مرسی آقا ولی حل نشد با آپدیت.کسی نمیدونه middle click چطور فعال میشه:19::19:نقل قول:
Printable View
مرسی آقا ولی حل نشد با آپدیت.کسی نمیدونه middle click چطور فعال میشه:19::19:نقل قول:
سلام. دوستان من امروز متوجه شدم که الکی سرعت فن لپ تاپم بالا میره و دما هم میره روی 65 درجه! بدون اینکه کار خاصی انجام بدم. دیگه مجبور شدم گذاشتمش رو حالت power saver و درصد استفاده از سی پی یو رو گذاشتم روی 20درصد. به نظر شما چرا داغ می کنه؟!
من این مشکل چند ماه پیش مطرح کردم و اما نتیجه نگرفتم جز اینکه با tune up و solotu برنامه رو بستم و گفتم بش دیر تر لود کنه .نقل قول:
و startup selection روی نرمال بوت گذاشتم , چون برنامها رو بستم 1 تا 1:30 کامل لود میکنه و 1 دقیقه ای میاره بالا .
قبلا 3 تا 4 دقیقه طول میداد .(البته visual stadio - sql server و ...... سنگینن و نیاز به تایم داره برا لود )
خیلی مهمه چه Version از بایوس باشه ! من با A06 از همه سریعتر جواب گرفتم 43 ثانیه .
system configuration - diagnose startup bezan age sari load kard bedone service hato , bedon moshkel
az barnamehaee ast ke rikhti , albate begam man ye drive be name C bishtar nadaram !
دوستی که گفت بود :
سامیلیک.... آقا این لپ تاپ ما قبل از صفحه استارت آپ ویندوز توی صفحه سیاه چند دقیقه گیرمیکنه...دیگه اعصاب خورد کن شده،واسه همین همیشه رو هایبرنت میزارمش،همه کارم کردم ولی درست نشد
کسی به این مشکل بر خورده ؟؟؟
ببخشید کسی دیگه هم هست که middle click نداره یا کلا این لپتاپ اینطوریه
مشکل فن این لپتاپ رو کسی حل نکرد
سلام.
دوستان عزیز، من مدتها پیش موضوع مشکل فن این لپ تاپ را بیان کردم ولی در کمال ناباوری تقریبا تمام دوستان این مشکل را نداشتند.
مشکل اینه که بعضی وقتها به عنوان مثال بعد از شروع پردازش cpu که فن شروع به کار میکنه بعد از خوابیدن cpu فن از آن حالت خود خارج شده ولی همچنان با دور البته پایینتر روشن است و به حالت قطع و وصلی البته نه قطع و وصل کامل بلکه شدت و ضعف تقریبا هر 4 ثانیه تا مدتی کار میکنه(که بین یک دقیقه تا حتی نیم ساعت متغیر است) که البته این موضوع کاملا رندوم هست و بعضی وقتا میشه و بعضی وقتا نمیشه.
گاهی اوقات این مساله برای روزهای متوالی اتفاق می افتد و گاهی اوقات حتی چند روز نمیشود. در برابر کارهای یکسان با لپ تاپ.
به ویندوز هم ربطی ندارد چون هنگام نصب ویندوز هم برایم 2بار این اتفاق افتاد که متوجه شدم اشکال از درون محیط ویندوز نیست.
البته مهم است بدانید که اگر در داخل ویندوز حالت cooling را برای proccesor در حالت passive قرار داده شود این اتقاق نمی افتد.
تمام ورژن های بایاس هم تست شده و الان بر روی آپدیت 10 که آخری است قرار دارد.
البته ورژن 10 بایاس به گفته خود دل برای رفع fan noise است که میبینیم رفع نشده است.
حال میخواهم بدانم دوستان واقعا این مشکل را ندارند؟
البته باید روی صدای فن دقیق بشوید و دقت کنید تا متوجه این موضوع شوید.
اگر انگلیسی fan problem xps l502 on off را سرچ کنید هم کلیپهایش در youtube می آید و هم کلی فروم خارجی از جمله فروم های خود dell که خیلی افراد این مشکل را دارند و خود شرکت دل هم نتوانسته حل کنه.
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم این مشکل رو داشتم
تو start ،msconfig رو تایپ کنید بعد تو زبانه start up تیک گزینه Realtek HD Audio Manager رو بردارید .
:20:
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم این مشکل رو داشتم
تو start ،msconfig رو تایپ کنید بعد تو زبانه start up تیک گزینه Realtek HD Audio Manager رو بردارید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا فارسی بده........... بر خلاف قوانینه
برادران چه کاریه می کنید. چقدر خودتونو اذیت می کنید.
بابا برید توی Power options بعد یه حالت براش تعریف کنید که حداکثر پردازش CPU 20درصد باشه. برای کارای معمولی کافیه. وقتی خواستین بازی کنید یا برنامه سنگید اجرا کنید بزارید رو حالت High performance و لذت ببرین از پردازش.
هم دمای پردازنده میاد پایین هم دیگه صدای فن رو مختون نیست. :31:
دوستان قیمت این لپتاپ با گرافیک gt540 و cpu ci5 الان تو بازار چقدره؟
سلامنقل قول:
چرا داره علاوه بر این تاچ سه انگشتی هم داره و کلی قابلیت دیگه بهتره درایور تاچ پد رو آپدیت کنید از سایت خود سازنده تاچ پد تا کلی امکانات دیگه به تاچ پدش اضاف شه. چون درایورم رو آپدیت کردم آموزش تصویریش فایده نداره فعلا.برا میدل کلیک به کنترل پنل برید،ماوس را باز کنید تب دیوایس سیتینگ رو بزنید سیتینگ رو کلیک کنید.
اونجا باید یه Buttons رو پیدا کنید چهار تا دکمه مجازی چهار طرف تاچ پد هست میتونید هر جوری خواستید تنظیمشون کنید من میدل کلیک رو گذاشتم رو دکمه پایینی سمت چپ
از این جا هم می تونید یروز کنید درایورتون رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خسته شدم از بس گشتم،
درایور usb3 موجود روی سی دی لپ تاپم رو نصب کردم ولی اصلا فلش usb3 ای که دارم کار نمیکنه، یعنی کار میکنه ولی سرعت همون usb2 رو داره، مشکل از چیه؟
middle click چیه ؟ :31:
دوستان میشه با موس این لپ تاپ کاری کرد که وقتی میخوایم یه صفحه جدید توی یه تب باز کنیم به جای کلیک راست روی لینک و زدن open in new tab و یا گرفتن کلید کنترل با یه shortcut روی خود موس تعریف کنیم که صفحه رو باز کنه؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه بیشتر توضیح بدید من نتونستم جایی که میگید رو پیدا کنم .. بعد یعنی تو تاچ پد 4 ترفش قابل برنامه ریزی و دگمه می شه ؟ باید قبلش آپدیت شه ؟؟ لینک میزارید ؟ درباره middle east هم توضیح دهید خیلی ممنون .. این موضوع جالب و خیلی مفیدیه
نقل قول:
تورو خدا یکی جواب بده...
دوست گرامی هر رو یو اس بی مورد استفاده باید 3 باشه
دوم اینکه، سرعت جابجایی داده خیلی زور بزنه 100 مگه
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
دوستان هر کی تبدیل کننده ی mini vga رو خریده لطف کنه بگه از کجای تهران گرفته و ازش خشنود بوده یا نه
بسی نیاز دارم
قیمتم لگه
ممنون
نقل قول:
آخ قربون دهنت، مال منم usb3 هست، ولی سرعتم رایت 5 رید 30 هست. چه کنم؟
مارک پتریوت 8 گیگ ، سایتش زده 30 و 100.
سلامنقل قول:
شرمنده دیر جوابتون رو دادم
آره،دقیقا چهار طرف تاچ پد قابل برنامه ریزی هست.توصیه می کنم درایورتون رو آپدیت کنید از همون آدرسی که بالا گذاشتم.اما اگه آپدیت هم نکنید باز این چهارتا دکمه رو میشه برنامه ریزی کرد ولی یه سری قابلیت جدید و مفید رو از دست می دید.لینک دانلود تو همون آدرسی که نوشته بودم هست برید تو سایت همه چی دستگیرتون میشه.
برا پیدا کردن دکمه ها کافیه به عکس های زیر توجه کنید:
اگه به همون سایتی که گفتم برید متوجه تغییرات بعد از آپدیت می شید
درود
دوستان من مجبور شدم درایو سی رو فرمت کنم
حالا ویندوز سون هاوم پریمیوم نصب کردم و با کد زیر لب تاپ هم خوشبختانه اکتیو شد
اما درایور ها رو ندارم و خیلی دیگه از برنامه هایی که روز اول رو سیستم نصب بود مثلا roxio یا درایور های صوتی که با دکمه های تاچ بالای صفحه کار می کرد حتی dell stage و کلا خیلی چیزهای دیگه
میشه بگید این نرم افزارهارو از کجا میتونم بگیرم؟
سلام
میخواستم بدونم این پایین آوردن درصد استفاده از cpu(مثلا 15 %) که حالت turbo boost رو غیر فعال میکنه برای سیستم ضرر نداره
سلام
از اینجا دوست عزیز:
فقط سرویس تگ لپ تاپتو بزن
سلام دوست عزیزنقل قول:
به آدرس زیر مراجعه کنید.
اگر اکانت dell ندارید یه اکانت ایجاد کنید.
البته بهتره از نسخه 32 بیتی مرورگر internet explorer استفاده کنید.
مرورگر 32 بیتی internet explorer تو آدرس زیر در سیستم شما هست.
C:\Program Files (x86)\Internet Explorer
ابتدا سیستم شما بررسی میشه و بعد لیست برنامه ها رو به شما ارایه میده.
دوست من pm505 خیلی متشکر .
به دوستان دیگه هم توصیه میکنم این درایو تاچ رو آپدیت کنن از سازنده اون و از قابلیت scrybe لذت ببرن . خیلی کاربردیه ..
اینم لینکش برا دانلود راحت تر
اینم سایت سازنده تاچ این مدل xps و آپدیت و توضیحاتش علاوه بر سایتی که دوستمون pm505 گذاشتن .
synaptics.com
یادتون باشه برای استفاده از scrybe گزینه tree finger pres رو از device settinh mouse تیک نزنید ...
حیفم اومد دیگران از این قابلیت استفاده نکنن .
از دوستان کسی هست که اون کیت استفاده از اینترنت سیم کارت رو واسه این xps 502 راه انداخته باشه ؟
من پرسیدم میگفتن این قابلیت رو داره ! ولی بایستی یه چیزی بش اضافه بشه میگفتن قطعه رو پیدا کن وصلش کنیم ولی گرون تر از این مودم های سیمکارتی یو اس بی در میاد ...
چون من لپ تاپ رو از دیجی کالا گرفتم از اونا پرسیدم گفتن قطعه موجود نیس . من فکر میکنم قابلیت عالی باشه که همیشه داخلی به اینترنت بدون حتی یو اس بی دسترسی باشه برا نرم افزارایی مس mini lyrics یا Weather و ...
اگه کسی این قطعه رو جایی پیدا کرد یا اطلا عاتی از این موضوع داره لطفا بگه ..
سلام به عزیزان
ویندوز اورجینال روی لپ تاپو عوض کنید واقعا تاثیر زیادی داره من امروز یه ultimate 64 bit ریختم فن لپ تاپ الان دیگه تو 90 درصد زمان استفاده از لپ تاپ خاموشه :33:اما قبل از عوض کردن ویندوز یسره برای خودش روشن خاموش میشد :13:
شکر خدا حل شد خیلی ناراحت این قضیه بودم:26:
دوستان من میخوام یه مانیتور بگیرم ایا با کابل HDMI وصلش کنم به لپ تاپ اندازه تصویر بهم که نمیخوره؟؟؟؟ چون میخوام با برنامه کار کنم واسه همین
دوستانی که کابل تبدیل کننده برای پراژکتور از تهران گرفتن لطف کنن بگن از کجا و با چه قیمت خریدن و خوب بوده یا نه
نیازی آنی هست
سپاس
کسی از بچه ها تا حالا پشت لپ تاپ رو باز کرده؟؟اگه کسی تجربه داره میتونه یه کمک کوچولو به بنده بکنه؟
سلام به عزیزان
لیبل کاتن لپ تاپ من یه قسمتیش با تیغ بریده شده:41:
یکی از دوستان اگه زحمتی نیست از قسمت لیبل لپ تاپش یه عکس بگیره بذاره ببینم این قسمتی که بریده شده چی بوده؟
با تشکر :11:
اینم عکس لیبل کارتن لپتاپم
نقل قول:
دوست عزیز واسه همه همینطوری هست
به اطلاع دوستان می رسونم که آپدیت جدید واسه گرافیک این لپ تاپ اومده حتما دانلود کنید از سایت nVidia بسیار کارایی رو بالاتر می بره
مشکل usb3 حل نشده؟
کسی خبر داره؟
8 ماه منتظر جواب این سوالم که کسی میدونه الان که لپ تاپ رو یه پارتیش اضافه کردم اگه ری استور کنمش اون پارتیشن هم میره یا نه؟؟!!
ریستور کردن چند حالت داره.شما فقط درایو c رو انتخاب کن و بقیه درایوهات حفظ میشه
نقل قول:
درسته حق با شماست اما من از طریق خود برنامه dell datasafe میخوام این کارو کنم یعنی فایل factory رو دوباره خونی کنم توی سیستم این برام مهم که بدونم اون پارتیشن چی
میشه
سلام به دوستان !
یکی کمک کنهههههههههههههههه !!! :blink::ohno::exclamati
که لپتاپم داره ذوب میشه از وقتی لپ تاپ رو روشنش میکنم فنش یک سره روشنه با سرعت بالا حرارته زیادی هم بیرون میاره تازه این در شرایطیه که از کول پد هم استفاده میکنم همونطور که تو عکس نشون دادم نه usage رم بالاِه نه CPU هیچ برنامه ای هم جز opera باز نیست . ورژن بایاس ام هم A9 هست (آپدیتش کردم)
لطفا تا کار دستم نداده یکی یه راه حلی چیزی بم بده دیگه نمیدونم چکار کنم !!!!! :9::9::19::45:
مدل لپ تاپ : DELL XPS L502 full (DVD RW)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز یه بار باید سیستم رو ریستور کنی به حالت کارخونه حتما چیزی نصب کردی که این بلا سرش اومده من احتمال میدم با این کار درست بشهنقل قول:
دمت گرم ویندوز رو عوض کردم مشکلم حل شد الحمد الله :8:نقل قول:
فقط خدا کنه این همه مدت با این دما باش کار میکردم بلایی سر CPU نیومده باشه :24: