چطور می شه اکانتی که بلاک شده رو فعال کرد.وقتی postal cod وpassword رو نداریم.؟؟
Printable View
چطور می شه اکانتی که بلاک شده رو فعال کرد.وقتی postal cod وpassword رو نداریم.؟؟
موقع ساخت ایمیل اسم و فامیلم رو نصفه نیمه ثبت کردم
حالا که میخوام تصحیحیش کنیم اول میرم Account Info بعد هم Edit profile details رو میزنم و فامیلم رو تصحیح میکنم و save میکنم ولی هیچ تغییری حاصل نمیشه
چیکار کنم؟ :23:
از این طریق انجام بدین :نقل قول:
options > mail options > mail accounts > sending name
سلام دوستان
يه سوال ، چطور ميشه تو يه چت buzz بست.امروز ديدم سوال شد برام
ميشه راهنمائي كنيد
مدتی هست که افرادی که توی یک گروپ گذاشته بودم که براشون ایمیل بفرستم حذف شدن (فقط 4-5 نفر موندن)
هرچی تو این لیست اضافه میکنم باز هم حذف میشن!
چیکارش باید کنم؟؟؟؟؟؟؟
دوستان سلام
من هر کاری می کنم account info ایمیلم باز نمیشه چکار کنم.
سلام چرا آپشن ساخت چت روم تو یاهو غیر فعال شده؟؟
با چه ایمیلی با پشتیبانی یاهو تماس بگیرم؟
سلام
من یه ایمیل قدیمی از یاهو دارم، درواقع اولین ایمیلم هست!
مشکلش اینه قسمت پاپ اجازه فوروارد اتوماتیک ایمیل های وارده رو نمی ده، می گه باید از یاهو میل پلاس استفاده کنم و هزینه بدم!
دیروز مجبور شدم یه ایمیل جدید ساختم، اما پیش فرض اون گزینه ای که بالا گفتم براش فعال هست!
آیا نمی شه یه کاری برای ایمیل قدیمی هم انجام بدم که مثله جدیده فعال شه؟
ممون
سلام
من چند تا لیست تو یاهو میل درست کردم که بسته به نوع ایمیل برای بعضی از اونا میفرستم ولی گاهی خودبخود تعدادی از آدرسا از تو لیستها حذف میشن:18: مثلاً لیستی که شامل 10 تا آدرس هست وقتی برای فوروارد انتخابش میکنم میبینم 5 تا آدرسه ! تو کنتاکت هم که محتوای لیست رو نگاه میکنم میبینم 5 تا کم شده !! چکار باید بکنم ؟
آقا کسی نیست جواب بده :33:نقل قول:
درود
یکی از دوستانم سوالی داشت که من جوابی براش ندارم گفتم بپرسم شاید راه حلی براش به من بگید. ایشون می گن که وقتی آدرس ایمیل شخصی را Add می کنند آن آدرس و نام صاحب ایمیل در فهرست Contact نمایش داده نمی شود. چرا؟
سپاس
دوستان ایمیل من نزدیک به دو هفته هست که بلاک شده چطوری میشه بازش کرد؟
سلام آی دی یاهو من یک مدت هست که پسوردش عوض نمیشه تا می خوام پسوردش رو عوض کنم تو قسمت نیو پسورد پیغام password invalid میده هر کارکتری هم امتحان کردم با اولین کارکتر این پیغامو میده. با چند تا مرورگر امتحان کردم کوکی هارو پاک کردم با چند تا کامپیوتر هم تست کردم اما باز با اولین کارکتر پیغام Your password cannot include any part of your name میده. لطفا کمکم کنید
به چه دلیل بلاک شده ؟نقل قول:
معمولا با جواب دادن به سوال های امنیتی ایمیل از بلوک درمیاد
پسوردی که انتخاب می کنید نباید شامل نام یا نام خانوادگی شما باشه. هیچ جای پسوورد. از این بابت مطمئن هستید ؟نقل قول:
سعی کنید با yahoo messenger امتحان کنید. از فعال بودن java در مرورگر هم مطمئن بشید.نقل قول:
میخوام در ارسال نامه عکس بکگراند بزارم چجوری ممکن هست ممنون؟؟؟
سلام
از طرف دو تا از دوستانم که در یاهو ایمیل دارند برام ایمیل فرستاده شده حاوی یک لینک هست که مربوط به یک سایتی میشه ، میگه با عضو شدن و حساب باز کردن ، از راه کلیلک کردن درآمد خوبی به جیب می زنید
می خواستم بدونم آیا ایمیل های این دو دوست من -- شدن که اینجور لینک ها برام فرستاده شده . اگر اونها -- شدن چکار باید بکنن که دیگه این اتفاق پیش نیاد ؟
یک سوال هم در مورد این سایت ها دارم : آیا واقعا راست میگن که از راه کلیک کردن میشه درآمد حاصل کرد ؟
اینکه خودتون عکس قرار بدین داخل یاهو میل نمیشه. اما یاهو خودش یه سری بک گراند قشنگ داره. برای این کار باید از یاهو میل جدید استفاده کنید. موقع نوشتن میل به قسمت format برین و stationery رو کلیک کنید.نقل قول:
خیلی از سایتها از عضوهاشون می خوان که به سایت اجازه بدن تا به contact های عضوشون ایمیل دعوت بفرستند و مطمئن باشید تا دوستاتون نخوان و پسوورد رو در اختیار سایت نذارن این ایمیل ها ارسال نمیشه.نقل قول:
این سایتها نمیشه بهشون اعتماد کرد اما بعضی ها واقعا پرداخت می کنن. البته به تظر من ارزش وقت تلف کردن رو نداره
من که از یاهو جدید استفاده میکنم اما گزینه stationery ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!1نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات اوت لوک آفیس برا ییاهو چیه..؟ ممنون
سلام
دوستان سوال امنيتي ياهو رو چه طوري ميشه عوض كرد ؟
ممنون
دلم گرفته از ادمایی که میخوان مال اونا باشی اما خودشون مال تونیستن.
من قاطی کردم
دوستان سلام
من دوتا مشکل کوچیک دارم با میل یاهو. اما خیلی لازم دارم که حل شه و امیدوارم دوستان کمک کنن. ممنون میشم
تو قسمت کانتکت میرم 71 تا کاننتکت دارم (ایمیلاشون هم با @yahoo.com ثبت کردم) اما هر وقت از طرف دوستام ایمیل میاد تو صفحه اول یاهومیل مینویسه هیچ ایمیلی از کانتکتات نیومده!!! ولی ایمیلشون تو اینباکس هست!
چیکارش کنم؟:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل دومم اینه که میخوام ایمیلایی که از طرف دوستام میاد با اسمی که خودم تو کانتکت دخیره کردم بیاد نه اسمی که خودشون انتخاب کردن. امکانش هست؟
خیلی ممنون اگه زودتر وقت بذارین و ج بدین. مخصوصا سوال اولی رو.
موفق باشد
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای اینکار تو صفحه ی یاهو قسمت بالا سمت چپ که نوشته hi... کلیک میکنی. یه زبانه (منو) باز میشه که از توش گزینه ی account info رو میزنی. توی صفحه ای که باز میشه به قسمت Sign-In and Security میری و از اونجا روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن. پایین صفحه ی جدیدی که باز میشه سوالات امنیتی رو پیدا کن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن و عوضشون کن
موفق باشی:20:
نقل قول:سوالو مجدداً خلاصه میگم:نقل قول:
آدرس ایمیلها خودبخود از لیستها حذف میشن
راه حلی داره ؟ تو گوگل با این متن جستجو کردم
My contacts got deleted automatically from lists
جوابی پیدا نکردم !!
شما یه میل بفرست به یکی از کانتکت ها ( بدون وارد کردن دستی ایمیل) یعنی اسمش رو از لیست انتخاب کن ببین ارسال میشه اصلا؟ طبیعتا شما وقتی میلی رو به یه اسمی ذخیره می کنید همیشه براتون اسمی رو که شما براش گذاشتید نشون داده میشه. بیشتر احتمال میدم کانتکت ها درست وارد نشده باشند.نقل قول:
احتمال داره محدودیتی از طرف یاهو برای اکانتهای رایگان وجود داشته باشه که در هر گروه تعداد خاصی رو ذخیره کنه. البته حدس می زنم. شما مطمئنید حذف میشه ؟ چون مکان لود نشدن درست هم وجود داره.نقل قول:
لیستهایی که تشکیل میدم بین 5 تا 12 تا بیشتر عضو نداره ، فکر نمیکنم محدودیتی باشه.نقل قول:
آره مطمئنم ، تقریباً همه جورشو امتحان کردم ، البته برای تعداد بالای 7 تا بیشتر اتفاق میافته ، حالا لیستها رو 5 تایی میکنم ببینم چی میشه :9:نقل قول:
ویرایش: رفتم لیستها رو حذف کنم گزینه Actions عمل نمیکنه ، اصلاً مثل اینکه این یاهومیل من با لیستها مشکل داره !! شاید پیر شده :20: ، جی میل هم دارم ولی خیلی کند عمل میکنه ، به نظر شما چکار کنم ؟ یه اکانت جدید تو یاهو بسازم ؟ سوابق نامه ها و کنتاکتها رو چجوری به جی میل یا اکانت جدید منتقل کنم ؟ کار مشکلیه چون همه جا منو به همین آدرس میشناسن :41:
شما از یه مرورگر دیگه یا کلا با یه سیستم عامل دیگه امتحان کن. شاید مشکل نرم افزاری از طرف شما باشه.نقل قول:
برای انتقال ایمیلهاتون از یاهو به هر سرور میل دیگه ای می تونید از
options > mail options > pop & forward
استفاده کنید. یعنی یاهو هر میلی وارد اینباکستون بشه برای شما ارسال می کنه. اگر بخواید میلها داخل باکس یاهو نماند یا ... تنظیماتش رو از طریق نوار زیرش عوض کنید.
شما یا سرعتتون پایین هست یا اینکه جاوا اسکریپت مرورگر شما فعال نیست. شما به تنظیمات میل برین و اگر گزینه ای برای فعال سازی اسکریپت یا html دیدین تیک بزنید:نقل قول:
options > mail options > general
ممنون بابت پاسخگوییتوننقل قول:
همینکار رو میکنم. ارسال میشه. به اونایی که یاهو دارن میرسه اما به اونایی که gmail دارن نمیرسه.البته فقط به بعضیهاشون نمیرسه!
وقتی از طرف کانتکتام واسم میل میاد به اون اسمی که من سیو کردم نمیاد. به اسم انتخابی خودشون میاد. چیکار کنم. کلافه شدم:41::41::41:
به من یه میل اومده نمیدونم مث اون میل فیکا هسش یا واقعیه ....از طرف YAHOO INC. USA !
متنشم خوندم ولی بعید میدونم حقیقت داشته باشه ...نظر شما چیه؟
8721 Santa Monica Blvd #409. Los Angeles,
CA 90069-4507. US
Attn: E-mail Address Owner
We are pleased to notify you that A PAYMENT of $60,000 US DOLLARS have grated to you for been No: 03 winner of the Year 2011 as A Microsoft Yahoo mail online users customer. Your PAYMENT of $60,000 US DOLLARS will send to you via WESTERN UNION MONEY TRANSFER from Ghana, AFRICA through the help of the International Monetary Fund (IMF) which the Microsoft Corporation Board in Ghana, West Africa (MCB) are aware of it.
However,we have concluded to affect your own payment through Western Union® Money Transfer, $5,000 twice daily until the total sum of $60,000 US DOLLARS is completely transferred to you.
The Western Union® office in ACCRA, GHANA has been mandated by the International Monetary Fund (IMF) to transfer your PAYMENT of $60,000 US DOLLARS to you.
You are advise to contact the WESTERN UNION MONEY TRANSFER Customer Care at (wumt.gh@w.cn ) with your full information,because can not be able to send the payment with your email address alone, thereby need your information as to where they will be sending the funds, such as:
Receiver's name:.........
Address:.........
Country:.........
Phone number:........
And Attached copy of your Identification
Note that your payment files will be returned to the IMF within 72 hours if the Western Union Money Transfer Customer Care did not hear from you, this was the instruction given to us by the IMF
This Reparation PAYMENT valued at $60,000 US DOLLARS only attracts the sum of $95 to be paid as the dispensation fees, once this is received, there shall be no further demands from you, and that will be all you need do to get your PAYMENT along with the required information above.
NB: Please be informed that this is no kind of a joke. The Western Union® office in ACCRA, GHANA will start the transfer as soon as the received your information.
Thanks,
Fred Munson
Congratulations from the Staffs & Members of Microsoft Board Commission
CONFIDENTIAL NOTICE
This email is intended for the owner of this E-mail Address only and contains privileged and confidential information. If you received this email by error, please delete it from your mail box and notify us immediately for correction. The disclosure of this email to a third party is highly prohibited.
Thanks for your understanding
100% کلاهبرداری هستش
با سلام من یکی از ایمیل های که خیلی برام مهم بود رو امدم مثلا سیو منم رو ایمیلم کلیک کردم و فرستادم تو فولدر (Move selected emails toa folder {d}) حالا ایمیل نیست چه جوری می تونم پیداش کنم ؟؟؟؟؟؟
سلام
چطوری میشه فهمید که طرف ایمیل رو خونده یا نه؟! :31:
پوشه های میل رو چک کردید مثل important و ... ؟نقل قول:
باید از نرم افزار جاسوسی استفاده کنی که مخصوص این کار ساخته شدند. من امتحان نکردم ولی بهتریناش اینا هستن :نقل قول:
Read Notify
spypig
با سلامنقل قول:
دوست عزیز یه قسمت سرچ توی ایمیل هست. البته اگر ایمیل شما در یاهو باشه. در قسمت سرچ بار قسمتی از تیتر یا نام فرستنده را وارد کرده و اینتر کنید. خواهید دید که ایمیل های مشابه با اون نام سرچ شده نمایش داده خواهد شد. موفق باشید.
با سلام از دوستان من یک ایمیلی داشتند از یاهو که مدتی به اون لاگین نشدند بعد از مدتی که لاگین شدند ازشون سوالاتی پرسیده و دوباره وارد ایمیل شدند اما عین روز اول تنها یک پیغام Welcome Yahoo! داره و هیچی در هیچ جای ایمیلش نیست و انگار تازه سازه اما اظهار دارن ایمیل هایی داشته اند از قبل روی ایمیل و چون الان نیاز زیادی بهش دارن خواستن ازش استفاده کنند که اینطوری شده راستش من همچین مشکلی ندیده بودم که با سوال امنیتی مثلا بیاد ایمیل رو مثل روز اول پاک کنه حالا میخوام ببینم دوستان که حرفه ای تر هستند همچین مشکلی از چیه و آیا راهی هست اون ایمیل ها که پاک شدند رو براشون برگردوند؟
با سلام
سوال من اینه که چطور میشه تو ایمیل...یه لینکو به عکس چسبوند. یعنی وقتی کلیک روی عکس میکنی... اون لینک باز بشه
با تشکر
از تگ مشخص شده استفاده کنید
کسی جواب مارو نداد