سلام
اساتید محترم گوشی با قیمت حداکثر 420 هزار تومن چی خوبه؟ بنده دوربین برام خیلی مهمه خودم xperia ray رو در نظر گرفتم شما پیشنهاد های دیگه ای هم دارین؟
Printable View
سلام
اساتید محترم گوشی با قیمت حداکثر 420 هزار تومن چی خوبه؟ بنده دوربین برام خیلی مهمه خودم xperia ray رو در نظر گرفتم شما پیشنهاد های دیگه ای هم دارین؟
من به شما گالکسی اس آی 9000 رو پیشنهاد میدم چون کیفیت صفحه ی بهتری داره و چیپ گرافیکی قویتر ( چیپش همونه که تو جی نکس به کار رفته و سومین جی پی یو قوی بازاره) و تجربه ی گیمینگ بهتری به شما میده و سرعت بالا و رام های زیادی داره. من پیشنهاد میدم حتما حتی اگه دوس داشتین آرک بخرین گالکسی رو یه تستی کنین نظرتون عوض میشهنقل قول:
اگه بتونی تو این رنج گالکسی اس آی 9000 پیدا کنی از لحاظ دوربین خیلی خوبه و فوق العادسنقل قول:
بهترین فیلمبرداریه hd رو داره. تنها نقطه ضعفش در این زمینه نداشتن فلشه که به نظرم فلش led زیاد به کار نیاد شما میتونین نمونه عکس هار و تو تاپیک اندروید کمرا فونس ببینین. پیشنهاد میدم عکسهاشو دانلود کنین و تست کنین خودم گرفتم.
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=524581[/HTML]
یه راهنمایی خوب میخوام
تا 350 هم نهایت میتونم هزینه کنم.
اول سونی اریکسون لایو رو انتخاب کردم. بعد بیرون سونی اریکسون اکتیو رو دیدم. خیلی گوشی خوش دست و سخت جونی بود.
به نظرتون ارزش داره به خاطر سخت جونی و خوشگلی اکتیو، بودجه ام رو زیاد کنم؟
گوشی هایی که داشتم نوکیا ان 82 و بعدش آیفون 3جی اس بودن که هر دو منهدم شدن. اولی تو آب افتاد و دومی هم از ارتفاع افتاد.
به نظرم همون لایو رو بگیر انتخاب خوبیه
به نظر من که نمی ارزه بخوای اکتیو بگیری
اما اگه عاشق استایلش شدی اون یه بحث دیگس
اگه محکم بودن اینقد برات مهمه شایدم به قول خودت باید اکتیو رو بگیری
یه نگاهی هم به موتورلا دیفای بنداز... اونم انتخاب خوبیه...
اگه بتونی تو این رنج گالکسی اس آی 9000 پیدا کنی از لحاظ دوربین خیلی خوبه و فوق العادس
بهترین فیلمبرداریه hd رو داره. تنها نقطه ضعفش در این زمینه نداشتن فلشه که به نظرم فلش led زیاد به کار نیاد شما میتونین نمونه عکس هار و تو تاپیک اندروید کمرا فونس ببینین. پیشنهاد میدم عکسهاشو دانلود کنین و تست کنین خودم گرفتم.
خیلی ممنون واقعا عالی بود عکس های neo رو هم تو اون تاپیک دیدم بد نبود نظر شما چیه؟
تمیزش که گیر نمیاد؟نقل قول:
ولی در کل خداییش دوربینه خوبی داره.فلاش هم که کلا چیزه جالبی نیست برایه اینا.:20:
مگه الان نو S1 قیمتش چنده ؟ یک ماه پیش که من قیمت گرفتم همین حدود 430 بود
سلام
ميخواستم بدونم اسمارتفونهايي كه صفحه نمايش 5 اينچي دارند و در بازار ايران موجود هست كدام مدل هستند .
يكي از اين مدلها كه Galaxy Note هست .
یه مدل هم دل استریک بود که کلا تولیدش متوقف شد
ممنون ، يعني در حال حاضر فقط Galaxy Note هست كه 5 اينچيــه ؟؟نقل قول:
گلکسی اس 430؟؟ الان 520 هم به زور گیر میاد البته نسخه 16 گیگنقل قول:
بله فقط نوت البته نزدیک 5 هم دو مدل اچ تی سی هست که زیاد تعریفی نیستنقل قول:
titan و sensation xl
gsmarena.com/htc_titan-4027.php
gsmarena.com/htc_sensation_xl-4161.php
نزدیک 5" گلکسی نکسس هم هست :دی
8 گیگ بوده منظورش فک کنم... رفیق منم چند وقت پیشا گرفت 440...نقل قول:
گلکسی اس 430؟؟ الان 520 هم به زور گیر میاد البته نسخه 16 گیگ
دوستان ؛
Motorola Defy حدودا قیمتش چنده ؟
و اینکه به اندروید 4 آپدیت میشه ؟
و در نهایت اینکه ، تصاویری که پایین گزاشتم واقعیه ؟ :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
380 الی 400
آیس کریم بعیده براش بیاد .. تصاویر هم واقعیه این گوشی تا عمق 1 متر به مدت یک ساعت ضدآبه
پارسا 8 گیگشم الان 470 تومنه
دوستان این خبر رو از سافت گذر خوندین ؟ soft gozar
چگونه نکسوساس خود را به اندروید۴ بهروزرسانی کنیم
---------
کد:http://www.---------.com/WebPage/News.aspx?Id=6907
دوستان گوشی آندرویدی خوب که سرعت بالایی داشته باشه و کند نباشه و هنگ نکنه و نسخه های جدیدر و هم قابلیت ساپورت داشته باشه و امکانات زیر رو کلا داشته باشه.
1- صفحه نمایش عالی با کیفیت و شفاف
2- صدای بلند و با کیفیت مخصوصا موقع زنگ خوردن تو جای پر صر و صدا قابل شنیدن باشه
3- دوربینش با کیفیت اچ دی یا فول اچ دی باشه و عکس های با کیفیت و فیلمبرداری عالی داشته باشه
4- صفحه نمایش 4 به بالا داشته باشه که برای اینترنت و چک کردم ایمیل مشکلی نداشته باشه و سرعت تاچش خیلی بالا باشه
چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟؟ البته از سامسونگ به خاطر استفاده چند تا از گوشی هاش زده شدم و مد نظر خودم HTC هست ولی کلا اندروید دار ها کدوم عالی هستن و مشخصات خواسته شده رو دارا می باشند؟!
ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﺑﻮﺩﺟﺘﻮﻥ
galaxy s
galaxy s ii
ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﻢ ﺑﺎ ﺍﺳﻢ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ ﯾﻪ ﮔﻮﺷﯽ ﻣﺚ ۲۵۰ﺍﯼ ﺗﻮ ﺫﻫﻨﺘﻮﻥ ﻧﯿﺎﺩ ﺍﻻﻥ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﺮ ﺳﺎﻝ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ
ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺸﯿﻦ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺳﺎﺧﺖ ﻭ ﮐﺎﺭﺍﺋﯿﺸﻮﻥ ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﻓﺮﺩﻩ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻨﯿﻦ
ممنونم. ولی در مورد گالاکس S2 خوندم که از 10 تا 8 تاش ایراد دار بوده و داغ میکرده و هنگ همین ایراداتی؟! آیا حقیقت داره ؟؟؟ در ضمن سامسونگ از اچ تی سی قوی تره ؟؟؟ بلاخره اچ تی سی از اول گوشی های هوشمند مدیریتی ویندز فون میزد که امروزه اندروید هم میزنه و دوستانی که اچ تی سی دارن راضی هستند.نقل قول:
والا داغ کردن طبیعیه (سی پی یوی دوال کور با ضخامت کم) ولی ما هنگی توش ندیدیم شایعاتی بیش نیستنقل قول:
الان گلکسی اس2 قویترین سخت افزار رو داره .. اچ تی سی فقط کیفیت ساخت خوبی داره
بعد از آپدیت دیگه داغ نمی کنه.. حتی بعد از نیم ساعت بازی hd من که بعد آپدیت مشکلی ندارم...
بقیه مسائل هم یه مشت دروغه مثل اینکه بازی ساپورت نمی کنه و این جفنگا... :2:
البته ظاهر سامسونگ زیاد قشنگ نیست و ظاهر زیبای گوشی هم مهم هست برام. البته عجله برای خرید گوشی ندارم میتونم صبر کنم چون خودم مد نظرم HTC Zeta بود که هم صفحه نمایش عالی داره و هم سخت افزار. ولی برای من ساپورت بازی مهم نیست چون با گوشی اصلا بازی نمیکنم. فقط برای ساپورت نرم افزارهای متفاوت کاربردی هست و دوربین عالی و فیلمبرداری اچ دی یا فول اچ دی. صدای بلند و با کیفیت و تاچ قوی و سریع
ظاهر سامی هم بد نیس.
پیشنهاد میکنم گوشی هایی که مد نظر دارین رو قبل از خرید خودتون به شکلی تست و مقایسه کنید
سخت افزار گوشی های سامسونگ مخصوصا سری گالکسی اس از همه ی همرده هاش بهتره
صفحه نمایش عالی هم از دیگر خصیصه های این سری هست
دوربین سری گالکسی اس بهترین هست هم عکسبرداری و هم فیلمبرداری چه hd و چه fhd
نمونه عکس هارو اینجا میتونین ببینین از هر دو مدل هست:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=524581[/HTML]
کیفیت تاچشون هم عالیه. به هر شکل خودتون تست کنین بهتر از مشاوره هر کسیه
سلام
گوشی N8 از نظر نرم افزاری چه طوره؟
به نظرم همه چیزش خوبه اما سیستم عاملش ضعیفه یکمیم کنده
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﺎﯼ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪﻩ ﺑﺤﺚ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﺭﻭ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺗﻮ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﯾﺎ ﺩﺭ ﺗﺎ~ﯾﮏ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺩﺭ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺳﯿﻤﺒﯿﺎﻥ ﻣﻄﺮﺡ ﮐﻨﯿﻦ
سلام
من بین دو گوشی HTC wildfire s و sony ericsson live with walkman موندم.
راهنماییم کنید.
صد در صد Live with Walkmanنقل قول:
سی پی یو و جی پی یوی قویتر و فیلمبرداری اچ دی و ال سی دی 16 میلیون رنگ
اینطور که آرنا نوشته آندروئید 4 هم براش میاد (منبع موثق تر ندارم:دی)
در مورد آپدیت به آندروید 4 که خود شرکت سونی هم اعلام کرده بعد از کریسمس این کار را می کنه
در مورد صفحه اش چی؟ آخه رزولیشن کمی داره
شما کلا دو مدل گفتید منم یکیشو برتر دونستمنقل قول:
رزولوشن جفتشونم یکیه :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطف کنید راهنمایی کنید :
سیستم عامل : اندروید ... اخرین ورژن یا قابلیت اپدیت به اخرین ورژن ... ( تفاوتش به چیه ؟ ... ایا واقعا فرقی می کنه یا نه مثل اپدیت ویندوز اکس پی می مونه که هیچ وقت ویستا نمی شه ... فقط وصله امنیتی می گیره ؟)
دوربین : اصلا مهم نیست ... فلش هم اصلا مهم نیست ...
جی پی اس : حتما داشته باشه ... نداشت بگو مجانی ، نمی خوام
افیس و پی دی اف : اری ... حتما
وایرلس ( وای فای ) : چمی دونم هر چی ... اونی که بتونم باهاش به ای دی اس ال خونم که مودم وایرلس داره وصل بشم ...
اندازه : در حدود 4 اینچ
پردازنده : قوی ... خصوصا که نمی خوام موقع چرخیدن تو منو های گوشی حتی ثانیه ای مکث کنه !! ... ( گوشی جاوا من خودش عادت کرده .دی:)
کیفیت تصویر : عالی ...
قیمت : حدود 400
با وجود اینکه دوربین مهم نیست و اندازه 4 اینچ میخواین و کیفیت تصویر عالی ، 100% LG Optimus Black واسه شما انتخاب عالی ــیه...نقل قول:
البته متاسفانه ساپورت ضعیفی داره... اما ال جی گفته که ICS واسش میاد و دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره ، CM هم ازش پشتیبانی میکنه و مسلما CM9 براش میاد به زودی...
LG ? ... نمی دونم خوبه یا نه ... ولی فکر می کنم چندان خوشم نمیاد غیر سونی اریکسون و نوکیا و اچ تی سی رو قبول کنم:31:نقل قول:
اچ تی سی که گوشیهای تا سقف 400 تومنش خواسته های شما رو برآورده نمی کنهنقل قول:
نوکیا که کلا تعطیله :31: گوشی آندروئیدی نداره
می مونه سونی اریکسون که تا سقف 400 تومن فقط نئو رو داره که اونم 3.7 اینچه
با این مشخصاتی که شما گفتین آرک هست حدود 480-90 تومن
نئو هم حدود 420 تومن
قلمی که توی جعبه LG Optimus Black هست کاربردش چیه ؟ چرا اینقدر بزرگه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ، میشه یه گوشی با همین مشخصات + پورت HDMI معرفی کنید ؟نقل قول:
همون دو مدلی که بالا گفتم HDMI هم دارننقل قول:
در رنج 400 شما می توانید sony ericsson ray هم بخری؟ کیفیت صفحه اش عالی است
این عکس از پک اصلی گوشی نیست.نقل قول:
این پک در بدو ورود به سایتهای ریویوی موبایل داده شده اون مدادم مثلا برای نوشتن یه بررسی از این موبایله
gsmarena گفته : فکر نکنین که مثلا یه پک فوق العاده واسه ما فرستادن که نمک گیر بشیم و براشون یه ریویوی خوب بدیم ... مدادش از این ارزون قیمتا بود... :31:
چه جالب :دی
سلام
یک گوشی می خام در حد 400 تومن
دوربین نسبتا قوی
فارسی بشه
صفحه نمایش تو روز دیده بشه
مد نظر خودم desire s ,galagsy sl
وN8دست دوم
و live with walkman
گالکسی اس بگیر
تو این پست هم واسه دوستمون توضیح دادم:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6719161&postcount=726[/HTML]