سلام. دوستان دو تا سوال :
1. به نظر شما جطوری میشه جلوبندی پراید یه مقدار تقویت کرد : منظورم اینه که با اینهمه چاله چوله دیرتر خراب بشه و عمر مفیدش افزایش پیدا کنه. البته من میدونم اولین راه و کم هزینه ترین راه اینه که تا حد امکان رعایت کنیم. بخصوص رو دست اندازه ها و چاله های مشخص. اما باور کنید بعضی وقتا از غیب چاله در میاد. راهی که هر روز میری و میای آدم از حفظه. یهو تو روز بارونی انگار زمین گاز زدن. بگذریم. راه حل بدید همه استفاده کنن. و صد البته راهتون عملی و با هزینه منطقی باشه. آیا تعویض کمک فنرها میتونه موثر باشه؟؟ آیا نصب استرس بار میتونه موثر باشه؟؟ لاستیکهای پهن یا نرمتر؟ خلاصه از این دست راه حلها اگه خودتون یا دوستانتون تجربه ای دارید بگید.
سوال بعدیم در مورد دیسک و صفحه است. ماشین من 35000 تا راه رفته. تو کیلومتر 20000 تا بود اگه اشتباه نکنم تازه ما فهمیدم که کیت کلاچ این از روز اول مشکل داشته. کلاچ سفت بود. دنده بد جا می رفت و از این دست مسائلی که من گذاشته بودم به حساب صفر بودن ماشین و اینکه مهمتر از همه پرایده !!! بردیم نمایندگی کلا دیسک و صفحه و بلبرینگ عوض کردن. رفتم گرفتم تازه فهمیدم شتاب پراید یعنی چی؟بگذریم. الان ماشین حدود 15000 تا از تعویض صفحه اش می گذره. اما بدجوری علائم تموم شدن صفحه داره. ماشین گاز هرز میخوره. نفس نداره. تو شروع حرکت با دنده 1 و بخصوص تو ترافیک لرزش داره. گاها کلاچ نامیزونه طوری که چند روز پیش داشتم از پارک درمیومدم یهو کلاچ در رفت ماشین نزدیک بود بخوره به یه هیوندا و خلاصه شانس آوردم. خاموش شد. میخوام بدونم واقعا عمر مفید کلاچ 15000 تا است؟؟؟؟ من دوستم 405 داشت 65000 تا تو همین تهران ماشین راه رفته بود دیسک و صفحه عوض نکرده بود. نمی دونم والا چیکار کنم. اینجوری که هر 10000 تا نه اصلا 20000 تا بخواد یه صفحه بزاره رو دستم نمیشه که. ممنون میشم راهنمایی کنید.:n16: