تبریک میگم....:n17:نقل قول:
به این وبلاگ برین تا سوالاتون برطرف شه....
moshaverh-amiri2010.blogfa.com
Printable View
تبریک میگم....:n17:نقل قول:
به این وبلاگ برین تا سوالاتون برطرف شه....
moshaverh-amiri2010.blogfa.com
ببخشید دیر جواب میدم ... تراز من ۸۴۲۰ هست ... من پزشکی هم دعوت شدم که می خوام پزشکی رو برم ... با خیلی از پزشک ها و دندون پزشک ها صحبت کردم ... پدر خودم پزشک هست و پدر خانمم دندون پزشک ... بعد از کلی صحبت و فکر دیدم واقعا در آینده پزشکی با تخصص های نو و جدید می تونه بهتر باشه تا دندون پزشکی ... در کل دیدم خیلی از دوستان از جمله خودم فقط وفقط دندون رو می خوان و برای من جالبه تا بدستش نیاوردم درست بهش فکر نکردم و الان که هم پزشکی و هم دندون پزشکی دعوت شدم واقعا درست و حسابی همه جوانب رو دارم می سنجنم ...نقل قول:
سلام دوستان من با تراز 7600 منطقه 1 از پزشکی زنجان و اردبیل دعوت به مصاحبه شدم اما نمره زیستم سوم 14 س میترسم اسمم برای مصاحبه هم اعلام نشه :n28: به نظرتون نمره زیست براشون مهمه؟؟؟
مدرک زبان و رایانه هم دارم مسابقات نهج البلاغه هم سوم شدم:n03: به نظرتون براشون مهمهههههههه نمره زیستم؟؟؟؟ میدونییید؟؟؟؟:n28::n28::n28:
کسی نییییییییییییس جوابمو بدههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28 ::n28::n28::n28:
:n28:
من بین الملل داروسازی تهران وبین الملل داروسازی شهید بهشتی تهران (تراز 7980 منطقه ی 1 زیرگروه 1).
17 میلیون از کجا بیارم سالی بدم؟؟؟؟:n14: آرزوهای بر باد رفته خداحافظ!!!!
نفر قبلی: فکر کنم باید برین توی سایت این دو دانشگاه و ببینین که این شرط رو توی اعلامیه ذکر کردند یا نه.مثلا توی اعلامیه رشته های دعوت شده ی من نوشته که معدل کتبی 16 و نمره ی زیست و فیزیک و شیمی نهایی هم 16.
سلام خوبین؟؟
برای شما هم بهشتی هم تهران زده باید بالای 16 باشه؟؟
واسه زنجان و اردبیل چیزی نگفته ینی مهم نیس براشون؟:n03: شما بالای 16 ای؟:n03:
اقا مانی هستین؟:n03:
کس_____ی نیس؟؟؟؟؟؟:n28::n03::n28::n03:
:n11: جواب میدین؟؟؟:n28:
اصلا ناراحت نباش هیچ آرزویی به باد نرفته:1:نقل قول:
واقعا هزینش زیاده ماهی 1ملیون بذاریم نمیشه!!!!!!!:n03:
خعلیلا مثل شما هستن مشکل اینه که دل خیلیارو به درد میاره واقعا این همه جوون دلشون میخواد بخونن اما احتمالا چون آریایی ها از دوقوم مادها و پارتها بوجود اومدن تو مملکت ما آرزوها و مشکلات یا مادی حل میشن یا پارتی!!!!!!
شما خودتو ناراحت نکن قدر خونوادتو بدون محکم بگیر از آرزوهات نذار باد ببره.......
به امید موفقیت....
سلام آقا مانی گل شما چیزیو از دست ندادی با شما با غرور میگی اسمم درومد خودم نخواستم برم!من پارسال اسمم حتی اعلام نشد...الانم این تارزم خیلی ضعیفه و احتمال قبولیم مشخص نیست.... و شاید بشم کنکوری برای سال سوم!!!!:n14: مانی جان انشا الله موفق باشی دوست عزیز...:n16: ضمنا اگه ناراحتتون کردم عذر میخوام...پیامتونو نخوندم کامل...:n16:
سلام...:n17:نقل قول:
شما چیزه بدی نگفتین....
ایشالا نمی مونین و همین امسال قبول میشین....
همه مدارکو جمع کن ببر با خودت هرکدوم واسه خودش امتیازه...
نقل قول:
نگران تباش باید بری سایت دانشگاهی که قبول شدی و شرایطو ببینی مثلا واسه تهران این نمره زیست مهمه اما اردبیل و زنجانو باید بری و طبق اطلاعیش ببینی به چه صورتیه...
اگه هم فعلا چیزی نزدن نگران نباش اعلام خواهد شد...
selda جان ممنون دوست عزیز گفتم شاید ناراحت شده باشن...:n03::n16::n01:
selda جان رفتم راستش چیزی در این رابطه ننوشته... ایشالا که مشکلی پیش نیاد...:n01::n16:
ممنونم عزیزم ایشالا که همه به آرزوهاظون برسن از جمله دوستان اینجا..:11:
[QUOTE=saraatanhaa;7929279]selda جان رفتم راستش چیزی در این رابطه ننوشته... ایشالا که مشکلی پیش نیاد...:n01::n16:
ممنونم عزیزم ایشالا که همه به آرزوهاظون برسن از جمله دوستان اینجا..:11:[/QUOT
فدات شم....:11:
خانم دکتر آینده....:n17:
به به چه جو مثبت و انرژی مثبتی موجود است:n02:
امیدوارم همه ی دوستان به اون چیزی که می خوان برسن:n20:
خداااا نکنهههه selda جون:n01: مرسییییییییییییی عزیییییییییییزززززززززممم مممممممم:n01::n16::n17:
ایشالااااا :n01::n12::n16:دعام کنید:n01::n16:
من رتبم درسهمیه منطقه سه 12000(دوازده هزار) با نمره کل نهایی 7438 تو زیرگروه یکه.معدل دیپلمم 18/90و معدل کتبی نهاییم 18/00و معدل سه سال دبیرستانم 19/19 هستش.مدرک خاصیم برای زبان ندارم.اسمم برای مصاحبه رشته داروسازی جلفا وزنجان اومده...به نظر کسایی که واردن من اصلا شانسی دارم که تو مصاحبه قبول شم؟
لطفا جواب بدین...ممنون
سلام تبریک میگم عزیزم :n17:معدلات که خوبه مهم نیست فقط لغات زبانو تا روز مصاحبه دوره کن همون لغات دبیرستانو آره اگه شانس نداشتی اصلا اعلام نمیشد اسمت!:n01: برو توکل به خدا منم ترازم 7600 پزشکی زنجان اردبیل اوردم ترازه خوبی نیس حس میکنم آخرین نفرم که اسمم اعلام شده یا حداقل آخرینا ام...اما توکلم به خداس ایشالا که قبول شیم و خدا بشه پارتیمون...:n01::n16: التماس دعا عزیزم:n16:نقل قول:
سلام . کسی بین المللی تبریز پزشکی قبول شده ؟؟؟؟؟
در مورد مصاحبش چیزی میدونید؟
سلام آقا معین من تبریزو نزدم اما مصاحبه کلی میدونم زبان در حد دبیرستان باید بلد باشی زیست میپرسن البته سوال ساده..دیگه اینکه هرچی مدرک و افتخار و... داری از دوران مدرسه با خودت ببر اگر مدرک کامپیوتر و زبانم داری هرچی هست ببر اگر ورزش اینا رفتی و مدال اوردی هم ببر حتی اگه خارج از مدرسه بوده و باشگاه میرفتی...نقل قول:
موفق باشی:n01::n16:
اقا ممنون از جوابت.
خواهش میکنم ولی من خانومم:n22:نقل قول:
:n17::n01:
:n03:کسی الان هست؟ من نیاز به راهنایی دارم....
:n04:نقل قول:
:n02:
:n08:
نقل قول:
:n24::n08::n08::n11::n08:
دوستان کسی اطلاعات قابل اطمینانی داره که بعد از پزشکی و دندون پزشکی بین الملل طرح وجود داره یا نه ؟! خیلی فرق داره آخه !!!
دوستان یک مشورت ... من نمی دونم پزشکی برم یا دندون ... الان ۲۷ سالمه میگم شاید یکم دیر باشه برای پزشکی اما خیلی علاقه دارم به پزشکی ... جای من بودین چکار می کردین ؟!
اصلا دیر نیست.تاره یادتون باشه سال بعد از امسال دیرتره.نقل قول:
در ضمن دو سال طرح در قبال تحصیل رایگان است نه پولی.بین الملل ها طرح ندارند.
ات شا.... که موفق باشین
ممنون از جوابتون ... من هم دندون دعوت شدم هم پزشکی ... نمی دونم کدوم رو برم ... می ترسم برم دندون اما آینده خوبی نداشته باشه ، خیلی زیاد شده ... اما پزشکی تخصص های خیلی بیشتری داره اما به جاش طولانی تره ... خیلی شک دارم چه کار کنم ...نقل قول:
نقل قول:
عزیز شرمنده خواهره من بین الملل میخونه و طرح هم داره اما خودتون فکر کنید به نظره منم پزشکی بهتره تخصص هم بگیرید ایشالا بهتره چون دندونپزشک و پزشک عمومی زیاد هست تو جامعه منم انتخاب رشتم از نظره همه خنده دار بود اما از نظره خودم اصلا خنده دار نبود!! چون اول پزشکیارو زدم بعد دندون!!که الانم اسمم برای پزشکی زنجان و اردبیل اعلام شده که پدرم میگه اردبیل دوره و نمیذاره حتی برم مصاحبه:n14::n14::n28::n28::n28::n14::n14::n1 4::n14::n14::n14:
من واسه مصاحبه دارو و پزشکي بين الملي ارس دعوت شدم....
آهان بچه ها یه سوال دیگه...من این سال از روان شناسی شبانه قبول شدم ولی ثبت نام نکردم حالا اگه این سال از مصاحبه بین المللی قبول نشم سال بعد می تونم دوباره کنکور بدم؟ من که روزانه قبول نشدم که 2 سال محروم شم!لطفا جواب بدین...
بچه ها یه سوال ...من این سال از روان شناسی شبانه قبول شدم ولی ثبت نام نکردم حالا اگه این سال از مصاحبه بین المللی قبول نشم سال بعد می تونم دوباره کنکور بدم؟ من که روزانه قبول نشدم که 2 سال محروم شم!لطفا جواب بدین...
من میدونم. طرح نداره.:n22:نقل قول:
بله. میتونید.نقل قول:
نقل قول:
داره:n07::n22::n23::n24::n25::n20:
:8::47::sq_11::sq_10::sq_20:
:sq_2:
راستی من یه سوال دارم ازتون به نظرتون من میارم زنجانو یا باید بشینم واسه سال سوم بخونم؟؟:n28::n14::n14::n14: شما کجا رو آوردی؟با تراز چند؟:n03:
چرا اینجا باید 20 تا بشه تا بتونی پیام بدی؟!!!:n13:
الان دیگه واسه من شد 20 تا:n10::sq_2: