میشه برنامه ها رو رویه مموری نصب کرد و گوشی رو روت نکنیم؟؟؟
Printable View
میشه برنامه ها رو رویه مموری نصب کرد و گوشی رو روت نکنیم؟؟؟
بله از روش توضيح داده شده توسط roxh58 در صفحه ي 25 استفاده كنيدنقل قول:
دستتون درد نکنه دیگه یعنی تا ما اومدیم این گوشی رو بخریم این گوشی خز میشه ؟؟؟ یعنی من اینقده ....... ؟؟؟؟؟؟؟ :41:نقل قول:
مرسی ممنون از راهنمایی هاتوننقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من این کار هارو کردم اما نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
App2SD-Patch-ENG.exe
این برنامه رو هم که اجرا میکنم یه کادر باز میشه و2 تا خط نوشته میاد همین !!!!!!!!!!!!!!!
تا اونجایی که من اطلاع دارم این روش همه چیو کامل منتقل نمی کنه تا اونجا که میشه میبره رو sdنقل قول:
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------
نقل قول:
به دل نگیر ... بنظرم شوخی بود
من هم تا حالا با مشکل هنگ برخورد نکردم ، اما وقتی تا خرخره گوشیو از برنامه پر می کنم سرعت پایین میاد مثلا تو مراحل پیشرفته انگری بردز کند میشه و ... اما با تعداد زیاد نرم افزار ها ! مثلا بالای 7 صفحه ...
وایرلس هم جدیدا نشده اما قبلا گاهی روشن نمیشد که با خاموش روشن کردن یا صبر کردن مساله حل میشد
خب بعدش اون كار هايي كه گفته انجام بدي وبا موفقيت تموم شه ديگه هر برنامه اي رو كه بريزي مي ره تو sd. من پيشنهاد مي كنم بعد ريختن پچ يك برنامه بريزيد وبعد بريد توي قسمت manage aplication داخل setting بريد وداخل همون برنامه بشيد اگر گزينه ي move to phone وجود داشت يعني برنامه درست كار كرده.نقل قول:
شما خودت از این کار جواب گرفتی؟؟؟ من هر کار میکنم نمیشهنقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه کمک حیاتی بکنید بهم . چون 2-3 روز وقت دارم گوشی بخرم .
آقا من بين Galaxy Gio و Wave II موندم.از يه طرف سخت افزار قوي Wave II وسوسه م ميكنه كه بخرمش از طرف ديگه بادا بودنش يكم نگرانم ميكنه . گيم و برنامه رايگان (كرك شده ) براش زياد پيدا ميشه ؟؟؟ من اول قصدم 100% Gio بود ولي وقتي فهميدم در زمينه ي گيم زياد قوي نيست يكم نظرم عوض شد.حالا همه گيم هاي HD كه واسه Android و iPhone و سيمبين مياد واسه بادا هم مياد ؟؟؟
درضمن اينكه ميگن قراره بادا 2 غوغا كنه راسته ؟؟؟ اين Wave II به بادا 2 آپديت ميشه ؟؟؟
كلا بين Gio و Wave II كدوم رو پيشنهاد ميكنيد ؟(تعداد گيم و نرم افزار و همين طور خوب و با گرافيك بالا (HD) بودنش هم برام مهمه)
تورو خدا هرچي زودتر كمكم كنيد چون 2-3 روزه قراره يكي از اين دو رو بخرم.
-----------------------------
درضمن دوربین برام مهم نیست .
خواهش میکنم تورو خدا بدون طرفداری بگین . چون واقعا بین این دو گزینه موندم.اگه جیو گیم هارو راحت باز میکرد که نظرم 100% جیو بود اون موقع !!!
چند تا سوال
1- به 2.3 آپدیت میشه ؟
2- میشه از گوشی به عنوان مودم استفاده کرد؟ و اینترنت Gprs را روی لب تاب فرستاد؟ با کابل یا بلوتوث یا وایرلس
3- باتریش چطوره و چقد عمر میکنه؟
نقل قول:
والا من اونقدر از بادا اطلاع ندارم اما منطق میگه قطعا از لحاظ وسعت برنامه و بازی به آندرویید نمی رسه ، و سخت افزار هم وقتی نرم افزار مناسب نباشه که به کار نمی "آد!
+ از لحاظ بازی هم بازی hd خیلی روی جیو نباید حساب کرد بنظرم البته میشه ها و بازی های hqvg روش جواب می دن اما انصافا بازی توی این سایز ال سی دی چه لطفی داره تازه اونم بدون کنترلر درست حسابی
بیشتر بازیهای با گرافیک می نی مال ( ساده و عالی از نظر هنر گرافیکی نه قدرت) خوبن که اونا هم جواب می دن
این نظر شخصی من بود
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
نقل قول:
1- چرا که نه ، بله
2- دقیق اطلاع ندارم ولی احتمال زیاد میشه
3- بستگی به شدت کارت داره ، چی کار و به چه میزان می خوای بکنی از چند روز تا نصفه روز!
بله هم از طریق usb و هم از طریق wi-fi hotspot میشه اینترنت رو روی گوشی یا لب تاب یا pc ... شیر کرد.نقل قول:
تنظیمات>>تنظیمات شبکه و بی سیم>>اتصال و نقاط قابل حمل
مرسی . شما خودتون این گوشی رو داشتین ؟؟(اگه آره ازش راضی هستین ؟؟؟)نقل قول:
سلام
چند روز پیش این بازی رو دانلود کردم خیلی جالبه!
شما یه نینجا هستید که با یه تاچ باید بپرید رو سقف یا رو زمین و موانع رو رد کنید و نیفتید همین!!
اولش بازی آرومه ولی یه ذره جلوتر که میرید و به سرعت میرسید حتی نمیتونید سرتون رو بخارونید اونقدر تند میره!!!
بعضی مواقع هم 2 تا تیغ دنبالتون میکنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس های بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود بازی:
[HTML]http://www.uploadbaz.com/m1z58bhd3m4s[/HTML]
سلام داداشنقل قول:
من خودم تازه این گوشی رو خریدم به قیمت 27000 تومن
گوشی خیلی خوبیه ! لمسیش خیلی خوبه ! کار های جالبی هم داره ....
سرعتش هم بد نیست
نقل قول:
آره ، من الان جيو دارم ، ازش راضي هستم ... واقعا توي اين رنج فک کنم گزينه عالي اي باشه از همه لحاظ خوبه منتها دوربين عالي نيست و حافظه داخليش کمه واقعا! (البته اگه نخواي روت کني و هي برنامه بريزي)
سلام دوستان
یه سوال دارم
بازی fruit ninja رو Samsung Galaxy Gio اجرا میشه ؟
اگه میشه ، لینک دانلودشو بدین
سلام
من ویو 525 دارم.چون واسش برنامه گیر نمیاد میخوام عوضش کنم و اگه خدا بخواد جیو بگیرم.یکم راهنمایی لازم دارم.
میشه بگید برنامه ها تو مموری گوشی سیو میشن یا تو حافظه تلفن؟
اگه تو حافظه تلفن سیو میشن کلا چن تا برنامه و بازی میشه نصب کرد.در ضمن من اهل دستکاری سیستم عامل گوشی نیستم.
جیو تم هم میخوره؟ تم همون لانچره؟ نصب لانچر سادست یا اونم جنگولک بازی میخواد؟
سلامنقل قول:
برنامه ها بیشترشون تو حافظه داخلی نصب میشن و بعضی ها(بیشتر بازی) قابل انتقال به رم هستند.
ولی برنامه هایی هست که بتونین با روت یا بدون روت به رم منتقل کنین
اگه برنامه ها کم حجم باشه 40 50 تای شاید بشه اما اگه بازی حجم بالا باشه شاید 10 20 تا.بستگی به حجم برنامه و قابل انتقال بودن برنامه هست.
نصب تم دلخواه که کل شکل و شمایل گوشی رو عوض کنه جنگولک بازی میخواد:13:ولی لانچر فقط نمای صفحه ی اصلی و لیست برنامه ها رو عوض میکنه.
در کل گوشی خوبیه و به قیمتش می ارزه و برنامه هاش زیاده و عیب هاش هم دوربینش و حافظه ی کمش هست که نسبت به قیمتش معقوله.
ممنون
قیمتش الان چنده؟
راستی ساخت کجاست؟
قیمت 250 تا 270
هم ساخت کره داره و هم ساخت چین
پشت گوشی زیر جایی که باتری قرار میگیره اگه نوشته باشه made by samsung یعنی ساخت کره هست
دو رنگ هم داره مشکی و سفید
سلام من تازه گرفتم 26500 تومننقل قول:
دوست عزیز به هیچ وجه بادا نگیر که پشیمون میشی بادا اصلا قابلیت استفاده از سخت افزار رو نداره و گیم ها و نرم افزار هاش هم بسایر کم هستند به نظرم یه بار این تاپیک رو بخون تا به عمق فاجعه پی ببرینقل قول:
کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=166778
سلام دوستان وقت بخیر .می خواستم بدونم این گوشی کیفیت صاش با هندز فری چطوره ؟ آیا به خوبی hd mini هست؟
عزیزم بستگی به هندزفریت داره !! ولی هندزفری خودش صداش خیلی خوبهنقل قول:
خوب من می خوام فردا یا پس فردا این گوشی رو بگیرم
تا این جا که خوندم باید همراه گوشی یه هدست کارت حافظه کابل و cd برنامش باشه و پشت گوشه made by samsung نوشته باشه
درسته ؟ اگه نکته خاص دیگه ای هم هست بگید لطفا راستی قیمت گوشی تو نمایندگی روبروی پارک ملت با نمایندگی بازار
موبایل فرق داره یا نه؟
نقل قول:
سلام
از نمایندگی بخری خیالت راحته تقریبا جز چک کردن سریال نامبر ها هیچیه دیگه رو نمی خواد چک کنی و اینکه کل تهران ( و به صورت تئوری کل ایران) قیمت نمایندگی یکیه توی تهران که هر 3 تا نمایندگی 1 قیمتن
يخورده با جزئيات بيشتر توضيح مي دهيد من خيلي متوجه نحوه كار شما نشدمنقل قول:
سلام بچه ها خسته نباشید . من انشا اله فردا میرم برای خرید این گوشی . یه لطفی کنید بگید الان با گارانتی چنده ؟؟و یه سوال دیگه : کیفیت و بلندی داش با هندززفری چطوره ؟؟؟آخه من زیاد آهنگ گوش میدم :8: من قبلا k750 داشتم می خواستم بدونم کیفیت و بلندی صداش به خوبی اون هست؟؟؟مرسی
سلام.منم جیو دار شدم:31:
چنتا سوال:
1-تو قسمت مشخصات گوشی نوشته نسخه اصلی perf root@se-s508#1
البته اینم بود2.6.32.9 معنی اینا اینه که گوشی روت شدس؟
فروشنده گفت اگه بخوای اینترنت رایگان نصب کنی باید گوشیت روت بشه.این روت شدن ضرری نداره؟
جی پی اس این گوشی پولیه؟
من تو دفتر تلفن نمیتونم مخاطبای سیم و خود تلفن رو جدا کنم و دیگه با اینکه تنظیمات اینترنت رو از همراه اول گرفتم و نصب کردم نمیتونم به اینترنت وصل بشم! چنتا آهنگ رو به mp3کانورت کردم ولی پخش نمیشن!
شاید خنده دار باشه ولی من نتونستم آهنگای mp3 رو واسه زنگ خور تنظیم کنم!!
این گوشی به آندروید 2.3 آپدیت میشه؟
روت کردن گوشیتونو از گارانتی در میارهنقل قول:
+ یک درصد احتمال این هست که گوشی خراب شه (میگن)
اگه گارانتی نیستین شاید به امتحانش بیارزه - ریختن جی پی اس و .... اصلا کاری نداره فقط احتیاج به دانلود و ... داره اگه می تونی خودت بکن الکی اینارو پررو نکن
سلامنقل قول:
قیمتش رو دقیق نمیدونم ولی فک کنم 260 تا 270 باشه .
صداش هم بد نیست ولی با هندزفری خیلی بلنده ..! کیفیتش هم خوبه
دوتا سئوال در مورد نصب :
1- در مورد نرم افزارها و بازيهايي كه با پسوند apk نيستند عمليات نصب چطور انجام ميشه؟ البته در يكي از تاپيكها خوندم كه بايد فايلها در مسير مموري كپي بشه اما نميدونم بعد از كپي چيكار كنم؟
يه سري نرم افزار و بازي دانلود كردم كه داراي چهر تا فولدر و يه سري فايله . اسامي فولدرها هم براي همه يكسانه : assets , com , meta-inf , res
2- بعضي از فايلها كه با پسوند apk هستند يه فايل كم حجمتري هم با همون نام در همون مسير هست. من هردوشون رو نصب كردم اما يكيش بعد از نصب ارور ميده و اجرا نميشه.مثلا" همين نرم افزار juice defender كه لينكش رو از همين تاپيك گرفتم
يه درخواست هم دارم لطفا" يه آنتي ويروس قوي براي اين گوشي معرفي كنيد.
سلامنقل قول:
دوتا سئوال در مورد نصب :
1- در مورد نرم افزارها و بازيهايي كه با پسوند apk نيستند عمليات نصب چطور انجام ميشه؟ البته در يكي از تاپيكها خوندم كه بايد فايلها در مسير مموري كپي بشه اما نميدونم بعد از كپي چيكار كنم؟
يه سري نرم افزار و بازي دانلود كردم كه داراي چهر تا فولدر و يه سري فايله . اسامي فولدرها هم براي همه يكسانه : assets , com , meta-inf , res
1. کلا اندروید برنامه هاش پسونذشون apk هست.مگه اینکه موقع دانلود خود سیستم پسوند رو zip کنه که باید به .apk تغییر نام داده بشن.
برای نصب برنامه های جاوا هم راه های مختلفی داره که من بلد نیستم.
سلام.جنتا مشکل!
من نتونستم مخاطبای سیم و گوشی رو جدا کنم
اینترنتم فعاله و تنظیمات رو هم از سایت همراه اول گرفتم ولی نمیتونم به اینترنت وصل بشم
نمیتونم هیچ آهنگی رو به عنوان زنگ گوشی تنظیم کنم
آهنگایی رو که تبدیل به mp3 میکنم پخش نمی کنه
انگار این گوشی کرونومتر نداره!
فروشنده گفت واسه نصب جی پی ای رایگان باید گوشی رو روت کنه.با روت شدن بعدا مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد؟
تو تنظیمات گوشی نوشته 2.6.32.9
perf-root@se-s508#1
این یعنی گوشی روت شدس؟
سلام.جنتا مشکل!
من نتونستم مخاطبای سیم و گوشی رو جدا کنم
اینترنتم فعاله و تنظیمات رو هم از سایت همراه اول گرفتم ولی نمیتونم به اینترنت وصل بشم
نمیتونم هیچ آهنگی رو به عنوان زنگ گوشی تنظیم کنم
آهنگایی رو که تبدیل به mp3 میکنم پخش نمی کنه
انگار این گوشی کرونومتر نداره!
فروشنده گفت واسه نصب جی پی ای رایگان باید گوشی رو روت کنه.با روت شدن بعدا مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد؟
تو تنظیمات گوشی نوشته 2.6.32.9
perf-root@se-s508#1
این یعنی گوشی روت شدس؟
کمکککککککککککککککککککک!:19:
اینترنت من کار نمی کنه!
gprs فعاله و تنظیماتو از همراه اول میگیرم و نصب می کنم ولی باز فایده ای نداره!!:37:
نقل قول:
عزیز جان یکم صبر! چت روم نیست که !:دی
اول باید بپرسم شما چی کار کردی که نتونستی آهنگ رو بعنوان زنگ انتخاب کنی؟ کجای کارت گیره که میگین هر کاری کردم؟
دوما خب با چی تبدیل می کنین؟
سوما وقتی سیستم عامل آندروییده یعنی بالقوه همه چی داره گوشی منتهی زحمت 1-2 مگ دانلود رو بکشید ! انواع و اقسام کرنومتر هست
فروشنده عزیز رو از طرف من ببوسین و بگین .... یعنی چی واسه جی پی اس باید روت شه ! بیجا گفته آقا اصلا این حرفا نیست
- نه اینجور که توی فروم مشخص شده این کد نشونه روت نیست حالا دوستانی که روت کردن بگن نشونش چیه . فکر می کنم یه برنامه است که نشونشه
دوستان
من اکسپریا مینی پرو خریدم و جیو رو دادم به یکی از دوستانم
[HTML]http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini_pro-3713.php[/HTML]
تنها اشتراکش با گلکسی جیو رزلوشن این دو تا گوشی هست
احتمالا دیگه کمتر بیام اینجا
تجربه ی خوبی داشتم از این گوشی و از همکلامی با شما
خوش باشید
حسین جون اونا رو ولش کن اینترنتو چیکار کنم؟ میشه تنظیماتو دستی وارد کرد؟
خيلي حيف شد من خودم به شخصه يكي از دلايل خريد اين گوشي رو راهنماييها و پستهاي شما ميدونم. هرجا هستيد موفق باشيدنقل قول: