ایول. خیلی ممنون. با FN درست شد. راستی منظورت از رنگ آبی چیه؟نقل قول:
Printable View
ایول. خیلی ممنون. با FN درست شد. راستی منظورت از رنگ آبی چیه؟نقل قول:
به بار unistall کن بعد دوباره نصب کننقل قول:
اگر درست نشد باید ویندوز بریزی
تو قسمت پاور تنظیم می کنی هم زنگ میزنه هم هشدارنقل قول:
توی لپ تاپ ها کلا کلید هایی که با یک کلید دیگر ترکیب و بعد اجرا میشوند مثل FN رنگ آبی یا رنگی غیر از رنگ دکمه ها دارندنقل قول:
دوستان لطفا اول پست کاربران رو بخونید و بعد جواب بدید !نقل قول:
به بار unistall کن بعد دوباره نصب کن
اگر درست نشد باید ویندوز بریزی
این دوستمان درایور خواسته بود
ضمن سلام به دوستان من یک لپ تاپ acer aspire 5920 دارم ولی در بیشتر وب سایتها که صدای پخش ضعیف دارند مشکل دارم آیا نرم افزاری هست که بتوانم این مشکل را با تقویت صدا رقغ نمایم؟
نقل قول:جناب رجیستر اینارو جواب بده Pleaseنقل قول:
میدونم ولی باید بزنه سری DV2800 نه DV2700 آخه من DV2855 خریدما مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا خط اندازه تار مو رو لپتاپم هست که نمیره یعنی وقتی لپتاپ خاموش اصلا دیده نمیشه ولی وقتی روشن میشه و بک گروند سفیده این 2 تا خط را می بینم دقیقا اندازه تار مو خیلی نازک یعنی باید خیلی دقت کرد تا دید رنگش هم سیاه طولشم به 1 سانتی متر می رسه ولی عرضش 1 میلیمتر هم نمیشه
حالا چه جوری این مشکل حل میشه
منم این مشکلو دارم ولی با جت آدیو اکولایزر ها رو میبرم تا ته خوب میشه .نمی دونم چرا اینا این کارا رو میکنن.نقل قول:
یعنی پیکسل سوخته داری ؟نقل قول:
دستگاهت گارانتیش مونده ؟
سلام دوستان
وقتی وارد گزینه system از کنترل پنل میشم در تب جنرال سیستم در مقابل manufactured and supported by : دقیقا گزینه زیر نوشته شده
Gateway
MX6920
Genuine Intel® CPU
T2050 @ 1.60GHz
798MHz , 1.99GB of RAM
Physical Extension
می خوام بدونم 798MHz یعنی چی؟ این ماله cpuهستش یا ماله رمه؟ و کلا چه معنیه می ده
سلام لپتاپ ها چون باید در مصرف انرژی صرفه جور کنن بخاطر همین وقتی لازمنیست سرعت cpu رو پایین میارن و این عدد فقط یکبار برای شما نشون داده میشه .اگه میخوای ریل تایم ببینی باید pc wizard 2008 استفاده کنینقل قول:
حسین جان این عدد رو همیشه نشون میده آیا باید bios رو آپدیت کنم؟ چون ثابت بودن این عدد برای همیشه غیر عادیهنقل قول:
خیلی ممنون.مال من داخل یه کادر هست:31:نقل قول:
نه گارانتی ندارهنقل قول:
نمیدونم مشکلش چیه
تو این عکس میشه دید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جقدر خرجشه؟
دوستانی که جواب اینو دادن و گفتن می شه توی power options تعریف کردنقل قول:
اگه می شه کامل توضیح بدین
آخه گشتم پیداش نکردم !
ممنون
برای xp اینه
Cpanel >power option>alarms tab بعد آنجا 2 تا الارم تعریف می کنی می گی مثلا یه بار تو 30 % بعد تو 20% خبرت کنه
بعد یک سری option داره مثلا فقط با یک پیغام خبرت کنه بوق هم بزنه یا یک برنامه ها هم اجرا کنه
نقل قول:
احتمالا مدل لپ تاپت compaq هست یا اچ پی ... لو دادی :31:
یک LCD اصل بخوای 180.000 تومن پاهات آب میخوره به خاطر دو تا لکه ؟ :18:نقل قول:
فکر نمیکنم dead pixel باشه ممکنه بهش فشار اومده باشه ... شاید هم درست تمیزش نمیکنی
ببین مانیتور رو خاموش کن ... یکم با فشار بیشتر فقط توی همون ناحیه جابجا بشو ببین شاید رفته باشه
حالا اون شرکتی که بهش بدی میاد تمیزش میکنه ازت 30 تومن میگیره :31:
نقل قول:جناب رجیستر اینارو جواب بدید pleaseنقل قول:
میدونم ولی باید بزنه سری DV2800 نه DV2700 آخه من DV2855 خریدما مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه من تو خونه از برق استفاده میکنم و همیشه باطری فول شارژه ایراد نداره؟
و وقتی خاموش میکنم باید از برق در بیارم؟
نقل قول:
برای ویستا به این شکل دقت کن ( اگر نمیخوای وارد تنظیمات پیچیده power بشی )
برو بخش Control Panel و بعد Personalization
در بخش sounds صدای Critical Battery Alarm را تعیین کن
XP هم تقریبا همین طوره
___
راه دیگه استفاده از نرم افزارهای مدیریت باتری هست که من بیشتر توصیه میکنم چون ویندوز حتی ویستا این قدر هم دقیق نیست ... این ابزار فوق العاده و رایگان رو به همه دوستان پیشنهاد میدم
BattStat
Battery Status monitor and power management freeware for Windows Vista/XP/2000
http://users.rcn.com/tmtalpey/BattStat
اگر ف.ی.ل.ت.ر بود با چیزی مثل f r e e- g a t e بازش کنید
موفق باشید
همیشه جدیدترین ورژن بایوس رو دانلود و فلش کن ... پیشنهاد کلی چون همیشه در حال اضافه کردن قابلیت های جدید و رفع باگ هستندنقل قول:
و در مورد سری لپ تاپت هم شک نکن و مشکلی نیست ... اگه دقیقا میخوای قضیه رو بفهمی لیست نوت بوکهای HP اینجا رو ببین با دسته بندی هاش :
سمت راست قسمت Manufacturer اچ رو بزن و لیست رو ببین ... Model Series مدل 2800 نداریم عزیز :31:کد:http://www.notebookreview.com
در مورد شارژ هم هر کس به چی میگه ... اما بهترین حالت همون تو شارژ بودن همیشگی و فول شارژ بودنه ... راجع به بحث شارژ لپ تاپ اینقدر سوالات و جوابهای تکراری شده که دیگه حالم داره بهم میخوره :2:
موفق باشی
نقل قول:
راه و یا نرم افزاری خاصی نیست که صدای لپ تاپ رو بالاتر ببره چون از سوی مادربردت محدود به ولتاژ و توان چند واتی خودش شده و روش آورکلاک خاصی هم نیست ... اصولا هدفونی خوب مثل محصولات creative یا altec lasting یا اسپیکر پرتابل که برق از USB میگیره یا شارژ میشه : :20:
اما برای فیلم ها و MP3 ها نرم افزارها و کدک های خاصی مثل ffdshow و mp3gain هست :5:کد:http://reviews.cnet.com/pc-speakers/2pc-white-ca2015-usb/4505-3179_7-30913026.html
اگر هم از این استفاده کنید که محشره : :31:
حالا می گیرم دوباره تمیز می کنم ببینم میره یا نه
180 تومان که نمی ارزه
آنچنان چیزه حادی هم نیست فقط اگر دقت کنی دیده میشه
سلام
من یه لب تاب دارم که به هر زحمتی بود درایورهای Xp رو پیدا کردم و از ویستا اومدم تو Xp . بعد دیدم تو اکس پی مشکل تایپ داشتم و هر جمله ای رو میخواستم تایپ کنم یهو فونت میومد رو فارسی و اگه فونت فارسی رو هم پاک میکردم یهو میومد اول سطر و یا کلا از تایپ خارج میشد و مجبور شدم دوباره اومدم رو ویستا دیدم تو ویستا هم همینجوره )): الان هم که میبینید این قدر فارسی تایپ کردم جونم بالا تومده . خواهش میکنم کمکم کنید ممنون میشم . لب تاب منم LG R405A هست. با تشکر
سلام
من چندي پيش با برنامه پارتيش مجيك كار ميكردم متأسفانه اين كار من باعث شد كه درايو c لب تاپم پاك بشه الان كه ميخوام ويندوز نصب كنم درايو c من رو به اين عنوان ميشناسه (disk unallocated space) و اصلا نمي تونم ويندوز ويستا رو روش نصب كنم لطفا كمكم كنيد خيلي ضروريه.
با تشكر
اگه میتونی کل هاردتو با ویندوز دوباره پارتیشن بندی کننقل قول:
مشکل از کیبورد و سخت افزاری نیست ... یکبار دیگر زیان های نصب شده روی سیستم را در بخش کنترل پانل و religions & language option چک کنیدنقل قول:
برای این کار باید در هنگام نصی ویندوز ویستا یا سیتم عامل دیگر با انتخاب درایو C و فرمت کردن آن این مشکل را حل کنیدنقل قول:
سلام من یه سونی FZ 190 با کانفیگ C2d 2-2-200-g8400 زیر دست منه این دستگاه دو ساعت که کار میکنه سرعتش میاد پایین به نظر شما مشکلش چیه ؟ رمش رو عوض کردم هاردشو هم عوض کردم ویندوز هم بالای 10 بار عوض کردم ولی بازم همین مشکل رو داره
به نظر من ممکن گرمای بیش از حد باشه بعد از 1:30 که کار کرد یعنی قبل از زمانی که سرعتش افت کنه سیستم را هایبرنیت کن بعد وقتی سرد شد روشن کن اگر در 30 دقیقه بعدی مشکل پیدا نکرد معلوم میشه فن هاش ایراد داره اگرم مشکل پیدا کرد دیگه معلوم نیست مشکلش چیهنقل قول:
من یه بار هاردم اینطوری شده بود هر کاری می کردم ویندوز xp نصب نمی شد آخر سر مجبور شدم فول فرمت کنم شما یک بک آپ از هاردت بگیر بعدش فول فرمت کننقل قول:
power plan ها رو چک کردی ؟ بعضی اوقات vaio ها وقتی باتری کم میشه اتوماتیک تنظیمات پاور رو عوض می کنندنقل قول:
کاهش سرعت میتونه نتیجه داغ شدن هم باشه تا حدودی که روی هاردت اثر گذاره اما احتمالا مشکل از این نیست
با سلام
بهترین antivirus برای لپ تاپ را(که پرفورمنس پایین نیاره) اگه میشه به من معرفی کنید ممنون!
نود آنتی ویروس یا سیکیورتینقل قول:
بعد 1 ساعت سرعت انقدر پایین میاد که برای زاست کلیک 1 دیقه طول میکشه .پاور پلنش بالانسه دوباره ویستا ریختم سرویس پک 1 هم ریختمنقل قول:
اوکی ... این سری FZ میدونستی سرعت هاردشون پایینه ؟ حدود 4200 دور هست ... خیلی بده :41:نقل قول:
احتمالا مشکل دیگه ای داره ... چیز خاصی به ذهنم نمیرسه
روی یک ویندوز ساده بدون درایور هم همینطوره ؟ یعنی نسخه clean copy که نرم افزارها و انتی ویروس مزخرف Norton هم نصب نیست ؟
اگر ویندوزش اصله کلا هر چی نرم افزار اضافه داره بپاک
سلام
چند روز پیش روی Setup و Boot لپ تابم پسورد گذاشتم . الان میخواستم حذفش کنم فقط پسورد Boot حذف شد. منم همینطور با Setup ور رفتم تا اینکه کلا قسمت Security و Boot توی Setup غیر فعال شده و هیچ کاری نمیتونم بکنم .
خواهش میکنم کمکم کنید
با سلام خدمت اساتید گرامی ودوستان
بنده متاسفانه تا الان نه پارتیشن بندی کردم ونه ویندوزی را در لپ تاپ نصب نکردم اما تا دلت بخواد با pc اینکارو انجام دادم
من برای بک اپ گرفتن ویندوز در pc از نرم افزار norton ghost استفاده می کردم که خیلی عالی بود و ویندوز 4 دقیقه ای بالا می اومد.از پارتیشن که سیستم عامل روش نصب بود بک اپ می گرفتم وبعد استفاده می کردم
اما سوال من
ما تو لپ تاپ دو تا پارتیشن داریم که یکیش به نام RECOVERY هست .
ویکیشم پارتیشن c ما هست که ویندوز ما روش نصبه . که ما می تونیم پارتیشن های بیشتری را طبق اصول ایجاد کنیم
خوب یک سری دی وی دی ریکاوری در نوت بوک هست ویک ویندوز ویستا
1.خوب ایا با اینا میشه به تنهایی ویندوز رو نصب کرد ؟
2.ما از کدوم پارتیشن باید بک اپ بگیریم .ایا فقط پارتیشنی که سیتم عامل داره ؟ یا اینکه باید از پارتیشنRECOVERY هم بک اپ بگیریم
3. هدف از بک اپ ایا افزایش سرعت در نصب ویندوز و برنامه های کاربردی هست یا اینکه نه هدف چیزه دیگری هست؟؟
4. ایا برای بک اپ من می تونم از نرم افزار norton ghost استفاده کنم ؟ یا اینکه از نرم افزار خاصی باید استفاده کرد؟
5. فایل های که در dvd هست ایا همان فایلهای پارتیشن ریکاوری هست؟
6.ایا مراحل نصب ویندوز مثل pc هست و براحتی بعد نصب ویندوز بالا می اید؟
7. اهمیت ومحتوای فایلهای پارتیشن ریکاوری در چیه؟ایا همون درایورهای فطعات هست مثلا وب کم .اگه پاک بشن چه مشکلی به وجود می اید وراه حلش چیه؟؟
8.لطفااگه امکانش هست کلیه کارهای نرم افزاری مقدماتی که باید بعد از خرید وبرای استفاده انجام داد رو خلاصه وار بیان کنید .
البته می دونم سوالات بنده از عنوان این تاپیک خارج شده ولی جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم .
شرمندم به خدا .امیدوارم بنده را ببخشید که انقدر سوال های اماتوری پرسیدم .خوب تازه کاریم دیگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر فراوان و ارزوی موفقیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت اساتید
من اولین کاری که بعد از تست نوت بوک انجام دادم ریکاوری بود
بعد رفتم سراغ پارتیشن بندی و انتقال اطلاعاتم به نوت بوک و ...
می خواستم بدونم که هنگام استفاده از ریکاوری تنظیمات هم به حالت اولیه برمیگرده یا نه ریکاوری فقط وظیفه نصب ویندوز و درایورها رو انجام میده؟
یعنی اینکه اگه از ریکاوری استفاده کنم پارتیشن بندی و اطلاعات و فایل ها که دستکاری نمیشه؟
سوال دوم اینکه روی نوت بوکم یه برچسب عربی هم کنار برچسب های ویندوز و اینتل و جی فورس است اون مربوط به چیه؟
نوت بوک اچ پی 6880