با سلام خدمت دوستان
من یک hp 3820 دارم بعد از اینکه از usb ولتاژ افتاد روش دیگه روشن نشد
کسی می نوته کمکم کنه چی رو چک کنم؟
Printable View
با سلام خدمت دوستان
من یک hp 3820 دارم بعد از اینکه از usb ولتاژ افتاد روش دیگه روشن نشد
کسی می نوته کمکم کنه چی رو چک کنم؟
سلام
من canon mg 5140 دارم
من شارژ کردم کارتریجاشا و همه کارتریجاش تقریبا پره اما بازم ارور خالی بودن میزنه و چاپ نمیکنه
تو اینترنت خوندم که دکمه استاپ را چند ثانبه فشار بدیم ریست میکنه و درست میشه
من انجام دادم و ریست کرد اما بازم ارور اومد
جایی شنیدم که باید یه چیپست بزارن روش تا وقتی شارژ میکنی ارور نده؟
این حرف صحت داره ؟
قیمت نصب این چیپسنت حدودا چقدره؟
ممنون
سلام
کارتریج 121 رنگی من شارژش کردم و با سرنگ هواگیری کردم و تست روی دستمال هم کاملا اوکیه و هر سه رنگش خوب و قشنگ رنگ میدن. اما نمیدونم چرا وقتی سوار پرینتر میکنم رنگ زرد و آبی اصلا رنگ نمیده رو کاغذ ؟
دوستان نمیدونن مشکلش چیه ؟
تنظیمات پرینتر هم چک کردم اوکیه
با سلام
من یه پرینتر چند کاره کانن mp160 دارم می خواستم بدونم چه طوری میشه کانترش رو صفر کنم با MP tool هم امتحان کردم نشد.
قبلا یه کاننip1200 رو چند بار با ip tool صفر کردم جواب داد ولی mp160 نشد که نشد.
ممنون از راهنمایی هاتون.
:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
نه چیپ ست نداره یه نرم افزار داره
اگه مدلت mp هست به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه میل بفرست تا نرم افزارشو بفرستم برات.
با سلام
من میخوام واسه فروشگاه اینترنتیم یه پرینتر جوهرافشان بخرم که هم جعبه بازی برام پرینت کنه و هم روی dvd
با تحقیقاتی که کردم به دو مدل epson p50 و canon 4840 برخوردم و میخوام روشون تانک نصب کنم
اما بد جوری گیر کردم هر جا رو میخونم نوشته p50 پیشنهاد میشه اما خوب این مدل اپسون 400 تومنه و کننه 200 تومن-دقیقا نصف قیمت
کیفیت واسه من زیاد مهم نیست و میگند کیفیت کننه با توجه به 5 رنگه بودنش کمتر از p50 نیست و چون جوهرش کمتره اروزن تر در میاد و خرابیش کمتره
از طرفی موندم چرا همه p50 رو پیشنهاد کردند با این قیمت دو برابری که داره
ممنون میشم یکی یه مقایسه ای بین این دوتا بکنه که کدوم خرابیش مصرف جوهر کیفیت-دوام و هر چیز دیگش بهتر یا بدتره
ممنون از همه دوستان پیشاپیش ؟
نقل قول:
من بشخصه از ایپسون استفاده کردم ولی نه مدلی که بتونه روی سی دی چاپ کنه از کنن هم استفاده کردم
فرق این دو مارک اینجاست که اگه پرینتر ایپسون مشکلی پیش بیاره میتونی خیلی سریع مشکلش رو رفع کنی در ضمن کارتریج هاش هم ارزونه ولی شارژون کار خیلی سخیه
و اما کنن
کنن اگه مشکلی پیش بیاره یکم حل کردنش سخته ولی در عوض کارتریجش راحت شارژ میشه و میتونی کانترش رو هم راحت تر صفر کنی. البته قیمت کارتریجش هم 10 برابر اپسون هست.
:20: توضیحاتی که دادم تجربه شخصی خودمه.
نقل قول:
من میخوام از تانک استفاده کنم
آخه مشکا اینجاست که p50 دقیقا قیمتش دو برابره 4840 هست
درود
پرینتررنگی جوهر افشان کانن با کارتریج 511 و 510 اگه شارژش کنیم و دستگاه نشنادش چه کار باید بکنیم
سلام.نقل قول:
خدا بگم چيكار كنه اين سازنده كاتريج ها رو. خيلي پيش مياد كه توي اولين بار شارژ اين مشكل پيش مياد . اگه مشكل از اتصالات نباشه(تميز كردن با پارچه الكلي) من راهي سراغ ندارم براش.
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
اگه كارت كم هست و تو مايه هاي مصرف خونگي فقط براي صرفه جويي در هزينه ها مي خواي تانك بزني روش 4840 هم خوبه ولي اگه مي خواي كار زياد بكشي ازش اينجاست كه هرچي پول بدي آش ميخوري!نقل قول:
دوستمون مزاياي p50 رو توضيح دادن برات منم ميگم مناسب براي كار زياد هست!
سلام.نقل قول:
2 حالت داره.
اگه جلوی کارتریج کثیف بااشه ارور میگیره.
که با تمیز کردن حل میشه.
مشکبل دوم سر ریست کانتر اونهاست.
کهخ مدل هایی مثا ام پی 180 یا 160 و ... ریست میشن.
در صورت مشکل دوم نرم افزار موجود میباشد.
---------- Post added at 07:53 AM ---------- Previous post was at 07:51 AM ----------
ه دنبال 4840 نباشید.نقل قول:
قیمت کارتریج های این دستگاه وحشت ناک شده به تازگی.
با سلام
سال نو مبارک
من دو تا پرینتر جوهر افشان Canon دارم یکی مدلش mp160 ده و 3 کارست و یکی مدلش ip 1200 که تک کارست
مشکلم اینه که با نرم افزار ip tool میتونم ip 1200 رو ریست کنم و خیلی هم خوب کمار میکنه بعد از شارژ ولی mp 160 که سه کارست رو نتونستم با نرم افزار mp tool صفر کنم لطفاً راهنمایی بفرمایید. البته کارتریجشون به هم میخوره و کارتریج رو تو ip 1200 هم صفر کردم ولی mp 160 بازم ارور میده.:18:
قبلاً از راهنمایی شما منون.
نقل قول:
یعنی این قدر کیفیتش بالاتر هست که قیمت دوبرابری داشته باشه ؟
راستی مصرف جوهر کدومش بالاتره؟
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
نقل قول:
من نمیخوام از کارتریج استفاده کنم میخوام تانک بزارم-قیمت جوهرشم بالاتره ؟
با سلام
سال نو مبارک
من دو تا پرینتر جوهر افشان Canon دارم یکی مدلش mp160 ده و 3 کارست و یکی مدلش ip 1200 که تک کارست
مشکلم اینه که با نرم افزار ip tool میتونم ip 1200 رو ریست کنم و خیلی هم خوب کار میکنه بعد از شارژ ولی mp 160 که سه کارست رو نتونستم با نرم افزار mp tool صفر کنم لطفاً راهنمایی بفرمایید. البته کارتریجشون به هم میخوره و کارتریج رو تو ip 1200 هم صفر کردم ولی mp 160 بازم ارور میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلاً از راهنمایی شما منون.
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
من نمیخوام از کارتریج استفاده کنم میخوام تانک بزارم-قیمت جوهرشم بالاتره ؟[/QUOTE]
اگر هم میخوای تانک ببندی p50 مناسب تره.
در صورتی که این مورد رو رعایت کنی.
تانک رو خودت نبند.
پیش متخصص ماشینهای اداری بروید و دستگاه را از تعمیرکار گارانتی بگیرید.
---------- Post added 29-03-2012 at 12:01 AM ---------- Previous post was 28-03-2012 at 11:58 PM ----------
mp tool برای سری های مختلفی ساخنه شده.نقل قول:
از سری 160 و 180 استفاده کنید.
در صورتی که که پیدا نکردید بگویید تا بهتون بدم.{{الان دسترسی ندارم به سیستم شرکت}
درود
1020 دارم که به شکل زیر میزنه
1- حدودا 6 ماه پیش فوم پرس و فیل فیوز عوض شده بود
2- الان به علت شکستگی بوش فوم پرس بازش کردم و بعد از تعویضش و تعویض فسلم فیوز اینجوری شده
3- جای بوش اصل و بوش تعویضی رو هم عوض کردم ولی همچنان این طرف کاغذ انگاری داغ نمیشه و محتوا پاک میشه (با دایره ن مشخص کردم) و در همان منطقه پودر از هیتر به پایین میریزه
درود مهران جان
اقا اون جوهر که گفتم ایرور میده 210 و 211 بود که به اشتباه 510 و 511 گفته بودم
اقا این رسیت کانتر 210 و 211 برای پرینتر کانن MP250 رو اگه داری ، لینک بده دانلود کنم
با تشکر
سلام مهندس.نقل قول:
عزیزم این فیوزینگ را باید دید و بررسی کرد.
اگر مشتریت عجله نداره.
فیوزینگ رو برام بفرست تا برات درستش کنم.{اوراقی زیاد دارم}
1-فیلم فیوزینگ خط یا پارگی دارد؟
2-بعد از این غضیه باید هیتر را عوض کنید.
اگر هم اطمینان داری از هیتر میباشد میتونم برات بفرستم هیترشو
عزیز من خودم این دستگاه رو هنوز زیست نکردم.نقل قول:
اما اموزشی که تو سایت خارجی هست رو واست میزارم.
هم متنیه و هم تصویری{فلش پلیر مرورگرت باید نصب باشه}
و در مورد نرم افزار هم شاید در مورد این دستگاه عمل کنه.
اطمینان ندارم اما میزارم نرم افزار رو.
با سلام
mehran gorji عزیز لطف کنید هر وقت امکانش راداشید نرم افزار صفر کردن کنن mp160 را به rahbar_mehrdad@mihanmail.ir ارسال فرمایید.
متاسفانه نمیتونم ایمل کنم.نقل قول:
یاهوم مشکل داره.
با سلام من نرم افزاری رو که گذاشته بودید دانلود کردم ولی باز هم صفر نشد لطفاً راهنمایی کنین دوباره چکار کنم.نقل قول:
mp 160 یک سری با این نرم افزار جواب میده.نقل قول:
در صورتی که نشد راه حل دیگه ای نیست.
باید نو بخرید که قیمت های کانن خیلی بالا است.
با سلامنقل قول:
من تونستم دستی EEPROM رو صفر کنم با فشار دادن همزمان کلیک روشن و خاموش و کلید استپ ولی بعد از یک بار خاموش روشن شدن بازم ارور میده لطفا راهنمایی دوباره بفرمایید.:11::11::11:
ریست کانن زیاد کار نکردم.
اما بعد از اینکه دکمه رو زدی بدون اینکه خاموش روشن کنی ببین ریستر کار میکنه یا نه؟
در ضمن پرینتر شما فقط سخت افزارش نصب شده یا اینکه از روی سیدی اتورانی هم نصب کردید؟
این مورد را چک کنید.
من چیزی دیگه ای نمیدونم متاسفانه:11:
دوستان سلام .مدل پرینتر من Hp 4580 all-in -oneمی باشد.می خواستم بدونم موقع شارژ حتمن باید
هوا گیری رو انجام بدهم یا خارج شدن مقداری جوهر از نازلها کافیه ؟ ممنون می شوم از راهنمایی تون.
برای کارتریج مشکی تا حدودی مشکل نداره.|فقط به محض خیس شدن نمد دیگر جوهر تزریق نکنید و نزارید کارتریج پر شود}نقل قول:
کارتریج رنگی چطور ؟ اون حتمن باید با کیت شارژ هواگیری بشه یا خارج شدن مقداری جوهر هنگام تزریق
از نازلها کفایت میکند ؟ ممنونم.
برای رنگی حتما باید استفاده کنید.نقل قول:
از 1 هد 3 تا رنگ بیرون میاد و با هم قاطی میشن اگه هواگیری نشه.
مثلا زرد تبدیل به سبز میشه و قرز جیگری و ابی هم بنفش و ..
پس حتما هواگیری میخواد.
از راهنماییتان ممنونم .نقل قول:
با سلام خدمت دوستان من یک پرینتر کنن 6140 دارم که یک مدت 4-5 روزه ازش استفاده نکردم حالا وقتی پرینت میگیرم خط های سفید افقی رو نصویر می افته 2بار دپ کیلین کردم چند بار هم کلین خالی ولی باز اتفاقی نیوفتاد حتی با حلال و الکل هم هد رو شستشو دادم باز هم اثر نکرد وقتی نازل چک میگیرم دو تا از رنگ های ابی لایت یک خط سفید افقی میندازه به نمایندگی بردم اونها هم گفتن تا بحال با این مشکل روبرو نشدیم چون من شهرستانم از دوستان کسی راه حلی سراغ داره ممنون میشم راهنماییم کنه
با سلامنقل قول:
یک کتری آّ ب جوش درست کن
با یک سرنگ بیرنگ یه کمی آب جوش رو با فشار بریز داخل سوراخ رنگ مربوطه بعد هم یه کاسه پر آب کن کل کارتریج رو بنداز توش.
با سلام
من تازه ویندوز Xp کامپیوترم رو عوض کردم وقع عوض کردن در تمامی مراحل پرینترم که مدلش کنن ip 1200 است روشن بود الان تو نرم افزار ورد به پیج ستاپ جواب نمیده و فصله زیادی از طرف چپ میندازه درعوض اصلا از راست فاصله نمیندازه هرچی هم که تنظیمات پیج ستاپ رو دستکاری میکنم نمیشه تو پرینت پرویو هم درست نشون میده ولی مشکل موقع چاپه. قبلا خیلی خوب کار میکرد.
لطفا راهنمایی کنین چیکار کنم.
با تشکر.
سلام آقا ]مه میخوان یه پولی از ادم بگیرن تا کار راه بندازن! واقعا دمتون گرم که کار ملتـو راه میندازین :10:
آفا من واسه شرکت یه جوهر پرینتر WOX خریدم که پرینتر Canon4700 مون با این جوهر ووکس به فنا رفته و با کلی زور و التماس 2 برگ پرینت میگیره ، و دیگه رنگه مشکی که تازه خریدم ذث هد دستگاه نمیرسه!!
طبق ازمایشات و تفکرات شدید به این نتیجه رسیدم که این جوهر جدید غلیظ تره از قبلیه(که مارکشو تو بازار گیر نیاوردم که بخرم و مثلا ووکس گرفتم که بهتر باشه) به نظر شما اساتید فن میشه الکل سفید قاطی جوهر کنم که رقیق بشه؟ آب جوشیده شده بریزم؟ یع محلول بی دردسر معرفی کنید که تو شرکت ردیفش کنمو ابروم نره:46:
با سلام اگه بخوای کارتریج و هدش رو تمیز کنی از چند تاسرنگ آب جوش استفاده کن داغ داغ تزریق کن داخل سوراخ رنگ مربوطه با کمی فشار.نقل قول:
اگر هم میخوای جوهرت رقیق بشه تا دوباره ازش استفاده کنی البته جوهر داخل بسته بندی نه داخل کارتریج این کار رو نکن و از خیر جوهرت بگزر بعد از این هم جوهر Mir-AUS استفاده کن
البته من خودم از این جوهر خیلی استفاده کردم و خیلی خوب بوده.
اگر مشکل کارتریجت هم با آب داغ هل نشد چند دقیقه ای کل کارتریج رو داخل آب جوش قرار بده دیگه بعد از اون راهی بلد نیستم.:46::46::46:
این شارژ کاتریج پرینتر رو خراب میکنه یا نه ؟ و چند بار میشه شارژ کرد ؟
پرینتر م سه کار cannon هست
مدل دقيق رو بگيد.نقل قول:
شارژ كاتريج به تنهايي دستگاه رو خراب نميكنه! جوهر بي كيفيت هست كه دستگاه رو خراب ميكنه.
چند بارش براي كارتريج هاي اصلي تا زماني كه چيپش ارور نده و يا تهيه كارتريج قابل شارژ.
مدلش cannon xma mp 490 پرینتر 3 کاره
پرینتر رو که نو خریدم 100 تومن به نظر شما قابل شارژ هست
با سلام خدمت دوستان
من 3 دستگاه پرینتر canon 4840 دارم که نیاز به ریست کردن دارن آیا کسی فایل ریست یا طریقه ریست کردن این مدل رو در اختیار داره
ممنون میشم کمکم کنید
با تشکر
با سلام
من یه پرینتر سه کاره canon mp160 دارم که میتوانم به صورت دستی صفرش کنم والبته با نرم افزار mp toll هم خواستم صفرش کنم ولی نشد.البته با ورژن های مختلف.
ولی وقتی دستی صفرش میکنم بعد از یک بار خاموش و روشن شدن ارور میده لطفا راهنماییم کنین .
قبلا از راهنمایی هاتون ممنون.:11: