دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید تا راهنمایی تان کنم
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید تا راهنمایی تان کنم
سلامنقل قول:
"EX520 46
آخرین لینکی هم که دارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت دانلود کنید
به سایتش سر زده بودم و ورژنش PKG4.021EUA هست.نقل قول:
و در آپدیت های قبلی gaa به معنی آسیا هست و برای کشور های آسیایی نوشته شده.
حالا آیا مشکل نداره که اینی که شما معرفی کردید رو نصب کنیم
دوست عزیزنقل قول:
این آخرین ورژن موجود در تمامی کشورهاست و اینهم مال سایت امارات است
سایت سونی آسیا برای TV
صفحه آپدیت TV که دقیقا ذکر کرده برای آسیا یا جای دیگه
صفحه آپدیت برای آسیا
حالا با خیال راحت میشه دانلود و استفاده کرد
دوست عزیزنقل قول:
من که تو پست بالا ذکر کردم و دانلود هم برایتان گذاشتم و همینطور که خودتان دیدید ورژن یکی است
من که عرض کردم حالا با خیال راحت میشه دانلود کرد:n01:نقل قول:
نا سلامتی الان کلی پول این TV هست.:n04:
سلام
من ورژن قبلی رو که 4،017 بوده نریختم. الان که 4،021 اومده باید اول اون قبلیه رو بریزم بعد جدیده رو بزنم یا همون 4،021 بزنم قبلیه رو هم پوشش میده؟؟
اگه سریع جواب بدین ممنون میشم.
دوست عزیزنقل قول:
مشگلی نیست می توانید از بالا ترین ورژن استفاده کنید تلویزیون اگر نرم افزار سازگار نباشد اصلا عمل نمی کند.
با سلام خدمت مهندسین سایت !بیزحمت چند تا سؤال داشتم که میخاستم بپرسم !دوستان من حدود هفت ماه پیش یک ال ای دی سونی ex520 از بانه گرفتم که بسیار با کیفیته!سؤال اولم اینه که چطوری تلتکست در حالت دیجیتال فعال میشه !دوم اینکه حالت epg راهنمای برنامه های تلویزیون چطوری فعال میشه و سوم اینکه وقتی روزهای اول که فیلم رو از طریق فلش وصل میکردم زیرنویس رو پخش میکرد ولی الان نمیشه!اتفاقا هفته قبل تی وی رو آپدیت کردم ولی نشد و زیرنویس ها رو در سه قالب گرفتم srtوidx وsub ولی بازم پخش نکرد!این پیغام رو میده (این ویژگی در دسترس نیست )!حتی فیلم ها رو با فرمت های مختلف گرفتم ولی نشد !لطفاً دوستان عزیز راهنمایی کنین !دوستان ببخشید من سؤالاتم رو اینطوری مطرح کردم !با تشکر از سایت خوبتون من تازه عضو این سایت شدم ولی خیلی حال کردم !با تشکر !
در مورد زیر نویس اطلاعی ندارم. تله تکست از طریق دکمه سبز رنگ زیر 9 امکان پذیر است در شبکه های 2 و3 و4 و5 و قران.نقل قول:
باید دکمه guide را فشار بدهید همان epg است اما با توجه به تحریم های ایران زبان پارسی پشتیبانی نشده و به صورت برعکس و جدا از هم نمایش داده میشود.
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
سلام دوست عزیز !حالت تلتکست در حالت آنالوگ فعال میشه ولی منظور من در حالت دیجیتال در ال ای دی سونی بود!در ضمن دکمهguide رو وقتی میزنم فقط پیغام میده این ویژگی در دسترس نیست !بازم ممنونم که زود جواب دادید!از بقیه دوستان انجمن هم میخام یه راهنمایی کنن
دوست عزیزنقل قول:
اول بگویید که چطور شد که زیر نویس تان غیر فعال شد . و آن وقت که زیر نویس تان فعال بود چگونه آن را به نمایش می آوردید چون کاربرانی که تلویزیون سونی دارند می گویند که با زیر نویس فارسی مشگل دارند تا من بعد نظرم را بگویم
احتمالا مشگل شما به دلیل انتخاب کشور و زبان نادرست است مثلا گار کشوری به غیر از مالزی را بزنید این امکانات فعال نمیشوند.نقل قول:
کشور را مالزی پ زبان را انکگلیسی انتخاب کنید مشکل حل خواهد شد
در مورد سوال اولتون یادم نیست چون تلویزیون رو بهمن سال قبل گرفتم!ولی وقتی که فیلم رو پخش میکردم زیرنویسش راحت و بدون مشکل پخش میشد!
دوست عزیز میشه دقیق تر راهنمایی کنین که بدونم چیکار باید بکنم !
دوست عزیزنقل قول:
لطفا بگویید قبل از آپدیت زیرنویس غیر فعال شده یا بعد از آن
قبل از آپدیت دیگه این قابلیت رو ندیدم
دوست عزیز میشه بگید چطوری باید کشور رو عوض کنم !
برای تعویض کشور ابتدا شما به قسمت تنظیمات میرید نوشته auto stat یه همچین اسمیه اخرین گزینه هم هست. ابتدا زبان سپس کشور سپس سوال هایی از شما میپرسه. میگه تلویزیون رو برای خونه میخواید یا فروشگاه؟ تلویزیون روی دیواره یا میز. بعد اوتوماتیک انالوگ رو سرچ میکمه. بعد میری digital setup اونجا auto سرچ میکنی. همشو پیدا میکنه
دوستان من رفته بودم مصلی که نمایشگاه تبلت بود. یه غرفه بود که یه تلویزیون سونی داشت بعد منوش دقیقا مثل ما بود ولی فارسی کلمات هم روان یودند و مشکلی نداشتند. من الان تلویزیون خودمو فارسی کردم تمام کلمات جداست ( مانند EPG ) . اگه میدونستم میرفتم از طرف میپرسیدم قضیه اش چیه و ورژن نرم افزاریشو نگاه میکردم.
این تی وی رو حالت فارسی مشکل نداره و بعد از یک خاموش و روشن کردن کامل ( حتی قطع برق ) تمام حروف به صورت فارسی صحیح نوشته میشن و تنها مشکلاتی که هست عدم نمایش EPG در حالت فارسی و عدم نمایش زیر نویس فارسی. در زبان انگلیسی EPG نمایش داده میشه ولی حروف به صورت جدا از هم هستن.:n01:نقل قول:
با سلام خدمت مهندسین سایت !من امروز متوجه شدم اگه فرمت فیلم avi باشه زیرنویس رو پخش میکنه ولی بصورت خرچنگ قورباغه که اونم فکر کنم اشکال از زیرنویسش باشه !
اگه حالتش از چپ به راست بخونی معنی بده که یه چیز کلی هست epg هم همینوطره. فردا یه نگاهی میکنم خبرشو میدمنقل قول:
دوست عزیز اصلا زیرنویس رو به صورت حروف فارسی نمینویسه!نمیدونم به کدوم زبانه!در ضمن دکمه epg رو وقتی میزنم فقط میگه این ویژگی در دسترس نیست !باید چکار کنم ؟
شما باید زبان رو انگلیسی و کشور رو سنگاپور قرار بدید تا قابلیت EPG در دسترس باشه چون برای زبان و کشور ما به علت تحریم محدود شده.نقل قول:
من نمیدونم این چه کاریه من هم مثل همه این مشکل EPG و زبان فارسی و سرعت کم تعویض کانال و عدم پشتیبانی فرمتهای مختلف رو داشتم و همون اوایل رفتم یه گیرنده دیجیتال گرفتم که هم به تی وی فشار نیادو هم امکاناتی رو که میخوام داشته باشه.
با سلام
آیا با آپدیت کردن نرم افزار تلویزیون مشکلاتی که دوستان اشاره کردند حل میشه یا نه؟
با تشکر
من ی دونه ex650 از یکی از دوستام خریدم همون مشکلاتن رو داره. فکر کنم کلاه رفته سرم. به نظر میرسه تلوزیون خوبی نباشه. نرم افزارشو آپدیت هم کردم نه epg درست شد و نه فرمت mkv رو پخش میکنه.
دوست عزیز ف مت mkv هنوز برای سونی پشتیبانی نمیشود و برای تمام محصولات اینگونه هست. منظور شما از اینکه epg خراب است چیست؟ اگر epg را با کلمات فارسی برعکس میبینید این هم مشکل از سونی است و در تمام محصولات وجود دارد اگر اصلا epg ندارید فقط باید از طریق تنظیمات کشور را را به مالزی یا اتدونزی ( دقیق یادم نیست) تغییر دهید که در ان صورت epg دارید اما با کلمات فارسی از هم جدا و از چپ به راست مواجه میشوید که باز هم گفتم در همه مدل ها اینطور است.نقل قول:
کلا مدل های سونی این مشکلات رو دارند چون ایران رو ادم حساب نمیکنند. البته قبلا که تحریم ها نبود مشکلی نداشتیم. مثلا من یک مدل سونی مربوط به سال 85 خریدم. کاملا فارسی رو ساپورت میکنه
در این مدلی که من دارم با زدن دکمه epg مینویسه این ویژگی در دسترس نیست. حالا سوال من اینه که آیا در آینده احتمالش هست با آپدیت کردن تلویزیون مشکل epg و همینطور پخش فرمت mkv درست بشه؟ و آیا به نظر شما بهتر نیست ی مبدل دیجیتال بخریم و شبکه هامون رو از طریق اون ببینیم؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
بعضی از برندها و بلاخص همین برند نسبت به بعضی از آیتمها مشگل دارند و در رفع آن هم بر نیامدند و در آبدیت شان هم ترتیب اثر نداده اند شما از همان ستاب باکس استفاده کنید و خود را انقدر به درد سر نیاندازید.
دوست عزیز من جواب شمارو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادمنقل قول:
درمورد فرمت MKV هم طبق اون چیزی که فروشنده ها میگفتن حتی سینمای خانوادگی سونی هم قابلیت پخش این فرمت و بعضی دیگر از فرمت ها رو نداره
دوستان من وقتی از گیرنده دیجیتال ایکس ویجن استفاده میکنم تصویر خیلی افت کیفیت پیدا میکنه ولی در صورتی که با خود دیجیتال تلویزیون تصویر عالی و شفاف هست. علت چیست؟
اگر از کابل HDMI استفاده می کنید پس نباید فرقی در کیفیت تصویر وجود داشته باشه.نقل قول:
و راه حلش هم اینه که تنظیمات مربوط به تصویر و کالیبره ( رنگ و روشنایی و ... ) رو چک کنید.
در این تی وی شما روی هر ورودی میتونی به صورت مجزا یک تنظیمات خاص انتخاب کنی و احتمالا مثل من وقتی دستگاه رو به تی وی وصل کردی تنظیمات رنگ و غیره رو شخصی سازی نکردی ، برا همین احساس میکنی که تفاوت کیفیتی وجود داره.
سلام ، خواهشن منو راهنمایی کنین
Sony 42 W670 بهتره یا Sony42 R500?
کدومشو بخرم؟
هرچند اینجا جاش نیست ولینقل قول:
با توجه به اطلاعات موجود از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که 3 بعدی هست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که معمولیه و با توجه به اینکه کلا سونی تی وی های خوبی داره من پیشنهاد میکنم اون که 3 بعدی هست رو بگیرید چون به خاطر 3 بعدی بودنش هرتز بالاتری داره و در نتیجه کیفیت بالاتری رو ارائه میده حتی اگه شما نخوای از قابلیت 3 بعدیش استفاده کنی
سلام
مرسی از جوابتون ولی چند تا مشکل هست ، اولا اینکه تو بانه بهم گفتن R500 چینیه ولی W670 مالزی این درسته؟
در ضمن من آخرش نفهمیدم R500 به اینترنت وصل میشه یا نه؟ یعنی Wifi داره یا نه؟
بعید میدونم که محصولات سونی چینیش هم باشه چون اقلب یا مالزی هستند یا مشترک بین ایران و مالزی ولی اینی که شما گفتی چینی هست رو تو یه سایت خوندم و در ادامه نوشته بود ارزانترین تی وی 3 بعدی سونی که اگه این طور باشه پس احتمالا به اینترنت وصل نمیشه و وای فای نداره .نقل قول:
تو سایت دی جی کالا هم برای R500 در مورد وای فای اشاره ای نکرده ولی برای W670 مستقیما اشاره کرده. (خواستم لینک بزارم نیمیدونم چرا نشد)
من پیشنهاد میکنم اگه تهران میتونید بیاید یا هستین این دو تی وی رو برای خرید مد نظر داشته باشین و برید جمهوری و اطلاعاتی رو که میخواین از فروشنده بگیرید ، اونجا حتی تک تک فرمت هایی رو که پشتیبانی میکنه رو بهتون میگن.
اگر هم تهران نیستید یا ... بگید یکی بره این اطلاعات رو براتون تهیه کنه. من خودم وقتی میخواستم تی وی بگیرم چند مدل مد نظر داشتم بعد رفتم جمهوری با پرسوجو EX520 گرفتم. تو اونجا اصلا شاید نظرتون عوض شه و برید یه مدل دیگه بخرید.
کلا هم بگم خرید تی وی سونی سخت نیست چون با اومدن مدلای جدید مدلای قدیمی رو کنار میزارن و به همین ترتیب شما تو خرید زیاد گیج نمیشی
یه کار دیگه هم میتونی بکنی ، اونم اینه که یه تاپیک بزنی و این سوال رو از اونایی که این تی وی ها رو دارن بپرسی.
سلام دوستان :n16:
چند روزیه تو سایتای ایرانی و خارجی دنبال یه تلویزیون با کیفیت 40 اینچم .
خواستم بدونم نظرتون راجع به 40HX850 چیه ؟؟