بله k همون "ق" خونده میشه. این هم یه صفحه ترکی که اگه عنوانشو بخونی خودت متوجه میشی.نقل قول:
کد:http://www.yumaksepeti.com/index.php/dini-bilgiler/dini-hikayeler/hzismal-asin-karde-hzshak-asin-hayati/
Printable View
بله k همون "ق" خونده میشه. این هم یه صفحه ترکی که اگه عنوانشو بخونی خودت متوجه میشی.نقل قول:
کد:http://www.yumaksepeti.com/index.php/dini-bilgiler/dini-hikayeler/hzismal-asin-karde-hzshak-asin-hayati/
سلام بچه ها
این بازی کرک مولتیش نمیاد؟
مثه کال اف 6
پس از یک سال هنوز نسخه ی برادری هنوز کرک نشده یعنی هیچوقت نمیاد؟
در اصل اینطوری خونده میشه is,hak در ضمن در زبان ترکی کلمه هایی که حرف ق توش بکار رفته همشون عاریه ای از زبان عربی هستن و تبدیل به ک میشن مثل حق که به ترکی میشه hak (هاک)
ترجمه درست این کلمه همینی هست که دوستمون saeed_136915 گفتن ((( اسحاق پسر یوسف ))) درست هستش..
دقیقا مثل اسم اسحاق نیوتن که تو نوشتن میشه "ایساک نیوتن"
تموم شد آخرش ناراحت کنندس !
تمامی قسمت های جوانی و سالمندی الطائر رو نشون داد جالب بود و یکم ناراحت کننده.
آخرش همش باید کارایی که در آخر آخر خود الطائر با کلید ها و اپل کرده رو تکرار کنی.
یادم رفت بگم الطائر چقد شبیه به اتزیو بود آخر بازی!
میخوام این سوالات جواب داده بشه اگه کسی میدونه بگه:
آخرش اون مرده چی میگفت انقد حرف زد ؟ D:
بعدشم اون پسره دست اون زنه کی بود که همش اونو نشون میداد؟
و آخرش کلا چی شد؟! یه جوری تموم شد !
و یه چند تا سوالم که در یکی دو صفحه ی قبل بی جواب موند!
بعد از اینکه سلطان سلیمانو کشتی باید چی کارکنی ؟ تو لباس او محافظ ها هستی
نقل قول:محتوای مخفی: امکان لو رفتن داستان
خوب این بازی هم تموم شد. بازی زیبایی بود ولی خیلی فرقی نکرده بود با سری قبلی. به شدت هم آسون شده بود و این آسونیش تو ذوق میزد! اونقدر آسون که نیازی به استفاده از بمب هم نبود! مراحل هم هر چه جلو تر میرفتم جالب تر میشد ولی خیلی بهتر میشد روی داستان کار کرد.
قویترین بخش این بازی به نظرم جمع کردن اساسین ها بود. و بعد از اون هم فلش بک زدن به زندگی الطائر.
پیشنهاد می کنم کارتونی که یوبی ساخته و سالهای آخر عمر اتزیو رو نشون میده و ببینید. به نظر میرسه اساسین بعدی در چین هست و ما نقش یک اساسین دختر و بازی کنیم.
خدا حافظی اتزیو :41: خدایی بهش عادت کرده بودیم!
نمره من به این بازی: 8.5
انصافا خیلی اسون بود حتی یه بارم نمردم(کشته نشدم وگرنه 5 6 بار از بلندی افتادم و مردم) و تمام مرحله هارو اولین دفعه تموم کردم جیب همه ی سربازا (چه مرده یا زنده) پر از مدیسن و چاقو و سم و..... بود این کانتر استیل هم خیلی بدرد بخور هست دیگه لازم نیست سه ساعت جسدها رو وارسی کنی
نمره ی این بازی 10
ولی نسبت به AC II 5 میدم!:8::5:
چی؟؟؟؟؟ کانتر استیل؟؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
اگه می شه اون کارتونا بذار من ندیدمنقل قول:
اتزیو داره خداحافظی میکنه چرا؟ سالمند شده واسه همین؟ D:نقل قول:
حالا دنیا رو نجات داد؟ داشت داغون میشد که!!!
منم یه بارم اون جونشو زیاد نکردم یعنی فقط یه بار رفتم بلک اسمیس یه ضره فک کنم گرفتم که جونش زیاد هم نشد نمیدونم چرا بعد از اون اصلا نرفتم اصلا خودش هم از جلوم نمیومد شاید من حواسم نبوده ! :31:
اسم کارتونش چیه؟
وای کلی خندیدمنقل قول:
جر خوردم از بس خندیدم
نقل قول:
آقا سعید درست میگننقل قول:
Ishak>Ishaq<اسحاق
به ترتیب
فارسی >ترکی > اینگلیسی
اونم ایشک نیست:18: ایسحاقه :27: :39:
یا ترکی بخون یا اینگلیسی دیگه قرار نیست دیگه تو همه جا s با h که به هم چسبیدن ش خونده بشه
نقل قول:لینک دانلود انیمیشن Assassin's Creed Embersنقل قول:
رمز:کد:http://dl9.p30day.com/users/masoud/1390/azar/Assassins%20Creed%20Embers%202011%20BRRip%20720p%20%5Bwww.P30Day.com%5D.mkv.rar
لینک زیرنویس:کد:www.p30day.com
کد:http://20uploads.com/files/1390/azar/16-20/assassins-subtitle.zip
دوستای عزیز، بعد از جمع کردن کل آنیموسها(100تا) و پنج مرحله دزموند، بعد چی کار باید کرد؟
بچه ها من بازی رو یه 6 باری تموم کردم و به همه چیه بازی خیلی فک کردم !:5:
این بازی به نظر من یه نتاقض با AC B داره چون تو برادرهود دزموند میره اپل رو از جایی که اتزیو مخفی کرده برمی داره !
ولی تو AC R نشون میده که الطائر اپل رو تو یه کتابخونه تو مسیف مخفی میکنه !
آخه چه جوری میشه الطائر اپل رو اول مخفی کنه بعد اتزیو یهو گیرش بیاره بعد اتزیو اونو مخفی کنه بعد بره تو مسیف ببینه الطائر اونو تو کتابخونه مخفی کرده !:41:
من همه ی AC هارو تموم کردم وبا چه دقتی ام تموم کردم ولی اینو نتونستم تحلیل کنم !:13:
اگه از دوستان کسی هست که میتونه اینو تحلیل کنه به ما ام خبر بده!:5:
متشکر میشم!:8:
و یه سوال دیگه این کیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا" لینک اون فیلم تکمیل کننده ی بازی رو یه بار دیگه بزارید از کامپیوترم پاک شد!:41:
در مورد اپل که منم نفهمیدم اگه کسی خبر داره بگه و برای فیلم هم به پست بالای پست خودتون مراجعه کنید.نقل قول:
نقل قول:
احتمالا نسخه اول رو بازی کردی.لحظه آخر اپل فعال میشد و مکانهایی رو نشون میداد.
که جای همه ی اپل ها بود.
نسخه 2 رفتیم دنبال یکیش.
آخر این نسخه هم یکی دیگه اش رو پیدا کردیم.
-
اون بابا هم امکانش هست ایرانی باشه.
کلا که یه اپل وجود نداره ، چندتا هستن که آخر AC 1 هم جاشون رو الطایر با یه اپل پیدا میکنه ( بعد از کشتن المعلم روی نقشه جهان جاهاش رو نشون میده)نقل قول:
در کل چندین اپل وجود داره و هدف دزموند پیدا کردن همه ی اونا برای نجات دنیاس.
خطر لو رفتن داستان
اتزیو هم تو قسمت آخر بازی به سوفیا میگه که از اساسین بودن خستس و میخواد برای خودش زندگی کنه. آخرین سکانس بازی هم تیغش و شمشیرش و رها می کنه . توی کارتون هم میبینیم که با سوفیا ازدواج کرده .
به نظرم کارتون یه سوتی داره! سوفیا تو کارتون اصلا پیر نشده! اتزیو نسب به بازی خیلی پیر تر شده و چهرش شکسته شده ولی سوفیا تقریبا همون قیافه تو بازی و داره!
یه هفتا ستون توی اون جزیره هه اول بازی هست که وسطشون نور هست من پنج تاش رو باز کردم و رفتم توشون تمومشون کردم.
ولی با اینکه بازی تموم شد هنوز دو تاش باز نشده! چه جوری باز می شن؟
اگه کسی اون ها رو هم تموم کرده لطفا بگه که آیا اتفاق خاصی بعدش می افته یا همین جوری فقط یه سری خاطره تعریف می کنه؟
کسی تا حالا در مورد اتفاقات آخر بازی ننوشته؟ می خوام ببینم اون پیرمرده چی گفته و چرا همه جا داغون شد؟!
دوستان برای اینکه مغزتون منفجر بشه برید اینجا
قول میدم به صفحه 10 نرسیده صفحه رو ببندیدکد:http://forum.----------.com/thread33398
به جای نقطه چین ها بازی سنتر رو به انگلیسی بنویسید
اگه هنگام جنگ تن به تن r2 رو با 1(همون مثلث تو دسته ps) رو با هم بزنی جیب سربازو میزنهنقل قول:
تو اونا چی هست ؟ من رفته بودم نوشته بود انقد تا چیز لازمه تا بری توش ! توش چیه؟نقل قول:
قبلا میگفتی پس. ما که همش الاف میشدیم میگشتیمشون وقت میبرد ! D:نقل قول:
تو پی سی کدوم دکمه میشه؟
کلیک راست رو میگیری که گارد بگیره...وقتی طرف اومد با شمشیر بزنتت سریع جهت (به سمت اون طرف) با E میزنی ,جیب طرف پاره میشه پول خورده هاش میریزه :دینقل قول:
تو پی سی کدوم دکمه میشه؟
راست کلیک رو نگه دار تند تند E رو بزن (High profile+E)نقل قول:
ببخشید بچه ها اون آخر بازی اسسین I یادم رفته بود!:31:
الان یادم اومد!:11:
عزیزان این داستانا تموم بشو نیستن و با مردن یکی پس از دیگری سری assassin ها دل ما کباب مشه !
لطفا " دقت داشته باشید که بازیا خیلی پیچیده هستن واگه کسی می خواد داستان کلی و هدف بازی رو بدونه باید
1-زبانش انگلیسیش قوی باشه
2-خیلی باید تو مرحله ها دقت کنه و ببینه این مرحله ها برا چی ساخته شدن!
این بازی اون جور که بوش میاد بعد از AC E که ما فک میکردیم AC III هستش که نیستش ادامه داره و AC III قراره بیاد !
در کل اون تاپیکی هم که دوست خوبمون معرفی کرد خیلی مطالب خوبی داره وکسی که از سری بازی ها هیچی نفهمیده بره و وقت بزاره و اون تاپیکو کاملا" زیرو رو کنه!:20:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خودم با خیلی دقت در بازی ها ی این سری و جستو جو در باره ی مطالب و داستان کلی این بازی ها اون تاپیکو خوندم و واقعا" استفاده کردم!:8:
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
بچه ها اون فیلم آخر بازی رو من میخواستم نه فیلم بازی AC E اگه کسی لطف کنه ممنون!
:20:
در ضمن بچه ها این امیر طلایی کیه؟:5:
ما که گیم رو پاک کردیم میشه یه فیلم ازش بزاری ببینیم؟ :31:نقل قول:
و
من میخوام بدونم تو این چیه من نرفتم توش میرفتی پیشش میگفت چند تا از اینا لازم دارم بعد نرفتم نمیدونستم چیه. الان میخوام بدونم توش چیه؟نقل قول:
یه هفتا ستون توی اون جزیره هه اول بازی هست که وسطشون نور هست من پنج تاش رو باز کردم و رفتم توشون تمومشون کردم.
بعدشم اون فردی که آخر آخر بازی پنجره یا در رو باز کرد کی بود؟ قبلاً نبود!
با تشکر
یه سری بازی اول شخص بود که باید یه سری حجم رو روی هم می چیدی و می رفتی این ور اون ور یکم فکری هم بود. من فکر می کنم داشت در مورد خاطرات بچگیش تعریف می کرد! اون وسط ها یه جا اذان هم گذاشته بودن.نقل قول:
حالا من می خوام ببینم که توی اون دو تا ستون آخر چی بوده؟ یکی نرفته تعریف کنه؟ وقتی تموم می شه، چی می شه؟
ستون پنجم، دزموند رو به آبسترگو، همون موسسه ای که مال تمپلارها بود می بره . جایی که برای اولین بار انیموس در اون به کار گرفته شد.نقل قول:
در بخش منو، گزینه inventory، سپس outfits، دو تا گزینه هست، یکی دزموند و دیگری که قفله. من همه آنیموسهای که صدتا هست رو گرفتم اما قفل باز نشد. کسی در اینباره چیزی می دونه؟
باید سکانس 8 رو 100 درصد کنی. لباس الطایر (وقتی که استاد هست) رو بهت میده ولی یه اوتفیت جدید تو قسمت اینونتوری میاد که بازم قفله . من هم نمیدونم چه جوری باید بازش کنی. کسی می دونه؟؟نقل قول:
در بخش منو، گزینه inventory، سپس outfits، دو تا گزینه هست، یکی دزموند و دیگری که قفله. من همه آنیموسهای که صدتا هست رو گرفتم اما قفل باز نشد. کسی در اینباره چیزی می دونه؟
برای اینکه اون دوتا دروازه دیگه که در جزیره است باز بشه باید چه کار کرد؟ پنج تاش رو رفتم و اون مکعب ها رو هم گرفتم. آنیموسها رو هم گرفتم کلا اما باز نشده.
میشه لطفا سیوهای بازی رو یک بار دیگه بگذارید؟
سلام. یه مرحله هست که رو نقشه عکس کتاب کوچیکه هستش و باید بریم بالای یه ستون... ستونه جایه دست نداره.... چیکار باید بکنم؟؟
احتمالا جای دستش بالاتر از حدی که همینجوری بری!!!نقل قول:
اول دکمه پرش رو بزن بعد جای دست رو بگیر که با دسته مایکرو سافت اول دکمه A وبعد دکمه B رو باید زد !!!!
عکس بزار راهنمایت کنیم!:10:نقل قول:
اینجارو میگم رفیق.....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]