where ar u?
ah
Printable View
where ar u?
ah
when you want to talk about some particular things like names places things which are just one or so general
بنظرم تنها موردی که گرامر در فرموله کردنش عاجزه همین حرف تعریف The باشه :31:نقل قول:
یعنی تنها راه یادگیری قطعیش دیدن و شنیدنهای اینجا و اونجا و به مرور زمانه ..
البته من یه سری فرمول استفاده ش رو جمع کردم که اگر خواستی تو یه پست میزارم :20:
یه سری به اینجاها بزنین ابهامات تا حدودی رفع میشه...نقل قول:
کد:http://www.zabanamoozi.com/extrapage/definitearticle
کد:http://www.zabanamoozan.com/learning/definite_article.htm
کد:http://azim35bj.blogfa.com/post-139.aspx
کد:http://davari55.blogfa.com/post-9.aspx
سلام دوستای خوبم...
اگه هرکدومتون با گرامر انگلیسی کوچیکترین مشکلی داره این کتاب رو پیشنهاد میکنم حتما تهیه کنه(دانلود کنید)
کتاب grammer in use نوشته raymond morphy واقعا کتاب عالیه...کافیه یه سرچ کوچولو تو گوگل بزنید و دان کنیدش...(من خودم خیلی مشکل گرامری داشتم الان تک تکش داره حل میشه:31::46:)
موفق باشید...:40:
سلام
کدوم یکی از این ها درسته و چرا؟
I told him I wouldn't go with him even if he pays/paid for the tickets
I decided I was going to go abroad even if I had to/have to borrow the money
بیشتر برام چراش مهمه!!!
مرسی
سلامنقل قول:
نظر من رو زمان گذشته است
چرا که جمله ی بعد از even if هم باید قاعدتا از زمان کل چمله پیروی کنه و از اونجا که کل جملتون گذشته است بنابراین بعد even if هم گذشته باید بیاد
اگه دوستان نظر دیگه ای دارن، بگن حتما
در ضمن، به نظر جمله ی دومتون صحیح نیست ، از جایی نوشتین ؟! I decided to go abroad باید باشه.
موفق باشید
: )
بله از این کتاب هستشنقل قول:
در ضمن، به نظر جمله ی دومتون صحیح نیست ، از جایی نوشتین ؟! I decided to go abroad باید باشه.
New First Certificate Gold
ماله Longman هستش فکر می کنم
در مورد اولی هم ممنون همین فکرو می کردم
سلام دوستان
لطفا متن زير راببينيد و درباره جوابا نظرتون را بدين.(مخصوصا در جاهايي كه be going to استفاده كردم شك دارم
كه آيا ميشه از present continues هم استفاده كرد يا نه ؟)
مشكل اصلي من درباره جاي خالي آخري هست.درباره اين جاخالي چند تا سوال دارم :
1. اگر به جاي have to ,I'll have to بذارم درستتر نيست ؟
2.اصلا ميشه have to را براي آينده را اينطوري نوشت : I'm going to have to يا I'm having to
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A : They offered me the job last month! So I'm spending a year in Canada!
B: Congratulations! When are you leaving ?
A: Well,if the job starts in October,I'll probably need to be there by mid-September.Of course, I'll have to arrange accommodation and thing.
B: H mm.And what exactly are you going to do when you're there?
A: I'm going to join a laboratory team and we're going to do research into people's memory.
B: So what are you going to do between now and September?
A :Well,we're going on holiday next month,and after that I'll have to begin all the preparations
سلام...نقل قول:
چرا که نه. یکی از موارد استفاده ی حال استمراری، همین صحبت از آینده است. البته آینده ای مشخص و برنامه ریزی شده :46: و خیلی هم استفاده از این زمان برای آینده خوبه : )نقل قول:
كه آيا ميشه از present continues هم استفاده كرد يا نه ؟)
1. هر دو درسته. و حتی چون صحبت از آینده است، بله، استفاده از will have to پیشنهاد میشه ...
2. have to یک فعل کمکی به حساب میاد، به هیچ عنوان ing نمیگیره ...
بله، going to میشه استفاده کرد، ولی بهترین و رایج ترین استفادش will هست برای have to
مواردی که نوشتین همش درست به نظر میاد ...
ممنون از شما، دليل ترديدم به خاطر after that بود.جايي خوانده بود كه اگر در جمله اي مربوط به زمان آيندهنقل قول:
after,before,when until,... به كار رفته باشه جمله سمت اين قيدها به صورت حال ساده آورده ميشه
.مثلا :I'll call you after I come home. و نه I will come. (البته شما كه خودتون استادين :11: )
ميخوام بدونم كه ميشه گفت به خاطر after that بايد صرفا از حال ساده استفاده كرد ؟
يا نقشafter that با after كلا" متفاوته ؟
راستش من اصلا به اون after دقت نکرده بودم، چون توجهم بیشتر رو will + have to بود :46:نقل قول:
به هرحال، چیزی که شما میگین، کاملا درست هست، بعد از after استفاده از will شاید خیلی رایج نباشه ولی اشتباه نیست. بخصوص که شما در این جمله، با ذکر ماه، رو آینده تاکید کردین. بنابراین استفاده از will بعد از after اشتباه نیست.
زمانی استفاده از زمان آینده بعد از after اشتباه هست که شما صبحتتون عمومی باشه.
we have dinner, after he gets home
البته سوالتون سبب شد سرچی هم بکنم در گوگل، و متاسفانه چیزی جز این سایت پیدا نکردم که هم زمان حال و هم آینده را برای بعد از after ذکر کرده
کد:http://www.grammar-quizzes.com/8-5.html
موفق باشید :11:
با سلام
من هنوز با برخی زمانها مشکل دارم. لطفا اگر ممکن هست این جملات را به فارسی روان ترجمه کنید تا ابهامات برطرف شود. در صورت امکان زمانها را هم به فارسی بگید مثلا ماضی نقلی و ... با تشکر
Present Perfect
I have studied English in several different countries
Present Perfect Continuous
I have been studying English for five years.
Past Perfect
I had studied a little English before I moved to the U.S
Past Perfect Continuous
I had been studying English for five years before I moved to the U.S.
Future Continuous
I will be studying English when you arrive tonight.
I am going to be studying English when you arrive tonight.
Future Perfect
I will have studied every tense by the time I finish this course.
I am going to have studied every tense by the time I finish this course.
Future Perfect Continuous
I will have been studying English for over two hours by the time you arrive.
I am going to have been studying English for over two hours by the time you arrive.
راستی از دوستان اگه کسی لینک فیلمهای با لهجه استرالیایی داره لطفا معرفی کنه مثلا لینک دانلود مستقیم سریال پرستاران...
جمله 1.در چند کشور زبان انگلیسی خوانده ام(تا الان)یعنی امکان داره بعد از این هم این رویه باز اتفاقنقل قول:
بیفته تو کشور های دیگه
جمله 2.پنج ساله الان دارم زبان انگلیسی میخونم(یعنی هنوز ادامه داره زبان خوندنم ولی تا الان 5 سال از خوندنم
میگذره...ممکنه1 ماه 1 سال 10 سال دیگه هم ادامه داشته باشه مهم اینه که خوندنتون تو اینده ادامه پیدا میکنه)
جمله 3:قبل از اینکه به امریکا بیام یه ذره زبان خونده بودم
جمله 4..قبل از اینکه به امریکا بیام 5 سال بود که داشتم انگلیسی می خوندم.(یعنی اومدنتون به
امریکا در حین زبان خوندنتون اتفاق افتاده)
جمله 5.وقتی امشب برسی من در حال زبان خواندن هستم(یعنی قبل از اینکه برسه شما شروع کردید به خوندن)
جمله 6.قصد دارم وقتی امشب میرسی در حال زبان خواندن باشم.(مثلا به جای زبان خونده میشه گفت:قصد دارم وقتی امشب میرسی در حال درست کردن غذای مورد علاقت باشم...فکر کنم مفهوم تر شد براتون)
دوست عزیز بقیه جمله ها هم بعدا به علت کمبود وقت...
Future Perfect
I will have studied every tense by the time I finish this course.
من وقتي اين دوره را تمام كنم، همه زمانها را خوانده ام.
I am going to have studied every tense by the time I finish this course.
من قصد دارم زماني كه اين دوره را تمام مي كنم، همه زمانها را خوانده باشم.
Future Perfect Continuous
I will have been studying English for over two hours by the time you arrive.
وقي تو برسي، من دو ساعته كه دارم زبان مي خونم.
I am going to have been studying English for over two hours by the time you arrive.
من قصد دارم تا زماني كه تو برسي، بيشتر از دو ساعت باشه كه زبان مي خونم.
راستی از دوستان اگه کسی لینک فیلمهای با لهجه استرالیایی داره لطفا معرفی کنه مثلا لینک دانلود مستقیم سریال پرستاران...
كانال Fox series، روي ماهواره عرب ست و نايل ست هر شب ساعت 8:30 برنامه masterchef australia :31:
لهجه استراليايي حرف مي زنن غليظ
موفق باشيد
سلام
فرم reported speech اين دو جمله چيه ؟
Will I have to wear shoes
She asked me if she would have to / had to wear shoes
-------------------------------------------------------------------------------------
Where would you like to travel to ?
They asked me where I would like / would have liked to travel to.
سلام...نقل قول:
در مثال اول، جمله آینده است. بنابراین would have to صحیح هست
در جمله ی دوم would like درست هست
افعال کمکی Would, could, might, should, ought toدر reported speech تغییر نمیکنن
:11:
.He has been working on his final year project under my guidance and I have known him since then
اون then تهش حتما باید باشه؟ میخوام جمله formal باشه، جایگزین دیگه ای دارید؟
بازم چند تا سوال درباره reported speech
1.چطوري اين جمله را تبديل كنم ؟ would mind يا minded
Do you mind working long hours ?
---------------------------------------------------------------------------------------
2. قيود before و after در reported speech را به چي ميشه تبديل كرد و در جمله جديد آورد. (اگه ممكنه برام مثال بزنيد)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. در reported speech اين جمله ميتونم هم have به كار ببرم و هم had ؟(دوستم ميگفت كه هر دو صورت ميتونه
درست باشه)
She wanted to know what work experience I have / had
اصلا چه زماني زمان فعل در reported speech تغيير نميكنه ؟
1. وقتی جمله سوالی باشه البته در حالت yes or no questions، با if باید همراه بشه و مثل سایر جمله ها ، تنها یک پله زمانش میره عقب :نقل قول:
he asked if I minded working long hours
اگه سوال wh question باشه، نیازی به if نیست
مثال: where does she live
she asked where she lives
2. یک جمله خودتون مثال بزنید، من کامل متوجه سوالتون نشدم
مثلا چنین جمله ای: I will go to cinema after finishing my homework:
she said she would go to cinema after finishing her work
3. معمولا زمانی که صحبت از واقعیت ها، facts میکنیم، لزومی نداره که جمله را یک پله به گذشته ببریم.
با توجه به این توضیح، به نظرتون تجربیات شما facts هست یا نه ؟! من خودم نمیتونم تشخیص بدم !نقل قول:
Occasionally, we don’t need to change the present tense into the past if the information in direct speech is still true (but this is only for things which are general facts, and even then usually we like to change the tense):
direct speech: “The sky is blue”
reported speech: She said that the sky is/was blue
نقل قول:
يعني ميتونم بگم اگر سوال دربارهي موارد روتين زندگي من باشه و يا چيزهايي كه الان در زمان گزارش وجود داره مثل
اين كه كجا زندگي ميكنم ، چند وقت به چند وقت مسافرت ميرم ، صبحها كي بيدار ميشم لزومي به تغيير زمان
نيست؟
مثل مثالي كه خودتون زديد.
همین دیگهنقل قول:
من خودم نمیدونم این مشخصات هم میتونیم در زیر مجموعه ی facts قرار بدیم یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی کتاب Macmillan English Grammar in Context Advanced نوشته:نقل قول:
When we report things happening now, or general facts, or give messages, or report something we are
reading, we use a present tense reporting verb, and do not backshift tenses into the past
پس میشه گفت برای چیزهایی که الان در زمان گزارش وجود داره نباید زمان رو به عقب برگرداند
بعد این دوتا مثال رو آورده:
'I'm going to wait for you. ' He says he's going to wait for us
'Fifty people were injured. ' It says here that fifty people were injured
پس میشه گفت اگه در زمان اینکه جمله report رو میگید محل زندگی تغییر نکرده و یا اون کار روتین هنوز انجام میشه نیازی به تغییر زمان نیست.
I live in mashhad. He said that he lives in mashhad
در غیر این صورت تمام زمان ها یه پله میان عقب؟؟استثنا نداره؟نقل قول:
استثناش همینهاست.نقل قول:
When we report things happening now, or general facts, or give messages, or report something we are
reading, we use a present tense reporting verb, and do not backshift tenses into the past
چیزهایی که الان در حال انجام شدن هستند، حقایق کلی، دادن پیغام و یا report کردن چیزی که الان دارید می خونید.
مورد دیگه ای بعید می دونم باشه.
Hello buddies
Please tell me,in this sentence which underlined word is incorrect?
Farmers in all parts of the world own their own farms, but tenant farmers are also practiced.
نقل قول:farmers are
The correct form can be: farming is
is this sentence correct?if yes whats the meaning?
I think you should to wait.
نقل قول:
we cant use infinitive after should....just base form of the verb
so the correct form is:you should wait
یعنی:باید منتظر بمونی(بهتره منتظر بمونی)
مثلا تو فارسی یکی میگه بهت برای اینکه ماهیچه هات قوی شه باید بری باشگاه...یعنی پیشنهاد میکنه
این میشه should
...یه باید هم هست مثل must یا have to که باید امری هست و دستور میدن که باید انجام بدی...
دوستان دیگه هستن که بتونن کامل تر راهنماییت کنن....
whats the diferrence between sentence and clause?
Clause به یکی از قسمت های جمله مرکب گفته میشه که فعل داشته باشه (مگر noun clause). درسته Clause گاهی اوقات به تنهایی یه جمله کامله ولی در جمله مرکب به یه بخش از جمله می گن Clause.نقل قول:
اما جمله همیشه ساختار کاملی است که میتونه چند Clause داشته باشه(مرکب). مثال:
If you leave me, I'll die
در عبارت فوق If you leave me یک Clause است.
در عبارت فوق I'll die یک Clause است.
کل عبارت یعنی If you leave me, I'll die یک جمله است.
Thanks.by the way,is that sentence correct?i mean that wich you have written for your location.
I've heard they say ' it is none of your business
سلام
من مشكلي كه دارم خيلي ابتدايي هست اما نميدانم
شكل صحيح بري كلمات چيست؟
مثلا خواندن رشته
ميشه
read string
يا
string read
چطوري بايد اين كلمات رو تشخيص داد ؟ اخه برخي جاها برعكس ميشه
اگه منظورت برنامهنویسیه string reading...نقل قول:
اگه منظورتون خواندن رشتهی دانشگاهیه Studying ---- major یا field...
A particular field is a particular subject of study or type of activity
e.g. “each of the authors of tapes is an expert in his field “
You also can use “Academic discipline/ Field of Study “In formal and collegiate expressions
An academic discipline, or field of study, is a branch of knowledge that is taught and researched at the college or university level. Disciplines are defined (in part), and recognized by the academic journals in which research is published, and the learned societies and academic departments or faculties to which their practitioners belong’
If you want 2 Indicate your field of study in a common way use study
He studied at various universities before gaining a doctorate in 1964.
این کتابی که معرفی کردی از سری کتابهای grammar in use بهتره ؟نقل قول:
نقل قول:
به نظر من که خیلی بهتر و کامل تر از grammar in use هست. به زبون خیلی خیلی ساده که به راحتی میتونید اصل مطلب رو بفهمید و کاملا مفهومی درس داده به همراه تمرینهای زیاد.
کتاب بتی ایزر یکی بهترین کتابهای گرامر موجود در بازاره. خود امریکایی هم می خوننش
Hi
. I have a problem with this sentence.Plz look at this
It's very common for people to get colds in winter
Why do we use s at the end of the cold.
نقل قول:
...A huge hi to yourself
Because my friend when the word "Cold" is being used as a noun the plural form is "Colds" but as an adjective it's ridiculous to add "s" at the end of it...i think because the reference of cold ( people ) is plural it was desirable to use the "Cold" in plural form as well