به نظر من ارزش خرید نداره حتی با توجه با جایزه 22 اینچی روش پلاسمای 51 اینچ مدل 4950 از اون بهتره هم قیمت هم هستند تقریبانقل قول:
به نظر من ارزش خرید نداره حتی با توجه با جایزه 22 اینچی روش پلاسمای 51 اینچ مدل 4950 از اون بهتره هم قیمت هم هستند تقریبانقل قول:
سلام
من امروز روی 6960 سامسونگم یه فیلم 1080p گذاشتم کدینگ ویدیو رو پشتیبانی نمیکرد
اما 720 رو پخش میکنه
اما توی همه سایتها و دفترچه خودشم نوشته 1080p رو پخش میکنه.
دوست عزیزنقل قول:
اطلاعات فرمت فیلم را بطور کامل بنویسید
نقل قول:کد:http://iranfilm109.com/wp-content/uploads/2013/04/Dalir.2012.1080p_Iran-Film_s.jpg
دوست عزیزنقل قول:
کدک این فیلم H264,YUV420P است که تلویزیون شما این کدک را بغیر از انسجام رنگ YUV420P که معمولا در سیستمهای ارسال تلویزیونی با فشرده گی خاص رنگ است دارد و کدک تلویزیون شما H.264 BP/MP/HP
نرم افزار kmpروتولب تاپ یا پی سی نصب کنید بعد پی سی یا لب تاب روبه led یا lcd وصل کنید با این نرم افرار فیلم تردی را باز کنید اول تصویر دوتایی میشه روی گزینه 3d یک بار کلیک کنید به دنیای سه بعدی خوش آمدیدحالا میتونید فیلم سه بعدی نگاه کنید لازم نیست تلوزیون سه بعدی داشته باشید این نرم افزار تلوزیون شما را سه بعدی میکند البته این کارو توکیس یا لب تاپ جواب میده
[IMG]123[/IMG]
آیا پس از 3 سال آپدیت جدید برای این تلویزیون اومده؟نقل قول:
منظورم اینه که میشه پنل رو برد نمایندگی تا آپدیت کنن کدکش رو؟
دوست عزیزنقل قول:
شما مدل تلویزیو نتان را بطور کامل ننوشتید چون مدلهای جدید معمولا این مشگلات را کمتر دارند ولی اگر مدل تلویزیون شما قدیمی باشد و هنوز آبدیت نکردید ممکن است که با آبدیت مشگلتان حل شود
اگر سری D از اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل UA40C 6960 هست دوست عزیز.نقل قول:
کسی این مدلو داره و آپدیت کرده باشه و کدکش هم آپدیت شده باشه؟
اصلا اگه کدک آپدیت بشه توی سایت سامسونگ اینو اعلام میکنه؟
دوست عزیزنقل قول:
اصلا اگه کدک آپدیت بشه توی سایت سامسونگ اینو اعلام میکنه؟ خیر
نام مدل اصلی تان را از منوی مخفی بنویسید از قسمت option که باید ua40c6600 باشد البته اگر درست فکر کرده باشم
و فکر کنم این فریمور جواب کار تان را بدهد
چون فریمور سری 6 c محتوا یشان مثل هم است
UA40C6900 هست.نقل قول:
از چه فایلی استفاده کنم؟
آپدیت کردن در منزل مشکلی برای پنل بوجود نمیاره؟
روش صحیح آپدیت رو هم بگید.
با این برنامه هم آپدیت کردم ولی باز هم فیلم رو پخش نکردنقل قول:
یعنی واقعا هیچ راهی نداره فیلمهای 1080 رو پخش کنه؟!!
دوست عزیزنقل قول:
من خودم تا به حال به این مشگلی که شما برخوردید بر نخوردم چون تلویزیونم سری E است ولی احتمالا تلویزیون شما این قابلیت را ندارد اگر می شود آن فیلم را بگویید از کجا گرفتید بلکه من هم آن را امتحان کنم تا ببینم مشگل از فیلم است یا از سیستم
سلامنقل قول:
كسی از دوستان قصد راهنمائی بنده رو نداره
چه قیمتی داره برات پنل عوض میکنه؟ چون قیمت پنل حداقل 70% قیمت تلویزیون آکبند هست!!نقل قول:
[QUOTE=Soroush-S;7917596]چه قیمتی داره برات پنل عوض میکنه؟ چون قیمت پنل حداقل 70% قیمت تلویزیون آکبند هست!![/QUOT
تلویزیون من گارانتی داره
ولی من به شك افتادم كه نكنه پنل جدید كه برام میاد رو با یه كهنه عوض كنن
هر چه زودتر از گارانتی آن اسفاده کنید . و با استعلام گرفتن از هویت نماینده مجاز شهرتان. از دفتر مرکزی سامسونگ تهران . زودتر و با خونسردی کامل کار را پیگیری کنید . ولی نهایتا این خود شما هستید که آخرین نظر را میدهید . و اگر از تصویر نهایی باز هم راضی نیستید . سامسونگ را تحت فشار بگذارید . چون سیاست سامسونگ این است همیشه حق با مشتری است . با تعمیر کار شرکت خوب برخورد کنید. این شرکت هرگز قطعات یدکی چینی تر به شما نخواهد کرد . و همان کیفیت اولیه را به شما خواهد داد . و همه چیز نو خواهد بود . موفق باشید :n16:
[QUOTE=ahna2004;7918034]اگه گارانتی رسمی باشه دلیلی نداره به شما پنل معیوب بزارهنقل قول:
دوستان این tv های 24 اینچ سونی به نام soiny playstation tv تو تهران هستش؟اگه اره چند قیمته؟
سامسونگ 6960 هارد زیر رو پشتیبانی می کنه؟
هارد 1 ترا وسترن پاسپورتی - Western Digital My Passport
دوست عزیزنقل قول:
همیشه سعی کنید از هارد با سرعت بالا برای تلویزیون تان استفاده کنید 5400 دور
type No : N33A
model name: LA32R91B
sync master
نقل قول:
LCD سامسونگ مدل DNLe SRS HDTV گیرنده دیجیتال دارد؟ اگر دارد چگونه فعال می شود؟ 38 اینچه
نقل قول:
سلام من چند تا فیلم دانلود کردم یکیشون زیرنویس دیشب درست بودش ریختم روی هارد دیدم امشب خوستم دو تا فیلم دیگه بریزم هر کاری کردم زیرنویس درست نشون نداد کلمات قلم قورباقه ای میشه توی کامپیوتر درست نشون میده ولی روی تی وی نه حتی رمز گذاری زیرنویس هم جاهای مختلف گذاشتم نشد البته ایران نداشت ؟؟؟
مدل تی وی LED 46F8880 SAMSUNG
کسی نیست راهنمایی کنه؟
نقل قول:
نقل قول:
LCD سامسونگ مدل DNLe SRS HDTV گیرنده دیجیتال دارد؟ اگر دارد چگونه فعال می شود؟ 38 اینچه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط matinpour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید
سلام
بنده تلویزیون سه بعدی سامسونگ مدل 40es6950 دارم اما هیچکدوم از شبکه های دیجیتالم epg ندارند مشکل از چیست ؟
لازم به ذکر است که با دستگاه دیجیتال معمولی ایکس ویژن یا دنا epg فعال است
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دوستان بنده یه lw9500 دارم که از بانه گرفتم و نوشته ساخت کره
فریمورش نسخه 4 هستش که الان دیدم نسخه 5 اش اومده ولی جایی نیست که بتونم دانلودش بکنم تو سایت الجی هم که رفتم میگه واسه ثبت نامش کلی چیز میز میخواد
تو امارات و ایران هنوز همون نسخه 4 هستش ولی تو استرالیا نوشته 5 ولی میگه باید ثبت نام کرد که نمیشه
کسی میتونه بره و لینک دانلودش رو بهم بده یا یوزر و پسش رو؟؟
میتونید بهم بگین که باید چه کار بکنم؟؟؟
ممنون میشم از راهنمایی های شما دوستان عزیز:n16::n16::n16:
دوست عزیزنقل قول:
به این سایت رفته روی آیکون TV/AUDIO/VIDEO کلیک کنید و از زیر آن TELEVISON را انتخاب کنید و کلیک کنیدو از زیر آن LED LCD TV رانتخاب کنید و از زیر آن مدل تلویزیو نتان 55LW9500 را انتخاب و فریمور تان نمایان می شود با همان ورژن مورد نظر
از اینجا دانلود کنید.
دوست عزیز من مدل 47 اینچش رو دارم که سه بعدی نیست
میشه با همین کارم رو راه بندازم؟؟
دوست عزیزنقل قول:
با مقایسه آن مدل از نظر خصوصیات با هم یکی هستند و فقط از نظر اینچ باهم متفاوت هستند و فکر نکنم مشگلی بوجود بیاید.خو دتان هم می توانید مقایسه کنید
سلام دوستان
میشه در مورد سیستم نوردهی direct led و edge led توضیح بدین که چه فرقی با هم دارن و کدوم بهتره؟
دوست عزیزنقل قول:
Edge-lit ها واقعا باریک هستند ولی مشکل عدم یکنواختی تصویر دارند
مهمترین مزیت Edge-lit یا همان Edge-LED ها این است که تولید کننده ها می توانند تلویزیون های فوق العاده باریک و زیبا طراحی و تولید کنند ولی مشکل Edge-LED ها عدم یکنواختی تصویر است چون LED ها در لبه های پنل قرارداده شده اند و نور از لبه ها به تمام سطح صفحه تابیده می شود این موضوع باعث می شود لبه های پنل روشن تر از وسط پنل باشد و در برخی موارد مشکی بصورت خاکستری تیره نمایش داده شود شدت این مشکل در Edge-lit های مختلف متفاوت است و در برخی مدل ها به سختی تشخیص داده می شود.
LED TV ـها بسته به نحوه قرار گیری LED ـهاشون به چند دسته تقسیم میشن در بعضی مدلها LED ـها پشت صفحه LCD قرار میگیره که به اون Direct LED میگن و بعضی از کمپانیها اونهارو با عنوان Full LED راهی بازار میکنن در بعضی مدلها LED ـها در کنار کابینت پنل قرار میگیرن که به اونها Edge LED میگن.
بعضی از مدلهای Direct LED دارای سیستم کنترل نوردهی منطقه ای هستن که به اونها Local Dimm گفته میشه و قیمت بالاتری نسبت به بقیه مدلها دارن کنتراست واقعی تصویر در این مدلها بالاتر از بقه مدلها هست.
LED ـهای Edge lit هم در مدلهای جدید به صورت محدود نور دهی منطقه ای انجام میدن.
از شما متشکرمنقل قول:
با این توضیحات حضرت عالی یه سوال دارم
من دو مدل از محصولات ال جی را در سایت دیجی کالا با هم مقایسه کردم مدل LA 62100 و LA 64000 هردو 42 اینچن تنها فرقشون در سیستم نوردهیه که 62100 از سیستم نوردهی DIRECT LED بهره میبره و 64000 از EDGE LED استفاده میکند ،اما قیمت 64000 250 تومن گرونتره ،لطف میکنید در ین باره هم منو روشن کنید.
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که در پست بالا توضییح دادم کیفیت و عملکرد سیستم DIRECT LED بهتر است ولی سلایق فرق می کند و باریک بودن و زیبایی سیستم EDGE LED باعث شده که مشتریان زیلدی به سوی آن ها بروند و در ضمن نگهداری سیستم EDGE LED سختر است و نیاز به مراقبت بیشتری را طلب می کند مخصوصا در مورد پاک کردن پنل تلویزیون باید مراقب باشید که آب به صفحه تلویزیون نپاشید چون ledها در کناره پنل قرار دارند به سرعت آسیب می بینند.
up.....نقل قول:
- :n03:
دوست عزیزنقل قول:
مشگل شما این است که منطقه زمانی ساعت دیجیتال شما تنظیم نیست برای تنظیم کردن آن به این تایپیک بروید
سلام
مشخصات مدلهای lg la 6600 و lg la 7400 یکسانه ولی فقط فریم ریتشون فرق داره که اولی 400 و دومی 800.می خواستم بدونم در حالت کلی این مشخصه چقدر تو کیفیت تصویر تاثیر داره؟(تفاوت قیمت حدود 600 تومنه)
سلامنقل قول:
این آموزش برای تنظیم ساعت است مشکل من اینه که تلویزیون من هیچکدوم از شبکه هاش epg را نمایش نمی دهد من مشکل ساعت ندارم
دوست عزیزنقل قول:
آیا شما از این مسیر می روید و نمی توانید زمان بندی برنامه هایتان را ببینید ؟
دکمه اسمارت هاب را از روی کنترول بزنید و در قسمت صفحه اسمارت هاب روی آیکون راهنما کلیک کنید و صفحه مخصوص برتامه ها با زمان اجرای آن نمایان می شود .و اگر نمایان نشد ممکن است سیستمتان نیاز به آبدیت داشته باشد.
برای آبدیت به این سایت بروید
سلام مدل ال ای دی من ua40d6920sm هست میشه بفرمایید مدل جهانی آن چیست؟ برای آپدیت و فایلها؟
دوست عزیزنقل قول:
مدل اصلی آن ua40d6000 می باشدو از این سایت که سازگار با سیستم ایران است دانلود کنید