فان پرسي: تا پايان يورو سکوت ميکنم!
ورزش۳: آقاي گل ليگ فوتبال انگليس شايعات رواج يافته مبني بر انتخاب تيم جديد باشگاهي را رد کرد و گفت: تا پايان جام ملتها فقط به قهرماني با هلند ميانديشم. به نقل از روزنامه آفتونبلات، در شرايطي که فصل فوتبال باشگاهي 2012-2011 نزديک به سه هفته است که در اروپاي غربي به پايان رسيده، بازار شايعات در مورد ستارگان ليگ برتر انگليس، بخصوص روبين فان پرسي داغ است. در اين مورد رسانههاي خبري انگليس روزانه اخباري را در مورد مقصد بعدي وي منتشر ميکنند؛ اما اين بازيکن تمام آنچه را که تاکنون انتشار يافته را رد کرده است. فانپرسي در گفتوگويي اظهار داشت: من اکنون در تمرينات تيم ملي هلند هستم و تمام فکرم معطوف قهرماني با اين تيم در يورو 2012 است. تا پايان جام يعني حدود سه هفته به چيزي جز اين موضوع فکر نميکنم. از اين رو اميدوارم خبرنگاران از من در اين مورد سئوال نکنند، اگر هم بپرسند، بديهي است پاسخ نميدهم. چون دوست دارم تمام انرژيام را صرف تيم ملي کنم. او ادامه داد: در مورد فعاليتم در رده باشگاهي و اين که در آينده چه اتفاقي روي خواهد داد، تنها همين نکته را ذکر ميکنم که با آرسنال قرار گذاشتم تا پايان جام، هر دو طرف سکوت کنيم. براساس اخبار منتشرشده نمايندگان دو تيم شهر منچستر(سيتي و يونايتد)، بارسلونا اسپانيا و يوونتوس تورين سرگرم مذاکره با اين بازيکن از طريق مدير برنامههايش هستند.
کم گل زدن "فن پرسي" تقصير هلندیها است!
ورزش۳: تيم ملي فوتبال هلند پس از 3 شکست در يورو 2012 و به ثمر رساندن تنها 2 گل که يکي از آنها را فن پرسي برابر آلمان به ثمر رساند از اين رقابتها کنار رفت. آرسن ونگر در اين مورد گفت: رابين براي نمايشي که در يورو 2012 نشان داد شايسته تمجيد بيشتري است. او طي تورنمنت بهترين مهاجم بود. او بهتر از مهاجمان ساير تيمها نشان داد و از همتيمي خود کلاس يان هونتلار نيز بسيار بهتر بازي کرد. وي افزود: دو نوع مهاجم وجود دارد. نوع اول مهاجم صرف است که فقط در محوطه جريمه ميايستد و منتظر دريافت توپ است. مهاجم نوع دوم کسي است که فوتباليتر بازي ميکند، درست مانند فن پرسي. او حتي بهتر از کريم بنزما در ترکيب تيم ملي فرانسه بازي ميکند. رابين همواره به تيمش اين اجازه را ميدهد که فوتبال بازي کند. من عملکرد او را در ديدارهاي گروهي تحليل کردم. اگر شيوه بازي او را به دقت نگاه کنيد درمييابيد که حرکتهاي تکنيکي زيادي انجام داده و در نقش سازنده براي همتيميهايش ظاهر شده است. البته او در برخي از صحنههاي حساس نتوانست دروازه حريفان را باز کند ولي با اين حال مهاجم کاملي به شمار ميرود. ونگر عنوان کرد: اگر شما ميخواهيد به تيمي کامل تبديل شويد، بايد فن پرسي را در ترکيب خود داشته باشيد. او يک الگوي خوب براي هر مهاجمي است. بهتر است بگويم او بازيکني است که بيش از يک مهاجم است. او ميخواست خودش را در ترکيب تيم ملي هلند ثابت کند، همان طور که در آرسنال اين کار را انجام داده است. هواداران هلند از من ميپرسند چرا او در تيم ملي نميتواند به اندازه آرسنال گل بزند. به همه آنها گفتهام تقصير همتيميهاي او است.