شما احتمالاْ از فیلـترشکن استفاده کردی.نقل قول:
به تاریخ و ساعت آن مورد دقت کنید. احتمالاْ خودت بودی.
Printable View
شما احتمالاْ از فیلـترشکن استفاده کردی.نقل قول:
به تاریخ و ساعت آن مورد دقت کنید. احتمالاْ خودت بودی.
راهش رو بالاخره دیروز پیدا کردم.نقل قول:
2step verification رو باید غیرفعال کرد و با توجه به User Friendly نبودن جیمیل و کروم، پیدا کردنش مدتی طول کشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من با جیمیل تو فیس بوک عضوم ومشکلی جدیدا برام پیش اومده واون اینه که بعد از چندبار غیرفعال کردن حساب فیس بوک فیس بوک دیگه ایمیلی برای تایید ایمیل نمی فرسته( ولی برای تغییر رمز میفرسته )الان من نمیتونم واردقسمت خانه شم واستاتوس هارو ببینم یا پیج هارو ببینم باید چیکار کنم
فکر نکنم.... من همیشه فقط و فقط با با اپرای گوشی وارد جیملیم میشم .... در صورتی که اونی که میخواسته وارد بشه زده با pc میخواسته وارد بشه !نقل قول:
یک سوال در حالت باسیک که جیمیل را باز می کنیم چطوری میشه با یک کلیک تمام ایمیل صفحه را در حالت انتخاب قرار داد یا برای حذف کردن یا ستاره دار کردن
بالای بالا یه مربع هست( بالای اولین ایمیل، اگر دقیق بخوام بگم، بالا سر مرب اولین ایمیل) اون رو تیک بزنین، همهی ایمیل های صفحه تیک میخورن... ولی اینکه چند تای بخصوص رو دسته جمعی تیک بزنین نداره :|نقل قول:
یک سوال در حالت باسیک که جیمیل را باز می کنیم چطوری میشه با یک کلیک تمام ایمیل صفحه را در حالت انتخاب قرار داد یا برای حذف کردن یا ستاره دار کردن
کجاست نمی بینمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n24:
سلام دوستان
در gmail وقتی که میخوام ایمیل بفرستم اگر قبلا به اون ادرس میل فرستاده باشم در قسمت TO دیگه نیازی به نوشتن دوباره ی نام ایمیل طرف نیست و بازدن یک یا دو حرف اول ایمیل طرف میاد حالا اگه بخوام بعضی از این ها را پاک کنم باید چی کار کنم که دیگه نیاد ؟
مثلا با حرف m در قسمت TO هفت ایمیل برام میاد میخوام دوتاشون را پاک کنم ؟؟
غیر از google talk، بهترین مسنجر واسه چت بین جیمیل و جیمیل چی هست؟؟ مرسی:n01:
دوستان من یه مشکل بزرگ برام پیش اومده
اکثر ایمیل هایی رو که میفرستم اصلن به مقصد نمیرسه و دلیوری میشه البته این مورد درباره ی یکسری از ایمیل ها هست که به عنوان اولین بار براشون دارم ایمیل میفرستم اونهم نه همشون بلکه اکثرشون
و این در حالیه که همچنان من با آدرس هایی که از قدیم کار میکردم هیچ مشکلی ندارم و به راحت ایمیل ها جا به جا میشه
جالب اینجاست که مطمئنم این مشکل از خود یاهو یا گوگل نیست بلکه از اون آدرس مقصده، یعنی ایمیلی که نخواد بره چه از یاهو بفرستم و چه از گوگل نمیره
وجالب تر اینکه این آدرس تو قسمت مربوط به خودش تایید میشه و مثلا کادرش قرمز نمیشه که هشدار بده همچین آدرسی وجود نداره
لطفا راهنمایی بفرمایید
:n14: کمک :n14:
سلام. من حدودا از 4 سال پیش ایمیلی داشتم که هرکار میکنم پسوردشو ریست کنم نمیشه، دیگه خسته شدم. تورو خدا راهنماییم کنید که چطور میشه به ایمیلم دسترسی داشته باشم و پسوردشو ریست کنم. حتی اگه روش هگ (hak) کردن ایمیلم هم وجود داره اگه لطف کنید بهم بگید واقعا ممنون میشم. بخدا اشکم در اومده دیگه... کاش راهی باشه. التماس میکنم هرکی راهی بلده بهم بگه. :n28:
سلام
چند وقته این ایمیل برای من میادتوی 2-3 روزه گذشته این پیغام برام اومدهنقل قول:
...Hi
Someone recently used your password to try to sign in to your Google Account [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . This person was using an application such as an email client or mobile device.
We prevented the sign-in attempt in case this was a hijacker trying to access your account. Please review the details of the sign-in attempt:
Tuesday, November 12, 2013 4:59:02 PM UTC
IP Address: 186.18.153.40
Location: Buenos Aires, Autonomous City of Buenos Aires, Argentina
If you do not recognize this sign-in attempt, someone else might be trying to access your account. You should sign in to your account and reset your password immediately.
If this was you, and you are having trouble accessing your account, complete the troubleshooting steps listed at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sincerely,
The Google Accounts team
و هر دفعه پسوردم رو عوض کردم ولی بازم پیغام میاد
کسی میتونه راهنمایی کنه
سلام رفقا
با گوگل تالک میشه به یاهو مسنجر پیام داد؟
اگر میشه بفرمایید راه خاصی داره؟
اخه من نمیتونم
سپاس
شما تایید هویت 2 مرحله ای رو ترجیحا فعال کنید روی اکانتتوننقل قول:
این پیغام هم ممکنه، ممکنه به خاطر استفاده از یه اپلیکیشن روی موبایل یا تبلتتون براتون میاد
برنامه ای چیزی روی موبایل یا کامپیوترتون نصب کردین؟
با سلام.
دوستان من Google Verification رو فعال کردم...گاهی خود به خود برام مسیج Verification code میاد...ب این مضمون ک
your google verification is ....
آیا اکانتم مورد حمله قرار گرفته یا عادیه؟قبلا نبود
خیر عزیز....میتونی از نیم باز استفاده کنی و همه ی سرویس ها رو ی جا داشته باشینقل قول:
سلام من وقتی جیمیلمو درس کردم گزینه Display images below بود روش کلیک میکردم عکسام باز میشد الان مدتیه عکسام باز نمیشن اون گزینه هم اصلا نیس هر کاری کردم درس نشد انگار واقعا حذف شده چکار کنم؟
سلام
مشکلی در جی میل دارم هر چی سرچ کردم جوابی براش پیدا نکردم خواهشا راهنمایی کنید
مشکلم اینه که من نمیخوام آدرسم برای فردی که میل دادم نمایش داده بشه ( همونطور که میدونید تو show trimmed content قابل نمایشه )
میشه یه آدرس دیگه ای رو وارد کرد؟
بسیار ممنونم از راهنماییتون
جیمیل باز میشه براتون؟
من از دیروز نمیتونم login بشم: (
من چطور یه نرم افزاروازطریق جیمیل ارسال کنم؟
بازمیشه بازمیشه
بستگی به حجمش داره. اگه حجمش زیر 10 مگه زیپ کنید و پیوست کنید. attachنقل قول:
مدتی هست توی گوشیم جیمیلهام بهخ صورت نوتیفیکیشن اعلام نمیشن ...چرا ؟؟
سلام دوستان
من یه جیمیل گروهی دارم که نزدیک به 20 نفر به اون دسترسی دارن. سوال من اینه که راهی هست که ایمیل های توی اینباکس یا حتی ارسالی ها دست نخورده بمونن و کسی نتونه پاکشون کنه؟ یعنی فقط قابلیت خواندن داشته باشن ولی نشه پاکش کرد.
جستجوی SSL خاموش است
این شبکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را خاموش کرده است، بنابراین نمیتوانید نتایج شخصی شده را ببینید.
ویژگیهای امنیتی جستجوی SSL در دسترس نیست. ممکن است محتوا فیلتر شده باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | نادیده گرفتن
سلام مدتیه که این پیغام برای من میاد وهر کاری تو تنظیمات میکنم درست نمیشه . در ضمن من قبلا از موزیلا تاندربرد استفاده میکردم اما الان پیامهام رو نمیگیره . میشه کمکم کنید؟
سلام میخواستم تاریخ تولدمو توی جمیل ویرایش کنم میشه بگید چطور باید انجام بدم؟!
سلام
چرا اصلا نمیتونم وارد جی میل بشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میزنم همش میگه این اتصال غیر قابل اطمینان میباشد
دیگه نمیتونم برم تو inbox کلا قاطی کرده
ولی داداشم میتونه از سیستم شرکتشون بره ولی من با...
اول با این ادرس امتحان کن ببین جواب می ده بهت یا نه:نقل قول:
بعد حتما تاریخ سیستم رو هم چک کن که درست باشه ( در چند مورد بخاطر عقب جلو بودن زیاد لایسنس ها در سیستم ها رد می شن )
همچنین اگر تونستی اطلاعات ssl رو چک کن و یک تصویر از ارور امنیتی که می گیری هم در اینجا بزار شاید از ارور بقیه بفهمند مسئله چیست:n15:
سلام . خواهش می کنم کمک کنید:n30:
من چند ماه پیش عکسم رو در جیمیلم گذاشتم. و فکر نمی کردم این عکس در جستجوی عکس گوگل نشون داده بشه .
تا اینکه چند وقت پیش که اسمم رو سرچ کردم در گوگل دیدم که عکسم رو در بین عکس ها داره نشون میده . اومدم و زود به جای عکسم ، عکس دیگه ای رو گذاشتم.
اما هنوز که هنوزه با این که مدت ها گذشته اما هنوز در جستجوی عکس گوگل وقتی اسمم رو تایپ می کنم عکسم رو میاره
امروز به قسمت change photo در جیمیلم رفتم که کلا همون عکس منظره ای هم که به جای عکسم گذاشتم رو پاک کنم.
با کمال تعجب دیدم که عکس قبلیم هم در بین تصاویر جیمیلم هست و می تونم دوباره اتخابش کنم که نشون داده بشه . هیچ راهی پیدا نمی کنم که کلا هرچی عکس تو جیمیلم هست رو پاک کنم
خواهش می کنم کمکم کنید
چرا کسی جواب نمیده :n28:
سلام میخواستم تاریخ تولدمو توی جمیل ویرایش کنم میشه بگید چطور باید انجام بدم؟! يكي جواب بده خواهشا
چجوری میشه اکانت جیمیل رو کلا پاک کرد؟
نقل قول:
با رفتن به این ادرس وقتی تو جیمیل کانکت هستید گزینه. رمو و داره
اگه احیانا رو این جیمیل یاهو ساختید حتما یاهورو داکتیو کنید قبل حذف جیمیل وگه نه به مشکلات امنیتی برا اون ایدی یاهو که رو این جیمیل ساخته شده پیش میاد..که از همون لحظه اول پدیدار میشه..
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
منم این مشکلو داشتم قبلانقل قول:
شما باید یه عکس جدید انتخاب کنید .سپس اون عکس قدیمیه رو از تو پروفایل حذف کنید اما هنوز شکلش هست. اما دوباره با انتخاب کردنش پیام میده که تصویر وجود نداره و ایا حذف شود؟ بعد با تایید حذف میشه.
سلامنقل قول:
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110904224506AAZpUxg
رو ستینگ کلیک کنید
پروفایل ستینگ. و کانتکت اینفو رو ویرایش کنید و سیو کنید.
روی هر جیمیل چندتا ایدی یاهو میشه ساخت؟نقل قول:
دوست عزیز توش گزینه حذف جیمیل نبود ؟کجاست دقیقا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من 4 تا دارم و بیشتر هم میشه احتمالا اما سعی کنید یه جیمیل بلا استفاده رو برا این کار استفاده کنید از حیث امنیت بهتره.
مدتیه جیمیل همش میل میزنه میگه داره بهت حمله میشه و پسوردتو عوض کن
جالبه که هر بار هم از یه کشور خیلی دور هست.
این پیغامها واقعی هست؟
سلامنقل قول:
شما از تنظیمات تب سکیوریتی گزینه 2 step رو جهت پسورد با موبایل رو فعال کنید تا پسوردتون اگه -- بشه باز هم هکر راخی نداشته باشه.
و دوم اینکه احتمال داره تحت اسنیف باشید یا فیشینگ و کار همسایه یا دوست عزیزتون باشه که با متا و بخاطر اینکه پسو کش بره میگه پسوردو عوض کن.تغییر موقعیت و راه دور کاری نداره.ایمیل و جیمیل فیک هم خیلی راحته.
موفق باشید
Tapatalk