج رادییوی آزاد میکنه و بعدش میره پیشه اون سیاه پوسته !
اما الان که میخوام بازی کنم اصلا گزینه های بازی عمل نمیکنن !
story و option < هر کردوم رو میزنم رو همون صفحه میمونه! چجوری باید Load کنم ادامش رو ؟
هر جونوری که نمی دونستی چیه خیلی راحت از روی عکسش که در قسمت crafting نشون می ده، می تونی توی نقشه پیداش کنی.نقل قول:
شما اول که باید بری انتن ها رو غیر فعال کنی که نقشه برات ظاهر بشه دوما تو نقشه بگرد دنبال عکس حیوونی که مثل خوکه ولی خورطوم داره :n07:نقل قول:
سلام دوستان
هنوز خبری از DLC نیست؟
تو این بی بازی ای شیطونه میگه دوباره تمومش کنم :دی
من که زدم روی Survival و فقط تمرکزم رو گذاشتم روی برجا و Outpost هانقل قول:
هنوزم چپتر دو هستم :دی
سلام مجدد
عاقا دوتا سوال
1-بعضی از مهارت ها انگار یه پیش نیاز داره...
چیه اونا میشه مثال بزنید؟
======
2-من الان با سم اون مآموریت که با ماشین میریم پایگاهو بمب گذاری میکنیم تموم کردم
الان میخوام یه مآموریت جدید برم میگه راه برگشتی نیست
مطمئنی میخوای بیایی؟
این ینی چی؟ یه توضیح میدین:31:
خیــــــــــــلی ممنون
یه سوال دیگه الان یادم افتاد...: این vass شخصیت خیلی جالبیه. به همون زودی مرد؟ همونجا که تو توهم کشتمش...!
جواب رو تو اسپویلر بذارید اگه میشه
نقل قول:Outpost ها چيه برادر؟نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: vass
اگه بری روی خود اسکیل بهت می گه پیش نیازش چیه.
اونجا قبل از اینکه مرحله رو بری یه سیو دستی بکن. چون بازی دو تا پایان داره از اونجا تا آخرش هیچ جایی واسه سیو نمی ذاره. یکی از پایان هاش رو که همون نجات دوستات هست رو برو. بعد اگه دوست داشتی برگرد همون جایی که سیو کردی اون پایانش رو هم ببین فقط حواست باشه خانواده رد نشن که +18 هست
اونایی که بازیش میکنن میشه بگن فریم،افت فریمش چطوریه؟و با چه تنظیم گرافیکی بازی میکنید؟ببینم این سیستم ذغالی ما اجراش میکنه یا نه :دی
آی گفتی ، منم دفعه اول که بازی می کردم میگفتم من توی جاده حرکت می کنم این دشمنا از کجا میان :دینقل قول:
کلا وقتی یه بار بازیو تموم کردین دوباره بازی کنین چون من تازه الان فهمیدم اینهمه چیز توی بازی به درد چی میخوره و کلا چی به چیه :دی
Outpost اونا هستن که توی نقشه با علامت یه پرچم قرمزرنگ مشخص شده ، وقتی پاکسازی کنین اونجا از سلطه ی دشمنا خارج میشه
توی هرکدوم یه Alarm هست ، اگه غیر فعالش نکنین و حمله کنید کارتون خیلی سخت میشه ولی حتما قبلش اون Alarm ــی که توی هر Outpost هست رو غیر فعال کنید و بعد حمله کنید
گیم پلی متوسطی داره...
بعضی وقتا بازی سازا جزئیات خیلی زیادی وارد بازی می کنن و خرابش می کنن.....
بچه ها من بازی رو باز گذاشتم منتظر جوابه شمام :31:نقل قول:
2-من الان با سم اون مآموریت که با ماشین میریم پایگاهو بمب گذاری میکنیم تموم کردم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان میخوام یه مآموریت جدید برم میگه راه برگشتی نیست
مطمئنی میخوای بیایی؟
این ینی چی؟ یه توضیح میدین
اقا کسی سوال ما یادش نره لطفا
من که گفتم چی کار کنی. دنبال چی می گردی:n02:نقل قول:
اونجا وقتی سم بهت گفت راه برگشتی نیست. cancel رو بزن بعد برو تو منو یه سیو دستی کن. حالا دوباره وقتی خواستی همون ماموریت رو بری ok کن و برو بازی رو تموم کن. البته قبلا از پایان ازت سوال می کنه که می خوای دوستات رو نجات بدی یا با سیترا همرا بشی. بهتره که نجات دوستات رو بزنی. بعد اگه دوست داشتی اون یکی پایان رو ببینی می یای از همونجاییکه سیو دستی کردی دوباره مراحل آخر رو می ری تا بتنوی اون یکی پایان رو هم ببینی
سیس رو بگو تا ببینیم چه وضعی داری؟:n02:نقل قول:
کلا از نظر گرافیک بازی سنگینیه. ولی بهینه شدست. یعنی با گرافیک پایین هم می تونی روی جزئیات کم بازی کنی. آخرین درایور انویدیا هم روی فریم ریت خیلی تاثیر گذار هست.
والا سیس اینه:
cpu:pentium 4
VGA:Nvidia GTS250
RAM:3.5GB
Res:1600x900
حالا بنظرتون میتونم رو کیفیت متوسط خوب اجراش کنم نسبت به وضعیت شما؟
پزدازنده واقعا محدود کرده رفیقتم 260 داره با 9950 فنوم NFS THE RUN رو واقعا عالی اجرا کرد ولی من واقعا افتضاح :دی
این بازی بهینه شدس ولی خب گرافیکتون GTS ! رو Low اجرا میشه ولی به نظر من بازی کنید ..ارزش داره !نقل قول:
دوست عزیز بازی با گرافیک قابل قبول رو سیستمتون اجرا میشه فقط cpu تون چند مگا هرتزه ؟ و چند هسته ای ؟نقل قول:
من با گرافیک 4850 و رم 4 و سی پی یو e8400 3000Gh رو Ultra بازی میکنم !!!:n19:
رم و گرافیکت برای اجرای قابل قبول بازی کافیه اما متاسفانه cpu تک هسته ایه و به شدت موجب گلوگاه می شه و موجب پایین اومدن فریم ریت بازی می شه تا جاییکه که شاید اسلوموشن بازی کنی. ( شاید بازی نکردنش بیرزه به اعصاب خوردیش )نقل قول:
یعنی به LOW هم امیدی نیست؟:دی
نمی دونم. ولی اگه رزولوشن رو پایین بیاری و جزئیات گرافیک رو رو low بذاری احتمالا مشکلی نداری. و می تونی از سایر جنبه های این بازی جذاب لذت ببری.:n02:نقل قول:
پس مشکلی نیست
تو کفش میمونم :دی تا وقتی یه سی پی یو قویتر بخرم
سلام مجدد
عاقا بازی که تموم شد:31:
جالب بود ولی دوتا سوال
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
نقل قول:محتوای مخفی: داستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این انگشته واقعا ظلم بود تو بازی هر موقع به دستام نگاه میکنم اعصابم خورد میشه :19: