دوستان یه دئودورانت خوب معرفی کنین که رو لباس لکه سفید نندازه.(For Men)
Printable View
دوستان یه دئودورانت خوب معرفی کنین که رو لباس لکه سفید نندازه.(For Men)
حتما دئودورانت باشه ؟ یا ضد عرق باشه مشکل نداره من ضد عرق رو پیشنهاد میکنم. antiperspirant حالا هر برندی.نقل قول:
خودم الان از ژیلت دارم استفاده میکنم . ,ولی نسبت به دئودورانت رول گرانترن.
نقل قول:
نه هر چی باشه مشکلی نیست:31:(هر چند زیاد از آنتی پرسپیرانت خوشم نمیاد چون میگن غدد عرق رو کوچیک میکنه.)
به جز ژیلت چه مارک معتبری هست؟
دوستان چه تضمینی در اصل بودن ادکلن های فروشگاه های اینترنتی هست؟
اصولا راه شناسایی اصل از بدل چیه؟
من ساکن تهران نیستم، به نظر شما از اینترنت خرید بکنم؟
ممنان
دوست من تضمین خاصی در کار نیست چون وقتی گارانتی های مارک های معتبر لوازم خانگی از زیر بار وظیفه شون شونه خالی می کنن نباید انتظار تضمین از این جور چیزا رو داشته باشی... ولی بر اساس تجربه شخصی خودم می گم که سایت های چاره و پرفیوم شاپینگ قابل قبول هستن (البته اولی تو هر زمینه ای کارش درسته)نقل قول:
در مورد سوال دوم که بار ها هم بحث شده اگه خیلی ادوکلن باز هم باشی باز هم ممکنه اصل و فیک رو نتونی تشخیص بدی ولی برای ساده ترین راه اول از جایی که اطمینان داری خرید کن بعد شماره روی جعبه ادوکلن رو با روی شیشه چک کن و حتما قبل از خرید عکس های جعبه و خود ادوکلن رو تو اینترنت سرچ کن و آخرش هم دعا کن که اصلش بهت برسه !
در مورد آخری هم اگه بجای معتبری دسترسی نداری چاره ای نیست ولی تو همه شهرای بزرگ مطمئن باش که چند جای معتبر برای خرید ادوکلن وجود داره
one man show رو چطور ارزیابی میکنید
خیلی بویه تیزی داره.برای سنه بالایه 60 سال خوبه.:27:نقل قول:
ببخشید الان دیدم. بوش از نظر من عالیه. به قول اونوریها ادکلنیه که چارلز برانسون ممکن بود بزنه . یا مثلا جان وین یا مارلبرو من ( شخصیت تبلیغ مارلبرو) یا مثلا dirty harry ! بوی مردانه ای داره . برای 25 به بالا مناسبتره. یا شاید بیشترنقل قول:
چون اگر مناسب شخصیت و ظاهر نباشه همه متوجه میشن که مناسب نیست .مخلوطی از کاج و چرم و تنباکو و به قولی زیرسیگاری.
به ایشون میاد
اکوا و سیلور فکر کنم کمی از این ملایمتر باشن. یا شاید خنکتر. بوش شبیه ازارو پور هوم هست کمی ولی ملایمتر و دوست داشتنی تره.کد:http://andrewsinclair.files.wordpress.com/2011/04/macho2.jpg
به پولو سبز هم کمی شبیه است
اون عکسه شوخی بود دیگه؟؟؟نقل قول:
silver بوش گرمه!! اینم همینطوره؟؟
واسه چه فصلی خوبه؟؟ من تو سایتای خارجی خیلی تعریفش رو شنیدم.. بخرم یا نه؟؟
من که با استفاده از این تو تابستان مشکلی ندارم. کمی بنظر گرم میاد . یکی میگفت اصلا برای هوای گرم مکزیک ساخته شده بوده احتمالا از سیلور تندتر و گرمتر باشه باشه .بهرحال دهه 80 ای است .جزو عطرهای powerhouse محسوب میشه . بوی fresh نداره.خشکه. تابستان گرم در وسط یک جنگل کاج درست حسابی رو تداعی میکنه.نقل قول:
مدل اکوا برای تابستان ساخته شده.
بنظر من بگیر.بهرحال سلیقه ها فرق میکنه. از کجا میخوای بگیری؟ یعنی بدون تست میخری؟
ماندگاری رو پوست تا 5 ساعت میشه روش حساب کرد رو لباس بیشتر. ولی پخش بوش بنظرم وحشی نیست
تا 2-3 ساعت بوش از سمت سینه به مشام میخوره بعدش دیگه باید بینی رو تو لباس کرد تا بفهمی هنوز بوش هست.
کسی میدونه D&g شناره 3 و 6 رو از کجا میشه پیدا کرد من 3 رو دشتم خودم گرفته بودن از ترکیه عالی بود ولی تموم شده هیج جا هم ندارن ؟
نمیدونم والا!! اگه بخوام بخرم که اینترنتی نمیخرم چون پول پیک و این حرفا میخوره بهش... قیمتش خیلی پایینه و تعریفش رو زیاد شنیدم.. البته تو ماه پیش 3 تا ادکلن خریدم و عقل حکم میکنه که اینو نگیرم.. اما یه ادکلن قیمت پایین میخوام داشته باشم که بذارم تو کیفم یا بذارم توی کشوی محل کارم که همیشه دم دستم باشه. ck one طراحیش بده و در نداره و نمیشه زیاد اینور و اونور بردش. تازه مال من 200 میل هم هست. اکوا رو میگیرم احتمالا و زمشتون همینی که شما گرفتی رو میگیرمنقل قول:
شماره 6 رو تندیس دیدم اگر اشتباه نکنم. معمولا از کجا خرید میکنی؟نقل قول:
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
اکوا کار خوبی بنظر میاد. گرفتی بیا بگو در موردش. 3 تا ادکلنی که خریدی چی بودن؟ راستی چرا اتمایزر یا عطر افشان نمی گیری؟ خیلی بکار میادنقل قول:
به همه دوستان توصیه میکنم حتما یه سری به فروشگاه عطر تیبا در هایپر استار بزنند...این فروشگاه به جرات یه کارای آس و تکی داره که کمتر جایی پیدا میشه و تمرکزش هم اغلب بر عطرای آمریکایی هست.چند مورد از کارای بسیار بسیار خوب و آسش رو که کمتر جایی پیدا میکنید و اغلب ساخت آمریکا هستند براتون میارم:
عطرای آمریکایی Ed Hardy با موندگاری بسیار بسیار بالا.من تستر این عطرو تا 4 روز بعد از موقعی که تست شد بو کردم و لامصب چه موندگاری وحشتناکی داشت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادکلن بسیار بسیار عالی Aqua Mat مردانه تنها ادکلن مردانه با عطر عالی گل یاس و چمن و آب دریا..طراح این عطر یه فرد ژاپنی به اسم Masaki Matsushima است که واقعا روحیه پیچیده ژاپنی ها رو مثل فیمای ترسناکشون توی این عطر گنجونده من در خرید این عطر بسیار خوب تردیدی به دلم راه ندادم:
سری ادکلنای Karl Lagerfeld که توشون ادکلن Lagerfeld Kapsule Woody از بقیه بهتره:
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
توصیه میکنم حتما این Aqua Mat رو برید از هایپر استار بگیرید از دستتون میره ..کمتر جایی پیدا میشه یه همچین ادکلن عجیب و خوبی..از ما گفتن بود...من که پول داشته باشم یکی دیگه ازش میخرم
قیمتها چطوریه...
برندای اونا که خریدم ck و azzaro که 2تا ck خریدم... اکوا میدونم تو مایه های cool water هست اما ضعیفتره.. بالای 20 تومن پول پاش نمیدم واسه همین میخوام یه سری بزنم به مغازه ها ببینم پیدا میکنم یا نه؟ این اینترنتی ها از اول که یکم گرونتر میدن و بعدش هم پول پیک میخوره و یه ادکلن 20 تومنی میشه 30 تومن... راستی زنگ زدم به همونجا که خودت ازش ادکلن خریدی و قیمت همخون ادکلن خودتو ازش گرفتم گفت 22 تومن.. فکر کنم به تو قیمت بالاتر فروخته!! اینا هر بار یه قیمت میدننقل قول:
اسم یارو عباسی بود . سمت وزرا هم برو. راستش دیگه توان اینکه مثلا برم مروی بگردم یا وزرا رو نداشتم. قائم تندیس 4-5 تا مغازه م ولیعصر تا پارک ساعی یا پاساژ گلستان نداشتن.نقل قول:
اگر تو مغازه باقیمت زیر 20 پیدا بشه خوبه .دلاریش روی 16 دلاره. اینم از خرید انلاین
بیژن مردانه کسی امتحان کرده
کد:http://www.amazon.com/Bijan-Men-Toilette-Spray-Ounces/dp/B000E7WG2Y
من تا حالا از اینجا نگرفتم یعنی از ایران فقط 1 بار لالیک گرفتم 2 سال پیش من فقط از انور میگیرم البته چند سال مالزی بودم درس میخوندم راحت بودم حالا میخوام برم هایلند ببیتم d&g داره یا نهنقل قول:
من تا الان فکر میکردم که ادکلن های اورجیتال برای سلامتی مشکلی به وجود نمیارند و منشا طبیعی دارند اما امروز صبح که روی جعبه ی ادکلن هام رو نگاه کردم دیدم که توی ترکیبات اینا ، ترکیبات بنرن دار و پلیمری استفاده میشه!! :18:
یعنی سرطان زا هستند؟ هیچ ادکلنی نیست که کاملا طبیعی باشه؟؟ یعنی ما ترکیبات شیمیایی آزمایشگاهی رو داریم استفاده میکنیم؟
دوستم از استانبول Florame گرفته بود. رو قوطیش نوشته بود ارگانیک.نقل قول:
بیایید این موضوع رو جدی بگیریم و راجع بهش صحبت کنیم.. من واقعا نگران شدم.. مدیر محترم هم لطفا تاپیک جدید رو برگردونند که اونجا راجع بهش بحث کنیم.. اینجا که جاش نیست برادر مننقل قول:
من دیشب یکعدد one man show چشم بسته خریدم. 17900 . روی هم رفته کار قابل قبولیه. درسته بوی تند و قویی داره.در مصرفش نباید زیاده روی کرد.
امروز هم رفته بودم توچال عجیبه که بوی لالیک مشکی (encre noire ) یا کپی های اون به مشامم میخورد. یعنی اینقدر محبوبه اینجا.. این نشان میده که پخش بوی خوبی داره درهرصورت.
مبارک باشه.ولی گرون خریدی.قیمتش 13.5 هست.نقل قول:
جدا"؟ احتمالا چون برچسب وزرات بهداشت و یک نمونه افترشیو روش داشته این قیمت داده. کجا 13.5 میدن؟نقل قول:
به قول اونایی که رویو کردن کمی بوی ریحان میده.
what next؟
مگه نمیدونستی امین جان تمام ادکلنها شیمیایی هستن و بیضرر نیستن برای همینه بعضی از پزشکها مخصوصا سنتیها مثل دکتر روازاده اکیدا مصرف ادکلنهای رایج رو منع میکنه ومیگه طبق آزمایشاتی که انجام داده فعل و انفعالات شیمیایی عطرها به شدت اثر مخربی بر روی سیستم مغز انسان میگذاره :41:نقل قول:
ولی بالاخره دل رو نمیشه کاریش کرد بعضی از ادکلنها واقعا دیوونه میکنه:27:
البته اگه طبیعی میخواین ایوروشه خوبه!!!!!!
فکر نکنم واسه اقایون جالب باشه
نه .. من فکر میکرئم برند های معروف از مشتقات طبیعی عطر درست میکنندنقل قول:
ادکلن درسته استعمالش رو توصیه ولی چه کنیم شیمیاییه .
برای این موضوع میشه قبل از خرید روی جعبش رو نگاه کرد
وادکلنی رو که این مواد شیمیایی که دوستمون اشاره کرد
توشه نخریم ولی مطمئنا چیزی پیدا میشه سالم باشه.
به امید سلامتیه جوانان که تو این وب سایت دنبال ادکلن هستند
سلام /نقل قول:
بیایید این موضوع رو جدی بگیریم و راجع بهش صحبت کنیم.. من واقعا نگران شدم.. مدیر محترم هم لطفا تاپیک جدید رو برگردونند که اونجا راجع بهش بحث کنیم.. اینجا که جاش نیست برادر من
انجمن مرتبط با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با همین نام داریم ، انجمن متفرقه جای انجام هر بحثی نیست ، برای اینکه بحثها تخصصی انجام بشه بهتره در انجمن خودشون مطرح بشن ،
لطفا این قبیل موضوعات مثل اعتراض به تاپیک تایید نشده و حذف شده و مواردی از این دست رو در محیط عمومی انجمن مطرح نکنید تا تاپیکها از موضوع اصلیشون منحرف نشن و از طریق پروفایل یا پی ام پیگیری بفرمایید . از این پست هم در این تاپیک نقل قول نگیرید خواهشا و اگر قانع نشده اید از طرقی که اشاره شد پیگیری بفرمایید /
با تشکر و عذرخواهی از دوستان بابت انحراف تاپیک .
نه بابا مگه هر کی به هر کی هستش که ادکلنا سرطانزا باشند؟؟؟؟؟ چرا از خودتون بی حساب کتاب و از روی حدس و گمان حرف در میارید؟؟؟ اینجوری بود که الان کلی آدم تو دنیا که الان دارن از ادکلنا استفاده میکنند باید منتظر باشند همین امروز فردا سرطان بگیرن!! برادر من توی اروپا که این ادکلنا تولید میشه مگه همه چی بی حساب کتابه؟؟؟ هر سال از طرف سازمان های پزشکی اروپا به تولید کنندگان عطر یه سری دستور العمل ابلاغ میشه که موادی که بر طبق آخرین تحقیقات مضر شناخته شدند از عطرا حذف بشه...یکی از دلایلی هم که یه عده شاکی هستند که چرا این عطرای گرون قیمت ماندگاری درست حسابی در حد 24 ساعت ندارند هم به همین دلیله.چون سابقا یه سری مواد مضر توی عطرای گرون قیمت قدیمی موندگاری عطرارو افزایش میده که الان حذف اون مواد توی عطرای جدید باعث شدند با توجه به قیمتشون ماندگاری متوسطی داشته باشند..
ای جان حالا با چه ادکلنایی دوونه شدی ؟ بگو ما هم طلبه دیوونگی هستیم حسین جان :31: چند تا خوبشو نام ببرنقل قول:
سلام
یه ادکلن هست میگن بیژن ساخته
میگن بوی اون زمانی رو میده که آب بارون میخوره به خاک !!! :31:
کسی می دونه چی به چیه؟
اصلا هست؟ کجا گیر میاد؟؟
والا من چهارشنبه هفته پیش اراک قیمت کردم.ولی از بوش خوشم نیامد.نقل قول:
برچسب بهداشت هم که ماشالله انواع و اقسامشون رو دارن و براتون میچسبونن.
من ادکلن خوشبو زیاد دیدم یا داشتم مثله جیو -ورساچه آبی- لالیک مشکی-آزارو کروم-بولگاری من-کلد-مکسی و دلار هم اون قدیما...نقل قول:
من هم طلبه دیوونگیم ولی هنوز یک دیوونه واقعی نیستم:34: هنوز یک جستجوگرم اینکه بوی ادکلنی دیوونم کنه رو فقط حس کردم ولی نه اسمشون میدونم چیه ونه داشتم خودم تو کفم بارها تو کوچه یا خیابون بویی به مشامم خورده که دیوونم کرده و لی یا روم نشده بپرسم طرف چی زده گاهی هم پرسیدم طرف نمیدونست چی زده یا یک بار از یک ماشین در حال حرکت بوی مست کننده ای بیرون میزد ولی راهی برای پرسش نبود:41:البته بوی دلار اصلی و مکسی اصلی وقتی کمی میموند هم تا حدی دیوونه میکرد:21:
راستی این مکسی و دلاری که الان هست کجا میزنه؟اگر کسی اصل ایندو رو از قبل داشته باشه به قیمت خوبی میخرم ازش:18:
به لیستت فوتوریتی مردونه و با کمی ارتقا best هم اضافه کن.:8:نقل قول:
یه ادکلنی رو چند ساله پیش داشتم به اسمه مونت کریستو.واقعا بویه باحالی داشت.بویه توتونه آلبالو میداد.
هر کی سراغ داشته باشه منم خریدارم.
دلارهایی که تو بازاره بوشون تقریبا همونه.نسبت به قیمتشون فکر کنم ارزشه خرید دارن.حالا ماله هر کجا
میخواد باشه.
راستی نتورک هم شاید بعضی ها خوششون بیاد.
بچه های متخصص این کاره تو کار ادوکلن ممنون میشم یه لیست 20 - 30 تایی به همراه اسم و قیمت برای از بهترین ادوکلن های موجود در بازار رو برام لیست کنند قیمت هم از 10 تومن :31: تا 100 تومن باشه
این جوری می تونم بهترین ها رو انتخاب کنم و به یه انتخاب خوب برسم
ممنون میشم یکی از بچه ها زحمتش رو بکشه
راستی طریقه شناسایی ادوکلن قلابی از اصل چی هستش تا سرمون کلاه نره ؟
بهترینی وجود نداره . بهترین از نظر یکی ممکنه اصلا مورد علاقه شما نباشه. الان چی استفاده می کنی که خوشت میادنقل قول:
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
برای شروع توجهتو به 10 ادکلن پر فروش امریکا جلب میکنم
1.Acqua di Gio
2.Armani Code
3.Bleu de Chanel
4.D&G The One
5.D&G Light Blue
6.Polo Blue
7.Gucci by Gucci
8.Le Male
9.L'Homme YSL
10.Polo Black
من لیستی که واسه خودم تهیه کردمو واست میزارم :31: اینا رو یا خودم داشتم یا تست کردم یا تعریفشونو از بقیه شنیدم همه جزو تاپ ها هستننقل قول:
Bvlgari AQVA for men=50
cK One by Calvin Klein= 30
Encre Noire by Lalique=55
Dunhill by Alfred Dunhill=40
Burberry London by Burberrys
silver scent =20
Quorum by Antonio Puig =16
Gucci by Gucci = 60
La Nuit de L'Homme by Yves Saint Laurent =60
Chic by Herrera for men=50
Hugo by Hugo Boss =40
Aramis Life by Aramis=40
Light Blue Pour Homme by Dolce & Gabbana
Fahrenheit by Christian Dior=95
Ferrari Black by Ferrari =40
Blue Marine by Pierre Cardin = 30
Deseo by Jennifer Lopez=45
Bleu de Chanel by Chanel= 120
آره فوتوریتی مشکی بوی خیلی باحالی داره :8: ، به نظرم من America مشکی رو هم به اونا اضافه کن،بوش خیلی نزدیک به فوتوریتی هست و ماله همون شرکته....قیمتش هم مفته 3500(البته 50ml هستن)نقل قول:
-----------------------------------
راستی حسین جان اگه لالیک مشکی جزو ادوکلن هایی هست که دیوونت می کنه ، حتما black Diomond رو هم یه تستی بزن،بوش کپی لالیک مشکی هست و قیمتش هم 29 تومنه،موندگاریشم همون جوری عالی