پپه وکالواریو هم کارت زرد گرفتن
اخی!
چه شب دوست داشتنیه امشب!:40:
ید واقعا دلچسبی شد...بعد هفت سال...
+
باید به خودمون ببالیم که خوزه رو داریم...
نیمه دوم لیون فلج شده بود بخاطر تصمیمات خوزه...
خلاصه اینکه دو طلسم بزرگ رو شکوندیم...
تبریک به همه دوستان رئالی...
حالاست که تفاوت مرتیکه پلگرینی با مورینیو مشخص شد...
پیروزی بزرگی بود
و روحیه بخش برای ادامه مسابقات
امسال 3 جام حذفی لالیگا و CL ماله ماست...............:27:
---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------
احتمالا برامون دردسر بشه بعدا...:41:!نقل قول:
تبریک میگم به خودمون.................
عالی بودیم.......................
Very Good
طرفدار بارسا هستم
ولی برد و بازی زیبایی رئال رو به هوادارانش تبریک میگم:11:
دور بعد منچستر به رئال بخوره و بارسا به اینتر چه شود:19:
تبریک به دوستان رئالی....
رئال مزد بازی خوبش رو گرفت:11:
پپه شانس بیاره محروم نشه با اون حرکتش...نقل قول:
+
احتمالا برامون دردسر بشه بعدا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
عجیب وقتی عصبی میشه، تکواندو کار میشه!: دی
+
مارسلو و ژابی بهترین ها بودن به نظرم..مارسلو فوق العاده بود تویه حمله و دفاع..زابی هم که یه تنه وسط رو گرفته بود برا خودمون...
اوزیل و کریم و کریس و دی ماریا هم در رده های بعدی...
خوب خوشحالم که لیون رو بردیم...تیم سر سخت و دونده ای بود واقعا...3 تا هم زدیم که دیگه اون رئیس باشگاهش نگه رئال میاد واسه دفاع!!
دور بعدی بازیها باید قرعه کشی بشه یا مشخصه از قبل؟
برادر چه کاریه این؟!نقل قول:
دور بعد منچستر به رئال بخوره و بارسا به اینتر چه شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذار مثلا این 4 تا(البته جای اینتر، چلسی) تویه نیمه نهایی بخورن به هم..
نه الان..
حیف نیست نیمه نهایی یکی از اینا نباشه و بجاش مثلا شاخدار باشه؟!
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
نه قرعه کشی..نقل قول:
اگه اشتباه نکنم، جمعس..
الان نگاه میکنم، دقیقش رو میگم بهت...
تبریک به رئالی ها از جمله خودم
مزده هوش مورینیو و بازی خوبمون رو گرفتیم
آره.جمعس قرعه کشی
اگه به شالکه یا شاختار یا حتی تاتنهام بخوریم چه شود....
عالیه..مخصوصا تو این تراکم بازی ها قبل از الکلاسیکو
تبریک میگم، رئال شایسته برد بود حتی با بیشتر از ۳ گل.
امیدوارم تو مرحله بعد رئال با چلسی و بارسا هم با منچستر روبرو بشن ( ولی به شخصه اینتر بیشتر دوست دارم :دی) تا تفاوت قدرت تیمهای بالای جدول اسپانیا با انگلیس مشخص بشه! :دی
حرکت آخر بازیکنا رئال هم جالب بود امیدوارم آبیدال تومرش بدخیم نباشه و عمل پنجشنبه شبش موفقیت آمیز باشه.
پی نوشت: مصاحبهها مورینیو هم کار خودشو کرده بود وگرنه په په بی په په :دی
همونطور که گفتم، قرعه کشی روز جمعس..(همین جمعه..فردا)نقل قول:
تمام مراحل هم تا فینال مشخص میشن..
+
یه حسی بهم میگه، هم کشوری ها میخورن به هم!
Round of 16
Team1 Agg. Team2 1st leg 2nd leg
Roma Italy 2–6 Ukraine Shakhtar Donetsk 2–3 0–3
Milan Italy 0–1 England Tottenham Hotspur 0–1 0–0
Valencia Spain 2–4 Germany Schalke 04 1–1 1–3
Internazionale Italy 3–3 (a) Germany Bayern Munich 0–1 3–2
Lyon France 1–4 Spain Real Madrid 1–1 0–3
Arsenal England 3–4 Spain Barcelona 2–1 1–3
Marseille France 1–2 England Manchester United 0–0 1–2
Copenhagen Denmark 0–2 England Chelsea 0–2 0–0
Quarter-finals
The draw will take place on 18 March 2011
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80%9311_UEFA_Champions_League
ولی این موضوع در مورد منچستر صدق نمیکنه :دینقل قول:
رقیب منچستر یا شالکه هست یا شاختار (البته من شاختار رو شاخ میبینم :دی)
در آخرم دوست دارم فینال رو با رئال تو ویمبلی جلو فوتبال دوستان انگلیسی :دی برگزار کنیم.
برد رئال به طرفدارانش تبریک میگم
امیدوارم نمایندگان اسپانیا تو فینال به هم بخورن :40:
فکرشو نکن. حداقل نیمه نهایی! آرسنال با بازیش نشون داد دیگه خط قرمزی نیست. چه سبک چه حاشیه و زدن و اتلاف...نقل قول:
حرکت آخر بازیکنای هر دو تیم!
مگه شانسلونا حذف شده که تیمای ضعیف تو 8 تا بخورن به یونایتد!!!!!!!!!نقل قول:
ولی این موضوع در مورد منچستر صدق نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رقیب منچستر یا شالکه هست یا شاختار (البته من شاختار رو شاخ میبینم :دی
انصافا دم بنزما گرم.
به این میگن بازیکن.
نه چپر چلاقای ایرانی که هیچ کدومشونو از دم اندازه خودمم قبول ندارم.
منظورتون احیانا شانچستر نیست که :ینقل قول:
اعتماد بنفس داشتند خوبه نه دیگه تا این حد :ی مسلما فینال 2008-2009 یادتون نرفته که :31:
واقعا این دوشب معرکه بودن . اون از منچستر و اینتر وحالا اینم از رئال . امیدوارم این 3 تا تو دور بعد به هم نخورن .
به طرفداران رئال تبریک میگم...!!به امید فینال کاملا اسپانیایی!
همون سال که یکی از بدترین دوران بارسلونا بود ولی با این حال تو همونجا هم حق ما برد بود ولی سال بعد دو تیم در اوجشون بودن و اختلافشون تونستیم تو فینال! ببینیمنقل قول:
همیشه هم اخرین بازی ملاک هست اونم تو فینال که بارسلونا براحتی حریف را از پیش رو برداشت :31::40:
اینم 2 عکس برای زنده شدن خاطرات اون سال!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم میگم اعتماد به نفس خوبه ولی زیاد داشتنش هم خیلی جالب نیست :ی
Mourinho believes that Madrid deserve to be among the elite eight teams in Europe this season...
We are Real Madrid, it is normal for us to qualify for the quarter-finals," said the Portuguese after the match
"It was a victory against a very good team and I think that we deserved it. We deserve to be there [in the last eight]."
----------
ویرایش: عادلانه نیست این نمرات
مثلا رونالدو و آلونسو و راموس 6.5 ؛ آدبایور هم که فقط تو آفساید بود 6!
تبريك ميگم اين برد قاطع رو به سروش عزيز
ميدونم كه خوشحاله و اين براي من لذت بخشه
سروش جان اميدوارم فعلا بارسا و رئال به هم نخورن
چون ميدوني كه پلاتيني طرف ماست و منم دوست ندارم با ناداوري تو رو ناراحت كنيم:11::10:
دوست من اين جمله يه كم جنبه طنز داشتنقل قول:
مردی بعد از رقابت دو تیم اگه بهم خوردن با همین اعتماد بنفس بیای اینجا و خدای نکرده غیب نشی
شما نبايد با يه جمله در مورد تفكر و شخصيت يه نفر قضاوت كنيد
متاسفانه خودتون اول اسم بارسلونا رو ...
به قول حسين
بيخيال
.
.
.
و باز به سبك حسين عزيز
الا به ذكرالله تطمئن القلوب
گل این قسمت نمره دادنش کلا مشکل داره..نقل قول:
ویرایش: عادلانه نیست این نمرات
مثلا رونالدو و آلونسو و راموس 6.5 ؛ آدبایور هم که فقط تو آفساید بود 6!
ژابی دونده ترین بازیکن زمین بود و وسط رو 6 دنگ زده بود برا رئال..بعد شده 6.5!
به نظرم این بازی مارسلو با توجه به پست بازیش، باید نمره 9 رو میگرفت...
ژابی اونوقت 8 یا 8.5 میگرفت...
کریس و راموس هم حداقل 7 رو داشتن...البته راموس نیمه اول چند بار جا موند و کم اورد اما نیمه دوم خیلی مستحکم بود...
عکس گذاشتید...گفتم این کلیپ رو هم بزارم خالی از لطف نیست....
1دونه شما گذاشتید...1 ویدئو هم من میزارم
کد:http://www.mediafire.com/?9ak1dz98ig444ec
ماشالله به رئال:10:
مث اینکه در حال حاضر شما نیستینقل قول:
اولیچ که اگه بود خوب بودنقل قول:
چند ماه پیش از ناحیه زانو مصدوم شد و کل فصل رو از دست دادش
جون؟نقل قول:
مث اینکه شما نتایج دیدارهای رودررو ایتالیا-آلمان امسال رو نخوندید که فعلا دو کشور 4-4 مساوی هستن اونوقت میگید نمیتونن ببرن تیمای آلمانی؟
وقتی بازی رو که باید حداقل 6تا میخوردید،2-3 بردید کدوم فاکتور دیگه ای میتونه نقش مهمتر و بزرگتری از شانس داشته باشه؟
اگه بازی کلا دست شما بود میشد قبول کرد
ولی شما فقط 10دقیقه آخر بازی رفت و 20 دقیقه آخر بازی برگشت رو خوب بازی کردید نسبتا
خوب این هم از گربه سیاه رئال .
بنزما هم که کماکان در نیم سیکل مثبت نمودار سینوسی حرکت میکنه و روند بازیهای خوبش رو ادامه میده .
فقط احمد گوشتو بیار جلو یه چیزی بگم :
محتوای مخفی: درگوشی
علیرضا جان این جمله بعدا بر علیه خودت در انجمن استفاده خواهد شد و " هورا ، بالاخره اعتراف کرد" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چون ميدوني كه پلاتيني طرف ماست و منم دوست ندارم با ناداوري تو رو ناراحت كنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نکات نه چندان دلچسب در بازی رئال ؛ یکی خود محوری برخی بازیکنها ( که نسبت به اویل فصل بسیار کمتر شده اما به طور کامل ار بین نرفته ) ، و یکی هم حضور لاس که احتمالا توجیه نشده بود برای چه کاری وارد زمین شده ، و فکر نمیکنم مربی در اون دقایق لاس رو بیاره برای اینکه در کارهای تهاجمی شرکت بکنه ،
+
جای سرهنگ دیشب خالی بود ، مگه میشه بازی رئال با تاخیر پخش بشه و سرهنگ گزارش نکنه ؟؟ :27:
مورینیو:امیدوارم به اینتر یا چلسی نخوریم
سایت گل- ژوزه مورینیو مربی پرتغالی باشگاه رئال مادرید صعود تیمش به مرحله بعد رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را با آرامش دنبال می کرد. این در حالی است که رئال برای اولین بار در هفت سال اخیر به مرحله یک چهارم رقابتها رسید و شادی در رختکن این تیم فوق العاده زیادبود.
آقای خاص امیدوار است که تیمش در دور بعدی رقابتها مجبور به مصاف با اینتر یا چلسی، تیمهای سابقش نشود.
مادریدی ها 4شنبه شب و در دیدار برگشت مرحله یک هشتم پایانی رقابتها توانستند با نتیجه 0-3 لیون را شکست داده تا در مجموع با برد1-4 به مرحله یک چهارم پایانی رقابتها برسند.
درپایان این مسابقه ژوزه مورینیو به خبرنگارا گفت:« ما رئال مادرید هستیم و رسیدن به مرحله یک چهارم پایانی برای ما طبیعی است.این یک پیروزی مقابل تیمی خوب بود و فکر می کنم ما بعد ارائه یک بازی کامل، شایسته این پیروزی بودیم.ما برای برد بازی کردیم و شایسته اش بودیم.»
قرعه کشی مرحله یک چهارم پایانی این رقابتها روز جمعه انجام می شود و مورینیو دراین رابطه گفت:« درمورد حریف تیمم در دور بعد تیم خاصی را ترجیح نمی دهم ولی امیدوارم حریف بعدی مان چلسی یا اینتر نباشد،چون رویارویی با افراد این تیم از نظر احساسی برایم سخت است ولی اگر این اتفاق بیفتد،اجتناب ناپذیر است و ما افرادی حرفه ای هستیم ولی ترجیح می دهم این طور نشود.»
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/17/2398250/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%A7%D 9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1-%DB%8C%D8%A7-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%85[/PHP]
کلود پوئل: رئال تیم برتر میدان بود
سایت گل- کلود پوئل، مربی المپیک لیون در صحبتهایی اعلام کرد که رئال تیم برتر دیدار 4شنبه شب دو تیم در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا بود که با شایستگی به دور بعدی این رقابتها راه یافت.
مادریدی ها برای اولین بار در 8 تلاش اروپایی شان موفق شدند تا با نتیجه 0-3 لیون را شکست داه و با برد 1-4 در مجموع دو دیدار رفت و برگشت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بروند.
درپایان این مسابقه کلود پوئل با ناامیدی فراوان صحبت کرد و اعلام نمود که شاگردانش نتوانستند در بازی جا بیفتند:« ما نتوانستیم در حد و اندازه های رئال باشیم.ما مقابل تیم بسیار خوبی بودیم که مانع از آن شد که در زمین کارمان را انجام دهیم. نتوانستیم بازی خودمان را ارائه دهیم و اشتباهات زیادی مرتکب شدیم و عصبی به نظر می رسیدیم.»
مربی سابق لیل معتقد است که گل دوم بازی که توسط کریم بنزما،ستاره سابق لیون به ثمر رسید، کار تیمش را یک سره کرد:« دومین گل به ما آسیب رساند.از همانجا بود که سرنوشت بازی رقم خورد. باید به رئال تبریک گفت چون آنها واقعا شایسته این پیروزی بودند.»
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/17/2398270/%DA%A9%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%BE%D9%88%D8%A6%D9%84-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%AF[/PHP]
بدیش اینه که همه خوابن، من نمیتونم احساساتم رو بروز بدم! اینم همینطور..نقل قول:
اون جایی که بنزما توی 18 برگردون زد و توپ رو به جای اینکه به سمت دروازه بزنه عقب فرستاد گفتم الان احمد نزدیک ترین چیزی که دم دستشه رو پرت میکنه ، ولی خوب خدا رو شکر که چهارشنبه سوری تموم شده بود و خیالم از این بابت راحت بود مواد محترقه دم دستت نیست ، خواستم بگم سخت نگیر ، کریم هم مثل والدس باید بعضی وقتا یاد جوونیش بیفته تا یادش نره چی بود و چی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی روی این صحنه، چشام 4 تا شد!
یه جا دیگه هم بود که الان یادم نمیاد...
+
دیشب کریم چند بار خودخواهی کرد و پاس نداد...
البته اول باید بگم که خوشحالم بخاطرش..چون مهاجم باید خودخواه باشه..
اما از اونور هم باید دید خوبی داشته باشه و پاس بده سریع..
قشنگ دیشب میتونست 2-3 بار با دادن پاس تو عمق، مارسلو رو تک با تک کنه اما الکی توپ رو میوورد تویه عرض و...
هر چند با این وجود، من از کریم حمایت میکنم فعلا!!(الان چشاتون 4 تا شد؟!: دی)
باید امیدوار باشیم که کریم برنگرده به اون وضعیت قبلی چون پستش عجیب مهمه...
+
امیدوارم رئال برای مراحل بعد، به چلسی یا منچستر نخوره فقط...
بقیه مهم نیستن...(اگه شانس ماست، میخوریم به یکی از اینا: دی)
بایرنی ها حاضرن . ما پارسال تا فینال رفتیم . امسال 1/8نقل قول:
زندگی ادامه داره
ولی تو کانون هواداران رئال همه دست به دعا شدن که به بارسلونا نخورن چقدر نظرات شما با بقیه طرفداران رئال فرق میکنه :ینقل قول:
امیدوارم بارسا به تیم ضعیفی بخوره تا نیروش برای بازیهای بعد ذخیره بشه(مخصوصآ شاختار و شالکه):31:
کلآ در این مرحله هر تیمی به تیم ضعیفی بخوره احتمال قهرمانیش میره بالا...:46:
این ایراداتون از بنزما هنوز تموم نشده؟ دی: ( دریبل های رونالدو رو دیدی ؟ دی: )نقل قول:
عجب باحالی تو دی:
-----
اون شوت رو دیدی؟
توپ 1 متر عقب تر بود ازش
اگه بنزما مصدوم نشه میتونیم بهش خیلی امیدوار باشیم
----
به نظرم تنها تیمی که میتونه رئال رو در مرحله بعد حذفق کنه همین بارسلوناست
واسه همین ترجیح میدم تا مراحل بالاتر(فینال دی: ) نخوریم بهش
---
به ترتیب :
بنزما جدیدا فکر کنم دوپینگ می کنه :31:
تبریک به طرفدارای رئال
+
امیدوارم چلسی دور بعد به شالکه بخوره که بهترین قرعه ممکنه :31:
اگه به رئال و منچستر بخوره کارش خیلی سخته
به جز اینا تیمای دیگه مشکل ساز نیستن و بردنشون سخت نیست :31:....
به نظرم اصلا این حرف درست نیست....با اینکه از رئال خوشم میاد اما مقابل چلسی یا منچستر 70% حذف شده....مقابل منچستر که مطمئنا حذف میشه...اگه خطوط دفاعی منچستر برسند هیچ تیمی حریفش نیست....سرعت از دفاع به حمله اومدنش رو هیچ تیمی تو اروپا نداره....البته بارسلونا تو ضد حملات بیشتر ضربه میخوره تا رئال....ولی به نظرم تیم هایی که امسال میتونن قهرمان شن رو اصلا نمیشه حدس زد....اگه چلسی منچستر رئال رو 50% بگیریم در مقابل بقیه...بارسلونا 55% به 45% احتمال قهرمانیش هستنقل قول:
به نظرم تنها تیمی که میتونه رئال رو در مرحله بعد حذفق کنه همین بارسلوناست