داداش شرمنده من نمیتونم سیوت رو بیارم.
د.ستان سیو ایشون رو امتحان کنین ببینین میاد براتون یا خیر.
شرمنده برای من تو گیم نشون نمیده سیوت رو جای خای میزنه.
Printable View
داداش شرمنده من نمیتونم سیوت رو بیارم.
د.ستان سیو ایشون رو امتحان کنین ببینین میاد براتون یا خیر.
شرمنده برای من تو گیم نشون نمیده سیوت رو جای خای میزنه.
اگه سیو جواب نمیده مشکل اینه که
ویندوزتون و سیستمتون باهم ست نیست
یعنی باید دوتاتون یا باید ویندوزتون سون باشه
یا باید ویندوزتون اکس پی باشه.
من خودمم دنبال یه سیو هستم از ویندوز اکس پی
اگر از دوستان کسی داره بهم بده.
باتشکر:
حسین
منم سیوهاتو امتحان کردم،نیاورد.نمیدونم چرا اینجوریه شماره یک خیلی راحت میشد سیوهارو نگه داشت و یا جایه دیگه ازشون استفاده کرد!!!
سلام.
من ویندوزم سون هستش و 64 بیتی دوستان حالا هر کی ویندوزش مثل من هستش لطف کنه سیو هاشو بزاره ببینم کار میکنه یا نه........
ممنون.
سلامنقل قول:
[HTML]http://www.2shared.com/file/e-ijksnI/dssave5.html[/HTML]
[HTML]http://www.2shared.com/file/QcpsRJF6/dssave1.html[/HTML]
و پوشه SKIDROW
[HTML]http://www.2shared.com/file/qq6EwUcL/50650.html[/HTML]
پاک بشه لطفا....
ولی به نظر من بازی بدون موس اصلا مزه نمیده .... برای همینه که اصلا علاقه ای به ایکس باکس و کلا کنسول ندارم ...نقل قول:
سلام بچه ها.
من سه روزه تو این مرحله گیر کردم.آخه چقد سرعت؟!هرچی با سرعت و بدون نقص میرم بازم نمیشه.نکنه مشکل از مرحلست؟سیو هم که عمل نمیکنه.هرچی دانلود کردم.یکی چاره ای بیندیشه.کسی هست رفته باشه و شیوه رد کردنشو به منم بگه؟
the city of the dead
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انقل قول:
ایرانی میتواند
تلاش کن.
سرعت که چه عرض کنم تو این جور جاها فقط باید مکث نکنی !!!به قول بالایی ایرانی میتواند،تلاش کن برادر تلاش!نقل قول:
والا آخرین تلاشم باعث شد یه مشت بزنم رو صفحه کلید.اعصابمو خورد کرده. :31:
فعلا که این بازیه که میگه میتوانم روتو کم کنم برادر :sq_6:
داداش اون سیوی که من گذاشتم همین مرحله بود بعد که بچه ها نتونستن سیو رو اجرا کنن با یه عملیات انتحاری ردش کردم فقط باید از دکمه اسپیس که با اون روی دیوار میدوه سریع استفاده کنی خیلی سختهنقل قول:
من این مرحله رو رد کردم ولی نمیدونم چجوری برم مرحله بعد با فست تراول هم که میرم باز همین جا رو نشون میده در صورتی که این مرحله رو من رد کردم میگه باید یه کلید پیدا کنی حالا دقیقا نمیدونم از کجا :sq_11:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
اگر کاری دیگه ای نمیتونی بکنی
و کفرت بالا امده
میتونی از این ترینر استفاده کنی
و این مرحله رو رد کنی.
بفرما:[SPOILER=ترینر]
محتوای مخفی: ترینر
دیگه بقیش باخودته:دی
باتشکر فراوان:
حسین
نمیشه.زود میزنم داش ولی وقتی تا چوبارو میگیره زیاد زود بزنی هم میره بالا بجای اینکه به پهلو حرکت کنه.باید قشنگ بگیره.بعد از سه روز خیلی سرعت عملم رفته بالاا.اصلا وقتو تلف نمیکنم.واسه همین شک کردم که مشکل چیز دیگست.
نمیدونم والا.خدا کنه مجبور نشم پاکش کنم.شاهزاده ایران همین سبک بود.سختم بود ولی به اندازه ای که بشه با تلاش بری.
تو این مرحله باید دوتا بال بهش اضافه میکردن.من اگه بفهمم طراحش کی بوده؟:21:
نقل قول:
این ترینر چیکار میکنه مگه؟ :31:
خب شاید باگ داده دوست عزیزم.نقل قول:
شما برو اپدیت جدیدشو از اینترنت بگیر
که درست میشه.
اگرم ترافیک نداری برو کافی نت
این درخواست رو بهشون بده واست دانلود میکنن.
باتشکر:
حسین
اقا راهش رو پیدا کردم باید با فست تراول بریم سراغ درخت زنگی پیش پدر کلاغنقل قول:
رفتم.رفتم بچه ها.:26:
من شما رو دوس دارم.من ایرانو دوس دارم.من دنیارو دوس دارم.اصلا همه رو دوس دارم
:26: :11: :39:
این ترینر کاری میکنه که.نقل قول:
اگه شما نیم سانت پرش میکنید
پرش شما رو حداقل 5 متر میکنه و بعضی ترینر ها
30 متر.
و عمر شما رو بینهایت میکنه.
و کلی از این چیزا.
باتشکر فراوان از بچه های پی سی ورلد:
حسین
منم دوست دارم عزیزم:11:نقل قول:
یه کم دیگه برو جلوتر بازی رو بعد ببینم بازم همه رو دوست داری یا نه :sq_24:
ممنون از اطلاعاتتون.نقل قول:
خیلی اتفاقی رد کردم.خودم باورم نمیشه.نمیدونم چطوری شد.اگه یه بار دیگه بخوام برم دیگه نمیتونم.بازم ممنون.
اگه سخت نباشه.تا ببینیم چی میشه.:31:نقل قول:
شوخی کردم.من همیشه دوستون دارم.
من اعصابم خورد میشد سر این ریزقولی آ که تو بازی هستن و یه شیمشیر دارن سرمو میکوبوندم تو دیوار ... کشتن این ریزه پیزه ها از غول هاش سخت تره ... :sq_2:نقل قول:
خوش بحالت رفتی.منه بیچاره رو بگو.خدا کنه خسارت مالی و جانی نزنم.نقل قول:
عزیزم اونقدر هم شوت نیستم فقط نمی دونم چجوری دسته رو به بازی بشناسونم راهی داره بگونقل قول:
از نرم افزار رو دانلود کن و حالشو ببرنقل قول:
دانلودش که کردی هر 3 فایل رو توی پوشه اجرایی بازی کپی کن و اول این برنامه رو باز کن و بعدش بازی رو
فک کنم مرحله 22 هست. توی یه محوطه هستم که یه مجسمه بزرگ هم وسط قرار داره و 2 تا گوی هست که یکیش توی محوطه کناریش هست و باید بیارمش توی محیط اصلی! هر کاری میکنم نمیشه!!. کسی میتونه راهنماییم کنه
عکس بذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
عکس بذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
این حالش پسورد داشت مارو فرستادن پذیرایی:دینقل قول:
از نرم افزار رو دانلود کن و حالشو ببر
پسوردش توی خود فایل رار هست.نقل قول:
آقا یکی از دوستام این بازی رو دید و میگه خیلی گرافیک گاد آف وار2 از این بالاتره ... آیا راست میگه ؟ خیلی خیلی تعریف میکنه که گاد آف وار خیلی خیلی از این داستان قوی تری داره و خلاصه میگه فقط گاد آف وار میخوام نظر شما رو بدونم که در کل بخوای بگیم دارک ساید 2 یا گاد آف دار2 ؟ از نظر گرافیک و .... همرو ببگید کدوم بهتره ؟
این بازی تلفیقی از بازی پرنس پرشیا و گاد آف وار هستش.گرافیکش خوبه ولی داستان بازیش زیاد جالب نیست.نقل قول:
در مورد گاد آف وار پلی استیشن هم بگم که درسته گرافیک اون واقعا عالیه و داستان قوی داره
اگه دسته xbox سیم دار داری هیچ تنظیماتی نداره خیلی راحت میشناسه .برای دسته های متفرقه از برنامه ای که یکی از دوستان قرار داده استفاده کنید.:20:نقل قول:
بچه ها کسی تاحالا وارد تامب بونه ریون شده؟ وارد این تامب شدن راحت نیست کاملا از بالای یه ساختمون مرتفع که توی یه گوشه از صحرای پادشاهی مرگ هست ورودی داره یه جایی هست پر از کالکتبل ها!
من الانه که بار 5 یا 6 ام هست که بازی رو از اول می رم اولین باریه که وارد این تامب شدم توی نقشه هم نیست هیچ حایی دیده نمیشه بازم می گم اسم این محل Boneriven هست و یه محل واقعا عجیب هست هر قدم که بر می داری که یافتنی داره
راستی این بار آخر که روی نایتمیر رفتم بازی رو ته دیگ کردم اون شمشیر بازه Wiked K رو هم ناکار کردم آخر کروشبل و Maze رو هم تمومیدم البته نتونستم راه مخفی ها رو برم چون اسکرول های راهنمای مربوط به راه مخفی رو پیدا نکردم هنوز باید بگردم پیداشون کنم البته 6 تا هم کتاب مونده که باید پیدا کنم وگرنه نمی تونم وارد تامب شادو ادج بشم قبلی ها رو باز کردم رلیک های اوسته گاه و سنگ های شلیکی مونده واقعا عمر لازمه واسه تموم کردن این ماموریت های ثانوی
به نظر من یکی از نقاط قوت این بازی داستان جالبش هست!!!نقل قول:
در مورد گاد آف وار پلی استیشن هم بگم که درسته گرافیک اون واقعا عالیه و داستان قوی داره
آره من رفتم،اگه اشتباه نکنم یکی یا دوتا از سنگها اونجاست.احتمالا یکی!!!برای تموم کردن ماموریت فرعی که اون یارو شمشیر بازه بهت میده(همونی که موجودات نامرئی رو میکشی)باید به اینجا بری!!!نقل قول:
چه ها کسی تاحالا وارد تامب بونه ریون شده؟ وارد این تامب شدن راحت نیست کاملا از بالای یه ساختمون مرتفع که توی یه گوشه از صحرای پادشاهی مرگ هست ورودی داره یه جایی هست پر از کالکتبل ها!
من الانه که بار 5 یا 6 ام هست که بازی رو از اول می رم اولین باریه که وارد این تامب شدم توی نقشه هم نیست هیچ حایی دیده نمیشه بازم می گم اسم این محل Boneriven هست و یه محل واقعا عجیب هست هر قدم که بر می داری که یافتنی داره
راستی این بار آخر که روی نایتمیر رفتم بازی رو ته دیگ کردم اون شمشیر بازه Wiked K رو هم ناکار کردم آخر کروشبل و Maze رو هم تمومیدم البته نتونستم راه مخفی ها رو برم چون اسکرول های راهنمای مربوط به راه مخفی رو پیدا نکردم هنوز باید بگردم پیداشون کنم البته 6 تا هم کتاب مونده که باید پیدا کنم وگرنه نمی تونم وارد تامب شادو ادج بشم قبلی ها رو باز کردم رلیک های اوسته گاه و سنگ های شلیکی مونده واقعا عمر لازمه واسه تموم کردن این ماموریت های ثانوی
این یارو Wiked Kهمونه که تو شماره یک چهار بار میزنیش ولی آخر سر هم نفهمیدم چی کارست!؟!؟!؟
تو مراحل مخفی ((میز)) هم تا جایی که یادم میاد چیز خاصی نمیداد.البته چون موقعی رفتم که تقریبا همه چی تموم شده بود.در مورد سنگ ها هم بگم که بعد از تموم کردنشون یه مدت سردرد داشتم بس که دوربین رو تو هر اتاقی دو خودم میچرخوندم واقعا حوصله میخاد این یکی!!!در ضمن اینو بگم که برای جمع کردن تمومه سنگا حتما باید همه کتابا رو داشته باشی!!!
ولی خوشم اومد از این کارت که واقعا بازی رو به معنای واقعی تموم میکنی،ایول بابا :12:
آرمین خسته نباشی بزار سیوم آماده بشه بزارم این سیو کامل رو که بزارم تعداد سیوهای کاملم میشه 4 تانقل قول:
آره من رفتم،اگه اشتباه نکنم یکی یا دوتا از سنگها اونجاست.احتمالا یکی!!!برای تموم کردن ماموریت فرعی که اون یارو شمشیر بازه بهت میده(همونی که موجودات نامرئی رو میکشی)باید به اینجا بری!!!
این یارو Wiked Kهمونه که تو شماره یک چهار بار میزنیش ولی آخر سر هم نفهمیدم چی کارست!؟!؟!؟
تو مراحل مخفی ((میز)) هم تا جایی که یادم میاد چیز خاصی نمیداد.البته چون موقعی رفتم که تقریبا همه چی تموم شده بود.در مورد سنگ ها هم بگم که بعد از تموم کردنشون یه مدت سردرد داشتم بس که دوربین رو تو هر اتاقی دو خودم میچرخوندم واقعا حوصله میخاد این یکی!!!در ضمن اینو بگم که برای جمع کردن تمومه سنگا حتما باید همه کتابا رو داشته باشی!!!
ولی خوشم اومد از این کارت که واقعا بازی رو به معنای واقعی تموم میکنی،ایول بابا
1-FAR CRY 2
2-JUSTCAUSE 2
3-DARKSIDERS
4-DARKSIDERS 2
یک سیو دارم لول 30 هست هنوز وارد judicator tomb نشده یا یک سیو دیگه لول 29 هنوز وارد پادشاهی مرگ نشدم.
حالا مونده دارم بازم....!!!!!!
بزار سیو رو بزارم.
من به جز حالت نایتمر ته دیگ همه چی رو درآوردم میخاستم اون دی ال سی رم برم که متاسفانه آپدیت رو میخاست منم شارژ نداشتم که دانلود کنم واسه همین بیخیال شدم.کسایی که رفتم بگن چه جوریاست؟مربوط به خط داستانی میشه؟نقل قول:
اقا من تمومش کردم خدایی بازی با حالی بود یه بازی در حد این بگید جدید بگیرم بازی کنم
اگه یکش رو بازی نکردید میتونید اون رو هم باری کنید.نقل قول:
ولی من گفتم که ، منظورم شماره 3 گاد آف وار نبود ... گفتم دارک سایدر 2 با گاد آف وار 2 .. خودم میدونم پلی استیشن 3 خیلی قویه ... میخوام ببینم الان گرافیک گاد آف وار 2 در حدی هست که بشه بازی کرد ؟نقل قول: