نقل قول:
بشدت مورد تایید است البته بدون اینکه وارد جزییات بشیم . در کلیات شدت تایید زیاد است :11:
Printable View
نقل قول:
بشدت مورد تایید است البته بدون اینکه وارد جزییات بشیم . در کلیات شدت تایید زیاد است :11:
بچه ها یه سوال نمیدونستم کجا بپرسم بهترین جا فکر کنم همین جا هستش
فرمول محاسبه درصد مگه این نیست ؟
(تعداد پاسخهای درست ضربدر 3) منهای (تعداد پاسخهای غلط)
کل عدد بالا تقسیم بر (تعداد کل سوالات ضربدر 3)
پاسخ کل ضربدر 100
من مثلا ۲۰ تا تست رو حساب می کنم طرف ۱۰ تا تست درست زده ۱۰ تا تست رو اصلا نزده مگه نباید ۵۰ درصد بشه نتیجه ؟
من حساب می کنم اصلا یه چی دیگه در میاد
چطوریاس ؟:D
نه نباید 50 درصد بشه ! از بس درس خوندی قاطی کردی !! : دینقل قول:
من مثلا ۲۰ تا تست رو حساب می کنم طرف ۱۰ تا تست درست زده ۱۰ تا تست رو اصلا نزده مگه نباید ۵۰ درصد بشه نتیجه ؟
من حساب می کنم اصلا یه چی دیگه در میاد
چطوریاس ؟:D
وقتی 50 درصد میشه که هر پاسخ غلط ، یک دونه پاسخ درست رو از بین ببره ، اما توی محاسبات ما هر 3 پاسخ غلط یک پاسخ درست رو از بین میبره ، گرفتی ؟ برای همین 50 درصد نمیشه !
نقل قول:
چرا دیگه درست هستش.
10 تا درست داره یعنی ضربدر 3 میشه که میشود 30
کلا اگه همه رو درست میزد میشد 60
حالا 30 تا از 60 رو زده میشود 50% دیگه ....
سلام .
دوستان نظرتون درباره ی کتاب های بانک تست زیست مهر و ماه و تخته سیاه چیه ؟
موفق باشید
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
سلام .
دوستان نظرتون درباره ی کتاب های بانک تست زیست مهر و ماه و تخته سیاه چیه ؟
موفق باشید
نقل قول:
سلام کتابهای خوبی هستند.البته این بستگی به خودت و سطحت داره یک نگاه به کتابش بنداز ببین ازش خوشت میاد یا نه؟
ولی ژنتیک خوبی داره.
بازم ازesilovexp ممنونم با حوصله به پرسش های من پاسخ دادند..
چندتا سوال:
1)برای هندسه پایه وتحلیلی کمک کنید گاج خوبه یا فار یا هردو؟!!!یا اگه کتاب دیگه ای میشناسین مثلا خوشخوان؟برای هندسه پایه گاج سفید باید هندسه1جدا ویه هندسه2 جدا بگیرم یعنی یه کتاب که1و2 باهم باشن نداره؟نظرتون درباره پایه و تحلیلی نشر دریافت چیه؟
2)دینی اگه برا ایات نشرالگو بگیرم جامع هم نشر الگو بگیرم یا چیز دیگه ای کمک!!!!توضیحی برا گاج طوسیه-سبز-همگامان بدید.
3)گسسته به نظر شمافقط فار یا فقط سفید گاج یا هردو روبگیرم؟یا اگه کتاب دیگه ای میشناسین مثلا خوشخوان؟
4)برای تست بیشتر عربی سفید گاج یا بانک تست سبز؟برا اموزش هم یا ایاد فیلی یا فوت وفن بگیرم؟ یا فقط یکی کافیه؟؟؟؟
5)بین کتب برنامه ریزی خودم میتوانم سبز-صفر کلوین وگاج کدوم بهتره؟ اگر گاج لطفا ذکر کنید کدام کتابش چون گاج چندتا داره؟
کتاب های رمزینه برای چه درس هایی خوبن؟و کدوم نوعش خوبه؟
بعد اگه ممکن لیست کامل بدید خودتون نتیجه گیری کنین که در اخر کدوم کتاب بهتره!
شرمندهesilovexp هستم........!:20:
حذف شود ..............
سلام
دوستان نیاز هست برای کنکور سراسری تست های دانشگاه آزاد رو هم کار کنیم ؟
واقعا ؟؟؟من میخواستم این کار رو بکنم.چرا اخه؟ ؟ ؟ ؟نقل قول:
میشه توضیح بدید
سلام
میدونید یزد منطقه 1 هست یا2؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من کاملا نه ولی تا حد زیادی مخالفم.نقل قول:
نوشته شده توسط lohrasbi
من میگم بستگی به فرد داره. من خودم بعد نوروز شروع کردم عمومی ها رو خوب خوندم و نتیجه خوبی هم دیدم به نظر خودم ( قبلش خیلی کم می خوندم ). حالا شاید برا هر کسی اوضاع متفاوت باشه. ولی کلا عمومی ها فعلا ضروری نیست چون بعدا سریع می شه جبران کرد، ولی تخصصی جبرانش بعدا اصلا امکان پذیر نیست.
البته نه اینکه کلا عمومی رو بذارین کنار، نه، یعنی مثلا دین و زندگی الان نمی خواد بخونین یا تاریخ ادبیات یا کلمات و... . البته کلمات زبان رو از الان کم کم بخونین خوبه.
اینقدر به عمومیا چسبیدی که نتیجت خوب نشد دیگه.نقل قول:
نوشته شده توسط yarane-naghdi
یا هم لهراسبی که اصلا به عمومیا توجه نکرده بود. حالا میترسم امسال زیادی به عمومیا اهمیت بده تخصصیا فدا بشن.
هر دو رو باید در نظر گرفت ولی الان با اینکه میگم یکم عمومی لازمه ولی خب میشه خلاصش کرد، تخصصی فعلا خیلی خیلی مهمه.
ببخشید میشه بپرسم شما عربی رو چند زدید؟نقل قول:
کلا عمومی ها فعلا ضروری نیست چون بعدا سریع می شه جبران کرد
تا آخر تابستون بينش دو و سه رو تموم ميکنم بدون اينکه به خوندن اختصاصی هام يا عممی های مهمتر صدمه زده باشم
مثلا" 11 تا 12 که حوصلم به فيزيک و رياضی و شيمی نميرسه بينش ميخونم
سلام
من به تازگی با اینجا آشنا شدم و اکثر پستها رو از اول تا اینجا خوندم(واقعا عالیه)
فقط امیدوارم به این سوالم هرچه سریعتر جواب بدید
چون توهفته فقط یکی دو روز میتونم بیام نت!
درمورد حسابان و ریاضی 2 ودیف کتاب کمک آموزشی وتست میخوام(معدل کتبی ام تعریفی نداره و ضمنا میخوام امسال رتبه زیر200 بیارم)
چون تازه از دست المپیاد راحت شدم و میخوام واسه کنکور شروع کنم فقط احساس میکنم خیلی دیر شده
خواهش میکنم در این مورد هم راهنمایی ام کنید
مییییسسسسی
نقل قول:
جهت روشن شدن ذهن دوستان این رو عرض میکنم که : جناب وحید فقط و فقط برای اینکه برای تفریط لهراسبی عزیز یک نمونه از افراط داشته باشن اسم من رو مطرح کردن . البته این افراط و تفریط نظر وحید است . من نمیدونم ولی گویا جناب لهراسبی به عمومیا اهمیتی نداده بودن .
من اگه از خودم خبر دارم میدونم که هیچوقت به عمومی ها اهمیت آنچنانی ندادم . کلا بنظرم دوستان بیشتر در اظهارنظرهاشون دقت کنند . من اگه عدم موفقیتم در کنکور از توجه به عمومیاست پس درصدهام حتما اشتباه شده که اینهمه کم هستن :41:
کسانی که ادعاشون میشه اینجا دارن به دیگران کمک میکنند نباید در اسم بردن و مثال زدن اینهمه سهل انگار باشن . اونی که نوشتم بشدت تایید میکنم منظورم اون قسمت از نوشته های لهراسبی عزیز بود که گفته بودن عمومیا رو باید از اول کار بهشون توجه کرد . گرچه اعتقاد من اینه که تا قبل نوروز باید 85 به 15 یا 90 به 10 به عمومی ها توجه کرد .
من از این پس در پی سی حضور خیلی کمی دارم و امیدوارم که انشالله در سال آینده اینجا باشم و بعنوان یک کنکوری موفق فعالیت کنم:11:
به نظر من به هیچ عنوان نیاز نیست. اگه بجاش تست های تالیفی کار بشه خیلی بهتره.نقل قول:
دوستان نیاز هست برای کنکور سراسری تست های دانشگاه آزاد رو هم کار کنیم ؟
حرفایی که میخوام بزنم صرفا تجربه ی خودمه. نه پیشنهاد. لطفا همه بخونن.نقل قول:
واقعا ؟؟؟من میخواستم این کار رو بکنم.چرا اخه؟ ؟ ؟ ؟
میشه توضیح بدید
اول از همه بگم من پارسال کنکور دادم و عمومی ها رو (بجز عربی) افتضاح زدم و اختصاصی ها رو نسبتا خوب. اینم درصدام: ادبیات 16 دینی 18 عربی 64 زبان 28 ریاضی 60 فیزیک 49 شیمی 26 . رتبه منطقه 1: 5500
من از ابتدای سال توجه بسیار کمی به عمومی داشتم و تقریبا 95 درصد اوقات اختصاصی میخوندم. چون فکر میکردم بعد از اسفند، راحت میتونم عمومی ها رو بخونم (البته این طرز فکرم غلط نبود و هنوز قبولش دارم). در ضمن علاقه زیاد به دروس ریاضی (و فیزیک) باعث میشد این درسها رو بیشتر بخونم. هموونطور که توی پست قبلیم گفتم، بخاطر علاقه به دیفرانسیل، سعی کردم همه ی تستای خوشخوان رو عمیقا یاد بگیرم و چند بار تو طول سال حل کنم که این خودش باعث میشد وقت کمتری برای خوندن عمومی پیدا کنم. تا اواسط بهمن ماه، میانگین تراز اختصاصی قلمچیم 6950 بود و عمومی 5300 .
همینطور پیش رفت تا اینکه به دلایلی از اواسط بهمن ساعت مطالعم به شدت کم شد. بیست روز اول فروردین رو دوباره با تمام توان درس خوندم و بعد از اون برگشتم به روال قبل.
استراتژی من از اول سال این بود که بعد از اسفند عمومی بخونم. ولی دقیقا همون زمان بود که درس خوندنم تعطیل شد. شاید بگید خوب تو استثنایی هستی و این یه اتفاق بوده. ولی خیلی از کنکوری ها به این وضع دچار میشن. با شروع زمستون، دوران ناامیدی و دلسردی کنکوری ها فرا میرسد. این جمله رو توی یکی از مجله های بعد آزمون قلمچی نوشته بود.
من این موضوع رو از اول سال میدونستم. ولی فکر میکردم که محاله برای من همچین اتفاقی بیفته. بخاطر همین یکبند تا وسط بهمن درس خوندم ، بدون اینکه تفریحی داشته باشم و در نهایت ... .
حالا میخوام حرف اصلی رو اینجا بزنم:
یکم بیاین منطقی باشیم. ببینید یه نفر ممکنه مثل پارسال من، بیاد بگه از همه نظر به نفع آدمه که عمومی رو بعدا بخونه. ولی ما که از اتفاقات آینده خبر نداریم... . آدم وقتی میخواد یه برنامه ریزی کلی برای طول سال داشته باشه، همه ی شرایط رو در نظر میگیره. ولی چون اکثر بچه ها، همین وقتا (اوایل سال) استراتژی طول سال خودشون رو مشخص میکنن، به این گرفتاری دچار میشن. چون الان همه انرژی دارن و به قولی جوگیر هستن و نمیتونن و نمیخوان که یه نگاهی هم به تجربه ی بقیه بندازن.
پس بیاین عاقلانه تصمیم بگیریم و از همین اول سال به عمومی ها توجه داشته باشیم.
این شد دلیل اول من برای اینکه از اول سال عمومی بخونیم. و اما دلیل دوم:
من پارسال فکر میکردم که اگه الان عمومی بخونم، تا چند ماه دیگه یادم میره. تقریبا درست فکر میکردم ولی نه کاملا. من پارسال ماه رمضون، 60 درصد کتاب املا و لغت هامون سبطی رو خوندم و تا آخر سال بیشتر سوال های املا رو جواب میدادم (تو قلمچی). چون شیوه ی نگارش کتاب به صورتی بود که میرفت تو ذهن. یا مثلا من برای امتحان نهایی سوم، دینی 3 رو خیلی کامل و توپ خوندم و شدم 19.75 . باور کنید توی آزمونای قلمچی نصف سوالاش رو یادم بود و جواب میدادم. پس ببینید اگه نمیخواید عمومی بخونید، یه جاهایی رو میشه خوند که کمتر از ذهن آدم بپره و جنبه ی حفظی کمتری داشته باشه. مثل: آرایه ، املا ، زبان فارسی ، قواعد عربی ، مفهوم آیات و ... .
در ضمن من معتقدم که درس هایی مثل دین و زندگی رو فقط با مرور کردن و تکرار میشه یاد گرفت. راه دیگه ای نداره. یعنی بنظر من نمیشه توی دو سه ماه سه تا کتاب دین و زندگی رو خوند و درصد بالای 50 زد. همین طور برای لغات زبان.
حالا ممکنه بگید چجوری میشه هم عمومی خوند هم اختصاصی. این رو دیگه من نمیدونم! بستگی به وضعیت شخص داره.
ولی همیشه ضرایب رو در نظر داشته باشید. مثلا اگه زمان برنامه ریزی، متوجه شدید که مجبورید بین درس زبان و هندسه تحلیلی باید یکی رو کمتر بخونید، 100 درصد باید زبان رو کمتر بخونید.
با توجه به حرفایی که زدم، با قسمت قرمز 60 درصد مخالفم و با قسمت سبز 100 درصد موافق.نقل قول:
ولی کلا عمومی ها فعلا ضروری نیست چون بعدا سریع می شه جبران کرد، ولی تخصصی جبرانش بعدا اصلا امکان پذیر نیست.
نه دیگه! حواسم هست. ایشاالله دیگه اشتباهای پارسال رو تکرار نمیکنم.نقل قول:
حالا میترسم امسال زیادی به عمومیا اهمیت بده تخصصیا فدا بشن.
آقا عبدالله کاش این حرف رو نمیزدی! حالا یه اشتباه کوچیک پیش اومده دیگه!نقل قول:
کسانی که ادعاشون میشه اینجا دارن به دیگران کمک میکنند نباید در اسم بردن و مثال زدن اینهمه سهل انگار باشن .
اگه دقت کنی من و تو و وحید، اختلاف نظرمون خیلی زیاد نیست. پس بیخیال این حرفا. من از تو و آقا وحید خیلی ممنونم که میاین اینجا و تجربه هاتون رو در اختیار بقیه میزارین و راهنمایی میکنین.
برو صفحه ی 41 همین تاپیک.نقل قول:
درمورد حسابان و ریاضی 2 ودیف کتاب کمک آموزشی وتست میخوام
شما همین الانم یه کنکوری موفق هستی. ایشاالله که جفتمون موفق باشیم! :11:نقل قول:
من از این پس در پی سی حضور خیلی کمی دارم و امیدوارم که انشالله در سال آینده اینجا باشم و بعنوان یک کنکوری موفق فعالیت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آخر معلوم نشد معدل رو چه جوری تاثیر میدن برای 91؟
یعنی همون 25 درصد یا بیشتره ؟ یا اینکه کنکور 100 باقی میمونه و مدل فقط کمک کننده میشه ؟
بنظرتون میشه با معدل 17... رتبه ی دو رقمی آورد ؟
( اگه آخه یه جورایی نا امید میکنه ! )
نقل قول:
سبک سوالت اختصاصی خصوصا شیمی دانشگاه ازاد متفاوت با کنکور ساسری هستش.ونیازی به خوندنش نیست.
در دروس عمومی هم سوالاتد سخت دیده نمیشود ....
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
نقل قول:
فعلا که گزارشی از سازمان سنجش در این باره نیومده.
ولی سنجش فکر نکنم حالا حالاها بخواد اعلام کنه....
یعنی سالهای قبل اونقدر دیر میگه که .وقتی که امتحانتا تموم میشه تازه درصد تاثیرش رو میگه.
ولی شما تلاشتون را بکنید.
در ضمن امسال نیز تاثیر نمرات به صورت مثبت اعمال شد
موفق باشید.
ببخشید یه سوال ،نقل قول:
استراتژی من از اول سال این بود که بعد از اسفند عمومی بخونم. ولی دقیقا همون زمان بود که درس خوندنم تعطیل شد. شاید بگید خوب تو استثنایی هستی و این یه اتفاق بوده. ولی خیلی از کنکوری ها به این وضع دچار میشن. با شروع زمستون، دوران ناامیدی و دلسردی کنکوری ها فرا میرسد. این جمله رو توی یکی از مجله های بعد آزمون قلمچی نوشته بود.
با این دوران دلسردی و ناامیدی چیجوری باید مقابله کرد ؟
اکثر کسانی که کنکور دادند و مشاور ها ميگند زمستان دوران رکود و يأس هست
برای اينکه دچار اين رکود نشيم؟ يا شدت و احتمالش رو کاهش بديم چکار بايد بکنيم؟
پ ن: جا داره از لهراسبی:40: و smjhh:40:مجددا" تشکر ميکنم :11::11::11:
ايشااللّه اين اميد و انگيزه که اين دو و بقيه به من ميدند رو بتونم بازتاب بدم
به نظرم از مهمترين کارکرد های اين تاپيک همين مورد هست
نقل قول:
من كه يادم نمياد پارسال دچار ركود شده باشم همين طور عادي درسمو خوندم اميدوارم اين صحبتها كه دوره فلان .......... هست باعث نشه روي شما و بقيه بچه ها تاثير منفي بذاره و باعث تلقين بشه :46:
اینا همش تلقینه!نقل قول:
فقط درس بخونین. خودتون واسه خودتون برنامه ریزی کنین به حرف مشاور هم گوش نکنین.:41:
زمستان فصل رکود نیست ؛ فقط کسایی که درس نخوندن بلند اعلام می کنن که درس نخوندیم ، :13:
کارنامه هاتون رو هم تا عید اینجا بذارین رقابت زیاد بشه .:46:
امير المؤمنين عليٌّ عليهالسلام :
مَن أكثَرَ الفِكرَ فيما تَعَلَّمَ أتقَنَ عِلمَهُ ، وفَهِمَ ما لميَكُن يَفهَم .
امام على عليهالسلام :
هر كه در آنچه آموخته است ، بسيار انديشه كند ، دانش خود را استوار گرداند و آنچه را نمى فهميده است، بفهمد.
غرر الحكم : 8917 منتخب ميزان الحكمة : 454
امير المؤمنين عليٌّ عليهالسلام :
غايَةُ العِلمِ السَّكِينَةُ والحِلم .
امام على عليهالسلام :
نـهايـت دانـش، آرامـش و بردبارى است .
غرر الحكم : 6380 منتخب ميزان الحكمة : 604
نقل قول:
اولا که شما لطف دارین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما باید عرض کنم که هنوز هم بنظر من این جر و مشاجره یه سوتفاهم و ناشی از نگرفتن منظور هم است . وگرنه من بهترین رفیقم همین وحید هست و همیشه هم میگیم که اکثر نظرات ما درباره کنکور حاصل بحثهایی هست که همیشه میکردیم . یعنی اینقدر در هم تنیده شده این نظرات که حق کپی رایت برا ما تعریف نشده . کلا من اگه بدخلقی کردم از همه خصوصا وحید عذر میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرات شما رو که خوندم کاملا بر این اطمینان پیدا کردم که بهترین مشاور برا کنکور یه نفر هست که خودش کنکور داده باشه . بنظر من عمومیا باید مطالعه بشن از همین اول سال . البته شرایط فرق میکنه برا هرکسی . مثلا من بالقوه خیلی اطلاعات از عمومی ها توی ذهنم است خصوصا در دینی و ادبیات . بخاطر همین هم فکر میکنم از اول سال اگه مرور ساده و اجمالی ایی کنم ضمن اینکه وقت خیلی خیلی کمی ازم میگیره خیلی بدردم خواهد خورد . بنظر من امسال به هیچ وجه به شخصه نباید این اشتباه رو تکرار کنم که اختصاصیا رو دست کم بگیرم . بخاطر همین هم من امسال حتم دارم که تا بهمن ماه کاملا درگیر فیزیک و ریاضی ها خواهم بود . حرفی که من دارم اینه که در بین همین مقطعی (تا بهمن ماه) که کاملا میخوام به ریاضی ها و فیزیک اختصاص بدم باید این چیزایی که بالقوه در ذهنم هست رو هم مروری کوتاه بکنم چونکه در حین اینکه وقتی نمیگیره خیلی مفید هست .
این برنامه کلی برا کنکور 91 خودم ترسیم کردم . باز میگم که من اختصاصی ها رو امسال هدف اصلیم هست . ریاضی و فیزیک نه یک کلمه کم و شاید یه حرف زیاد( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که نیاز به راهنمایی دارم هنوز . در یه جمله ساده میدونین چی میخوام بگم؟ من برا خودم میگم از هر 8 ساعت مطالعه حداقل بیشتر از هفت ساعتش باید ریاضی ها و فیزیک باشه
در مورد عمومی ها این مشکل رو دارم که عربی باید بخونم . حالا این نیاز به راهنمایی شماست که من این عربی رو در کجای برنامم جا بدم؟ ( با این توضیح که من فیزیک و ریاضیات رو اقلا تا بهمن ماه باید طبق همون تناسب هشت ساعتی که گفتم باید بخونم)
جدا خودمون از آقای پوردستمالچی بیشتر بدرد کنکوریا میخوریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
رفقای عزیز آخه چرا جواب نمیدید؟؟؟؟
منتظرما
توروخدا جوابمو بدین دیقه!
میخوام رتبه زیر200 بیارم واسه دیف و پایه چی بخونم؟؟
:33::21:
پاسخ بدیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــد لطفا!!
چندتا سوال:
1)برای هندسه پایه وتحلیلی کمک کنید گاج خوبه یا فار یا هردو؟!!!یا اگه کتاب دیگه ای میشناسین مثلا خوشخوان بگید ؟برای هندسه پایه گاج سفید باید هندسه1جدا ویه هندسه2 جدا بگیرم یعنی یه کتاب که1و2 باهم باشن نداره؟نظرتون درباره پایه و تحلیلی نشر دریافت چیه؟
2)دینی اگه برا ایات نشرالگو بگیرم جامع هم نشر الگو بگیرم یا چیز دیگه ای کمک!!!!توضیحی برا گاج طوسیه-سبز-همگامان بدید.
3)گسسته به نظر شمافقط فار یا فقط سفید گاج یا هردو روبگیرم؟یا اگه کتاب دیگه ای میشناسین مثلا خوشخوان بگید؟
4)برای تست بیشتر عربی سفید گاج یا بانک تست سبز؟برا اموزش هم یا ایاد فیلی یا فوت وفن بگیرم؟ یا فقط یکی کافیه؟؟؟؟نظربدید کدوم بهنروکافیه؟؟
5)بین کتب برنامه ریزی خودم میتوانم سبز-صفر کلوین وگاج کدوم بهتره؟ اگر گاج لطفا ذکر کنید کدام کتابش چون گاج چندتا داره؟
کتاب های رمزینه برای چه درس هایی خوبن؟و کدوم نوعش خوبه؟ به نظر شما ارایه و زبان فارسیش خوبه؟کامله؟
6)برا املا لغت لازمه یه کتاب(هامون)بگیرم یا خوندن خود متن نیاز املا ولغت رو برطرف میکنه؟
7)ازبین تست جامع ادبیات گاج سفید و 3جلد خیلی سبز میخوام خیلی سبز بگیرم!نظرتون چیه؟؟؟؟؟
8)شیمی تست مبتکران با توجه به سابقه درخشانش بگیرم یا خیلی سبز (چون هردو کامل و خوب هستن)بگیرمـــ؟؟
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااای چقدر حرف زدم واقعا ببخشیــــــــد!!:18:
بعد اگه ممکن لیست کامل بدید خودتون نتیجه گیری کنین که در اخر کدوم کتاب بهتره!
شرمندهesilovexp هستم........!
سلام به شما دوستان . من همش تعجب میکردم که چرا 12p گرامی تو دوتا تاپیک یک پست رو مشابه مینویسه ، چون یکیش اضافس دیگه ! اما الان که خودم جوابمو تو تاپیک راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی نگرفتم ، کاملا درکش میکنم ! :13: :13: :13:
من میخواستم اینجا هم سوالم را مطرح کنم و از هم دوره های عزیزم کمک بخوام :
1 - من توی فیزیک 2 ، خیلی ضعیفم . از طرفی فیزیک پیش 1 ، هم شامل همین مباحث است ، البته کامل تر . حالا میخوام ازتون بپرسم که برای دانش آموزی با این شرایط فیزیکی! ، چه کتاب آموزشی ای پیشنهاد میکنید ؟؟؟
پس : من ازتون میخوام برای پیش 1 ، بهترین کتاب آموزشی و برای پیش 2 ، بهترین و پرتست ترین منبع را معرفی کنید .
2 - معلم گسسته ما یک مقداری که نه ، خیلی بد درس میده ! می خواستم خواهش کنم یک کتاب آموزشی گسسته خیلی خیلی خوب که نتیجه داده باشه را معرفی کنید .
3 - برعکس گسسته ، معلم تحلیلی مون خیلی خوب درس میده ! ، اینه که میخواستم بپرسم بهترین و پرتست ترین کتاب تحلیلی چیست ؟؟؟ کتابی که تستای خوب و پاسخنامه ای نکته ای و کنکوری داشته باشه ! :5: :20:
امیدوارم اینجا یک عزیز خیر کتاب دار و کتاب دان پیدا بشه و جوابمو درست و حسابی بده :41: :41: :41:
موفق باشید .
ایشاالله فردا میام یه توضیح مختصر میدم. الان فقط در همین حد که اصلا بهش فکر نکنید و به قول دوستان تلقین نکنید چون فایده نداره.نقل قول:
پيری برای جمعی سخن میراند...
لطيفه ای برای حضار تعریف کرد همه دیوانه وار خندیدند.
بعد از لحظه ای او دوباره همان لطيفه را گفت و تعداد کمتری از حضار خندیدند.
او مجدد لطيفه را تکرار کرد تا اینکه دیگر کسی در جمعیت به آن لطيفه نخندید.
او لبخندی زد و گفت: وقتی که نمیتوانید بارها و بارها به لطيفه ای یکسان بخندید، پس چرا بارها و بارها به گریه و افسوس خوردن در مورد مسئله ای مشابه ادامه میدهید؟
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
پيری برای جمعی سخن میراند...
لطيفه ای برای حضار تعریف کرد همه دیوانه وار خندیدند....
بعد از لحظه ای او دوباره همان لطيفه را گفت و تعداد کمتری از حضار خندیدند.
او مجدد لطيفه را تکرار کرد تا اینکه دیگر کسی در جمعیت به آن لطيفه نخندید.
او لبخندی زد و گفت: وقتی که نمیتوانید بارها و بارها به لطيفه ای یکسان بخندید، پس چرا بارها و بارها به گریه و افسوس خوردن در مورد مسئله ای مشابه ادامه میدهید؟???????
سلام.با اجازه من جواب بدم :
به نظر من بهترین فیزیک 1 پیش رو رمزینه داره.با عنوان کتاب-کلاس.نقل قول:
1 - من توی فیزیک 2 ، خیلی ضعیفم . از طرفی فیزیک پیش 1 ، هم شامل همین مباحث است ، البته کامل تر . حالا میخوام ازتون بپرسم که برای دانش آموزی با این شرایط فیزیکی! ، چه کتاب آموزشی ای پیشنهاد میکنید ؟؟؟
پس : من ازتون میخوام برای پیش 1 ، بهترین کتاب آموزشی و برای پیش 2 ، بهترین و پرتست ترین منبع را معرفی کنید .
متاسفانه تست رو نمیدونم.
نگران نباش معمولا بیشتر گسسته ها بد درس میدن.:40:نقل قول:
2 - معلم گسسته ما یک مقداری که نه ، خیلی بد درس میده ! می خواستم خواهش کنم یک کتاب آموزشی گسسته خیلی خیلی خوب که نتیجه داده باشه را معرفی کنید .
کتاب های خوشخوان کتاب خوبی هست.ولی اگه میخوای یکم حرفه ای بشی کتاب نشر الگو ( انرژی اتمی ) هم خوبه.این دو تا مکمل خوبی برای هم هستن.
یه کتاب نوبل داره.اون پر تسته یه کتاب مشکی هست.(زیاد مطمئن نیستم.خودت هم یه نگاهی بهش بنداز.)نقل قول:
3 - برعکس گسسته ، معلم تحلیلی مون خیلی خوب درس میده ! ، اینه که میخواستم بپرسم بهترین و پرتست ترین کتاب تحلیلی چیست ؟؟؟ کتابی که تستای خوب و پاسخنامه ای نکته ای و کنکوری داشته باشه !
برای دیفرانسیل :
همه ما میدونیم که کتاب های کتاب-کلاس رمزینه عالین.برای تستش هم بازم همه میدونیم که اندیشه فائق تکه.
برای دینی (همه میگن بده - - - ولی من بهت تضمین میدم.) کتاب دینی جمع بندی کلک معلم هست.ی کتاب نارنجی کوچیک.جمله بندی نداره (تقریبا) و جمله هاش مثل سوالای کنکوره.اولش حالت بد میشه ولی بعدش به عالی بودنش پی میبری.
برای شیمی هم من خودم مبتکران میخوندم و جمع بندی کلک معلم.( اصلا همه جمع بندی های کلک معلم رو بگیر )
برای زبان : انتشارات کتاب سبز کافیه.همین.
برای عربی ( عشقمه) نظری ندارم.
بازم سوالی بود در خدمتم.
نتایج دانشگاه ازاد اسلامی سال 90 زودتر از موعد اعلام شد
از طریق لینک زیر وارد شوید....
کد:http://azmoon.com
دوستان یه سوال .
من برای تست فیزیک 3کتاب قلمچی رو دارم از سال 57تا 86که تستای پیامنور و آزاد هم با سرایری قاطین.
آیا من باید تستای آزاد و پیامنورش رو هم بزنم ؟ ؟
بعد یه چی دیگه.
مثلا یه دانشگاه مثل دانشگاه ارومیه یه رشته مثل نرم افزار رو تا 10000میگیره برای منطقه 2.
آیا کسی که منطقه 2ارومیه درس خونده با کسی که مثلا بندر عباس درس خونده و منطقه 2هم هست و رتبه هر دوشون 10000بشه.فرق داره ؟یعنی اونی که تو بندر عباس درس خونده با این رتبه میتونه وارد دانشگاه ارومیه بشه ؟ ؟شانس براش کمتر نیست ؟ ؟
سواله اولت اگه زدی چه اشکال داره اگه وقت داری بزن اما اگه وقت نداری رو سراسریاش.در مورد سوال دومت اره فرق میکنه چون بومی گزینی هست 60 درصد بومی گزینی واسه رشتهای خوبهنقل قول:
نقل قول:
به نظر من هر چه تست های نزدیکتر به سال 90 رو بخونید بهتر هست.
چون سبک سوالات ودرجه سخت بودنشون تغییر کرده.
پس اولویت اولت تستهای چند سال اخیر باشد
در کنارش تستهای ازاد رو میتونید بزنید ولی سبک طراحی سوالات ازاد با سراسری متفاوت هست.
در مورد سوال دوم شما رجوع کنید به دفتر چه انتخاب رشته و ابتدای اون رشته یمورد نظرتون رو پیدا کنید جلوی اون نوع گزینش رو نوشته مثلا کشوری ناحیه ای قطبی که بسته به اینها داره.
مثلا اگر ناحیه ای باشد شانس شما که در ارومیه هستید بیشتر فردیست که در مشهد هست.
در ضمن جدول مربوط به ناحیه و قطب ها را نیز جهت اطلاع در همون دفترچه هست
موفق باشید
یعنی چی ؟
مثلا من که بندر عباسم زیاد تفاوت داره ؟؟من از رویه یه دفترچه قبول شدگان 89رو دیدم زده بود نرم افزار ارومیه 10000طرف قبول شده بود خودش هم ارومیه ای بود.
حالا منی که بندر عباسیم باید چن شم ؟؟ ؟
منم موندم برای سال بعد . فقط اگه میشه یکی راهنمایی کنه کدوم کمک اموزشی و کدوم ازمون ثبت نلم کنم
نقل قول:
شما دفترچه رو ببینید.نوع گزینشش رو بعد باید گفت که شانس کی بیشتر هست.
نقل قول:
سلام دوست من پست های زیر رو در باره قلم چی و گاج ببینید.
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6372633&postcount=689
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6378419&postcount=706
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6382402&postcount=727
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6383589&postcount=732
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6386479&postcount=738
واسه کمک اموزشی رشتتون چی هست؟
توی فروم معرفی کتاب هم یه سری بزنید