اینو دیگه نمیدونم! مخابرات سرویس 256ـش سرعت 29 و 128ـش سرعت 18 میده.نقل قول:
میتونید از این تاپیک ها استفاده کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=245688
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=403835
Printable View
اینو دیگه نمیدونم! مخابرات سرویس 256ـش سرعت 29 و 128ـش سرعت 18 میده.نقل قول:
میتونید از این تاپیک ها استفاده کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=245688
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=403835
دیگه کسی نمیتونه کمکم کنه؟
سلام بچه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
امروز یکی از رفیقام گفت پارس انلاین خیلی خفنه. رفتم تو سایت پارس انلاین دیدم قیمتا زیاد فرقی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا 2 دلم. نمیدونم از کجا بگیرم. البته دوستم میگفت مخابرات دردسر هم داره. نمیدونم باید چی کار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه کمکم کنین؟
خواهشا جواب بدید.
کدوم مراکز مخابراتی در تهران روی فیبر نوری adsl میدن؟قبلا هیچکدوم نمیدادن الان چندتایی میدن.کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه...
سلام
دوستان هزینه اشتراک adsl مخابرات به قبض اضافه میشه ؟
نمیتونیم شارژ آنلاین کنیم که پولش رو قبض نیاد ؟؟؟
ممنونم...
از پارس انلاین بگیری اشتراک 1 به 10 . از مخابرات هم بگیری اشتراک 1 به 10 . فرقی نداره.نقل قول:
سلام من 128 مخابرات دارم دانشجو هم هستم میخواستم بدونم اگه اشتغال به تحصیل بگیرم میتونم 256 یا 512 بگیرم؟
اشتغال به تحصیل نمیخواد :41:نقل قول:
512 فکر نمیکنم ولی 256 با کارت دانشجویی بهت مدن:31:
سلام 3 روزه اینترت مرکز اکبری قطعه کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟
باید صاحب خط هم باشه؟نقل قول:
اگه کسی فوق لیسانس باشه یعنی درسش تموم شده باشه چی بهش 512 میدن؟
بله به قبض اضافه میشه. خیر؛ تا الان که همچین امکانی وجود نداره.نقل قول:
اگر قرار باشه بدن با کارت دانشجویی میدن، نیازی به گواهی اشتغال به تحصیل نیست. احتمال اینکه 256 بدن 50% و اینکه 512 بدن 1% ( :دی ) هست.نقل قول:
بله باید صاحب خط درخواست بده (یا اینکه از طرف ایشون وکالت داشته باشید.)نقل قول:
بستگی داره ولی معمولاً با فوق لیسانس هم نمیدن.
سلام:5:نقل قول:
اگه هنوز کپی کارت دانشجویت رو داری:31: با همون برو مرکز مخابراتتون نمونه در خواستی رو که بهت میدن بنویس:8: هیشکی چک نمیکنه دانشجو هستی یا نه ایشالا بهت میدن من برای یکی از اشناها اینجوری گرفتم:46:البته 256 رو شاخشه ولی 512 فکر کنم راهت ندن:5:
سلام دوستان من ۲هفتست سرویسم وصل شده بعضی سایت هارو باز نمیکنه همینجوری در حالت اتصال میمونه تا ارتباط قطع میشه
مثلا این سایت
برای شما باز میکنهکد:http://www.barnamejoo.com
مشکل از چی میتونه باشه اعصابمو بهم ریخته
کسی صبح ها سرعتش پایین نمیاد.؟؟
من هر وقت صبح گوگل رو میخام بازکنم 10 دقیقه طول میکشه.ولی vpn که میرم درست میشه. بعد از ظهر سرعت خوب میشه vpn داقون.عجییبه نه!!!!
الان 3 ساعت هست سرعت وی پی ان پایینه! واسه کسی اینطوره؟
واقعا كه با اين همه شركتهاي خصوصي كه راحت اي دي اس ال با سرعت بالا ميدن حيف نيست براي خودتون ارزش قايل نميشيد و براي گرفتن 256و 512 اشغال مخابرات انقدر خودتونو خوار مي كنيد بريد مثل من يك مگ بگيريد و حال كنيد اونهم بدون نامه درسته حجميه اما با استفاده درست از سرويستون راحت تا اخر ماه مي رويد مشكلي هم پيش نمياد حالا بعضي دوستان مي گويند نامحدوده من مي خوام بپرسم وقت براي شما مهم نيست كه بشينيد چند ساعت براي گرفتن يك فايل و يا باز كردن چند وب بياييم براي خودمون ارزش قايل بشيم و انقدر سر و دست براي اينترنت اشغال و به درد نخور مخابرات نشكنيم كه اين بي همه چيز ها فكر كنن چه خبره به اميد ايراني اباد و ازاد و روزيكه همه با سرعت چند مگ با قيمت مناسب دانلود و اپلود داشته باشند
بچه ها من با وای فای هنوز مشکل دارم؟
با ipod touch وصل میشه اما انگار کلا با سیستم عامل آندروید مشکل داره نه با wildfire تونستم وصل بشم و نه با تبلت ausus ?
شما چرا مشکلتون رو مطرح نمی کنید؟! فقط میگید که مشکل دارید!نقل قول:
عزیز این چه حرفیه شما میزنی؟نقل قول:
واقعا كه با اين همه شركتهاي خصوصي كه راحت اي دي اس ال با سرعت بالا ميدن حيف نيست براي خودتون ارزش قايل نميشيد و براي گرفتن 256و 512 اشغال مخابرات انقدر خودتونو خوار مي كنيد بريد مثل من يك مگ بگيريد و حال كنيد اونهم بدون نامه درسته حجميه اما با استفاده درست از سرويستون راحت تا اخر ماه مي رويد مشكلي هم پيش نمياد حالا بعضي دوستان مي گويند نامحدوده من مي خوام بپرسم وقت براي شما مهم نيست كه بشينيد چند ساعت براي گرفتن يك فايل و يا باز كردن چند وب بياييم براي خودمون ارزش قايل بشيم و انقدر سر و دست براي اينترنت اشغال و به درد نخور مخابرات نشكنيم كه اين بي همه چيز ها فكر كنن چه خبره به اميد ايراني اباد و ازاد و روزيكه همه با سرعت چند مگ با قيمت مناسب دانلود و اپلود داشته باشند
شما از این وضع اینترنت اشغال اگاهی که این حرف رو میزنی...
شرکتای دزد خصوصی توی روزها که از حجمت کم میشه سرعت رو ازاد میزان بعد شبا که میخوای دانلود کنی سرعتت به شدت میاد پایین
حالا من به مخابرات کاری ندارم اون از اینا دزدتر...
ولی شما هیچ وقت از isp دفاع نکن پول خون باباشون رو برا سرعت 1 مگ میگیرن سرعت درست و درمون نمیدن..
اقا میای یه حرفی مزنی داغ دله ما رو تازه میکنی لعنت بر هر چی isp دزد...
1390/07/04 10:59
اختصاصی مهر / قطعی اینترنت پرسرعت در تهران/ اختلال در ارتباط 137 هزار مشترک
ارتباط اینترنت پرسرعت مشترکان مخابرات استان تهران از صبح امروز دوشنبه قطع شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، قطعی ارتباط اینترنت مربوط به مشترکان مخابرات استان تهران بوده و دیگر مشترکان اینترنت که سرویس های خود را از شرکتهای ISP و PAP دریافت می کنند با این مشکل مواجه نیستند و ارتباطشان برقرار است.
پیگیری خبرنگار مهر از مخابرات استان تهران حاکی از آن است که مشکل مربوط به روتر شرکت ارتباطات زیرساخت است اما برخی نیز بروز رسانی سیستم های مخابراتی را دلیل این قطعی عنوان کرده اند.
مسئولان شرکت ارتباطات زیرساخت وجود این مشکل از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت را تایید نکرده اند.
گفته می شود این ارتباط به زودی وصل خواهد شد اما تاکنون اطلاع رسانی رسمی از سوی شرکتهای مرتبط در زمینه این اختلال صورت نگرفته است.
شمار مشترکان اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات استان تهران تا 20 شهریور امسال 137600 نفر اعلام شده است.
دوستان من پدرم پزشک هست راهی داره بیشتر از 128 بگیرم؟:20:
یا با استفاده از نامه یه شرکت ثبت شده !امکانش هست؟
تهران:۱۲:۵۰ , ۱۳۹۰/۰۷/۰۴
تایید خبر مهر/ اینترنت 4 شهر کشور مختل شد/ مشکل تا دو ساعت دیگر حل میشود
خبرگزاری مهر - گروه فناوریهای نوین: یک مقام مسئول در شرکت ارتباطات زیرساخت با تایید بروز مشکل فنی در بخشی از ارتباطات اینترنت کشور اعلام کرد که اختلال به وجود آمده تا 2 ساعت آینده حل خواهد شد. به گزارش خبرنگار مهر، ارتباط اینترنت پرسرعت 137 هزار مشترک مخابرات استان تهران و کاربران برخی شهرهای کشور از صبح امروز دوشنبه قطع شده است.
محمدرضا فرنقی زاد در گفتگو با مهر با تایید اینکه مشکل فنی مربوط به نقص در یکی از روترهای شرکت ارتباطات زیرساخت است اظهار داشت: این نقص فنی باعث بروز اختلال در ارتباط اینترنت برخی مشترکان در شهرهای تهران، شیراز، قم و اراک شده است.
وی با بیان اینکه بخش فنی شرکت ارتباطات زیرساخت در حال رفع مشکل فنی هستند ادامه داد: پیش بینی می شود این مشکل ظرف دو ساعت آینده حل شود.
مدیرکل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت با تاکید براینکه قطعی کامل در هیچ کجای شبکه وجود ندارد افزود: به دلیل این نقص فنی شبکه اینترنت دجار اختلال و کندی شده است اما قطعی کامل شبکه گزارش نشده است.
وی آماری از تعداد مشترکانی که ارتباط اینترنتشان قطع شده است ارائه نداد و تاکید کرد این اختلال تنها مربوط به مشترکان شرکت مخابرات نیست.
به گزارش مهر، برغم آنکه مدیرکل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت تاکید دارد که قطعی کامل در شبکه گزارش نشده است اما بررسی خبرنگار مهر نشان می دهد که ارتباط بسیاری از مشترکان به طور کامل قطع شده است.
من فکر کردم ویندوزم خرابه پس نگو واسه مخابراته.:31:
از همه دوستان ممنونم .....
من 512 adsl مخابرات ثبت نام کردم و پول مودم هم ریختم ...
حالا سوالم اینه که :
اولا چند روزه وصل میشه معمولا ؟
دوما فیش دومی که واسه مودم ریختم یارو ضمیمه پروندم نکرد گفت وقتی نصاب اومد بده بش که بدونه پولئ دادی ! اون از کجا بدونه من پول مودم دادم که با خودش واسه نصب بیاره ؟؟؟
فقط فیش واریزی شارژ + هزینه راه اندازی رو از من گرفت ....
کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟
ممنونم
امروز از مخابرات به صورت گویا تماس گرفتن میگن خطوط adsl اماده شده میتونید بیاین بگیرید...:27:
اخه این خطوط اشغال به چه درد میخوره ؟
اقا به منم زنگیدن :دینقل قول:
امروز از مخابرات به صورت گویا تماس گرفتن میگن خطوط adsl اماده شده میتونید بیاین بگیرید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول وحشت کردم گفتم نکنه طرح تروری چیزی برام ریختن که صبح تا شب چیز پی انم بازه :دی
بعدش کلی خندیدم که به من که دارم چرا زنگیدی آخه :دی
معمولاً 2-1 روزه.نقل قول:
اولاً که چرا از مخابرات مودم گرفتین؟! خوب مودم رو خودتون تهیه میکردید! چقدر ازتون گرفتن بابت مودم؟
خوب اولاً که بهش اطلاع میدن؛ ثانیاً نیازی نیست در جریان باشه چون کارش اینه و اگر خونه شما نصب نکرد جای دیگه نصب می کنه.
مخابرات هزینه راه اندازی نداره.
نقل قول:
من 27000 تومن بابت مودم دادم...البته به انتخاب خودم بود....(یه مودم تک پورت معمولی)
قیمتش که طبیعی هست. مودمش Huawei هست که بعضی ها ازش راضی نیستن. ولی از نظر من هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
امکانش هست لینک این مودمو بدی ببینمش ؟نقل قول:
ممنونم ....:11:
اولا سلام :11:نقل قول:
اینو یاد بگیر که وقتی وارد جایی میشی سلام کنی فرقی نمیکنه خونه باشه یا محیط وب:13: دوما لحن نوشتاری رو رعایت کن سعی نکن با اهانت به دیگران صحبت کنی:41: سوما نماینده کدوم isp هستی که این همه سنگشون رو یه سینه میزنی:2: کمی وجدان هم خوبه منم خودم کارمند پشتیبانی یک isp نسبتا قدیمی هستم ولی هرکس که به من میگه سرویس از کجا بگیرم میگم مخابرات:21: میدونی چرا چون همون 128 مخابرات 41 گیگ تو ماه دانلود داره 256 83 گیگ کدوم isp این حجم دانلود رو عرضه میکنه:21: کمی از خدا بترسید:27:
سلام دوستان میخواستم ببینم کسی از بچه ها از مخابرات 512 گرفته ؟
سرعت دانلودش چنده ؟
ممنون
سلام:11:نقل قول:
فکر نمیکنم چون به اغشار خواص میدن که محدودش تو کرج فکر نکنم به 50 نفرم برسه:31: ولی عرفا باید حداقل 50 خداکثر64 بده
---------- Post added 27-09-2011 at 12:02 AM ---------- Previous post was 26-09-2011 at 11:59 PM ----------
سلام :11:نقل قول:
فکر میکنم با مدارک پدرتون 256 رو راحت بدن ولی شما تلاشت رو بکن شاید تونستی:10:
معلوم نیست از مودم های تک پورت این برند کدوم مدلش رو بهتون عرضه می کنن بنابراین نمیشه لینک خاصی داد ولی میتونید لیست مودم های این شرکت رو توی سایتش ببینید. (احتمال 85٪ مودمی که بهتون میدن Huawei هست.)نقل قول:
کد:www.huawei.com
با نظر دوم موافقم ولی به شرطی که همان 128 درست باشه.نقل قول:
سلام برادرنقل قول:
منهم از کارمندان قدیمی پشتیبانی هستم حسب : السابقون السابقون اولئك المقربون پیش کسوت حضرتعالی.
ولکن این فرمایش حضرتعالی ناصحیح است که میفرمایید 41 گیگ در ماه چون بقیش رو نمیگی کامیوتر مادر مرده اگه 24 ساعته روشن باشه و کسی با اینترنت کاری نداشته باشه و یه کله گذاشته باشنش واسه دانلود یه چیزی همون حدود در میاد که معناش این میشه که واسه 1 ریال 10 ریال حضرت جنابعالی خرج کردید پس اگه کارمند پشتیبانی نباشی میفهمی که سرعت بالا ولی گرانتر معقولتر از سرعت لاک پشتی ولی ارزانتر و بصرفه تره خصوصا الان که قبض روح جای قبض برق میاد ایضا من هروقت کار بد خیلی خفن میکنم از خدا میترسم.
سلام:11:نقل قول:
فرمایش جناب عالی متین:10: ولی منظور از اون اعداد این نبود که بگم کار درستیه ولی شما به این نکته هم توجه کنیدکه با مبلغی بسیار کمتر از همون سرویس 1024 که دوستمون گفتن شما هرساعت از شبانه روز که احساس کنید احتیاج به دانلود دارید با خیالی اسوده بدون نگرانی از بابت اتمام حجمتون میتونین دانلود کنین:8:(((1024 با 3گیگ حجم در ماه حدود 25000 اب میخوره که اگر شما فقط 1ساعت دانلود کنین حدود 450 مگ میره ایضا استفاده از اسکایپ و اوو)):31:
تلاش برای بالاتر از 256 کنم یا همین 256 ؟:31:نقل قول:
اگر جواب میده چرا که نه؟
دوستان پینگ کنید . سرور مجازی من:31: 94.232.174.103 مخصوص سرور گیم. با دایال اپ هم پینگ کنید.