اختیار دارید.نقل قول:
بله می دونم؛ منتهی من تنبلی کردم و به جای Uninstall کردن و Install کردن دوباره، فقط درایور جدید رو روی درایور قبلی نصب (Update) کردم. :31:
Printable View
اختیار دارید.نقل قول:
بله می دونم؛ منتهی من تنبلی کردم و به جای Uninstall کردن و Install کردن دوباره، فقط درایور جدید رو روی درایور قبلی نصب (Update) کردم. :31:
با درود
لطفا یه برنامه به جز "Keyboard Layout Manager" برای درست کردن و جا به جایی حروف کی برد معرقی کنید
با سپاس
دوستان وقتی من باتریمو شارژ میکنم 99% شارژ میشه آیا این طبیعیه؟
برای شما هم همینجوریه؟ یا 100% شارژ میشه؟
1 درصد که قابل این حرفا رو نداره. طبیعیه
راستی شما موقع بازی کردن (کار کشیدن از دستگاه!) دمای سیستمتون چطوری میشه ؟ مال من به 70 درجه میرسه. مال شما چی؟
از coolpad استفاده میکنید ؟ تاثیر داره ؟
این کار رو قبلا روی pes2011 انجام دادم ولی متاسفانه نتیجه ندادنقل قول:
برای من 100% شارژ میشه و می نویسه Fully Charged.نقل قول:
ولی من این نمره رو با سرویس پک 1 گرفتم. از همون اول هم سرویس پک 1 روش نصب کردم.نقل قول:
باتري بايد فول شارژ و 100% بشه اگه تنظيمات سيستم عاملتون درست باشه بايد 100% باشه من تو حالت فول شارژ با نور پايين صفحه نمايش و صداي متوسط و بلتوث واي فاي خاموش 4 ساعت به بالا فيلم نگاه كردم باهاش 1ساعت هم رو حالت استندباي بود كه داشتم بفرماييد شام ميديدم راستي سعي كنيد محيط لپ تاپتون خنك باشه كه زياد فنش كار نكنه و سعي كنيد كولپد رو خودتون درست كنيد كولپد هاي توي بازار بيخودن فقط بايد يكم وقت بزاريد:10:
باتری رو کاملا تأیید می کنم. انصافا باتری عالی ای داره (ماشا الله! :دی). الان بیشتر از3 ساعته که دارم با WiFi از اینترنت استفاده می کنم و هنوز هم 23% مونده. (نور صفحه حد اقل هست.)نقل قول:
سلام دوستان می خواستم ببینم که ویندوز 64بیتی بهتره یا 32بیتی؟آخه راستش من شنیدم که رو ویندوز 64 بیتی فقط برنامه های خاصی رو میشه اجرا کرد و یه محدودیتی داره و یه سوال دیگه اگه خودم ویندوز رو عوض کنم(64 بیتی)بریزم بعدش تو نصب درایورهاش به مشکلی بر نمیخورم؟یا همین 32 بیتی خوبه؟
مثلا تو نصب بازی ها مشکلی نداره؟(64 بیتی)
ممنون:40:
دوستان اگر کسی میخواست این مدل لپ تاپش رو بفروشه من خریدار هستم
ممنون و بهم پیغام بدید لطفا قیمت معقولانه بدید که بشه کاری کرد
خوب مسلما 64 بیت بهتره. بله قبلا اینطوری بود که می فرمایید ولی الان تقریبا همه برنامه ها دارای نسخه 64 بیتی هستند و اصلا مشکلی پیش نمیاد. 64 بیت نصب کنید.نقل قول:
تو نصب بازی ها هم مشکلی پیش نمیاد. من تا الان 6-5 بازی نصب کردم و با هیچ کدوم مشکلی نداشتم.
واسه پس 11 یه قلق داره !نقل قول:
اون هم اینه که فایل ستینگ پس رو بزنی با گرافیک بالا اجرا کنه !!! :20:
سلام
یه سوال در مورد گارانتی داشتم
تا حالا کسی (خدایی نکرده) لپ تاپش خراب شده و برده گارانتی سازگار؟
مشکلش چی بوده؟ و برخورد اونا با شما چجوری بوده؟(کلا یه توضیحی در مورد چگونگی برطرف کردن مشکلتون بگید)
ممنون
آقا نبـــــــــــــــــود ؟نقل قول:
64 بیتی هیچ مشکلی برای بازی ها و درایور هات نداره گل پسر تازه مقدار رم بیشتری از دستگاهت رو میشناسه که این یعنی صرفه جویی در مصرف برق و افزایش مدت زمان کارکرد باتری و سرعت و روان کار کردن دستگاهت برو یه بسته نرم افزاری مخصوص 64 و 32 بیتی بخر خودتو راحت کن من از بسته نرم افزاری xtools استفاده کردم راضی هستم شما هرچی دوست داشتی بخر:10:نقل قول:
این کار رو هم کردم ولی نشد.نقل قول:
نقل قول:Tray Layoutنقل قول:
نقل قول:
بعد از اینکه این کار رو کردی ، حالا میری فایل ستینگ رو باز می کنی و تنظیمات بازی رو میذاری آخرین حد .
به همین خوبی ! :27:
اگه اینم کردی نشد ، درایور گرافیکت رو آپدیت کن .
درایورم آپدیت هست اون کار رو هم کردم چند کار دیگه هم کردم نشد.
کسی از Webcamاستفاده نکرده؟ من هنوز نتونستم استفاده کنم.
من استفاده کردمنقل قول:
کجاشو مشکل داری؟
از خود سایتش درایورشو گرفتم و نصبیدم و این برنامه نصب شده:نقل قول:
Acer crystal eye webcam
و خوب کار میکنه.
نقل قول:من LiteOn، Chicony و Soyin رو نصب کردم. دو تای اول رو اصلا قبول نکرد. سومی هم نصب شد ولی برنامAcer Crystal Eye رو باز نمی کنه.نقل قول:
شما این برنامه را دانلود کن (حجمش کمه ، یه نرم افزار برای webcam هستش)نقل قول:
اگر دیدی این درست کار نمیکنه معلومه درایورتو خوب نصب نکردیکد:http://hamirayane.net/Download/DLfxhlsdhwrsx1selfkvzad01hsdnxcqbxnkojr/Debut_Video_Capture/411sdfrgq/debutsetup.exe
درایورتو unistall کن و reset کن و بعد دوباره درایورتو نصب کن و این برنامه را نصب کن ببین کار میکنه یا نه.
ممنون دوست عزیز. درایور رو Update کردم حل شد. یعنی تو Device Manager روی دوربین راست کلیک کردم و Update زدم بعد مسیر فایل رو بهش دادم درست شد.نقل قول:
خیلی خیلی ممنون. لطف کردید. :11:
:13::13::20::20::20:نقل قول:
فکر کنم اکثر دوستان رقته باشن مسافرت و یا درگیر مراسم دید و بازدید باشن ولی من سوالمو مطرح میکنم انشاالله یکی باشه جواب بده
1- کلید Fn+F5 چیکارمیکنه؟
2- باتوجه به فاصله زیاد کلیدهای صفحه کلید زیاد پُرز میره زیر صفحه کلیدم ، چجوری باید از نفوذشون جلوگیری کنم؟ و اگه بره زیر صفحه کلید بازم میره تو خود لپ تاپ(قسمت مادر برد و ...) یانه؟
خودمونیما یه پا جاروبرقیه برای خودش ، همه آشغالای خونمونو جمع میکنه :31:
یه چند روزی میشه 5742 من با کارای گرافیکی مشکل پیدا کرده و حتی موقع اجرای پایینترین گیم ها هم تیک داره یعنی رو یه صفحه دو سه ثانیه گیر میکنه ...
درضمن من 4ماهیه دارمش مشکل نداشت! سی پی یو: کر آی 5 و وی جی ای: جیفورس جی تی 420 ام
مشکل از چی میتونه باشه؟
دوستان کلا با گرافیگ 5742 مشکل دارید یا نه؟
یه چند روزی میشه 5742 من با کارای گرافیکی مشکل پیدا کرده و حتی موقع اجرای پایینترین گیم ها هم تیک داره یعنی رو یه صفحه دو سه ثانیه گیر میکنه ...
درضمن من 4ماهیه دارمش مشکل نداشت! سی پی یو: کر آی 5 و وی جی ای: جیفورس جی تی 420 ام
مشکل از چی میتونه باشه؟
دوستان کلا با گرافیگ 5742 مشکل دارید یا نه؟
در رابطه با گرد و خاک حق باشماست من خودم زمانی با موس فقط کار دارم یه تیکه پلاستیک شفاف میندازم رو کلیداش، ولی در کل کاریش نمیشه کرد بنظرم به مادربرد هم کاری نداره فقط ظاهرش بد میشه!نقل قول:
برا 5742 که بدنه ش اثر انگشت نمیمونه صفحه کلید و جای اسپیکرش بدجوری گردوخاک رو نشون میده!
راستی ویندوزم رو تا حالا عوض نکردمنقل قول:
دوستان ميخواستم بدونم كلا كار 4742G چطوره ؟ اگر بخوام الان بخرمش ارزش داره ؟
ممنون ميشم همه دوستاني كه اين مدل رو دارن در موردش نظر بدن تا از تجربه ي عمليشون بتونم استفاده كنم
مدل گرافيك (همه بازي ها رو ميشه رو high بازي كرد مثل فيفا 2011 و pes 2011 رو )
باتريش چطوره ( مداوم تا چند ساعت كار ميكنه )
هنگ كردن و اين حرفا رو نداره ؟
دمای قسمتهای مختلف لپ تاپ ایسر رو با چه نرم افزاری میشه فهمید؟
ممنون
از نرم افزار اورست استفاده کن.نقل قول:
برو computer و بعد قسمت sensor
به نظر من این نمیتونه یه مشکل سخت افزاری باشهنقل قول:
اول از System Restore استفاده کن اگه درست نشد ویندوز رو عوض کن
من 4 ماهه دارمش تو این مدت گیم زیادی روش نریختم ولی فیفا 2011 رو که راحت میاره بدون مشکل، فقط اگه میخای بازیهای روز رو روی درجه بالا اجرا کنی باید کارت قویتری داشته باشی وله درکل به نسبت قیمتش مناسبهنقل قول:
البته این دوست عزیزمون گرافیک 420m دارهنقل قول:
با گرافیکای بالاتر بگیری خیلی بهتره من خودم انویدیا 540m دارم
بازی هارو خوب اجرا میکنه.
الان من net for speed 2011 رو بازی میکنم خیلی راحت اجرا میشه.
برنامه
aida64
رو بگیر نشون میده
نتایج رو اینجا بذارید مقایسه کنیم
من دانلودش کردم مثل برنامه اورست میمونهنقل قول:
نتایج چی رو بذاریم؟