دوست عزیز تیتانیوم در برابر ضربه خیلی حساسه و خیلی زود هم خش برمیداره . حالا چطوری شده که تیتانیوم ضد خش شده ، خدا داند !!!!نقل قول:
در ضمن شیشه های سایفر فقط در برابر خش مقاومند اون هم تا حدودی وگرنه زود خش برمیدارن
Printable View
دوست عزیز تیتانیوم در برابر ضربه خیلی حساسه و خیلی زود هم خش برمیداره . حالا چطوری شده که تیتانیوم ضد خش شده ، خدا داند !!!!نقل قول:
در ضمن شیشه های سایفر فقط در برابر خش مقاومند اون هم تا حدودی وگرنه زود خش برمیدارن
سلام دوستان،
قصد خرید یک ساعت سویسی اصل رو دارم،سقف بودجه هم 13000000 ریال هست.
خودم بین دو مدل Candino C4408/9 وTissot T055.417.16.038.00 دو به شک هستم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
در ضمن اگر مدل یا برند بهتری رو میشناسین ممنون میشم راهنمایی کنین.:n16:
نقل قول:
سلام دوست من در انتخاب ساعت هیچ چیز به اندازه ی سلیقه نقش نداره
شخصا به هیچ وجه به مشاوره برای خرید ساعت اعتقاد ندارم .. شما باید به توجه به نوع پوشش و لباس و فاکتور های شخصی دیگه انتخاب متناسب با سلیقه تون بکنید ولی خب اگر من بودم و باید بین این دو انتخاب میکردم احتمالن انتخابمTissot بود
ممنون،اون که صد درصد موافقم ولی بیشتر از لحاظ فنی و کیفیت میخواستم بدونم نظرات رو:n01:نقل قول:
نقل قول:
هر دو ساعت کیفیت بالای دارند اما با گارانتی معتبر تهیه کنید
سلام دوستان
تو ساعت های اتوماتیک رو نگاه میکردم بعد دیدم که ساعت های اورینت خیلی ارزون هستن مثلا حدود ۳۰۰-۷۰۰ دیدم ولی خوب سیکو ها خیلی گرون تر بود حدود ۵۰۰ به بالا بعد سوالی که پیش اومد الان اینا فرقشون چیه؟ چرا اینقدر تفاوت قیمت هست ؟
یه سوال دیگه هم هست
یه ساعت سیکو ۵ مال شاید ۳۰-۴۰ سال پیش هست نو هست اتوماتیک و کاملا تمیز مدل کامل هم پایین تر مینویسم این حدودا چقدر ارزش داره سالم سالم هم هست درش هم فقط باز شد کار کرد صحیحش رو مطمئن بشن و بسته شد همین چون چند روز اول خیلی میخوابید
مدل ساعت
Seiko 6309-5820
ممنون
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
نقل قول:
هم سیکو و هم اورینت ساعت دارند در حد 200 -300 هزار تومن هم در حد سه چهارمیلیونی ... هر چند که کلن ساعت های سیکو گرون تر هستند .. این که تفاوتشون چیه منظورتون رو متوجه نمیشم از چه نظر ؟ هر دو شون japan movement هستند .. توی وسایل تزئینی و اصطلاحا لوکس بیش از این که مشخصات فنی بر روی قیمت تاثیر گذار باشه کیفیت ساخت / طراحی و سیاست های برندینگ شرکت سازنده تایین کننده قیمت هست
سیکو 5 هم شاید بتونید در حد 100-150 بستگی به تمیزیش بفروشید
منظورم اینه که تفاوت کیفیت ساخت دارن که این قدر فرق دارن یا نه یه شرگت دوست داره گرون تر بفروشه گرون تر قیمت گذاری میکنه؟ در کل تو مدل مشابه دنبال اینم که بدونم چرا گرون تر هستنقل قول:
ساعته عتیقه هست ۱۰۰ تومان که زور داره فروشش نگهش میدارم نو هست هیچی استفاده نشده خودم یه دو هفته هست فقط دارم استفاده میکنم خخخخ
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
اقا اورینت ، سیکو ، سیتیزن و کاسیو همشون کیفیتشون بالاس . ولی سیکو معروفتره از اونهای دیگهنقل قول:
سلام به همگی
من بین انتخاب دو مدل ساعت موندم یکی اینگرسول INQ009BKSL
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مدل
Swiss Military Hanowa 06-4155.04.007
که دیجی کالا داره این ساعت رو
کدوم بهتره ؟ خودم شخصا فرم اینگرسول ترجیح میدم ولی از معتبر بودن و کیفیت مطمعا نیستم و اینکه میگن ساخت چین هستند ( به این سایت که زنگ زدم گفتن ساخت چین هست )
نظر شما چیه
ممنون
ساعت گوچی مدل 1951 قیمتش چنده ????210 تومن میرزه به نظرتون!!! از کجا بفهمم اصله ???از بازار خریدم فروشگاه ساعت بود
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نقل قول:سلام دوست عزیز.نقل قول:
ساعت های اورجینال گوچی قیمت های میلیونی دارن و مدلی که شما تهیه کردید، کپی هست. قیمتش هم در همین حدود هست و به قیمت درستی خریدید.
سلام
یک ساعت سیکو اتوماتیک ژاپنی اورجینال به من ارث رسیده
ساعت سالم هستش من سوالم این بود که نمیخوام بطور همیشگی ازش استفاده کنم ... چون چندتا ساعت دیگه دارم خودم... مثلا بگذارم گوشه ی کمد و هر زمان که لازم داشتم تنظیم کنم و به دستم ببندم ... آیا اگر به این شکل استفاده بشه و مدام در حال کار نباشه اشکالی براش بوجود نمیاد ؟!
قدرش رو بدوننقل قول:
هیچ اتفاقی نمیوفته، فقط باتریش میخوابه ...
چون با حرکت دست شارژ میشه و وقتی استفاده نکنی شارژ نمیشه...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
ساعت های بسیار زیباییست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]را چطور میتوان خرید؟
ساعت های بسیار زیباییست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
را چطور میتوان خرید؟
این برای تمامی ساعت ها صدق میکنه؟ کاسیو ادیفایس دارم.نقل قول:
سلام دوستان نمایندگی دایا زمان سنج در اهواز رو کسی بلده یا اصلا این شرکت تو اهواز نمایندگی داره؟
سلام دوستان نمایندگی دایا زمان سنج در اهواز رو کسی بلده یا اصلا این شرکت تو اهواز نمایندگی داره؟
این مدل ساعت بنظرتون مردانه است یا زنانه ؟
توی سایت ایران تایمر نوشته مردانه اما بیشتر به زنانه شباهت داره !!
پی نوشت: در مورد خرید از این سایت تجربه ای دارید؟ مطمئنه؟ پرداخت در محل هم داره یا نه؟
فقط سوال اولو میتونم جواب بدم
مردانه است
زنانه معمولا ظریفتر و باریکتر از این ساعتی هست که گذاشتید
مردونه هست . من دقیقا همین ساعت رو داشتم البته با مارک رومانسون . 16 سال پیش گرفتم که اون موقع دقیقا همین مارک هم بود که فروشنده میگفت رومانسون سویسی و وستار چینی هستنقل قول:
خب خوبه پس مردونه هستش ...
دوست عزیز میشه از ساعتتون عکس هم بگذارید که ببینم ؟
الان هم رومانسون سوئیسی در بازار موجود است ؟
توی اون سایت که گفتم نوشته کره جنوبی و با موتور ژاپن سوئیس ؟ یعنی میگید چینیه ؟
دوستان سلام و سال نوتون پیشاپیش نیک و فرخنده.
شرمنده که دوباره همین سوال را میپرسم
از این مدل ساعت خوشم آمد و امشب خریدم. (البته برای خودم نه؛ برای برادرم کادو گرفتم)
دوباره همان سوال :
مردانه است دیگه ؟
چونکه من مدتها است که ساعتهای با صفحه ی بزرگتر از اینها میبندم و دست بقیه مرد ها هم کمتر این سایزی میبینم ...
با تشکر ..
نقل قول:
سلام سال نو شما هم مبارک
آره مردانه است
زنانه ها خیلی باریکند و البته طریف
جدیدا هم مردان ساعتهای اسپرت میپوشند که کمی بزرگتر از این ساعتهاست ولی خب باز این ساعتها معنی زنانه نمیدند
هر چند دیگه امروزه زنانه و مردانه دیگه نداریم :n33:
ممنون دوست عزیز
آره درسته ... میدونم که ساعتهای خیلی کوچکتر معمولا بعنوان زنانه شناخته میگردند
اما خب من دست خانومها خیلی ساعتهای این سایز یا حتی بزرگتر از این میبینم ....!
(به نظر من هم از نظر زیبایی شناسی دست خانومها ساعتای نصف این خوبه اما خب نمیدونم خانوما چرا از چیزای بزرگ خوششون میاد ظاهرا:n02:!)
به خود بنده خدا فروشنده هم دو بار این حرف رو گفتم و در این مورد ازش سوال کردم ...
الان مثلا چندتا عکس نمونه میگذارم شما ببینید ...
این ساعت های ست اونیکه زنانه است سایزش گمان میکنم باید شبیه همین ساعت باشه !! (حالا شاید اندکی کوچکتر)
محتوای مخفی: تصاویر
نقل قول:
پس احتمالا عرف جامعه تغییر کرده:n02:
من یادمه قدیما ساعتهای ظریفی دست میکردن خانمها
البته من هم دیدم خانمی که ساعت مردونه دستش میکنه
مهم اینه که به دست طرف بیاد
تا حالا پسری ندیدم که ساعت ظریف زنانه دستش بکنه
این ساعتی که برای برادرتون گرفتید هم برای مردا متناسب است
سلام خسته نباشید کسی در مورد ساعت rodania شنیده؟خوبه؟
اين چه جوري دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
دوستان نظرتون راجب این ساعت مچی هایی که تو سایت های ایرانی میفروشند و قیمتی حدود 20 تا 49 هزارتومان دارند چیه ؟ مناسب هستند ؟
میشه یک ساعت ارزون قیمت ، طرح سه موتوره و با بند استیل معرفی کنید . اسپورت باشه . قیمت تا 200 تومان.
دوستان میشه سایتی قابل اعتماد برای خرید ساعت های مچی مردانه معرفی کنید .
نمیخوام خیلی خیلی گرون باشه مثل دیجی کالا و ایران تایمر
حدود 100 تومان
کسی نیست چند تا سایت معتبر فروش ساعت معرفی کنه ؟
خیلی زیاد هستند اما هیچ کدوم نماد اعتماد ندارن .
درود برای قیمت زیر ۱۰۰ خرید اینترنتی توصیه نمیشه (البته همون irantime بعضی مدلهای وستار و... قبلاً دیده بودم داشت ک همین حدود قیمت بود و ساعتهای بدی هم نیستند)نقل قول:
برای رنج قیمت مورد نظر شما خرید حضوری که از نزدیک خودتون جنس و کیفیت ساعت رو ببینید منطقی تره.ضمن اینکه میتونید به جای ساعت زیر ۱۰۰ تومانی مثلا ساعت ۱۴۰ تومانی را چانه هاشو بزنید و ۴۰ تخفیف بگیرید:happy: ! ساعتهای Omax کیفیت قابل قبولی دارند و مدلهای زیادی هم توی بازار با قیمت زیر ۱۰۰ ازشون پیدا میشه... بنده خودم یکی دارم خیلی هم ازش راضیام خدا رو شکر.
ممنون :n40::n40:
سلام مي خواهم ساعت با موتور اتوماتيك تو مايه هاي louis erard با موتور رولكس 7751 مي خواستم .
دوستان راهنمايي مي كنند با قيمت مناسب ساعت خوبي بخرم. كلا دوست داريم يك بار خريد كنم ولي جنس خيلي خوبي بگيرم.
مارك معرفي باشه ولي به قيمتش بي ارزه
لطفا راهنمايي مي كنيد
بچه ها من دنبال ساعت واسه عروشیمم جایی رو سراغ دارید؟
ست میخوام
نقل قول:کد:https://www.-------------/Search/Category-Men-and-Women-Set-Watches/#!/Category-Men-and-Women-Set-Watches/Category-Men-and-Women-Set-Watches/Category-Personal-Appliance-and-Watches/Category-Watch-Clock/
پ ن : حتی داخل کد هم آدرس سانسو میشه ... به جای خط چین digikala بگذارید
سلام
من جدیدا با یکی از این سایتهای خرید از خارج آشنا شدم. قیمتش نسبت به بقیه خیلی به صرفه ست. اسمش چارسوق هست. ولی فکر کنم لینک نمیشه گذاشت اینجا.
سلامنقل قول:
اگر چارسوق.ir هست که باز نمیشه ببینیم نماد داره یا نه