اره من با Riven موافقم هم تانک خوبی هم DM خیلی خوبی میزنه فکر کنم جزو هیرو هست که penta kill گرفته :27:
درجه سختی خوب زیاد نیست
Printable View
اره من با Riven موافقم هم تانک خوبی هم DM خیلی خوبی میزنه فکر کنم جزو هیرو هست که penta kill گرفته :27:
درجه سختی خوب زیاد نیست
سیویر خوبه ... بلد نیستی بازی کنی ؟ :دینقل قول:
اول بازی کلی دمیج میده
بیخودی به قیافه هیرو نگاه نکن riven حرف نداره
منم دارم میرم بخرمش .... کلی پوله ولی :(
این سختی چیه که جزء مشخصه هیرو هست ؟ بدرد چی می خوره؟ شما با 400 تا rp تون چه کار کردید؟ نمیشه یه هیرو باهش خرید نصفش RP بدیم نصفش IP؟ :27:
مپ blind pick با draft pick چه فرقی با هم دارند؟ اگه تو پول دادن هست کدوم بیشتر میده ؟:27:
نه نمیشه :دینقل قول:
من باهاش یه اسکین white mage veigar خریدم :دی
قبلا از 520 شد 290 و الانم 10 تا دارم :دی
rp فقط اسکین بهترین چیزیه که میشه خرید مخصوصا وقتی off می خوره
راستی یه چیزی یادم اومد این دو صفحه رو خوندم.من الان 27 هستم از 20 به بعد runes تاثیر خوش رو نشون می ده خیلی.الان یه مشت هیرو خریده دارم ولی runes ندارم برای همشون.شما اشتباه منو نکنید برای runes هم پول کنار بزارید.
همین!:20:
بلایند که معمولیه و بلدینقل قول:
درفت ....
اولش یه مشت هیرو میاره
بعد از مثلا 30 ثانیه چندتارو بن هم تیمیت برای اون تیم حریف
بعد تیم حریف چندتا هیرو بن میکنه که نمیتونی برداری
بعد یه سری هیرو میمونه میتونی برداری و بازی کنی
کلا جالبه من همش دعا دعا میکردم Ashe رو بن نکنن :دی
از نظر ip هم نمیدونم فکر کنم یکی باشه!
اینجا هم انگلیسی توضیح دادهـ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخر هم نگفتید این سختی هیرو چیه و بدرد چی میخوره؟ و با این 400 میشه یه هیرو خرید که 250 نا هست و متاسفانه 150 زیاد میاد و دیگه کاربردی نداره جزئ اینکه boost برای ip یا xp بگیرم :31: حالا به نظر شما بدم اسکین کنمش مثلا میشه اسکین riven بخرم با 400 تا خرید یا باهاش همون یه هیرو و باست رو بخرم؟؟ و یه سوال دیگه برای هر سبک هیرو باید رانز جدا بخریم اینطوری پولی واسه خوده هیرو نمی مونه :27:
سختی هیرو سختی کار کردن با هیرو هستش.یعنی باهاش کار کردن سخته combo هاش هم سخته ولی عموما هیروهای سخت مثل cassopeia می تونن خوب kill بگیرن!نقل قول:
riven همه skin هاش 975 ا قیمتش off هم بخوره 487 تا میشه.که باید صبر کنید فرجی بشه اینا باز rp بدن .اگر نمی تونی صبر کنی همون هیرو با باست بخر وگرنه تو هر هفته چندتا off می خوره اگر خوشت اومد skin دیگه بخر با این rp.
برای تک تک که نه ولی حدود 7-8 صفحه runes میخوای mage-tank-support و ....
من خودم هنوز 4-5 تا runes دیگه می خوام یکیشو کامل کنم!:31:
به نظر شما یه هیرو 260 ip بخرم مثل master i یا ... یا boost ip 4win بخرم که 290 تا هست (اسکین نمی خوام البته اگه می خواستم هم نمی تونستم بخرم چون قیمتش از 520 به بالاست:41:) مگه اسکین تو قدرت تاثیر داره؟
مستر رو که با IP میتونی بخری نیازی به rp نیست
بوست هم فکر نکنم نیاز باشه آخه لول بالا نیستی فک کنم!
اسکین رو قدرت تاثیر نداره فقط قشنگی داره که میارزه واقعا
اسکین هایی که 520 هستن off میخورن نصف میشن
صبر کن ببین هر هفته کدوم زیر 400 میشه همونو بگیر
الان katrina sandstorm می خوام بخرم ؟ هیرو خوبی هست؟ و اینکه وقتی روش کلیک میکنم با قیمت قبلی میبینمش نه با قیمت 40% off چه باید کرد :31:
یه نگاهی به این فیلم بندازید نتیجه اش رو بهم بگید
خب درصد خورده 487 تا نمیتونی بخری از 400 تا بیشتره!نقل قول:
نقل قول:
همش الکیه ... باورم شد دیگه الان
کلی هــک و چیت برای لول میگن هست ولی من همرو تست کردن جز ویروس چیزی نبودن
این یکی هم همین بود حتی یه اکانت دیگه ساختم تست کردم کار نکرد
بهتره دنبال این جیزا نری چون الکین همشون
نظرتون در مورد این Build برای Yurick چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو mobfire در رابطه با بیلدی که ساختی خوندم,اینا آیتمای خیلی خوبین برای yurick ولی به نظر من جای trinity یه آیتم دیگه برای بیشتر تانک کردن خودت یا بیشتر دمیج کردن بگیری بهترهنقل قول:
دیگه خسته شدم از هرچی نوبه
باور کنید تو هر بازی یه نخاله هست میزینه تو بازی ... اصلا من نمیدونم چرا بازی میکنن لعنتیا لول 30 بازم نوبه
نمیدونم شاید لول رو گذاشتم کنار!
تو هر بازی که می کنی کسی که خوبه اخر بازی ادش کن دفعات دیگه با اونا بازی کن اینحوری کمتر اذیت میشینقل قول:
Build کلا بسته به شرایط هست، شما نمی تونی همیشه یک Build برای یک Champ ببندی که!!!!!!!نقل قول:
باید تیم حریف رو دید ، بعد بر طبق شرایط بازی آیتم بست.
کلا LoL تعطیل شده خیلی وقته، پیشنهاد اینه که همون Friend اد کنی باهاشون بازی کنی.نقل قول:
عزیز این چیزا رو خودم هم میدونم .. ولی هر هیرویی یه Bulid استاندارد داره ... حالا با توجه به هیرو های مقابل چندتا ایتم رو میشه تغییر داد .نقل قول:
Build کلا بسته به شرایط هست، شما نمی تونی همیشه یک Build برای یک Champ ببندی که!!!!!!!
شما درست میگی ...نقل قول:
وقتی از کسی شکایت میکنم که یارو نوبه برمیگرده خارومادر آدمو فحش میده هیچ خودتم تهمت میزنه یهو کل تیم میان منو ریپورت میکنن!
0/6 بودم با amumu ... خب! من تانکم! نباید بهترین اسکور رو داشته باشم که!
میرم تو شیکم حریف stun میکنم هم تیمی های گاوم مثل خر نیگا میکنن ....
اینا فقط ماله یه بازی نیست همش اینطوریه!
بعد از لول 20 بازی تیمی میشه قبلش 99% موارد تکی بازی کردنه!نقل قول:
اخه سیستم مچ کردن مسخره یک مرتبه میبینی دو تا لول 9 یا 6 میندازن با یک 30 و... این لول باید درجه بندی کرد 1 تا 10 با هم 10 تا 20 باهم 20 تا 30 باهم اینجوری باز بهتر نه لول 1 با 30 :27:
این حرف دل من هست واقعا ستم میری تو شیکم تیم حریف همه هیرو جمع شدن بعد میبینی تیم غیب شد رفت زیر 5 نفر داری کتک میخوری :31:نقل قول:
0/6 بودم با amumu ... خب! من تانکم! نباید بهترین اسکور رو داشته باشم که!
میرم تو شیکم حریف stun میکنم هم تیمی های گاوم مثل خر نیگا میکنن ....
البته من همین جوری تلافی میکنم میبینم میرزن سرشون میچیچم میرم :27: تا ادب بشن :39:
من لول 27 هستم :دینقل قول:
:دی من دوباره برگشتم سرور EW یوزرم pezhool ادد.
سیستم درسته تقریبا ولی اون موقع ادمی که لولش با شما مچ باشه گیر نمیاره یه لول پایین میندازه باهاتون پر شه زود برید تو بازی!:31:نقل قول:
من که خیلی کم همچین چیزی دیدم همیشه لولامون درست بودهنقل قول:
راستی این brand حرف نداره ... خیلی شاخه :دی
من با Ahri همش میزدمش:P امروز همش لگ بودم من :|نقل قول:
راستی این brand حرف نداره ... خیلی شاخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Thundra ww یه کمی به نظر خز میاد چون همه دارنش
من Heyena ww رو میخواستم اما حراجش دو ماه پیش بود و من اون موقع دسترسی نداشتم به بازی، تا اون دوباره حراج بشه می ارزه این Thundra رو بخرم؟ چون الان حراج شده با 260 پوینت که خیلی هم ارزونه
ولی پوینت هام داره تموم می شه... اگه اینو بخرم فقط می تونم یه اسکین دیگه بخرم
این Black belt Udyr عجب چیز مضخرفی بود کاش نمی خریدمش... خر شدم گفتم حداقل یه اسکین برای این هیروی OP داشته باشم
brand AB خیلی خوب یعنی کلا همین AB داره ولی شدیدا کتک خورش ملث :27: با دوتا مشت لگد خلاص میشه :31: باید کمی رو de کار کرد
ولی AB فقط Veigar یجوری میخوری تا تهش بسوزی بمونی تو کفش :27::31: حالا فکرکن brand vs Veigar :39:
آخرین باری که rp مجانی دادن کی بوده؟ من یادمه یه بار پارسال دادن یه بار هم به مناسبت کریسمس دادن
یکی از بچه ها چند صفحه قبل چندتا هیروش رو نمی خواست پس داده بود.می تونی فکر کنم اسکین هم پس بدی اگه دوسش ندارینقل قول:
اتفاقا من با این Black belt Udyr خیلی حال کردم ... اسکین باحالیه که !نقل قول:
این Black belt Udyr عجب چیز مضخرفی بود کاش نمی خریدمش... خر شدم گفتم حداقل یه اسکین برای این هیروی OP داشته باشم
ولی اگه من Rp گیرم بیاد Nurse Akali رو میگیرم :X
پ.ن : راستی از کجا Rp میخرین ؟
من یکی از اسکینای ww حراج بود گرفتم اتفاقا خوشمم اومد باحال بود feral ww ولی این heyena ww از همش باحال تره 2 3 بار تو رنک دیدمش واقعا حال کردم,وایسا اون حراج شه همونو بگیر;)نقل قول:
چطوری؟نقل قول:
فک نمی کنم به راحتی قابل بازگشت بلاشه وگرنه هر کسی می رفت اون اسکین پالس فایر رو برا یه شب کرایه می کرد :27:
من قدیما باهاش حال می کردم ولی وقتی خریدمش متوحجه شدم طراحیشو عوض کردننقل قول:
اتفاقا من با این Black belt Udyr خیلی حال کردم ... اسکین باحالیه که !
قدیما یه جوری بود که وقتی استنس عوض می کردی طرح لباسش عوض می شد... حتی از دور هم مشخص بود :31:
ولی الان نه
یه سایت هست به اسم persiboxنقل قول:
پ.ن : راستی از کجا Rp میخرین ؟
ایرانیه و قابل اطمینان
فرال الان تبدیل به legacy skin شده و خیلی آنتیکه :دینقل قول:
من یکی از اسکینای ww حراج بود گرفتم اتفاقا خوشمم اومد باحال بود feral ww ولی این heyena ww از همش باحال تره 2 3 بار تو رنک دیدمش واقعا حال کردم,وایسا اون حراج شه همونو بگیر
لجسی ها رو هر کسی داشته باشه خوش به حالشه
تاندرا هم بد اسکینی نیست خوشگله ولی بدیش اینه که همه دارنش ...
چون دو ماه پیش حراج heyena بود فک نکنم تا سال دیگه حراج بشه
یه لینک یدا کردم که یه کاربر در این مورد توضیح داده:نقل قول:
فک کنم فقط سه تا آیتم رو می شه پس داد
باید ایمیل بزنیم به بخش پشتیبانی و از خودشون بخوام که اینکار و بکنن
معمولا وقتی که یه هیرو یا یه اسکین ارزون می شه اینکارو می کنن که پوینت از کف رفته شون برگرده :دی
یه بار میشه پس داد دیگه نمیشه خیلی سعی کردم نشدنقل قول:
Galactic Renekton :31:
ولی این دوره چمپ خوبی گذاشتن بقیر 1 دوتا ،با همهشون یک دو تا دست برید :27: این Dr. Mundo ,Wukong خیلی بیشتر فاز میدن :31: