مبارکت باشه مطمئن باش پشیمون نمیشی اگه اهل موسیقی هستی xe با بیتس لذت ولقعی اندرویدو بهت میده ( خودم که اهل موزیک هستم اما با سیستم ماشینم :دی )نقل قول:
Printable View
مبارکت باشه مطمئن باش پشیمون نمیشی اگه اهل موسیقی هستی xe با بیتس لذت ولقعی اندرویدو بهت میده ( خودم که اهل موزیک هستم اما با سیستم ماشینم :دی )نقل قول:
به نظرم اشتباه میکنی... همون معمولی رو بگیر... اولا اینطور که من از چند نفر شنیدم کیفیت ساخت XE به طرز عجیبی پایینه (مدل اصلی هم متاسفانه خیلی خوب نیست اما بهتر از XE ــه)... بعد اینکه سی پی یو هم جفتشون یکیه ، فقط واس سنسیشن DC شده... هدفون XE هم اصلا ارزش نداره... همون پولو بزار برو یه هدفون با ارزش مثل Klipsch S4 بگیر (تازه حدود 50 هم سود میکنی و کیفیت صدای خیلی بهتری هم داری)...نقل قول:
نقل قول:
منم کاملا موافقم
حتی آقا سعید هم که طرفدار سنسیشن هست گفت نسخه معمولی را بگیر
سنسیشن معمولی با یه هدفون خوب خیلی بهتر از سنسیشن xe میشه
عرضه - تفاضانقل قول:
چیزی که توی بازار ایران ازش سوء استفاده میشه
نمیشه به خاطر این که تقاضای بازار مردم رو محکوم کرد!
تقصیر نداریم گیر یک مشت شغال افتادیم
اگر تفاضای S2 مثل سنسیشن بود الان قیمتش هم قیمت سنسیشن بود!
درباره منطق هم اون زمان فحش و فحش کشی رو یادمــــــه هنوز! بحث سر منطق نکن
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی هاتون.
در اخر کسی خبر نداره این گوشی بعد عید قیمتش پایین میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچی معلوم نیست شاید کلا بعد از عید خیلی اتفاقا افتاد که گوشی گیرت نیاد همین الان بگیر خیالتو راحت کننقل قول:
ضمنا من باشم 150 بابت هندزفری نمیدم همین معمولی رو بگیر به صرفه تره البته تصمیم نهایی با خودت
باشه از همتون ممنونم بخاطر راهنمایی هاتون بالاخره یکدوم رو میگیرم:11:
نیست خود Samsung اصلا اینطوری کار نمیکنه :Xنقل قول:
تا دید فلگشیپش شاه اندرویدیاس یه طوری قیمتو برد بالا که همه انگشت به دهن موندن... یادمه اوایل که گلکسی نکسس اومده بود ، I9100 قیمتش 1900 درهم بود... اما الان 2500 درهمه ، یعنی خیلی کم ارزون تر از نوت و بیشتر از نکسس...
منو بچه ها میشناسن ، تو هر دوره ای فن یه برندی بودم :دی اواخر هم میگفتم که Samsung واقعا داره خرترین های بازارو میزنه... اما الان به یه نتیجه ای رسیدم ، که یا برندا کثیفن مث Samsung ، یا ساپورت ابلهانه دارن مث LG ، یا کلا گوشی های درست حسابی نمیزنن ، یا یه جورایی بین همشونن مث hTC :دی خودم با این توصیفات یه مدته عقیده دارم سونی واقعا از هر نظر هوای مشتریاشو داره... این از اون که Mini رو به ICS آپ میکنه ، این از اون که چنین غولی مث XS داد ، و اینم از اون که توی پیش فروش ها قیمت XS به شدت پایینه :| اگه تا عید دبی ریلیز شه میخرمش :|
میبینم که همچنان فعالید! سلام، بازگشتم دوباره ایراد بگیرم : دی
کسی هست آی سی اس ریخته باشه؟ این مشکل فارسیش که نمیشه تو بعضی جاها ادیت یا سلکت کرد هیچ راه حلی نداری ؟ : ( البته رام اونقدر خوب هست که این ایراد کوچولو توش دیده نشه، ولی اگر اینم برطرف میشد دیگه خدا بود!
راستی برای یکی دیگه از دوستام هم سنسیشن گرفتم، کیفیت قاب پشتش اومده پایین (البته یچیز سلیقه ای هست) پشتش اون قسمت مات براق تر از اینیه که من دارم و زود هم روش خط افتاد. جالب بود!
سلام دوستان...من تو خبرا خوندم که اندروید 4 برای sensation و sensation XE تو اروپا ارایه شده!! آیا ما هم میتونیم ازین آپدیت استفاده کنیم ؟ و اگه میشه چجوری؟
ضمنا گوشی من s-off شده و ریکاوری روش نصبه ولی روت نکردم! برای استفاده از آپدیت حتما باید s-on باشه؟
چند هفته پیش یه فایل را از طریق اپدیت گوشیم براش آپدیت کردم ، در حالیکه گوشیم s-off بود!! پس حتما برای اپدیت آندروید 4 هم نیازی به s-on کردن نیست؟!
ممنون میشم راهنماییم کنید....گوشی من رامش مربوط به اسیای شرقیه فکر کنم!این فریمورشه:: 1.73.707.4 و اندروید 2.3.4
من میخوام یکی دسته دو بخرم ، گالاکسی رو دادم رفت
تو خریدش دقیقا چه نکته هایی این گوشی داره که باید بهش دقت کنم؟
1)کدوم قسمت های گوشی بیشتر خش می افته؟
2) این گوشی ، مثل گوشی های قبلی HTC لنزش محافظ داره ؟ (روی قاب پشت) یادم میاد گوشی های قبلی HTC که داشتم اینجوری بود
3) نسخه ی HBOOT و اینها هم مهمه یا نه ؟ چون فکر کنم طرف سواد اندروید نداشته و نه روتش کرده و نه Soff
4) بنظرتون سنسیشن بهتره یا EVO 3D ؟
من خودم تو نت سرچ کردم دیدم رام برای evo کم بود ، و برای من هم ساپورت دولوپر ها خیلی مهم هست ، تو سایت سیانوژن که سنسیشن رو دیدم ، miui هم داره ؟
هیچ کدوم از این ها رو برای evo ندیدم ، کلا انگار قحطی رام داره ، به خاطر همین در خریدش تردید دارم
زود بیایید نظر بدین که عجله دارم :دی
کلا ساپورت سنسیشن قابل مقایسه با evo نیست من خودم الان به مدت میشه cm7 رو نصب کردم بیشتر از شونصد( یه رقم خیلی زیاد:دی ) تا رام براش هست:دی خدایی ساپورت خیلی خوبی ازش شده و همچنان ادامه دارهنقل قول:
چه قیمتی میخوای بگیریش ؟
نقل قول:
650
خوبه ؟
فک کنم یکی از دلایل اینکه Optimus 3D و Evo 3D اونقدرا وضع دولوپمنتشون خوب نیست همین 3 بعدی بودنشونه ، هنوز دولوپرا اونقدرا نمیتونن با 3 بعدی بودن گوشی کنار بیان و کار براشون سخت تر میشه...
Evo 3D هم اونقدرا گل نکرد و شهرتی نداشت ، اصولا این گوشیای که شهرت ندارن خاک بر سر میشن :دی مث Atrix 2 و امثالهم :دی
نقل قول:
اره ، رام هایی هم که ازشون دیدم کلی باگ داشتن ، خیلی چیزها کار نمیکردن
من یبار مایلستون موتورولا رو داشتم ، برای 7 پشتم بس بود ! اخرش هم نفهمیدم روت شد یا نه:31: اون موقع تا دیزایر خریدم تازه فهمیدم اندروید یعنی چی... یادش بخیر !
کلا بهترین گوشی اندروییدی رو هم داشته باشی،دولوپر ها ساپورتش نکنن مفت نمی ارزه :2:
اینم یه سری شات از رام جدیدم واسه اطلاع رسانی فقط :31: بسی حال میکنیم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای لعنت به این شانس
دست روی هر گوشی میذاریم یه عیبی یه کوفتی داره
گالاکسی> عدم آپدیت و دوربین و کیفیت ساخت نه چندانب الا
آرک> سخت افزار و صفحه نمایش نه چندان خوب
سنسیشن همه چیزش خوب اما ایراداش بنیادی خرابه.
خاک رفتن زیر ال سی دی دیگه چه کوفتیه :18:
آنتن دهی ضعیف:18:
صدای مکالمه مثل ایکس 10 ضعیفه. این یکی غیرقابل تحمله.
کلا گویا ایرادات بنیادی داره
عزیز بگو اینا رو از کجا فهمیدی شما
البته آنتن دهیش رو قبول دارم چون سنسیشن معمولی داشتم
ولی رفتن خاک و صدای مکالمه ضعیف رو من تجربه نکردم
شما هر گوشی که بخوای یه ضعفهایی داره اگه با رام های اصلی حال میکنی و اهل رام زدن نیستی موتورولا بگیر که هم کیفیت ساخت داره هم کیفیت مکالمه عالی
همش چرته این گوشی هیچ مشکلی نداره من نمیدونم والا چرا یکی از روی منطق یه چیزی نمیگه این حرفا و شایعات ماله اولی بود که ایم گوشی وارد شد و میخواستمن خرابش کنن الانم حرف سنسیشن میشه یه عده که این گوشی رو نداشتن و دستشون نگرفتن فقط یه چیزایی شنیدن میان اظهار نظر میکنن اقا اصلا هیچکس سنسیشن نگیره برین پول بدین هرچی دلتون خواست بگیرین والا من دیگه نمیدونم بعد از این همه مدرک و بنچمارک بازم حرف خودتونو میزنیننقل قول:
راهنمایی نیومده به کسی واقعا به قول عادل تو این مملکت " نرود میخ اهنی در سنگ"
دوستان بی تعصب بگین سنسیشن یا اپتیموس تری دی؟
قطعا سنسیشننقل قول:
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
نقل قول:
اپتیموس اصلا ساپورت خوبی نداره ، نه از طرف LG و نه از طرف دولوپر ها ، به خاطر همین اصلا خریدش منطقی نیست.
البته اگر حرفه ایی کار نمیکنید و استفاده معمولی دارید شاید گوشی بدی نباشه
سنسیشن خیلی سر تر از اوپتیموس هست
biostar جان گوشی رو گرفتی بالاخره ؟ راضی هستی ؟ روتش کردی یا نه ؟ :دی
نقل قول:ممنون . والله این حرفا رو تو خواب نشنیدم تو همین فروم و کامنتهای ملت تو موبایل.ir و جی اس ام و ... خوندمنقل قول:
آخه یه ایرادهای گرفتن که خیلی اساسیه. اگه مثلا بگن دوربینش در حد 8 نیست میشه قبول کرد ومیگیم جهنم
اما صدای مکالمه ضعیف رو اصلا نمیتونم تحمل کنم
موبایلستان و اندروید.ای ار خیلی بهترن و البته فروم تخصصی xda شما فقط دوپلرا و کاستوم رامهاشو تو xda برو ببین بعد تصمیم بگیرنقل قول:
من خودم تقریبا همزمان دو گوشی اس2 و سنسیشن رو داشتم
من تو انتخابات این دوره سرگروه کاربرهای کامپیوتر بودم و باید به مناطقی میرفتم واسه تست انتن چون با GSM مودم باید رای گیری میشد
سنسیشن در این مورد افتضاحه حالا شاید گوشی من اینطور بود ولی خیلی جاها گوشی همه و اس2 آنتن داش الا این سنسیشن
ولی بقیه موارد رو من نه شنیدم و نه دیدم ایراد دیگه سنسیشن هم باتری ضعیف این گوشی هستش
حالا فردا یه Sensation XE گرفتم میرسه دستم ببینم این چطوره
من از بس با اس 2 کار کردم دیگه خوشم نمیاد باهاش کار کنم
واسه همین جدیدا میخواستم سنسیشن اکس ای بخرم
که بدون هندزفری بخرم ارزونتر بیفته
ولی با این ایرادها زده شدیم از گوشی
راستی دوستان صفحه گوشی کیفیتش در چه حدیه
؟حالا سوپر آمولد که نیست کیفیتش از ارک بهتره یا یا نه ؟
زاویه دیدش در چه حدیه ؟
سلام قیمت 18/1/90 Sensation & Sensation XE چنده ؟باگارانتی یاس چنده با گارانتی کامتل چنده؟
اتفاقا قبل سنسیشن اکس ای من اس 2 داشتم باید اعتراف کنم تنها مورد برتری که سنسیشن داره زیبایی (که سلیقه ای هست)و کیفیت ساختش هست که وقتی دستت میگیری حس خوبی بهت دست میده همین در بقیه موارد اس2 عالیهنقل قول:
منم سنسیشن اکس ای رسید دستم اتفاقا دست دوم تمیز با گارانتی و بیمه و بدون هندزفری گرفتم 710 تا الان نسبت به اس 2 wifi این قویتره صداش تو اسپیکر بسار ضعیفه من تا حالا تو هیچ گوشی به این ضعیفی ندیده بودم آنتن دهیش نسبت به معمولی بهتر شده در مورد صفحه نمایش با اینکه آرک اس داشتم ولی اصلا یادم نمیاد چطوری بود:31:
زاویه دیدشم به نظر من مثل اس2 هست
یعنی آنتنش رو تایید میکنی ؟
اگه صداش واقعا اینقدر ضعیف باشه مفت نمی ارزهنقل قول:
چون اچ دی سون هم صداش ضعیف بود مفت بدند استفاده نمیکنم ازش
در مورد وای فای و انتن جی اس ام اکس ای همه جا ایراد گرفته شده بعد شما تعریف میکنین ؟
مطمئنین ؟
در مورد صفحه نمایش هم ظاهرا تو این فازها نیستی چون به نظر دقت نکردی تفاوت گوشیها را بگذریم
صداش که واقعا ضعیفه تو اسپیکر
در مورد آنتن که من منظورم در برابر با سنسیشن معمولی بود نه گوشی های دیگه و گفتم کمی بهتر شده
وای فای من با همین مودمی که الان دارم با اس2 نزدیک در حیاط خونه میشدم به هیچ عنوان انتن نداشت حتی با رامهای دیگه هم امتحان کرده بودم ولی با سنسیشن اکس ای راحت یه خونه آنتن داره طوری حتی تا چند متر اونورتر هم جواب میده
صفحه نمایش من اینجور بنظرم اومد و نظر شخصیم رو گفتم که احتمالا به قول شما من تو این فازها نیستم
در کل اینا نظرات شخصی و تجربه ای بود که داشتم شاید در جای دیگه و کس دیگه ای طور دیگه ای باشه
[گوشی اچ تی سی با گارانتی پارس کامتل با گوشی اچ تی سی با گارانتی یاس چه فرقی دارن به چه دلیل گارانتی یاس گرونتر از کامتله .
اگه کسی میدونه لطفا توضیح بده هم از لحاظ خود گارانتی و هم از لحاظ خود گوشی
گارانتی یاس مثلا رسمی تره و اولینه و معتبر تره و بیمه نامه و این حرفا دارهنقل قول:
در کل جفتشون دزدن
شما گوشی بدون گارانتی بخر.. پول تو شکم این دزدا نریزی بهتره :46:
سلام و خسته نباشید به دوستان.
من میخوام این گوشی رو بخرم.حالا فرق نداره ایکس ای یا ساده..
میخواستم کسایی که این دو گوشی رو دارن منو راهنمایی کنن و ایرادایه دوتاشوونو برام بگن.خودم نمیدونم کدومو بگیرم.
من واسم پخش موزیک هم با هدفون هم با اسپیکره گوشی خیلی مهمه.
اگه میشه از خوبی ها و بدی هایه دوتاشون برام بگین.
خیلی خیلی ممنونم از همتون.:11:
سنسیشن معمولی بگیر با هندزفری کرتیو 20 تومنی هم صرفه اقتصادی داره هم کیفیت خیلی خوبی میگیرینقل قول:
نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشی هم هیچ مشکلی نداره مبارکت باشه
دستتون درد نکنه بابته جواب دادن.نقل قول:
اما میخواستم بدونم این دوتا چه فرق هایی با هم دارن به جز هندز فری .راسته صدایه اسپیکره سادش خیلی کمه؟؟:41:
فقط همون هندزفری بیتس رو اضافه داره همه چیزشون یکیهنقل قول:
نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اسپیکرای سنسیشن هم اونقدا ضعیف نیستن شما میخوای اسمارت فون بگیری که صدای اسپیکر به نظر من مهم نیست اگه فقط اسپیکر برات مهمه گوشی های خیلی ارزونترم صدای زیادی دارن منجمله چینی های 50 تومنی
باطری ایکس ای 1730 میلی آمپر هست و کلاک سی پی یو روی 1.5 گیگاهرتزنقل قول:
البته سنسیشن معمولی هم با رام ایکس ای کلاکش 1.5 میشه
درسته اسمارت فونه اما مزیک پلیر هم هست.امروز ماله دوستمو امتحان کردم واقعا صداش کم بود ولی تویه هدفون عالی بود.نقل قول:
دستتون درد نکنه.میگم نمیدونید قیمته بازارشون الان چقدره؟