برو این سایت:نقل قول:
mga.ir
برو این سایت:نقل قول:
mga.ir
من می تونم از مجموعه غیر خودمم هم انتخاب رشته کنم؟
فقط رشته هایی که ازمونشونو دادین + رشته های مشترک
بچه ها يه سوال بي ربط....ببخشيد اينجا مي پرسم... نتايج نهايي ارشد كي مياد؟؟؟؟ واسه داداشم مي خوام....
با 16000 در منطقه دو میشه صنایع شبانه صنعتی ارومیه قبول شد؟؟
نقل قول:کد:http://www.noet.ir/noet/group.aspx?gid=2
نقل قول:
يادگار ماندگار قلم چي مال سال 89 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی امروزم نتایج نمیاد...:41:
واسه رفرش سایت سنجش باید برید تو سایت ctrlبا f5 رو باهم بزنید
هنوز زوده واسه رفرش کردن باید اول نفرات برترو بدن
همون f5 رو هم بزنید کافیه!
این رو هم اگه سایت پکید استفاده کنید:
92.242.195.2
(جای ادرس بنویسیدش!)
بابا زووده !!!
2 سال پیش بچه های اینجا یکی از بچه ها اددرس لینک نتایج نمیدونم از کجا گیر اورد هنوز تو صفحه اصلی سایت نزده بود اون طبق پارسال رفته بود فقط 86 رو کرده بود 87 لینک رو زده بود درست در اومد
جالب بود خداییش
پارسالم یکی دفترچچه انتخاب رشته رو قبل اعلام نتایج نهاد هیچکس باور نکرد تا موقعی که دفترچه اومد
ولی امسال انگار هیچی زوودتر نیومده :دی
محتوای مخفی: این دفترچه
محتوای مخفی: این لینک نتایج
یه بی توجهی رو خیلیا میکنن و اینه که فکر می کنن اون رتبه ای که تو یادگار ماندگار کانونه آخرین قبولی یا میانگینه. ولی هر دو تاش اشتباست. این رتبه میانست. میانه کسانی که از کانون تو اون رشته قبول شدن.نقل قول:
دقت کنین توی انتخاب رشته به آخرین نفر قبول شده نگاه نکنین . میانگین بگیرین هرچی به میانگینش نزدیکتر باشین احتمال قبولیتون بیشتره (یادگار ماندگار پارسال میانگین رتبه هر منطقه رو پارسال زده بود امسال نگاه کردم ولی یادم نمیاد زده یا نه)
بازم اخبار هیچی نگفت
نه فرق داره هر سال لينكو عوض مي كنن انگارينقل قول:
كارنامه نهايي داوطلبان آزمون سراسري سال 1388
کد:http://www1.sanjesh.org/sarasari/88/nahsam2/index.php
كارنامه نهايي داوطلبان آزمون سراسري سال 1389
مي بينيد كه لينكا يكي نيستن كه با تبديل 88 به 89 بشه بهش دسترسي پيدا كردکد:http://www1.sanjesh.org/sarasari/89/KarFinalM2/index.php
آقا اونایی که رتبه کمتر از 5000 کشوری آوردن : ( تهرانیا که دیگه حتما برن )
همایش آشنایی با رشته های فنی مهندسی و علوم پایه برگزار می شود
چهارمین همایش آشنایی با رشته های فنی مهندسی و علوم پایه دانشگاه صنعتی شریف همزمان با اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری سال 1390 برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، همایش آشنایی با رشته های فنی مهندسی و علوم پایه در دانشگاه صنعتی شریف و در فاصله اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری و انتخاب رشته به مدت چهار روز در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود.
بر این اساس، اواسط مردادماه جاری، این همایش که زمان دقیق تر آن منوط به مشخص شدن زمان اعلام نتایج خواهد بود برگزار می شود.
با توجه به اهمیت انتخاب رشته، دانشگاه صنعتی شریف پیش بینی های لازم جهت استفاده مفیدتر داوطلبان از این همایش را در نظر گرفته و رشته ها در قالب دو دسته و در دو نوبت صبح و بعدازظهر ارائه میشوند.
این همایش مخصوص رتبه های برتر آزمون سراسری یعنی رتبه های زیر 5 هزار کشوری است و اطلاعات کامل در مورد نحوه ثبت نام و شرکت در همایش در پایگاه اطلاع رسانیقرار دارد.کد:www.sutstudent.ir
داوطلبان، بعد از اعلام نتایج اولیه حداکثر به مدت سه روز میتوانند با مراجعه به پایگاه ارتباط با دانش آموزان اقدام به ثبت نام در این همایش کنند.
در روزگارى كه لبخند آدم ها به خاطر شكست توست ، برخيز تا بگريند . كوروش بزرگ
نه به احتمال 90 درصد با جابه جایی میشه دیدش.از 89 به قبل مدل سایت فرق داشت معلومه نمی شه با تغییر 88.89 رو دید!نقل قول:
اخبار از آبیاری تحت فشار و بدهی آمریکا و وضع روحی نامناسب حسنی مبارک میگه ولی از اعلام نتیجه هیچی نمیگه!! اینا دیگه کین؟!؟!؟!! :2:نقل قول:
امروز هم امکان نداره نتیجه ها بیاد... من دیشب خوابم نمیبرد و اون دو ساعتی هم که خوابم برد خواب کنکور و نتیجه کنکور میدیدم!!! پس امشب هم خواب ندارم!!
کاش دیگه فردا بیاد... :41:
اگه چيزي مثل tree(تو MS Dos) داشته باشه فك كنم بشه يه كارايي كرد!!!:21:نقل قول:
منم پس از ماه ها امروز اخبار رو نگاه کردم ولی خب...نقل قول:
فردا هم بعید میدونم، معمولا یه روز زود تر تک رقمیها رو اعلام میکنن، بعدش بقیه رو . حالا ببینیم امسال چیکار می کنن
چه جالب منم ديشب خواب ديدم سركلاس دانشگاه نشستيم و يكي از رفيقاي دوران دبيرستان هم اونجا بود تو خواب خيلي حال كردم ديشب هم اتفاقا مي دونستم نمياد و تا 12 مرداد نمياد...خدايي صبر چقدر سخته بابا راحتمون كنين ديگه اه.................نقل قول:
دوستم زنگ زد گفت تو جامجم نوشته یازدهم میاد
اینو ببینید ناامیدبشید
کد:http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100850315766
سلام
به منظور هدفمند سازی کلیک و برای کاهش کلیک کردن ها یا نگه داشتن انگشتهای مبارک روی f5 برنامه زیر رو دانلود کنید بزارین خودش کلیک کنه :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاصله ی هر کلیک(interval) را میتوانید بیشتر کنید مثلا 10000 میلی ثانیه یعنی 10 کلیک کنه !
دریافت برنامه فقط 500 کیلوبایت (رایگان)
:10:کد:http://www.shockingsoft.com/AutoClicker.html
نقل قول:
پارسال هم این همایش رو برگزار کردن ... کسی از بچه ها رفته بود ؟! خبر ندارید چجوریاست ؟! بدردبخوره ؟! بریم ؟! نریم ؟!:8:
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
نقل قول:
کی حال داره تا 15 صبر کنه آخه ؟! :41::41::41::31:
اینو ببینید ... میگن رشته هاشونو خود اساتید معرفی میکنن ... خوبه هااا ... نظرتون چیه ؟!کد:http://sutstudents.ir/?part=news&inc=news&id=19
یه چند روز اینترنتم قطع بود ... ! 8 روز نبودم اینجا رو با 50 صفحه جلو بردین ! ... ( الان خوندمشون ! ) ... جو تاپیک پر از استرس نتایج هست ... !
:31: دیگه دارم مطمئن میشم که توکلی و بقیه دارن با دست تصحیح میکنن پاسخ برگ ها رو ! ...
دیروز این نمایندگی کانون یه جلسه برامون گذاشته بود ... + معرفی نرم افزارشون ...
به نظر من این نرم افزار به درد کسایی میخوره که اصلا به رشته ی خاصی علاقه ندارن و بیشتر میخوان تو دانشگاه خوب قبول شن ...
نمیدونم چرا هنوز به رشته ی خاصی خیلی علاقه مند نشدم ... شاید بهتره بزارم نتایج بیاد ببینم .. !؟
پ.ن: این رتبه های برتر کانون رو امروز دیدم ... الان منظورش به طور غیر مستقیم اینه که اینا رتبه های برترن ؟ ... ( جالبه کنارش هم زده 8 مرداد ! ) ...
پ.ن2: از این رتبه های برتر مفیدی توی نمایندگی کانون اینجا هست ! ( لاهیجان ):31: خیلی خوشحال میشم که تک رقمی بیاره .. به نظر من که حقشه .....
پ.ن3: رتبه های زیر 10 میتونن 2 رشته انتخاب کنن ؟ رتبه کشوری زیر 10 فقط ؟
من که خودم میدونم چی خوبه چی بد ولی مشکل اینجاست که رتبشو نمیارم :31:نقل قول:
خیلی درد و شاید طبیعت عجیب و همه گیریه این علاقه به رشته خاصی نداشتن . بنظر من آدم بعدا هم میتونی علاقه پیدا کنی . ضمن اینکه نباید هیچوقت فکر کنی که به هیچ چیزی بیشتر از بقیه علاقه نداری . حتما علاقه آدم از دبیرستان به بعضی درسها و گرایشها بیشتره که زمینه ایی میشه برا انتخاب رشته توی دانشگاه .نقل قول:
اونشبه به یکی از بچه ها میگفتم که چون خودمون نمیفهمیم به چه رشته ایی علاقه داریم احتمالا بهتر اینه که بریم دنبال این باشیم که ما به کدوم رشته ها بی علاقه اییم تا یه وقت مصیبتی در دانشگاه نصیبمون نشه . شنیدین میگن : زنده بلا و مرده مصیبت :19: . یعنی حداقل وقتمون تلف نشه .
بنظر من بهتره صبر کنیم نتایج اولیه بیاد . بگفته ایی آب پاکی رو بریزن رو دستمون بعدش یه خورده مسیر روشنتر میشه . اقلا میفهمیم که برا امسال سطحمون چیه . قوتمون و ضعفمون کجا بوده .
اینطور که من یادمه یه سال کانون بصورت مستقیم گفته بود این افراد رتبه اول های کنکورن و مورد انتقادش قرار دادن . بخاطر همین هم تغییر رویه داده . کلا ولی اعتماد بنفس جالبیه و قابل توجهه که اکثر اوقات هم درست در میاد . فکر میکنم عامل پیشرفتش هم همین خودباوریه که داره
از جنوبی ترین نقطه کشور به شما در شمالی ترین نقطه کشور سلام عرض میکنم . لاهیجان شما واقعا قشنگه . همین دیشب بود که پدرم از سفر قله سهند تبریز اومده بودن و توی راهشون لاهیجان هم رفته بودن که ما داشتیم عکسهای سفر رو نیگا میکردیم . از یه محلی بنام "بام لاهیجان" از شهر عکس و فیلم گرفته بودن واقعا منظره ی بی نظیری داشت . میگفتیم نکنه رفتید اروپا؟ :31:
ضمنا اون سوال آخرت رو من نگرفتم منظورت چیه:41:
درسته .. تا اینجا هم سعی کردم رشته هایی که مطمئنا ازشون خوشم نمیاد رو حذف کنم ...نقل قول:
راستش من لاهیجان زندگی نمیکنم ... گفتم لاهیجان کانون میرم !!... .. ولی لاهیجان شهر جالبیه ... :31:
اون سوال آخر هم ...
شنیدم رتبه های 1 تا 10 میتونن 2 رشته همزمان بخونن ... حالا میخواستم بدونم این 1 تا 10 منظور 1 تا 10 کشوری هست یا منطقه ای هم حساب میشه ! ؟
هر سال رتبه هایی که ممتاز حساب میشن فرق میکنه! تا چند سال قبل یکی از فامیلامون با رتبه ی 30 منطقه یک تو صنعتی شریف دو رشته ای کرد (برق و نفت) و رتبش ممتاز حساب میشد. ولی انگار جدیدا میشه حتی اگه رتبه ممتاز هم نباشی میشه دو رشته ای کرد،این طوری که دو تا ترم از رشته ای که قبول شدی توی دانشگاه باید بخونی اگه معدل بالای 17 باشه میشه دو رشته ای کرد...:21:نقل قول:
پس این نتایج کی میاد........
ای بابا
شماها چقدر استرس دارین
اصلا مهم نیست
حرص نخورید
من که اصلا استرس ندارم
با اینکه خراب هم کردم کنکورو
میخام برم آزاد
به حرفه سرورالدین اعتمادی نیست. پارسال سرورالدین یه تاریخ میگفت توکلی یه تاریخ (شاید بچه های 89 یادشون باشه) آخرشم حرف توکلی شد. کلا توکلی بیشتر سرش تو کاره تا سرورالدین:31:نقل قول:
حالا توکلی چه تاریخی گفته؟؟؟
خب برا یکی مثل شما که تکلیفش رو میدونه معلومه که نباید استرس داشته باشه. الان من حس می کنم رو لبه چاقو دارم راه میرم. اصلا مشخص نیست چی میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من که اصلا استرس ندارم
با اینکه خراب هم کردم کنکورو
میخام برم آزاد
هر دو قسمت صحبتا تایید میشه . پسر خالتون یه جورایی هم مسیر ما بوده :27:نقل قول:
درسته یزد خیلی حال گیری بود من بودم .... اما به شخصه خیلی با شاهرود حال میکنم هر باحالیه .
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
آره مخصوصا ارتباط صمیمی بین استاد نسیم . ن . آبادی یا ف. راشدی که سر کلاس به دانشجو میگه احمق یا ز. ا. بروغنی و .... کاملا مشهوده ! واقعا چه مزیتی بالاتر !نقل قول:
آره یادمه چقد با اون بنده خدا کل کل داشتیم هی میگفتیم این نیست و ... :31: اونم میگفت هر کی خواست دانلود کنه هرکی نخواست به سلامت ! :31: جنگی راه افتاده بودنقل قول: