آقا من این بازی رو دیروز نصب کردم.خیلی باحاله.فقط یه مشکلی دارم.وقتی میخواد مرحله hide out رو لود کنه یهو از بازی میپره بیرون.بازیو رو از نت دانلود کردم.حجمش الان که نصب کردن 1.7 گیگه.یه کم کم نیست؟!
Printable View
آقا من این بازی رو دیروز نصب کردم.خیلی باحاله.فقط یه مشکلی دارم.وقتی میخواد مرحله hide out رو لود کنه یهو از بازی میپره بیرون.بازیو رو از نت دانلود کردم.حجمش الان که نصب کردن 1.7 گیگه.یه کم کم نیست؟!
حجم دی وی دی هست 4.19 GB ... پوشه محل نصب بازی هم باید باشه 4.17 GBنقل قول:
با این اوصاف پوشه های Movies و Scenes رو ندارین که حجمشون به ترتیب 1.29 GB و 1.11 GB هست.
... البته فکر می کنم پوشه Scriptcs رو هم نداشته باشین که حجمش هست 6.50 MB.
یادش بخیر -
به نظرم یکی از بهترین بازی های قرن هستش.
نسخه جدیدش چرا نمیاد؟؟؟
از اینایی که گفتید فقط Movies رو ندارم.اونم فولدرش هست ولی حجمش فقط 11 کیلو بایته!نقل قول:
یهنی مشکل از همین جاست؟ممکنه اگه سیو مرحله بعد از hideout رو داشته باشم مشکلش برطرف بشه و دیگه از بازی نپره بیرون؟
نه. این مشکل به خاطر نبود این پوشه نیست. من با توجه به حجمی که دادین به این نتیجه رسیده بودم که در نهایت پوشه Scriptcs رو هم ندارین. چون تو این پوشه یه فایل Hideout.dll هست. استنباطم این بود شاید نباشه ...نقل قول:
پیشنهاد می کنم آخرین پچ این بازی رو که تو تاپیک معرفی شده رو دانلود کنین. ببینین مشکل حل میشه یا نه.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2704379&postcount=730
خیلی ممنون.نصب کردم ولی مشکلش حل نشد.توی سبک مخفی کاری بازی جدید تری از blood money هم الان هست یا نه؟
مرسی
یادش به خیرنقل قول:
من هنوزم عاشق اون کیف اسنایپرشم
یا اون دو تا کلتش که میگرفت حلو سینش
سایلنت اساسین
-----
بهتون سری splinter cell رو پیشنهاد میدم
شاید تنها بشه اونهارو با هیتمن مقایسه کرد
از این تاپیکم میتونید استفاده کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=143738
دوستان من این بازیو خیلی سال پیش خریده بودم ... (واسه یه شرکت ایرانیه) که فکر کنم بخاطر اینکه حجمشو کم کنند صدای صحبت شخصیت ها و اهنگهای بازیو حذف کرده بودند . الان به یاده قدیما بازیو نصب کردم اما بی صدا و بی اهنگ بودن حال نمیده . فقط صدای ابشارو . تیر زدن و گنجیشک ها میاد ..
.
راهی هست این مشکلو حل کنم . اگه فایلی چیزی دارین . بزارید تا بدانلودم . با تشکر .حجم بازیه نصب شدمم 2.90 گیگ هستش .
.
لطفا سریع کمکم کنید
احتمالش صفره کسی بیاد 1 گیگ و خورده ایی براتون آپ کنه... بهتره خودتون به دنبال نسخه کامل برین که 4.19 گیگه.نقل قول:
نقل قول:
منم جسارت نکردم که دوستی بیاد برام 1کی 2 گیگو اپ کنه ... منظورم اینه که از جایی اگه فایلهارو سراغ دارند و یه لینکی چیزی دمه دستشون بود برام بزارند ... وگرنه ادم مگه بیکاره بیاد واسه یه غریبه 1 گیگو اپلود کنه ؟ اونم تو ایران ؟:13:
دعوا کار بچه های بده!!!!!:13:نقل قول:
منم جسارت نکردم که دوستی بیاد برام 1کی 2 گیگو اپ کنه ... منظورم اینه که از جایی اگه فایلهارو سراغ دارند و یه لینکی چیزی دمه دستشون بود برام بزارند ... وگرنه ادم مگه بیکاره بیاد واسه یه غریبه 1 گیگو اپلود کنه ؟ اونم تو ایران ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما دانلود کنکد:http://dl.4downloads.ir/sv1/2/HitMan%20Blood%20Money_(www.4DOWNLOADS.ir).zip
نقل قول:
حالا کی دعوا کرد ؟:27:
ممنون داداش:10: اما این چیه ؟ دانلود کنم ؟ :27: داخلش چی هست ؟:27:راستی جایی دیده بودم که باید حجمه بازی بالای 4 گیگ باشه :13:. این بیاد رو 2.9 گیگ من که تازه میشه 3.2 ... ؟ موضوع چیه ؟ صدای شخصیت ها و صدای اهنگ بازی در میاد ؟:21:
نقل قول:
کسی نمیخاد جواب مارو بده ؟ 80 % دانلود شدا ... :27:
یکی راهنماییم کنه لطفا .. 300 مگو الکی دانلود کردم ؟:41:وقتی این فایلو میزارم نصب شه 1 ساعت طول میکشه . بعدشم هیچی به هیچی . فقط حجم فولدر 3 برابر میشه ... کمک:41:
دوستان من دیروز این بازی رو گرفتم یک دی وی دی هست وقتی نصب کردم پیغام ارجینال نیستو میده کرک هم اجرا نمیکنه از اینجا هم کرک دانلود کردم اجرا نمیکنه میگهTHIS application has failed to start because binkw32.dll was not found re- instaling the application may fix this problem
احتمالا directx رو اپدیت نکردی یا سی دی ناقص بودهنقل قول:
بهتره از dll-files.com فایل مورد نظرو دانلود کنید.
نقل قول:
این فایل رو دانلود کنید :
بعدش توی محیط فولدر بازی کپی کنید.کد:http://www.dll-files.com/binkw32.zip?0VLiQIdFmR
سری جدیدی برای این گیم نیومده؟ من آخرش نفهمیدن چند نسخه برای این بازی تا حالا منتشر شده
Hitman 1_2000
Hitman 2 :Silent Assasin_2002
Hitman 3 :Contract_2004
Hitman 4 :Blood Money_2006
تو گیم اسپات Hitman 5 هم هست که هنوز خبر قطعی برای ساختش نیومده و خیلی وقته تاریخشو زدن TBA 2011.
بیصبرانه منتظر اومدنش میمونیم . Blood Money یکی از بهترین بازیهای عمرم محسوب میشه :40:نقل قول:
.
البته این خبر ساخت نسخه جدید بازی برمی گرده به 2 سال پیش. هنوزم خبری جدید ندادن ! خبری از کنسل شدنش نیومده ، ولی خبری از پروگرس و ادامه کار هم نیست.
وقاعا بی صبرانه منتظر نسخه بعدیش هستیم...
با بلود مانی خیلی حال کردم...
Blood Money کدومه؟ همونه که مرحله اولش توی یک بیمارستانه؟
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
من یه سریش رو کامل بازی کردم اما دو تا از نسخه هاش رو نصفه کاره ول کردم
نه.فک نکنم...همونیو میگی که تو تیمارستانه ؟؟نقل قول:
لباس تمیارستانیا هم تنشه ؟
نقل قول:
حدس میزنم شما نسخه 1 یا 3 بازی مد نظرتون هست
blood money چهارمین نسخه از سری هیتمن هست
آره همونو میگم اون کدوم سریش هست؟نقل قول:
اون شماره 3 از بازیه...نقل قول:
آره همونو میگم اون کدوم سریش هست؟
Blood Money اولش تو یه جایی شبیه شهر بازیه که جنبه Training داره...
سلامنقل قول:
میگم فکر کنم اشتباه میکنی! تو نسخه 3 بازی از اونجایی شروع میشه که ناپدریمون را کشتیم (کت و شلوار خودمون تنمونه)
این نسخه ای که دوستمون میگه شماره 1 بازی هست
شماره سه توی هواپیما شروع میشه ، منظورم سنس اول بازی هست. بعدش هم مرحله ی نسخه ی 1 رو نشون میده. اولش تیمارسانیم دیگه. بعد از کشتن پدرمون می خوایم فرار کنیم.
درسته اما تو اولین مرحله 3 لباس خودمون تنمونه
لباس تیمارستان تو نسخه اول تنمون هست
البته الان اینا حکم خاطرات دارن شاید دارم اشتباه میکنم ولی تا جایی که یادمه این طوری بود
نه. اون طوری که یادم میاد لباس تیمارستان بود.
تایید میشه.نقل قول:
در شروع ماموریت اول Hitman Contracts یعنی فرار از آسایشگاه, کت و شلوار تنش بود.
اما در ماموریت اول Hitman: Codename 47 که بازم آسایشگاه بود, لباس آسایشگاه تنش دیده میشد.
حالا فکر نکنم اینقدر مهم باشه این چیزاش :دی
[QUOTE=silent-assassin;5821911]سلام
میگم فکر کنم اشتباه میکنی! تو نسخه 3 بازی از اونجایی شروع میشه که ناپدریمون را کشتیم (کت و شلوار خودمون تنمونه)
این نسخه ای که دوستمون میگه شماره 1 بازی هست[/QUOTE
درسته شماره یکش توی تیمارستانه شماره 2 هم اول توی یک کلیساست که البته اونو من ادامه ندادم فقط یک رو کامل بازی کردم
بچه ها من نسخه 3 رو بازی کردم
نسخه 4 رو به خاطر سیستم پایینم نتونستم بگیرم
حالا میگم ارزش داره بگیرم ؟ از بازی های امروز کم داره ؟
ارزششو داره. خوبم داره. :46:نقل قول:
نسبت یه قسمت سومش پیشرفت قابل ملاحظه ایی داره.
در کل من اگه بخوام بازی را اولویت بندی کنم نظرم این طوری میشه:
اول نسخه 4
دوم نسخه 2
سوم نسخه 1
در نهایت شماره 3
نمیدونم چرا از شماره 3 زیاد خوشم نیومد
اولویت من این طوریه :
هیتمن 2 ( مراحل زیاد ، تنوع زیاد ، داستان قشنگ )
هیتمن 4 ( بازیش پیشرفت زیادی داشت ، ولی مرحله هاش کم بود )
هیتمن 1 ( خدا بود ! اگه گرافیکش بالا تر بود و شبیه هیتمن 4 بود ، یک موی گندیدشم با بقیه بازی ها عوض نمی کردم! )
هیتمن 3 ( بازسازی نسخه 1 با روایتی مضخرف ، ارزش یک بار بازی رو فقط داشت )