باز خوبه میشنن پای این سریال و نمبرن سراغ سریال های فارسی وان و شبکه های پرنور(:31:)!!کد:برنامهریزی غیرمنطقی مسئولین رسانه ملی باعث شده که عده ای از مساجد بیرون کشیده و پای این گونه سریال ها بنشاند
Printable View
باز خوبه میشنن پای این سریال و نمبرن سراغ سریال های فارسی وان و شبکه های پرنور(:31:)!!کد:برنامهریزی غیرمنطقی مسئولین رسانه ملی باعث شده که عده ای از مساجد بیرون کشیده و پای این گونه سریال ها بنشاند
اینا از خدا هم ایراد میگیرن گاهی :31:نقل قول:
واسه این طلاب طنز تعریف شده هست ؟ طنز که نباید آخه یه چیز ساده و روتین باشه !
حالا جناب بفرماتو :دی این منبع خبرشو کو ؟
تابناک به نقل از مرکز خبرحوزه .نقل قول:
لینک :کد:http://tinyurl.ir/6733
تریبون مستضعفین- رئیس مرکز بررسیهای دکترینال امنیت بدون مرز به شدت از فیلم «ساختمان پزشکان» انتقاد کرد و آن را مروج افکار فروید دانست.
حسن عباسی در جمع دانشجویان طرح ولایت بسیج دانشجویی در واکاوی موضوع جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمنان با اشاره به افکار «فروید»، جامعه امروزی ما را در دوره فروید دانست و گفت: «مهمترین سریالی که از تلویزیون جمهوری اسلامی پخش میشود، ساختمان پزشکان مروج افکار فروید روانشناس یهودی است و پشت سر شخصیتهای اصلی این سریال عکس فروید است.»
وی در مورد محوریت این سریال نیز گفت: «نظریه فروید این است که انگیزه انسانها عامل حرکتشان است و باید انگیزههای آنها را کشف کرد؛ این انگیزهها از قسمت ناخودآگاه انسانها نشأت میگیرد؛ ناخودآگاه انسان بخشی است که خشم و شهوت انسان را رقم میزند و به تعبیر فروید قابل کنترل نیست و کاری که ساختمان پزشکان میکند، نشان دادن این انگیزهها و تبیین آنها به مردم است.»
عباسی همچنین حضور مدیران صداوسیما که دارای دکترای روانشناسی هستند، در تیتراژ این سریال را نشانهی این دانست که سریال کاملا حساب شده و با تأیید این مدیران ساخته شده است.
اوه اوه بازم توهمات بعضیا زد بالا ...
این سریال ، تنها سریالیه که من بعد از مرد هزار چهره واقعاً وقت میزارم و پاش می شینم
طوریه که تو خونه تعجب می کنن که چرا من یه فیلم از تلویزیون رو دنبال می کنم
از طرف دیگه اگه با برنامه های ساده ولی جذاب شبکه هایی مثل من و تو بخوایم مقایسه کنیم ، واقعاً تلویزیون ایران کوچکترین حرفی برای گفتن نداره
حالا برای سریال محتاطی مثل این هم اینقدر اعتراضات احمقانه می شه
حسن عباسی که برای تام و جری هم فلسفه یهودی درمیاره ...
یکی نیست به این بگه آخه فروید پایه گذار علم روان کاوی هستش بالاخره !نقل قول:
حسن عباسی در جمع دانشجویان طرح ولایت بسیج دانشجویی در واکاوی موضوع جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمنان با اشاره به افکار «فروید»، جامعه امروزی ما را در دوره فروید دانست و گفت: «مهمترین سریالی که از تلویزیون جمهوری اسلامی پخش میشود، ساختمان پزشکان مروج افکار فروید روانشناس یهودی است و پشت سر شخصیتهای اصلی این سریال عکس فروید است.»
شبکه های پرنور ؟ نکنه منظورتون برنامه های علمی گفته شده توسط احمدِ ؟نقل قول:
باز خوبه میشنن پای این سریال و نمبرن سراغ سریال های فارسی وان و شبکه های پرنور()!!
خو یه چی بگو بگنجه، کدوم شبکه؟
-----------------
جایی که یهودی بودن جرم به حساب میادنقل قول:
ساختمان پزشکان مروج افکار فروید روانشناس یهودی است
آقا من موندم كه يه سريال چند تا دشمن ميتونه داشته باشه!!!!!!!!!!!!
من فكر ميكردم مختار خيلي دشمن داره ولي ديدم نه يه سريال ساده مثل ساختمان پزشكان با اين هزينه كم اندازه 1000 تا سريال دشمن داره حالا اين دشمني از كجاست عاقلان دانند!!!!:46:
يعني آدم نبايد تعجب كنه تو اين مملكت يه شخص نيست (به جز مردم عادي) كه از اين سريال خوشش بياد و نياد سريالو بكوبه:27:
تا الان كه هر كي يه ميكروفون جلوش بوده يا يه سايت زير دستش بوده اومده از اين سريال بد گفته.:18:
اين پست هم احتمالا حذف ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
همین الان خبر رسیده که جامعه شیر ها به این سریال اعتراض کردند .
به نقل از اسدنیوز چون فامیل منشی دکتر افشار شیرزاد می باشد و با توجه به وضعیت عقلی این فرد جامعه شیر ها اعتراض کردند
و در پی اعتراض به این سریال از خوردن گوشت خودداری کردند و رو به سبزیجات آوردند.
:31:
سلام
البته کسانی هستند که موافق این سریالن ولی حیف که تریبون برای عرض اندام ندارن
جای نگرانی هم نیست این نشون میده سریال موفق بوده
به نظرم طنز سریال اومده پائین و دچار رکودشده ولی جذابیتشو از دست نداده
یه آدم سالم تو این خانواده افشار پیدا نمیشه
احتمالا باید منتظر بیانیه روح نادرشاه باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
راستی من یه آدم نرمال تو این سریال پیدا کردم. دکتر فرزانه!
پ.و.ر.ن.و.گ.ر.ا.ف.ی !!نقل قول:
مخوای یه چندتا عکس هم در رابطه باهاش بذازم تا هم ملت بیشتر ملتفت بشن هم انجمن به فنا بره؟؟:31:
نمیدونستم از اینکه یه حرفی رو تعمدا با غلط املایی و با کنایه و طنز نوشتم این همه سوء برداشت میشه:31::31:نقل قول:
اينم نظر منه
دوستان توجه داشته باشيد كه ماها كه توي اين تاپيك پست ميديم همه مردم ايران نيستيم بلكه تعدادي از علاقه مندان به اين سريال هستيم پس اگه ماها معايبي نميبينيم دليل بر اين نميشه كه سريال عيبي نداره .... نظر هر كسي محترمه ....... ما ايرانيا يه حالتي پيدا كرديم كه از هر چيزي ايراد ميگيريم ..... مثلا توي صفحات قبل ببينيد چند نفر از نظرات برخي روحانيون يا نظرات دكتر عباسي خششون نيومده و پست دادن ..... من خودم سريال رو دنبال ميكنم اما ديگه برام تكراري شده ... ديگه اونقدر بد آموزياش زياد شده كه گلاب به روتون حالم داره بهم ميخره ....
حداقل كاري كه اين سريال ميتونس بكنه اين بود كه اين تفكر مضحك رو كه "فقط ديوونه ها ميرن پيش روانشناس " رو عوض كنه اما برعكس شد ...... نمونش ديوونه خطاب كردن نازنين به صورت دائم و يا برخورد شيرزاد با بيمارن . .......... اين سريال به سرعت فراموش خواهد شد چون همه مردم خششون نمياد .
كلا ديدن تلويزيون ايران يعني اتلاف وقت و به دست آوردن اعصاب خورد
خب البته هر کسی نظری داره و نظرش برای خودش محمترمه شاید شما یک فیلم رو بپسندی که هیچکسی خوشش نیاد
و همیشه این هم بوده که همه یک چیزی رو بپسندند ولی افرادی خوششون نیاد
شمایی که فرق کنایه و سو برداشت رو نمیدونی ، بهتر از کنایه صرف نظر کنینقل قول:
جفت کامنتها کنایه امیز بودن، چون بالای 95 درصد مردم ایران به شبکه های پور.نو دردسری ندارن، مگر گفته جناب .... که حتی برنامه های علمی هم جاذبه س.کسی دارن، رو بپذیریم
این پسته که ازش نقل قول گرفتی کجاست؟ یازم پاک شد :13:
اون تحلیل دکتر فرزانه از فلان دانشگاه کولابما گولامبا که فلان نظر روانشناسی رو میده ، بدرد خودش می خوره، خدا بود
ایول ولو که خوب فرق کنایه طنز و کنایه و.سو برداشت و سوءهاضمه و... .. میفهمی!!!:5:نقل قول:
در مورد پاک کردن پستها برو از مدیران انجمن بپرس!!
خواستی به این پست جواب بدی توی پروفایل کاربری بهتره
چون اینجا جاش نیست و ربطی به سریال ساختمان پزشکان نداره
احیانا این نظر شما ربطی به اصفهانی بودن شما نداره !؟نقل قول:
-----------------------------------------------------------------
به نظر من اگه یه نظرسنجی بزارن بیشترین نارضایتی ها رو اصفهانی ها دارن از این سریال - اونم به خاطر دلایلی که هممون میدونیم !
سلام:20:نقل قول:
من که به عنوان 1 اصفهانی اصیل(:دی) با این سریال هــــــــــــیچ مشکلی که ندارم هیچ بلکه کلی هم لذت میبرم:8:
مخصوصاً از بازی جناب حریرچیان :40: (البته ناگفته نمونه که با ایشون هیچگونه نسبت فامیلی ای نداریم:27:)
پستهای انتفادیِ من تو تاپیک سریال " در مسیر زاینده رود " هنوز موجوده
اما اینجا اوضاع کمی فرق میکنه ، باید به این نکته توجه کنیم که داریم سریال طنز تماشا میکنیم
+
تنها چیزی که من الان بهش فکر میکنم اینه که یکی دو هفته دیگه که این سریال تمام میشه باید چی تماشا کنیم از صدا و سیمای میلی؟!:13:
چیزی که قبلا نگا نمی کردیم
----
البته ماه رمضون داره میاد و بازار سریالهای شکدارو اب دوغ خیاری گرم
حالا باید ببینیم سریال طنز بعدی چی باشه...نقل قول:
تنها چیزی که من الان بهش فکر میکنم اینه که یکی دو هفته دیگه که این سریال تمام میشه باید چی تماشا کنیم از صدا و سیمای ملی؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته پایتخت دو هست اما معلوم نیست که بره پخش و کی تموم شه کاراش...
---------------
راستی نیما که آخر فیلم کارت فرزانه رو به مردم میداد جنبه ی تلافی کردن داشت یا منظور دیگه ای داشت؟
این سریال ستایش به این مزخرفی رو میخوان قسمت دومش رو هم بسازن.:29:
اونوقت این ساختمان پزشکان که این همه پر محتوا و جذاب هست اینقد بهش اعتراض کردن که از ساختنش پشیمون شدن.هرچند بیشتر مردم (حدود 93%) از این جور سریالا خوششون میاد و از دیدن اونا لذت میبرن.
به نظرم ساختمان پزشکان دومین سریالی هست که بعد از سریال شبهای برره اینقد زیبا ست و به دل میشینه. :35:
با این قسمتش زیاد حال نکردم... نه داستانش درست حسابی بود نه طنزش...:5:
+
چرا صحنه ماچ و بوسه رو قیچی کردن!!:18::31::27:
کلا اگه روتین کار می کردند و از تولید به مصرف ضبط و پخش می کردند، اینقدر سانسور نمیشد... البته اون مدل هم مشکلات خاص خودش رو داره...:20:
این امار رو از کجا اوردیدنقل قول:
این سریال ستایش به این مزخرفی رو میخوان قسمت دومش رو هم بسازن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوقت این ساختمان پزشکان که این همه پر محتوا و جذاب هست اینقد بهش اعتراض کردن که از ساختنش پشیمون شدن.هرچند بیشتر مردم (حدود 93%) از این جور سریالا خوششون میاد و از دیدن اونا لذت میبرن.
به نظرم ساختمان پزشکان دومین سریالی هست که بعد از سریال شبهای برره اینقد زیبا ست و به دل میشینه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این دست سریال پر مخاطب بود مثل پاورچین مسافران نقطه چین
اصلا داستان امشب چی بود؟
من متوجه نشدم.
تا اونجایی که من متوجه شدم طرف گ.ی بود و فی.تیش روانشناس داشت :31:نقل قول:
کدوم صحنه رو میگی؟نقل قول:
چرا صحنه ماچ و بوسه رو قیچی کردن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم ادامه داره باید امشب رو هم ببینی تا بفهمینقل قول:
اصلا داستان امشب چی بود؟
من متوجه نشدم.
ماشالله: دی شما قبل اینکه این سریال رو نگاه کنی در حال تماشای فیلم دیگه ای نبودی؟ :خخخخخخنقل قول:
تا اونجایی که من متوجه شدم طرف گ.ی بود و فی.تیش روانشناس داشت :دی
متوجه نشدی؟ وقتی جهانگیری برای اولین بار اومد به مطب نیما و نشستند، مریضه یه خورده جا به جا شد و به نیما نزدیک شد و یه دیالوگ گفت، بعد صحنه یهو عوض شد و نشون داد نیما داره صورتش و گونه هاش رو پاک میکنه!!:27:نقل قول:
کدوم صحنه رو میگی؟
بعد اون، وقتی مریضه رسوندش، نیما موقع خداحافظی کلی خودشو کشید عقب و دست داد که مبادا روبوسی نکنه!!:31:
کلا خیلی خیلی تابلو سانسورش کردن مقادیری از فریم های هر قسمت رو...:31:
یعنی مشکل اصلی جهانگیری دو جنسیتی بودن که میگفت شاید به خاطر عشق زیاد هست که روانشناس رو میکشه و اون قسمت رو سانسور کردن؟
سانسورش زیاده!
میگما قسمت دوم سریال رو نمیسازن؟ یه ایمیلی چیزی با هم بدیم بگیم بسازین خیلی سریال خوبیه نباید تموم شه :31:
زنان در ساختمان پزشکان / نقد یک قسمت از یک سریال
در داستان گردنبند طلا و هدیه جشن تولد نازنین، حوادث و کنشهایی رخ داد که توجه به آن خالی از تلنگر نیست. تمرکز بر روی یک قسمت از این سریال برای بیان منظور نگارنده کفایت میکند. بنابراین از پرداختن به سایر قسمتها پرهیز میکنم.
در نگاهی دقیق به شخصیت زنهای ساختمان پزشکان، میتوان به آدمهای جالب توجهی برخورد که به دلیل تم طنزپردازانه آن، اغراق در پرداخت آنها طبیعی است.
شخصیتهای اصلی زن سریال و خصوصیات آنها:
- نازنین: زنی که قبلاً بیمار روانپریش همسر فعلی اش بوده و شخصیتی است ملایم، آسیبپذیر، تحت قیود خانوادهی همسر، که در اوج اعتراض و ابراز نارضایتی، توان دستیابی به خواستههای خود را ندارد.
- شیرزاد: منشی خل و چل مطب، حواسپرت، غیرقابل پیشبینی و کنترل که در برخی از لحظات حس میکنیم خل و چل بودنش واقعی است و در لحظاتی ابزاری است برای برآوردن خواستهها.
- کتی: همسر سابق دکتر افشار (روانشناس) که خود روانپزشک است و از دکتر افشار جدا شده . فردی عصبی، فرصتطلب، شکست خورده در زندگی و درصدد تلافی گذشته
- دکتر دندانپزشک: زنی تازه به دوران رسیده، دروغگو، منفعتطلب و دورو
- همسر دکتر سهرابی: تندمزاج، پرخاشگر، هوچیگر و نماد زنی که به پشتوانهی دارایی همسرش بر سایرین تحکم میکند.
- مادر دکتر افشار: مادر شوهری بیانصاف، خود خواه و تنپرور
اگر منصفانه بخواهیم در مورد کلیهی شخصیتهای این مجموعه قضاوت کنیم، نمیتوان در برخی لحظات و شخصیتپردازیها، نوآوریها را نادیده گرفت. اگر در گذشته،عمدهی شخصیتهای زن آثار تلویزیونی دارای ویژگیهای تک بعدی و اغلب مثبت بودند، در این سریال، زنانی با خصوصیاتی منحصر به فرد به چشم میخورند که آنچنان هم فرشته و خوشایند نیستند و صرفاً به درد خنداندن مردان میخورند.
در کمتر قسمتی از ساختمان پزشکان، زنان و مردان را میتوان در یک جمع دید و تنش و برخوردهایشان را به تماشا نشست. اما در قسمت گردنبند طلا، به بهانهی جشن تولد این امکان شکل میگیرد.
مردان همگی مسلط بر اوضاع و مدیر و گردانندهی مراسم جشن تولد نازنین هستند. توطئه امانت گرفتن گردنبند کتی (همسر سابق دکتر افشار) و هدیه دادن آن به نازنین فقط برای یک شب، توسط مردان طرحریزی و اجرا میشود. بیشتر هدایا توسط مردان برای نازنین خریداری میشوند.
دو کتاب هدیه با عنوان تکراری "یادداشتهای یک دیوانه" و کتابی در نقد یادداشتهای یک دیوانه، تلویحاً به نقطه ضعف و بیماری گذشته نازنین اشاره دارد. پولهای هدیه شده به نازنین در قبال بدهکاریهای دکتر افشار از نازنین سلب میشود.
چنین هدایایی به جز تحقیر و خُردکردن شخصیت نازنین، در کنار رفتارهای نامعقول و سخیف سایر زنها، اصطلاح مرسوم و غلط "ضعیفه" را در فرهنگ ایرانی، تداعی کرده و عینیت میبخشد.
سریالهایی از این دست که در مدیوم تلویزیون و برای تمامی سنین پخش میشود، آموزههایی را در اذهان نوجوانان و جوانان تثبیت میکند که در کمتر اثر تلویزیونی و سینمایی، اینگونه یکجا تجمیع و عرضه شده است.
جمع خصوصیات اشاره شده در زنان از قبیل: روانپریشی، حسادت، تنپروری، دروغگویی، پرخاشگری، خودخواهی، حواسپرتی، پول دوستی و تحقیرپذیری؛ اجازهی بروز و نمایش ویژگیهای مثبت از یک زن ایرانی را به حداقل رسانده و هرگونه عکسالعمل از جانب مردان در قبال این خصوصیات را، توجیهپذیر میسازد.
در مطالعه انواع نظریات مطرح در مورد نگاه مردان از چشم دوربین سینما و تلویزیون به زنان، نه تنها شاهد ثبت و انتشار واقعیتهای وجودی و رفتاری زنان نیستیم، بلکه نوعی هماوردی و رقابت جنسیتی را شاهدیم که احساسهای فروخفتهی مردان در قبال زنان و عقدههای سرکوب شده در تصرف صددرصدی زنان توسط مردان را به تماشا میگذارد.
توجه به این مقوله بیربط نخواهد بود که در جمع نویسندگان و کارگردان این مجموعه، هیچ زنی حضور و دخالت ندارد.
این تذکر و توجه اصلاً ارتباطی به اصطلاحاتی مانند فمینیسم و جنبش زنان و حقوق زنان ندارد و فقط یک یادآوری است به متولیان فرهنگی، که چرا بیشتر تهیهکنندگان و سازندگان مجموعههای تلویزیونی ایرانی، مردان هستند و زنان تنها حق دارند از چشم مردان که آمیزهای از خواستهها و تمایلات سلطهطلبانه علیه زنان است به خود و پیرامونشان بنگرند؟
خبرآنلاین ، شهرام زعفرانلو
================
درج پست بالا ، صرفا تایید مطالبش نیست :31:
یاد برنامه طتز 8 افتادم که زنه هی می گفت من معترضم و ... :31:نقل قول:
توجه به این مقوله بیربط نخواهد بود که در جمع نویسندگان و کارگردان این مجموعه، هیچ زنی حضور و دخالت ندارد.
همش میگفت چرا زنا فلان جا نیستن و چرا فلان کار رو نمی کنن . بعد رفتن گزارش ببینن از سینمایی که فیلم این کارگردان زن توش پخش شده دیدن همه زنا از این فیلم مرد ستیز ناراحتن و ... . در اینجا این کارگردان زن بازم میگفت اینا توطئه هست .
آیــنـه چو نقـــش تو بنمــود راست
خود شکن آینه شکستن خطاست
اگه واقعا اینجوری بوده باید به حال صدا و سیما و آقای ضرغامی تاسف خورد :41:نقل قول:
کمترین کاری که باید کرد اینه که
پخش سریال رو متوقف کنن و عواملش رو هم توقیف و ممنوع الفعالیت کنن :13:
بی خود نبود که طلاب اینقدر شاکی بودند.
یعنی مردا خیلی توی سریال مثبت هستن ؟! :دی
ناصر : یه دزد و خلافکار که هیچ خصوصیت مثبتی نداره
پدرش : یه آدم پول پرست ایراد گیر که همش در حال تمسخر بقیه هست
سرایداره : هیچی نگم بهتره !
امید روحانی : یه آدم زن ذلیل که خیلی وقتا بی منطقی توش موج میزنه
همکار نیما : نسبتآ نورمال تره ولی همین چند قسمت پیش مشخص شد نصف بیمارای نیما رو کش میره ! خالی بندی هم که زیاد میکنه
فقط خود نیما می مونه که چند تا ویژگی مثبت داره ولی همون هم یه شخصیت تو سری خور و بدبخت نمایش داده میشه !
آقا يه چيزي رو جا انداختي ها ! انگار حواست نيست : دينقل قول:
نگفتي بايد اعدامشون كنن ! : دي
والا ! : دي
خجالتم نميكشن ميان چه چيزايي ميگن ! : دي
اصلا ما تو جامعه همچين چيزايي داريم؟!: دي
معلومه كه ... نه ! : دي
اين قسمت سريال تخيلي بودش فكر كنم :دي
پ.ن : :46:
حالا جدا این بحث های که میگین یارو جهانگیری فلان بود :دی
به نظر من همون یارو که شیرزاد گفت بدبخت است قاتلـه نه جهانگیری :دی
میگی نه ! نیگا کن :دی
اتفاقا من این فکر رو کردم که جهانگیری .... هست :دینقل قول:
اگه واقعا اینجوری بوده باید به حال صدا و سیما و آقای ضرغامی تاسف خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پخش سریال رو متوقف کنن و عواملش رو هم توقیف و ممنوع الفعالیت کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بعضیا نبات داغشو زیاد کردن دیگه :دی
اصلن شما فک میکنی این سریال با این همه که دیر پخش شد و بعضی موقعها هم سانسور شده ، نمیان به این قسمت گیر بدن؟ نمیان اگه واقعا یارو ... بود کل سریال رو پخش نکنن!
نه بابا؟! :18:نقل قول:
ولی باهالی اینجا بود که نویسنده این قسمت خوده پیمان بود !
تا حالا ندیده بودم پیمان بنویسه واسه این سریال!! مطمئنی ؟!
اااا عجب گافی دادم :دی الان دوباره قسمت دیشب رو که نیگا کردم دیدم نویسنده مهراب بود : دینقل قول:
ببخشید ، اصلاح شد .
پ.ن :دی
ف/ تیش ِ روانشناس یعنی چی؟! نوع جدیدی از این بیماری هست؟!نقل قول:
آهان فهمیدم ، من تعجب کردم چرا این داره صورتشو پاک میکنه؟! من اون موقع داشتم شام میخوردم فکر کردم ندیدم صحنه رو...نقل قول:
صحنه یهو عوض شد و نشون داد نیما داره صورتش و گونه هاش رو پاک میکنه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امر دیگه ای نیست؟ : دینقل قول:
پخش سریال رو متوقف کنن و عواملش رو هم توقیف و ممنوع الفعالیت کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به طلاب چه ربطی داره آخه من نمیفهمم.... آدم که توی هرچیزی رسید نباید دخالت کنه که ، مظلوم تر از این فیلم ساز ها نیست؟ بعد از مدتها گروهی که میخوان شاد کنن مردم رو اومدن دارن کارشون رو میکنن هی هر کی میرسه سنگ بندازه جلو راهشون.... اگه راست میگن یه نظر سنجی از بینندگان این سریال بکنند اون وقت معلوم میشه کی کار درست رو انجام داده.... من اصلا فکر نمیکنم اینا در جریان باشن که خنده و شاد بودن چقدر باعث جلو گیری از بیماری ها میشه (هم بیماری های روانی هم بیماری های جسمانی)
به شخصه برای این نام کاربری که انتخاب کردی (انتظار) و آواتارت خیلی احترام قائلم ، ولی امیدوارم که این دیدگاه افراطی رو بذاری کنار وگرنه به قول معروف از اون طرف پشت بوم میوفتی پایین : دی