طرح کمپین بود که دیگه نمیدن.نقل قول:
یه ماه راه اندازی کردند.و بعد به علت این گرونی ها و گرون شدن اینترنت دیگه ثبت نمیکنند ماهی 10 تومان با 8 گیگ.
البته هنوز ثبت میکنند ولی نه اونجوری.الان 3 تومان با 1 گیگ.
Printable View
طرح کمپین بود که دیگه نمیدن.نقل قول:
یه ماه راه اندازی کردند.و بعد به علت این گرونی ها و گرون شدن اینترنت دیگه ثبت نمیکنند ماهی 10 تومان با 8 گیگ.
البته هنوز ثبت میکنند ولی نه اونجوری.الان 3 تومان با 1 گیگ.
خب این طرح خانواده رو میشه حجمشو شارژ کرد با کارت بانکی ؟
نه اینکه رو قبض بیاد
واسه تعویض ظرحم چیکار کنم ؟
مرسی
دوستانی که بعثت دارند بگن شبانه اش از 12 تا 7 سرعت متوسط چقدره و حدودا چقدر میشه دانلود کرد؟؟؟
بله میشه.نقل قول:
2 راه داره.
اول اینکه زنگ میزنی 2030 و سپس شماره 2 رو که بزنی واست یک گیگ شارژ میکنه.در ماه هم فقط میتونی 5 بار اینجوری شارژ کنی.(( هزینه اش میاد رو قبض تلفن ))
دوم اینکه اگه هم خواستی نقدی حساب کنی از طریق سامانه پرداخت میکنی.
ولی به طور اتوماتیک خودش هر ماه نیز 1 گیگ واست شارژ میکنه.
یعنی هر ماه 3150 تومان روی قبض تلفن میاد.
طرح رو نمیشه عوض کرد.یعنی چیز دیگه ایی موجود نیست که بخوای عوض کنی.
الان کلا یه طرح طلایی و نقری و برنزی و همین خانواده موجوده. که همش عین هم هستند.
بهتر شده ولی نه مثل سه ماه پیش.نقل قول:
میانگینش 100 هستش.
ممنون بابت جواب
نه من روی یه خط دیگه نامحدود داشتم خیلی وقت پیش که تاریخشم منقضی شده
الان اونو نمیتونم طرحشو عوض کنم خانواده بزارم ؟
بعد منظورم واسه شارژ ، بیشتر از 3 گیگ بود چون خودشون که میگن سقفش 3 گیگ هستش
با کارت بانکی بیشتر از 3 نمیتونم شارژ کنم ؟
مرسی
سلام دوستان ، من در حال حاضر از شاتل استفاده می کنم و می خوام از طرح بعثت یا نا محدود مخابرات استفاده کنم و مرکز مخابراتی هم انقلاب هستش
من به میزان خیلی زیادی دانلود می کنم و سرعت بالای 100 KB/Sec لازم دارم { کاربر خونگی هستم اما جواز کسب برای گرفتن سرعت های بالاتر دارم }
اگر ممکنه یک راهنمایی بکنید که کدومش بیشتر به دردم می خوره و سرعت دانلود های 128 ، 256 ، 512 کیلوبیت یا بایت و 1 مگابیت یا بایت هر یک از سرویس های بعثت و نامحدود چه قدره
:n12::n12: پیشاپیش خیلی ممنون و متشکرم :n12::n12:
ببین شما از هم خود شاتل سرویس بگیر و خودت رو عمری راحت کن.نقل قول:
مخابرات که بگیری نه سرویس درست و حسابی ایی داره.نه کیفیت و نه سرعت. دنگ و فنگش هم زیاده.
نامحدود هم که دیگه نداره.
همون رو از شاتل و یا هر شرکت دیگه ایی بگیر.
من مخابرات ( یعثت ) دارم.دوستم هم از شاتل سرویس داره.فیمت شون هم مثل همه تقریبا ولی چی سرعت من نصف اونم نمیشه.
البته فکر کنم اونو باید تخلیه پورت کنی و بعد سرویس جدید بگیری.نقل قول:
از 2020 بپرس.
ببین حالا نمیدونم ۳ گیگه یا ۵ گیگ ولی منظور از این اینکه از بیشتر روی قبض نباید بیاد.نقل قول:
ولی شما میتونی ۱۰۰ هم گیگ از طریق سامانه و یا حتی اموز مشنرکین بری پرداخت کنی و بگیری. :n02:
درسته که سرعت من در روز روی حدود 400-500 هستش اما ایم سرعت با ترافیک پایین به درد من نمی خوره و هزینه هاش هم نسبت به مخابرات خیلی بیشتره و همینطور میزان ترافیکشنقل قول:
من می خوام اگر بشه طرح بعثت 256 یا 512 بگیرم که سرعتش حداقل بالای 100-150 باشه که شبانه هم دانلود رایگان داره از 12 تا 7
میشه با جواز کسب برای کاربر های خونگی سرعت بالا گرفت ؟
------------------------------------- حذف کنید لطفا -------------------------------------
--------------------------------------- ویرایش شد ---------------------------------------
------------------------------------- حذف کنید لطفا -------------------------------------
بله ، درسته که سرعت دانلود روزانه ي من حدود 400-500 هستش اما ميزان ترافيک 3 ماهه کمه + ترافيک ها گرونترند + سرعت دانلود شبانه رايگان مياد روي 60-70
من ميخوام اگر که بشه با جواز کسبي که دارم براي خونه يک سرويس 256 يا 512 بعثت بگيرم که سرعت دانلود شبانه هم پايين نياد و سرعتش هم همون حدود 100-150 به بالا باشه
نظر شما چيه ؟
دوست من
منم بعثت دارم و پیشنهاد میکنم بعثت نگیری
ما خطمون فیبره که گیر کردیم با اینا وگرنه ما هم از مخابرات خوشمون نمیاد
بعثت سرعتش دست شما نیست ، خودشون میگن با بالاترین سرعت ممکن میدن اما سرعتش روز حداکثر 128 ه و شبانه رایگانشونم از ساعت 12 تا حدودا 3 افتضاحه ، از 3 تا 7 هم میشه بازم همون حداکثر 128 کیلوبایت
اگه شبا فقط به زور با دانلود حداکثر 1 الی 1.5 گیگ راضی میشی بیا بعثت ولی اگه بیشتر دانلود داری بیخیال بعثت شو که مثل ما مجبوری خون دل بخوری
شاتل هم دانلود رایگان شبانه که داره.خوب از همون جا بگیر خوب.نقل قول:
دوست عزیز مخابرات دیگه سرویسی به نام 256 یا 512 نداره. فقط و فقط 128 محدود داره که مثلا تا ۲ مگ شیر میکنه.نقل قول:
من چند سال نا محدود داشتم. البته 256.... سرعت همیشه به جز گاهی وقتی ثابته! مثلا من 256 داشتم همیشه بالای 30 دانلود میکردم!.... شما اگه سرویس 1 مگ بتونی بگیری پس همیشه با سرعت بالای 120 میتونی دانلود کنی!نقل قول:
درسته که سرعت من در روز روی حدود 400-500 هستش اما ایم سرعت با ترافیک پایین به درد من نمی خوره و هزینه هاش هم نسبت به مخابرات خیلی بیشتره و همینطور میزان ترافیکش
من می خوام اگر بشه طرح بعثت 256 یا 512 بگیرم که سرعتش حداقل بالای 100-150 باشه که شبانه هم دانلود رایگان داره از 12 تا 7
میشه با جواز کسب برای کاربر های خونگی سرعت بالا گرفت ؟
منم اگه جواز داشتم و توان هزینه کردنش رو داشتم نامحدود 1 مگ از مخابرات رو میگرفتم از همه چی بهتره!:n13:
من که میگم طرح بعثت دیگه درست بشو نیست. سرعتارو از عمد پایین اوردن، دیگه هم بالا نمیره.
سلامنقل قول:
منطقه به منطقه فرق میکنه
دیشب خونه خانمم بودم و تا صبح تونستم 2.8 گیگ دانلود کنم - آزاد شهر - امامت
سلام
بچه ها من طرحمو عوض کردم ، خانواده گذاشتم
سرعتم روی 350 هستش
میشه در مودش یک مقدار بیشتر توضیح بدید ؟نقل قول:
سرعت شبانه ی شاتل از 70 بالاتر نمیره تازه در بهترین حالتش چون پورت هارو محدود میکنننقل قول:
منم منطقه امامت هستم، ولی سرعت دانلودم 60 بیشتر نمیرهنقل قول:
داداش چجوریه این طرح؟ یکم بهم توضیح میدی؟ ماهی چند؟ ترافیکش چقده؟ سرعتش که عالیه. من الان بخوام بعثتمو عوض کنم، چقد باید سر بدم؟نقل قول:
دوستان طرح بعثتی بگن سرعت دانلودشون الان چنده. به 100 میرسه؟ مال من همون 70-60 ئه
من از سرورهای داخلی دان میکنم تا 120 هم میرسه.نقل قول:
از یوتوب هم همون قدره.
باید تخلیه پورت بکنی.نقل قول:
بعد زنگ بزنی 2020 و ثبت نام کنی.
1 گیگ = 3000 واسه یک ماه + شارژ تلفنی = هزینه بر روی قبض تلفن.
بدون دانلود رایگان.
اووووووو. همش ماهی یک گیگ؟! مث اینکه در ماه، بیشتر از سه گیگ هم نمیتونی شارژ کنی. به نظر من ارزششو نداره. درسته سرعتش بالاست، ولی حجمش خیلییییی کمهنقل قول:
سرعت دانلود شبنه حداکثر در بهترین حالت 65 هستش و اگر بخوایم بالاتر از 65 بره باید سرویس 1 یا 2 مگ بگیریم چون تا 512 همین 65 کیلوبایت بر ثانیه محدود هستش { قبلا داشتم و تست کردم ) و همچنین اگر تعداد شب هایی که دانلود میکنی زیاد باشه همون 65 کیلوبایت رو هم به خاطر دانلود زیاد محدود ترش میکنند به شکلی که کلا نمیشه دانلود کرد تقریبا { با این مشکل هم قبلا مواجه شدم و در حال حاضر هم همینطوریم } برای همین به نظرم بعثت بهترهنقل قول:
من می خوام برای اسفند که این سرویس تموم میشه پورتم رو خالی کنم و 3ماهه بعثت بگیم و بعدش برای تابستون 1 یا 2 مگ 3 مشهه میگیرمنقل قول:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظرتون چه طوره ؟
اره دیشب برا منم از اون شبای قبل که روی 20 بود بهتر بود و تا 70 میرفت! از ساعت 5 به بعد هم بالای 70 و تا 130 میره.......روزانه هم رو 120 :n01:نقل قول:
سلام
منطقه به منطقه فرق میکنه
دیشب خونه خانمم بودم و تا صبح تونستم 2.8 گیگ دانلود کنم - آزاد شهر - امامت
نقل قول:
اولا) یک در هزار این جوری میشه
دوما)اون هم سرعتش داره میاد پایین
سوما)فقط چند تا سایت که باز میکنی کلی از حجم محدود یک گیگ کم میشه
نرین طرفش من داشتم
ساعت شروع دانلود مجاني ( شبانه ) طرح بعثت از ١٢ هست يا ١ ؟
12 عزیز :n01:نقل قول:
ساعت شروع دانلود مجاني ( شبانه ) طرح بعثت از ١٢ هست يا ١ ؟
سرعت دانلود شبنه حداکثر در بهترين حالت 65 هستش و اگر بخوايم بالاتر از 65 بره بايد سرويس 1 يا 2 مگ بگيريم چون تا 512 همين 65 کيلوبايت بر ثانيه محدود هستش { قبلا داشتم و تست کردم ) و همچنين اگر تعداد شب هايي که دانلود ميکني زياد باشه همون 65 کيلوبايت رو هم به خاطر دانلود زياد محدود ترش ميکنند { سرعت میشه 5 کیلوبایت } به شکلي که کلا نميشه دانلود کرد تقريبا { با اين مشکل هم قبلا مواجه شدم و در حال حاضر هم همينطوريم } براي همين به نظرم بعثت بهترهنقل قول:
من مي خوام براي اسفند که اين سرويس تموم ميشه پورتم رو خالي کنم و 3ماهه بعثت بگيم و بعدش براي تابستون 1 يا 2 مگ نامحدود ميگيرمنقل قول:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظرتون چه طوره ؟
مخابرات ديگه تحت هيچ شرايطي نا محدود نميدهنقل قول:
نامحدود بايد از جاي ديگه بگيري
با سلام به تمام هم شهری های عزیز -من یک سالی میشه که وایمکس ایرانسل دارم 128 با دان 16 -تا حالا قحطی زیادی نداشتم در حد یکی دوروز و با همین سرعت ثابت - ولی خوب هزینه هاش در مقایسه با adslمخابرات بیشتر هستش- بعد از یک سال خواستیم که پهنای باند رو ببریم بالا مثلا 256 که سرعت دان بشه 32 ولی نمیدونستیم که هفت خان رستم رو باید طی کنیم-بعد از کلی پرس وجو که خداییش قسمت پشتیبانی ایرانسل خوبه گفتند که باید برامون گواهی دانشگاه بیاری -خلاصه گواهی رو گرفتیم وبراشون فرستادیم ومنتظر افزایش پهنای باند که گفتن این گواهیت قبول نیس در کل حال نمیکنیم باهاش یعتی گفتن که بالای 128 به خونگی بیشتر نمیدیم- حالا سوال از دوستان گل:
1- آیا مخابرات سرعت بالا ترازط 128 رو به خونگی میده بدون هفت خان رستم (مثلا فقط کارت دانشجویی)
2- ایا هنوز سرویس های نامحدود مخابرات فعال هستش یا نه
منون از دوستانی که جواب میدن...:n16:
نقل قول:البته تخلیه پورت واسه من نکرد ، زنگ زدم 2030 ، گفتم میخوام طرحمو عوض کنم ، اسم و ش شناسنامه و ش موبایل رو گرفت و یوزر و پس داد و گفت 2 ساعت دیگه قابل استفادست ، البته من نامحدود داشتمنقل قول:
اگه بخوای روی قبض بیاد تا 5 گیگ هم میشه ش کرد ، اگه نه با کارت بانکی سقف مجاز ندارهنقل قول:
فعلا که خوبه !نقل قول:
پسر خالمم همینو داره ، سرعتش همینقدره ، ناحیه پیروزی
من بعثتمم دارم روی یه خط دیگه :n02:
شبا با اون دانلود میکنم
سلامنقل قول:
1 - بله یکی از دوستان بنده با کارت دانشجویی گرفته تا الان بدون دنگ و فنگ
2 - سرویس های نامحدود چند وقتی هست که برداشته شده
سرعت ها که بهتر شده ولی من هنوزم راضی نیستم. :n22:
نصف عمر سیستمم فنا رفت واسه دانلود.
واسه دانلود یه فایل 8 گیگی باید یه هفته یا بیشتر سیستم رو شب تا صبح بذارم دانلود. ( شت )
بدبخت کامپیوترم .هرچند سیستم خفنیه. :n02:
من شبا سرعتم تقریبا روی 60 70 ه
ولی چند تا فایل که با هم میزارم جمعش میشه 130
الان از جمعه شب تا همین امروز ساعت 45 : 6 صبح که سرعت رو 130-140 بود مثل اینکه وضعیت درست شده :D
البته زیاد هم نباید افتخار کزد.نقل قول:
هنوزم میشه گقت دیال آپ ـه . :n08: