نمیدونم ، من 500 مگ دانلود کردم !
واسه من 5 نوع مسابقه داره :
Driving Licence
Driving Compatition
Dangress
FreeDom
Time Reaction
:D
Printable View
نمیدونم ، من 500 مگ دانلود کردم !
واسه من 5 نوع مسابقه داره :
Driving Licence
Driving Compatition
Dangress
FreeDom
Time Reaction
:D
هیچ فرقی بینشون نیست فقط در نسخه 1.4 قسمت gallery&media یکسری عکس و فیلم در مورد ماشین های سنگین اسکانیا گذاشتهنقل قول:
چه خبر از ets2 این کی میاد؟
بازی انگار که کامل نیست فقط یک کامیون داره و بار بردنش هم مسیراش کوتاه و بیخوده البته اولش که اینجوریه ، فکر نمیکنم بعدش هم از این بهتر بشه . یه آب شسته تر از T&T .
گرافیکش خوبه شبیه ETS2 هست ، فرمونش خیلی جالب شده و البته طبیعی ، صدا گذاریش بهتر شده (به نسبت سری های قبل ) .
درکل من میگم خوبه ولی مثل این میمونه که شما دموی یه بازی خوب رو بازی کنید . قسمت gallery & media هم چیز خاصی نداره که اگه نسخه 500 مگی رو دانلود کنی افسوس بخوری که نداریش ، چند تا عکس و یه فیلم کوتاه که تو اینترنت بگردی بیشتر از اینا گیر میاری .
سلام
این بازی رو از لینک زیر دانلود کردم حجمش هم 1.4 گیگ هست وقتی که 100% تمام میشه پنجره error میاد لطفا راهنمایی بفرمایید
این هم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم درست دانلود نشده، با یک برنامه ی دیگه دانلود کن.
من یه بار یک بازی رو 4 مرتبه دانلود کردم تا درست شد.
سلام به نظر شما در کل بازی خوب هست یا نه ؟:11:
خوبه ولی مثل دموی یه بازی هست کوتاه و بی سر و ته .نقل قول:
چرا اینجا در مورد scania بحث می کنید ... ؟؟؟
یک نفر یک تاپیک بزنه اینجا شلوغ نشه
اگه فقط طرفدار سبک بازی German Truck Simulator هستید ( دریافت و تحویل بار ) اصلا پیشنهاد نمیشه چون این قسمتش زیاد جالب نیست
ولی اگه می خواید سبک متفاوتی از بازی های truck simulation رو امتحان کنید دریق نکنید
بازی Challenge ها و Competition های جالبی داره و باید مهارت خودتون در رانندگی با scania رو محک بزنید
شبیه سازی بازی خیلی خوب طراحی شده و به واقعیت نزدیکه
شما در بازی باید در مسابقه ها شرکت کنید و امتیاز بگیرید ؛ که در اینجا منظور از مسابقه Race نیست
مثلا در یکی از مسابقات شما باید با تریلر به صورت دنده عقب از موانع به صورت مارپیچ بگذرید و در بعضی قسمت ها باید با ضربه زدن به یک ماکت استوانه ای قرمز ، اون رو بین دو استوانه آبیه دیگه بندازید مانند عکس :
یا اینکه باید در یک جاده ی خطرناک و لب پرتگاه بار رو به مقصد برسونید که در بعضی جاها جاده باریک میشه یا ماشینی پارک شده و امکان افتادن به داخل پرتگاه زیاده
البته در این بازی باید مواظب باشید که هیچ جای کامیون شما نباید به دیوار یا جدول برخورد کنه اگر نه 100 امتیاز به ازای هر برخورد کم میشه
در کل باید بگم گیم پلی متفاوت و جذابی نسبت به بازی های مشابه داشت ( ارزش امتحان کردن رو داره )
در ضمن این نوع مسابقات از سال 2003 در اروپا برگذار میشه به نام Young European truck driver که فیلم قسمت فاینال مسابقات سال 2010 در گالری بازی هست + عکس های مسابقه
سلام دیگه از یورو 2 خبری نشد؟
چرا هیچ خیری از ETS2 نیست نکنه زبونم لال تاخیر خورده باشه
شدیدا منتظرم بیاد.
این بازی اسکانیا چه قدر زیبا مسخره است.:38:
این بازی هنوز نیومده !!! نه بابا
سال قبل من پیگیر بودم ... ولی امسال هم نیومده واقعا عجیبه برام ...
این بازی 10 آگوست ریلیز میشه
...:42:
یعنی 9 مرداد
خدا کنه تاخیر نخوره:42:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :46:
ممنون از تصاویر ...
اندازه شون کوچکتر باید می کردیی :11:
در این نسخه خبری از باران هست؟
سلام این بازی واقعا کی میاد دیگه تاخیر نخورده؟
بله خیلی طبیعی نسبت به بازیهای قبلی هم هست.نقل قول:
مگه میشه بارون تو این بازی نباشه من یکی که بازی نمیکنم ...نقل قول:
بخاطر بارون بازی نمیکنید :18: بابا بذارین بازی بیاد و دوباره و سه باره و ... تاخیر نخوره .نقل قول:
ای بابا چرا پس هیچ خبری نیست ؟!
تا جایی که یادمه گفتم هفته اول مرداد ماه میاد یعنی حدودا 1 ماه دیگه
اینقدر صبر کردم که دیگه رسما زده به مخ دونیم قاطی کردیم رفت. فکر کردم الان مرداده !نقل قول:
ببخشید دیگه عکس های جدید نیومده ؟:9:
دوستان
یک خبر بد
بازی رفت برای وسطای شهریور:41:
تو سایتش اعلام شد:
به دلیل باگ هایی که وجود داره نیاز به یک ماه آزمایش بیشتر روی بازی نیاز داریم یعنی باید تا سپتامبر(شهریور) صبر کنید
با اعلام این خبر می دانیم موجب ناراحتی شما می شویم اما از شما درخواست داریم که یک ماه دیگر صبر کنید چون باید باگ ها را برطرف کنیم تا یک بازی خوب و کامل وارد بازار کنیم
SCS Software
انگار باید بیخیالش بشیم، ما که رینگ&رول و بازی میکنیم تا بیاد، امیدوارم حداقل ارزش اینقدر صبر رو داشته باشه نه اینکه وقتی بازی کردیم دوباره برگردیم به همین رینگ&رولنقل قول:
آپولو هوا کرده بودن که زودتر به نتیجه میرسیدننقل قول:
نقشه اش هم مخلوطی از gts و ukts هست
یادمه بازی قرار بود آوریل 2011 بیاد ولی سازنده از رو نمیره
نقل قول:
سلام
منم تفکر شمارو دارم میگم این همه صبر کردیم باید ارزششو داشته باشه یعنی کلی باهاش حال کنیم
من که دیگه از هرچی بازی کامیونه بیزار شدم رفتم سر وقت یه بازی قدیمی موتور کراس و مسابقه و حرکات نمایشی و ... آخه چقدر تاخیر سپتامبر میشه باز میگن اکتبر ، اکتبر میشه میگن نوامبر آخرشم میبینی افتاد واسه 2013 .
سلام بچه ها یه ودیو جدید از یورو تراک 2 امیدوارم خوشتون بیاد
ممنون بابت ویدیو ولی من یکی که دیگه خسته شدم از بس ویدیو و عکس نگاه کردم بقیه رو نمی دونم . هنوز اون یه ماهی که قرار بود صبر کنیم تا مرداد تموم نشده بود باز شد شهریور ، دیگه چقدر تاخیر .نقل قول:
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من فکر نکنم بازی تاخیر خورده باشه بهتره که به مرداد ماه خوشبین باشی
نه بابا تو سایت خود بازی نوشته هنوز حاضر نیست و باید روش بیشتر کار بشه بهتره به مرداد زیاد خوشبین نباشید .نقل قول:
از دوستان کد اکتیو کردن اسکانیا تراک رو اگه دارند خواهش میکنم ارسال نمایند .
AZMFX-32YQK-56TAD-EUA9R-Z31Z0نقل قول:
کسی نمیدونه چجوری میشه توی بازی اسکانیا رادیو گذاشت؟
ویرایش:خودم فهمیدم:21:
با سلام خدمت دوستان عزیز ... تا 39 روز دیگه بازی یورو تراک 2 خواهد آمد ولی تا اومدن اون که نسخه کامل و بهتر اسکانیا درایور هست بد نیست با گرافیک و فیزیک اسکانیا درایور این 39 روز رو بگذرونیم ....به خاطر همین از دوستان که مود برای اسکانیا درایور به خصوص مود مربوط به تریلر گیر آوردند در سایت قرار بدن تا یه پیش درآمدی برای یورو تراک 2 باشه ... از حق نگذریم گرافیک اسکانیا واقعا یه سر و گردن از جرمن تراک بالا تره حالا یورو تراک2 از اسکانیا هم گرافیکش بهتره .... مجسم کنید چی میشه !!!!!!!
فقط با گرافیک و فیزیک 39 روز رو بگذرونیم فکر نکنم بشه تازه اگه باز تاخیر نخوره !نقل قول:
نقشش کوچیکه مود نقشه اگه گیر بیاد و بشه بارهای مسافت طولانی برد خوبه وگرنه هر مود دیگه ای هم که باشه بازی باز خسته کنندست .
من که نتونستم بیشتر از ده دقیقه در هر روز بازی کنم .تو حالت free driving چرخه روز و شب و تغییر آب و هوا نداره ( زمانی که از این مود بیای بیرون و دوباره بری ممکنه روز وشب بشه یا هوا بارونی بشه ) بنزین نمی تونی بزنی ، استراحتی در کار نیست کلا بازی ناقصه و نمی شه 39 روز باهاش سرگرم شد بهتره دنبال گزینه دیگه ای باشیم . این همه بازی.
در ضمن یه آپدیت واسه scania truck اومده که به قول خودشون سرعت موتور گرافیکی بازی رو 30 تا 50 درصد بیشتر کرده و مطمئنا در بازی ETS 2 هم تاثیر داره که جای امید واریه .
ای بابا شاید ماه بعد هم نیاید شاید::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.... .....................:13: