تو همدان که بنده باشم پریروز اومد... :41: قصه نخور بلخره میرسه تا ظهور اقا وقت هست :31:نقل قول:
Printable View
تو همدان که بنده باشم پریروز اومد... :41: قصه نخور بلخره میرسه تا ظهور اقا وقت هست :31:نقل قول:
بچه ها روبروی بعضی آیتم ها .بعضی اصلحه ها ..یه مثلث ریز آخر اسمش هست..اون معنیش چیه؟ کسی میدونه؟
سلام .این پنجه عقاب رو برای دری که دایره ایی شکل که 3 تا حلقه داره از کجا باید گیر بیارم.
آخه دوست عزیز !! چرا صفحه های قبل رو مشاهده نمی کنی ؟؟؟ چرا جستجو نمی کنی ؟؟؟ شاید پیدا بشه !!! به خدا سخته به همه جواب تکراری دادن !!! :11:نقل قول:
4,5صفحه اخررو خوندم.نبود.دیگه حوصله ام نیومد بقیه رو بخونم.:8:نقل قول:
عزیزان من با سپتیموس حرف زدم بهم مرحله داد برم الدر اسکرول رو بگیرم الان من پیداش کنم اخره بازیه؟؟
arch mage شدم:31:
در مورد داستان بازی می خواد بگید بذارید توی اسپویلر لطفا...
امروز یک اژدها اومد ، هی بهش آتش زدم نیومد پایین ... در رفت :دی بسی خندیدیم! (علی کجایی؟)
در یک قدمی مویری هستم... یکم از Dark brotherhood هم رفتم...تا این جاش که مثل قبلی بود... عین قبلی بود.. ولی شخصیت پردازیشون خیلی خوب بود...
برای اون دره هم برید توی Items و بعد اون Claw که از جیب مردی که تو تار گیر کرده بود رو بگیری... پشت اون نوشته چه علامت هایی رو باید بزنی به نوبت...
علی هم چرت می گی چرا؟ مو قرمزی وجود نداره! این لیست کامل اش هست :
با غی پی ان برو تا درست بازش کنه... کیو می گی؟کد:http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Marriage
خود آقا سعید در این باب پست داده اند !!! :46:نقل قول:
............................
آقا داره میره روی اعصاب .
خدمتتون عرض کنم که من با این Aranea دارم میرم . میج ِ خوبیه و این داستانا . اما بازی یک ایرادی داره . اینی که همرامونه ، چیزی که میخوایم رو تنش نمیکنه ، دستش نمیگیره . مثلا" من Staff of Magnus به اون گولاخی رو + لباس ِ Arch-mage + گردن بند ِ Savos بهش دادم ولی استفاده نمیکنه . اگه بهش Dwarven Armor بدم که تنش میکنه ، وگرنه همون Robe ِ ضایع ِ خودشو میپوشه . حالا اینارو بیخیال . به جای Staff of Magnus یه Staff ِ مزخرف دستش میگیره . اون استف رو که ازش بگیرم ، Staff of magnus یا Staff of Fury رو که نمیگیره که ، ور میداره Dagger میگیره دستش . اونم که بگیرم ، یه Bow در میاره ، همه رو با اون میزنه !!!
یه چیز ِ ضایع هم داره ، مثلا" که Armor دوارف ها تنشه ، وقتی ازش Dagger با Staff خودشو میگیرم ، یهو همون موقع لباسش میشه Robe !
dark brotherhood چجوری عضو شم؟
اقا مشکل ازدواج با لیدیا حل شد
دکمه مد رو بزنید و روی لیدیا کلیک کنید و این رو تایپ کنید Addfac 19809 1
با این کار با هرکس دیگه ای هم که توانایی ازدواج ندارن میتونین ازدواج کنید
سلام دوستان
من تو همون مرحله اول گیر کردم:41:
جایی که اون مرد منو به دهکدشون میبره
دیگه بعد از اون نمی دونم باید چیکار کنم:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از رو نقشه بگید شاید بهتر بتونم پیدا کنم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهنگ اصلی متن بازی این بار به صورت کامل که خیلی عالیه:
اینم یه آهنگ زیبای دیگه:کد:http://www.mediafire.com/?vl8ull42uorv3fc
کد:http://www.mediafire.com/?51l8o04e15bl738
کلا همون جوری که فکر می کردم Soundtrack های بازی فوق العادن
به زودی سعی می کنم لینک تمام اونا رو پیدا کنم و اینجا لینکشون رو بذارم
این برا اینه که جادوگرت بدرد نمیخوره و حتی نمیتونه یه ازدها رو بخوابونه!نقل قول:
در مورد داستان بازی می خواد بگید بذارید توی اسپویلر لطفا...
امروز یک اژدها اومد ، هی بهش آتش زدم نیومد پایین ... در رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسی خندیدیم! (علی کجایی؟)
dovahkiinـه من یه shout میزنه 10 تا ازدها هم باشن میان پایین!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
علی هم چرت می گی چرا؟ مو قرمزی وجود نداره! این لیست کامل اش هست :
من که گفم از نزدیک ندیدمش فقط عکسشو دیدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آهنگ اصلی متن بازی این بار به صورت کامل که خیلی عالیه:
اینو که خودمونم داشتیم!یعنی خودم لینکشو گذاشته بودم!من همه آهنگ های بازیو میخوام!هرچند خودم پیداش کردم!
+
OST(Original sound track) کامل بازی:
(600مگابایت-دانلود با لینک مستقیم)
کد:http://www.uploadbaz.com/9jnmj3ua5h8s
بچه هایی که لول بالان یه کمک کنن ..مرسینقل قول:
اتفاقا توی همه فروم های خارجی هم بحث می کنن دربارش... یک مثلث سمت چپ نشون دهنده ی اینه که تو اونو Favorite کردی... یک علامت هم داره که یعنی اون دستت هست.. این مثلث سمت راست یعنی این که این اسلحه قوی ترین اسلحه در بین مدل اسلحه خودشون بین وسیله های شماست...نقل قول:
شما Journal رو باز کن ( تو پی سی با J باز میشه ) بعدش برو منو کوئست ها ...اونوقت کوئست ای که داری رو انتخاب کن تا علامت بزنه... کاملنشون میده بعدش کجا باید بری...نقل قول:
این جا باید بری آهنگر ... سمت چپ یا تو خونه هست یا داره کار می کنه...
چند راه داره... برو تو Windhelm ... توی اون Inn مخصوص یکم پرس و جو کن... دربارش صحبت می کنن ... این یک راهش هست که پیشنهاد نمی کنم...نقل قول:
برو توی Riften و از Inn ها یکم شایعه بپرس... می گن که نمی دونم یک جایی پرورشگاهی هست که یک پیرزن بداخلاق اون جارو اداره می کنه... یکی از بچه ها در رفته و می خواد پیرزنه رو بکشه با احضار یکی از Dark brotherhood ها... تو برو پرورشگاه از بچه های دیگه هم بپرس... اونا هم همینو می گن...( توی ریفتن رو قلعه بایست و سمت راست برو... اونجاست) بعدش برگرد Windhelm و اونوقت برو Aretino Residence و قفلش رو باز کن و با پسره صحبت کن... ماموریتش رو بگیر و پیرزنه رو بکش... حالا صبر کن یک نامه ای از طرف Dark brotherhood میاد... وقتی نامه رسید ( یکم دور بزنی و یک غاری چیزی بری یا دو سه روز صبر کنی میاد ، فقط یک جا ایست نکن) یک جایی روی تخت بخواب و تمام....
یکی به ما بگه این پنجه عقاب برای دری که سه تا حلقه داره رو از کجا گیر بیارم.
بچه ها نوشته روی سنگ توی موزه رو چجوری کپی کنم.می زنم زوش می گه شما قابلیت کپی کردن نداریذ
باید یه قلم کاغذ بر می داشتم مشکل حل شد
BUZZ!!!:31:نقل قول:
کسی این کوئست فرعی رو انجام داده :
find queen fryids sword inside ansilvound
رسیدم به در ، یه سری سنگ رو باید جوری بچینیم تا در باز بشه ، اگه کسی میتونه راهنمایی کنه . ممنون
در ضمن هرکاری میکنم اسکرین شات نمیگیره ، شما چه جوری میگیرید ؟
--------ویرایش
ردش کردم. اگه کسی گیر کرد : از چپ به راست : عقاب - مار-ماهی-مار
عحب گیری افتادیم به خدا ! :| زندگی نذاشته واسه ما این بازی! از صبح تا شب از شب تا صبح پای این بازیم! ولم نمی کنه ... D:
واقعا فوق العادست! انقدر درگیرشم وقت نمی کنم حتی بیام یاهو یا حدافل یه پست بدم D:
بگذریم ! گفتنی هارو بچه ها گفتن، الانم فقط برای یه چیز اومدم و بعدش دوباره می خوام برم تو بازی D:
متاسفانه طی حمله به یک غار تبدیل به ومپایر شدم! الانم تو روز هیچ کاری نمی تونم بکنم! همه هم بهم شک کردن ! با این که شب می تونم کار هارو انجام بدم ولی خوشم نمیاد!!
از دوستان کسی می دونه پادزهرش رو چه طوری میشه درست کرد ؟ من خودم در حال سرچ کردنم ولی چیزی پیدا نکردم فعلا!
خیلی ها به خاطر همین مجبور شدن بازی رو از اول برن :| !!
فقط سریع تر جواب بدید که گرفتاریم D:
پادزهر ومپایر . شرمنده دیگه ترجمه نکردم.
کد:http://www.gamefront.com/skyrim-how-to-cure-vampirism/
آره!! دقیقاً همین الان داشتم اینو می خوندم خواستم بیام بگم که دیدم شما پست دادید!نقل قول:
برم امتحانش کنم ببینم چه طوریاست :31:
دوست من توی راه به یک عنکبوت بزرگ میرسی وقتی میکشیش میبینی یک نفر ازت تقاضای کمک داره وقتی تارهای عنکبوت رو پاره کردی و طرف نجات پیدا کرد بکشش و و سرچ کن جسدشو و golden claw رو بردار نکشی در میره :46:نقل قول:
من هیچکدوم از نسخه های قبلی رو بازی نکردم:41: میخواستم ببینم این بازی چه جوریاست؟
مکالمه توش زیاده؟ یعنی زبانت باید در چه حد باشه که بازیش حال بده؟
اگه یه توضیح مختصر دربارش بدید ممنون میشم:11:
RPG ها کلهم مکالمه و داستانهنقل قول:
باید زبانتون خوب باشه
اسکایریم در 48 ساعت 3.5 میلیون نسخه فروخت. چیزی که 450 میلیون دلار برای کمپانی zenimax به ارمغان میاورد. حتی فروش نسخه pc این بازی از call of duty: modern warfare 3 هم بیشتر بود.
رییس کمپانی zenimax آقای Robert Altman: ما از طرفداران بسیار قدردانیم. تاد هاوارد و تیمش در bethesda game studios بازی بسیار خاصی را ساختند. انتظار برای اسکایریم از هر بازی دیگری در تاریخ کمپانی ما گذر کرد و ما خوشحالیم که فروش و نقدهایی که از بازی شد کیفیت و ساعت ها گیم پلی فوق العاده ی آن را منعکس کرد.
تاد هاوارد کارگردان بازی: بدون شک اسکایریم بزرگترین پروژه در تاریخ ما بوده است. بعد از 3 سال آماده سازی ما بالاخره هیجان زده هستیم که بازی را در دست همه ببینیم.
منبع: IGN
مزاحم جفت گیری دوتا دراگون شدم دوتایی ریختن سرم یکی از عقب اتیش میزد اون یکی از جلو یخ :31:
ولی خداییش دوتایی نریخته بودن سرم تا بحال تازه از این giant ها هم بود این giant ها کشتنشون از دراگون سخت تره
بچه ها من رفتم معبد بالای کوه و چنتا جادو یاد گرفتم
ولی حالا توی نقشه دیگه ماموریت نیست که انجام بدم الکی دارم میچرخم و لولم رو بالا میبرم
بعد از معبد باید چیکار کرد؟
راستی این آدم گنده ها که چماق دستشونه چجوری باید کشت با یک ضربه میزنه میرم تو هوا .
آره والا :10:نقل قول:
اجدها باز یکم به آدم فرصت میده .... اینا 2 تایی میریزن سر آدم ... :13:
آقا من main quest رو رفتم و فقط میتونم بگم ایندفعه به اندازه داستان های فرعی فوق العاده بود. خیلی حال کردم.
سلام..اگه کلا تا حالا RPGهم بازی نکردی اینو که بازی کنی بقیه گیم ها رو بی خیال میشی !توصیه میکنم اگه دانشگاه و درس نداری بازی کن و گر نه معتاد میکنت!:46::10:نقل قول:
شما j رو بزن مرحله ای که میخوای بری رو انتخاب کن علامتش میاد:46:نقل قول:
حاجی !! همین شما بودیا که میگفتی بازیش بده و نسخه قبلیش به درد نمیخورد !!! :31:نقل قول:
کلا" من اژدها رو راحت تر از بعضی از این بندیت ها میکشم . خیلی آسونه .نقل قول:
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
زغال منظورته دیگه ؟ :دینقل قول:
عزیز....ن هیچوقت کلی به یک گیم نمیگم بده یا خوبه:13:!!!من نگفتم بده گفتم این مثل نسخه قبلیه یا نه فرق میکنه چون با نسخه قبلیش زیاد حال نکردم ولی این شاهکاره!:10:نقل قول:
نه، تا حالا PRG بازی نکردم...نقل قول:
حالا که همه ازش تعریف میکنن،امتیازاش هم که عالیه،شما هم که میگید عالیه پس میرم برا دانلود تا اولین PRG عمرم رو بازی کنم ببینم چه جوریاست.
ممنون
به جمع RPG باز ها و Skyrimباز ها خوش آمدید:10:نقل قول: