نقل قول:
دوست عزیز بهتره از فولیکا یا سینره استفاده کنی
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز بهتره از فولیکا یا سینره استفاده کنی
مرسی اما ازین 2تا هم استفاده کردم.موهامو خشک میکنننقل قول:
كريستال چجور چيزيه ؟ تعريفشو زياد شنيدم .... يه چيزي ميخوام موهام زياد نريزه ....
مگه کریستال برای جلوگیری از ریزشه؟؟؟
به من گفتند که برای جلوگیری از موخوره هست....
به هر حال خیلی چیز مزخرفی بود....حیف پول...اولا موهای من خیلی چربه....این همه زحمت میکشم با شامپو میشورم بعد کریستال رو که میزنم انگار حموم نرفتم موهام چرب چرب میشه طوری که حتی کف سرم هم چرب میشه
برای موخوره ی من هم اصلا اثر نداشت
حالا واقعا کریستال برای چیه؟
شامپو کریستال با سرم کریستال فرق داره دوستان
ملانصرالدین جان اون سرمش رو شما درست گفتید ضد موخوره و نرم کننده هست:n06:منم یک مدت استفاده میکردم فرق چندانی نداشت برام بهترین راه مقابله با موخوره رو در کوتاهی مختصر موها بطور ماهیانه دیدم...
در مورد شامپوش نظری ندارم چون تجربه استفاده ازش رو نداشتم
سرم کریستال موهای منو چرب میکرد وقتی استفاده میکردم
نه منظورم اینه که هرچی (تافت ، ژل ، موس و ...) به مو بزنی بالاخره میریزه ...نقل قول:
من دنبال یه چیزی ام که خیلی نریزه ... یعنی کمتر بریزه ...
بنظرم تافت از همشون بدتره ... بیشتر باعث ریزش میشه...
شنیده ام کریستال از این جهت بهتره ...
موس چطوره دوستان ؟
من احساس میکنم ریزش موهام از قسمت فرق داره یکمی بیشتر از عادی میشه!! اصلا نمیتونم کچلیم رو تصور کنم :n28:
21 سالمه و موهام سفید و سیاهه. سفیدی موهامم ارثیه. شنیده بودم کسی موهاش سفید باشه نمیریزه ولی مثل اینکه من از موارد نادرم :n02:
شامپویی میواخستم معرفی کنید که جلوی این ریزش رو بگیره!
ماینوکسیدیلنقل قول:
ممنون. کسی نظری در مورد این شامپو نداره؟ از کجا تهیه کنم؟نقل قول:
یاشاسین :n02:نقل قول:
ماینوکسیدیل ( البته محلولش ) رو شنیدم اگر استفاده کنی باید تا آخر عمرت استفاده اش کنی نمیدونم شامپوش هم اینجوری یا نه :n13:
من خودم از شامپو ضد ریزش مو اکوفن استفاده میکنم معجزه نمیکنه ولی بدم نیست یه مقدار جلوی ریزش موها رو میگیره + مصرف قرص های مکمل مثل قرص اکوفن ( جدیدا خیلی گرون شده ) یا قرص های cystine B6 خیلی موثره همین طور قرص های مکمل zink plus
اگر موهات خیلی چرب ان سعی کن با شامپو روزانه ( چرب / معمولی / خشک ) هر روز بشوری نزار خیلی چرب بشن که ریزش بیشتر میشه
ریزش مو ها میتونه از استرس هم باشه
من که اینقدر موهام ریزش داره که صبح ها که بلند میشم نگاه میکنم متکا رو پر از موست /
دیگه اعصابم خورد شده / فردا میرم سلمونی با صفر میزنم از اون ور هم یه تیغ تنگش / مرد مو میخواد چه کار / به جاش عمامه میزارم :n08:
فقط سوال اینه که اگر همین جور تند تند موهام رو با ماشین یا تیغ بزنم تاثیری داره واسه تقویت مو ؟
همدردیم :دی البته من با اینکه موهام میریزه باز کلی مو دارم نمیدونم طبیعی هست یا سزارین :دینقل قول:
تابستونم که میشه کلا با تیغ میزنم
اینکه تاثیری داره واسه تقویت مو به صورت علمی اثبات نشده ولی حداقلش اینه که مویی نیست که بریزه خیالت هم راحته و اعصابت خرد نمیشه و استرس هم نداری :n02:
سلام دوستان. موهای دوستم خیلی بلنده. تقریبا تا زانوهاش می رسه. خیلی سخت موهاشو شونه می کنه. یعنی مدام سر موهاش به هم گره می خوره و در هر بار شونه کردن ، کلی موهاش می ریزه. چیکار می شه کرد که موهاش اینقدر به هم گره نخورند؟ اگر هر روز موهاشو شونه کنه آیا موهاش ریزش پیدا می کنه؟
دوستان اشتباه نگیرید. کریستال خودش اسم یه بِرنده. شامپو و سرم مو وارد بازار کرده. شماپوش خیلی عالیه. سرمش زیاد جالب نیست. اما سرم کریستال را هر بِرندی می تونه بسازه. مثلا سینرهنقل قول:
شامپو سیر کریستال معرکست. بی نظیره . من خیلی استفاده کردم و خیلی راضیم. ضمنا باعث می شه تا استحمام بعدی موها حجم پیدا کنند
من کریستال سینره را پیشنهاد می کنم برای موهای سوخته (موهایی که در اثر دکلره می سوزند) و موخوره خیلی موثره قابلیت ترمیم موهای آسیب دیده را داره
نه شونه کردن زیاد تاثیری در ریزش نداره ممکنه بیشتر به چشم بیاد چون موهایی که ریخته شده و لابه لای موها مونده زودتر در شونه میاد و به چشم میاد...نقل قول:
بهترین کار برای موهای خیلی بلند که بعداز مدتی دچار این مدل گره ها میشه اینه که هرچندهفته یکبار بره ارایشگاه و بگه که خیلی مختصر فقط نوک موهاشو براش بزنه! اینکار هم از موخره جلوگیری میکنه هم به رشد مو کمک میکنه و هم مشکل گره حل میشه:n17:
با تیغ زدن مشکل حل نمیشه چون دوباره بلند میشه و روز از نو ...نقل قول:
به دکتر متخصص مراجعه کنید! البته نه هر دکتری! شاید نیاز به آزمایش و ...داشته باشید.
من برا ریزش موهام دکتر رفتم فوری پیبشنهاد مزوتراپی داده میگفت موهات خیلی ضعیفه و اصطلاحا لق هست مرددم به نظرتون جواب میده؟
کلی هم ازمایش دادم میگفت همه چیزت خوبه اما زینکم بالا بود کم خونی دارم ویتامین دی بدنم زیر خط فقره با این حال میگفت با مزو همه ویتامینها به موهات میرسه خواهش میکنم اگر تجربه یا اطلاعاتی در زمینه مزو و ترتیب جلساتش دارید و عوارضش به بگید
موهام فعلا فقط کم پشت شده میخوام همینا رو نگه دارم اگر رویش داشته بیاشم چه بهتر ضمنا زمینه ارثی و زنتیکی کم مویی هم داریم
اینجا چرا خبری نیست؟
جواب سوال قبلی ام رو که ندادید میگم من تو ازمایشم نشون داده زینکم بالاست حالا باید چه کنم؟
نقل قول:دوست عزیز مطمئن باشید اگر دوستان جوابتون رو نمیدن حتما اطلاعات کافی در مورد سوالتون ندارندنقل قول:
من نمیتونم راجع به مزوتراپی بهتون پیشنهادی بدم چون از سوی برخی متخصصین بی فایده خونده شده و برخی اون رو حداقل راه حل موقت خوبی میدونن! با سرچ این موضوع در اینترنت میتونید به نتایج قابل قبولی برسید سعی کنید حداقل با 3 دکتر متخصص پوست مشورت کنید که خودشون مزوتراپی انجام نمیدن!
در مورد آزمایشتون هم بهتره به یه دکتر متخصص داخلی مراجعه کنید. هر چه سریعتر.
بالاخره رفتم دکتر! گفت ریزش موهات کاملا زمینه ارثی داره :n14:!
بعدش گفت فعلا میتونی هم دارو که همون ماینوکسیدیل باشه را استفاده کنی و در کنارش پی آر پی انجام بدی تا موقتا جلو ریزش گرفته بشه!
کسی از دوستان خودش یا دوستانش از پی آر پی انجام دادند؟ چطوریاست؟
خیلی ممنون که جواب دادید :n01:نقل قول:
توی بیست سالگی توی آینه موهاتو ببینی که اینقدر ریخته که پوست سرت دیده میشه :n03: ای روزگار... :n03: خو چیکا کنم حالا ؟ :n03: پولم کو برم دوا دکتر ؟ :n03:
سلام
تو همین انجمن دیدم بعضیا میگن ژل / تافت / چسب / .... اینجور چیزا باعث ریزش مو میشه بعضیا هم گفتن 3/4 ساله استفاده میکنیم ریزشی نداشتیم چنتا دکتر هم پرسیدیم گفتن این چیزا باعث ریزش نمیشه.
اخرش باعث ریزش میشه یا نمیشه؟؟؟؟ داستان چیه که برخی میگن استفاده کردیم پر پشت تر شده بعضیا میگن نزدیک بود کچل بشیم ! :n13:
یعنی این همه علم پیشرفت کرده هنوز نتونسته یه چیزی تولید کنه که مو رو هرطور بخوایم حالت بدیم و ریزش نداشته باشه ؟؟؟
شما هر چیزی میخوای اول صبح پیش از اینکه بیرون بیای بزن و شب قبل از خواب برو حموم موهاتو آب بکش نمیریزه...نقل قول:
پ ن : ولی تافت و چسب بد چیزاییه ... از بقیه شون بدتره در کل ...
کسی تا حالا تونیک ضدریزش اویدرم یا شامپوهاش رو استفاده کرده ؟نظرتون راجع به محصولاتش چیه؟ضمنا یه تونیک ضد ریزش گیاهی فاقد الکل میشه معرفی کنید قربون دسستتون:n16:
نقل قول:
من شامپو ضد ریزش اویدرم رو استفاده کردم
بد نبود ولی به نظرم ضد ریزش فولیکا از این بهتر بود
شک نکنین ریزش مو 90 % دلیلش عصبیه ( استرس و فکر و ...) 5% وراثتی و 5% دیگه عوامل دیگه
من متولد 69م موهام توی 1سال خالی شده :|
سلام دوستان
موهایی معمولی و فقط ریزش مو دارم
چه شامپویی بزنم ؟
یه ذره هم چربه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
البته ارثی بودن ریزش مو حقش درصد بیشتری بود دوست عزیز ;)نقل قول:
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
یکی از دکترای انجمن جواب بده لطفا :(نقل قول:
میگم به نظرتون من الان قرص مخمر جو میخورم اشکالی نداره قرص ب کمپلکس هم باهاش بخورم؟اخه من خیلی تغذیه درست درمونی ندارم که خیالم راحت باشه همه ویتامینا مخصوصا ویتامین ب کامل به بدنم میرسه؟
من ذخیره اهنم هم پایینه به نظرتون قرص اهن 20 میلی گرمی ایزن پلاس رو تا چند وقت بخورم ذخیره اهنم میاد بالا؟:n13:
یه سوال دیگه من بخاطر جوشام یه ماهی میشه کپسول داکسی سیکلین میخورم ریزش موهام به نصف رسیده به نظرتون میتونه تاثیر این قرص باشه؟اخه جز قرص مخمر و قطره رزماری و تعویض شامپوم به ضدشوره ایروکس کار خاصی نکردم میگم نکنه تاثیر این قرص باشه؟:n19:
دوستان ماینوکسیدیل خارجی اسمش چی بود ؟ یه جایی خوندم چیز خیلی خفنیه حتی جاهایی که ریخته رو هم باز باعث میشه مو در بیاد :n02: ولی خیلی گرونه حدود 50 هزار تومنه
2 سوال اولتون رو تو انجمن مربوطه بپرسید.نقل قول:
نه هیچ ربطی نداره متاسفانه :n02: تاثیر همون مخمر و رزماری هست!نقل قول:
ماینوکسیدیل خارجی هیچ فرقی با ایرانی نداره عزیز! پولتون رو هدر ندید.نقل قول:
[QUOTE=VAHID;7902638]2 سوال اولتون رو تو انجمن مربوطه بپرسید.
[/QUOTE
اون دو تا سوال اولم هم مربوط به ریزش موهام میشه این قرص ها رو برای همین ریزش مو میخوام بخورم سخت نگیرید ناظر جونم:n16:
کسی از طلسم استفاده کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا یه سری اطلاعات بدید.
رفقا بهترین مارک سرم مو چی هست؟
اگر منظورتون سرم کریستال هست من ریتون یا ولنسی رو پیشنهاد میدمنقل قول:
بله سرم کریستال منظورمهنقل قول:
قیمت اینا چنده؟
من از مارک خوده کریستال استفاده میکردم اما زیاد راضی نیستم