language & keyboard setting<settingنقل قول:
language & keyboard setting<settingنقل قول:
راستی گوشی میتونه mkv 720p پخش کنه؟
بهنقل قول:
مبارکه داداش / خوشحال شدم که بالاخره گیرت اومد گوشی . همیشه خوش باشی .
فارسی هم که داره دیگه حسابی خوش به حالتون . ما که فارسی به کارمون نمیاد :31:.
نمیدونم چرا هر جا دیفای میاره سریع تموم میکنه . مردم دارن عاقل میشن کم کم میفهمن موتورولا چیه :21:
بله باید برنامه Rockplayer روش نصب کنید میتونه بیشتر فرمت ها رو پخش کنه. ولی متاسفانه 720 روش لگ داره. ولی گفته میشه با آپدیت اون به froyo درست میشهنقل قول:
برای اجرای برنامه های جاوا شما باید اول این برنامه رو از اینجا نصب کنید :نقل قول:
من برنامه همراه بانک ملی رو نصب کردم ولی وقتی داخل میشم هیچ چیزی نمیتونم بنویسم برنامه همون صفحه اولش میمونه! :41:کد:http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=android&action=show&psys=&f_id=460
مرسی هادی جان
آخه یه دفعه رو کرد:31: اصلا تو برندا هم ماهواره میگفت به ترتیب اینا رتبه گرفتن 1-بلکبری 2-موتورولا 3-اچ تی سی 4-آیفون
راستی این مسیجش اینتر نداره که بره خط پایین! چه کنیم؟؟ واسه احسانم اینطوریه!
چه کنیم؟؟:41:
راستی کسی میدونه چطوری میتونم از طریق تنظیمات بر فرض از حافظه قبلی واسه تایپ استفاده کنم؟؟
مثلا قبلا زده باشم salammm و با sal اون سلام قبلیه(salammm)رو بیاره
ممنون:11:
auto complete رو تو تنظیمات نوشتن فعال کن تو v3x که اینجوره فک کنم تو گوشیهای دیگه موتو هم همین گزینه باشه
خوش به حالتون :19: من که هنوز گوشی دستم نرسیده باید تا سوم صبر کنم
ایولنقل قول:
دیفای با تنظیمات v3x :31: / من هنوز تست نکردم ببینم دیکشنری داره مثل zn5 یا نه که کلمات قبلی رو تو حافظه ذخیره کنه و موقع تایپ حدس بزنه . اما باید یه چیزهایی داشته باشه .
پیداش کردم
languages & keybord>user dictionary
این هم manual این گوشی....
حجم 2.81 مگابایت
[HTML]http://www.motorola.com/staticfiles/Support/US-EN/Mobile%20Phones/DEFY_with_MOTOBLUR/US-EN/Documents/Static_files/DEFY_UG_US_68014009001A.pdf[/HTML]
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
دوستان دارم به این نتیجه میرسم که واسه اس ام اس نمیشه اینر کرد و رفت لاین پایینی:41:
کسی اگه بلد بود به ما ام بگه هر چه زودتر
چرا بابا اینتر داره ؟؟نقل قول:
مگه میشه نداشته باشه / تو کیبور مدل موتو که اینتر داره . تو حالت کیبورد کامل هم بااینتر احتیاج نیست و با تاچ میره خط پایین
نداره!فقط تو مسیج که مهمه نداره! بقیه جاها داره!
اون طوری هم کردم نرفت خط پایینی:41:
اینم از منالش که واضحه:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید واسه من و احسان نداره فقط:41:
مشهد کجا میشه defy پیدا کرد؟اخرش چنده؟
نقل قول:البته مال منم تو حالت Moto input method اینتر داره. فقط تو حالت Multitouch , swype فکر کنم کلا اینتر نداشته باشه موقع مسیج نوشتن! (دلیلشو نمیدونم! :13:)نقل قول:
نداره!فقط تو مسیج که مهمه نداره! بقیه جاها داره!
اون طوری هم کردم نرفت خط پایینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از منالش که واضحه
در مورد خش افتادن ال سی دی هم ،اونطور که خود سایت موتورولا گفته مقاوم نسبت به خش ( نه ضد خش) و آب (نه ضد آب) هستش، پس سعی کنید یه کم بیشتر مراقبش باشید! :46:
(Dustproof as well as water and scratch resistant)
moto input method ?? کجا ؟؟ واسه من موتو نداره؟؟نقل قول:
واسه من 3 تا داره که اینا ان swype.mobidiv.multi-touch
پس واسه تو اینتر داره موقع نوشتن اس ام اس؟؟؟
اگه داری اینتر مشکل از ورژن گوشیمه؟؟
برای من این 3 حالت رو داره :
Moto input method
Multitouch
swype
احتمالا این اختلاف های جزئی مربوط به ورژن گوشیه.
این کیبورد رو دانلود و نصب کن ببین اونجام همینطوره؟ آپشن های خیلی زیادی داره، احتمالا بگردی بتونی اینتر هم بزاری براش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://download.pandaapp.com/android-app/smart-keyboard-pro3.14.0-id2973.html
دوستان من اگه بخوام بخرم موقع خرید چه چیزیشو نگاه کنم به چیا دقت کنم ؟
مثل اینکه سایت موبایلستان بازی Asphalt 6 رو گذاشته برای دانلود و حجمش هم زیاده من نمیتونم دانلود کنم. دوستان لطف کنن امتحانش کنن اگه رو دیفای بدون لگ اجرا بشه بازم نشون میده قدرتش حتی از دیزایر هم بالاتره :21: چون اونجا چند تا از دیزایر دار ها گفته بودن اینقدر لگ داره که نمیشه بازی کرد!!! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=1890492#post1890492
اول با گوشی تماس بگیرید و موقع مکالمه صدای گوشی رو امتحان کنید ببینید واضحه و قطع ووصل اینا نداشته باشه.نقل قول:
بعد برید تو text messaging اونجا نوشتن رو امتحان کنید و داخل منو و تنظیمات یکم بگردید ببینید همه چی روونه؟ بعد کنتاکت ها و گالری رو چک کنید ببینید کسی قبلا باهاش کار کرده یا نه.
دوربین رو امتحان کنید و باهاش عکس و فیلم بگیرید و دستتون رو جلوش بگیرید ببینید پیکسل سوخته نداشته باشه و کل صفحه باید سیاه بشه.
بعد بلوتوث و شارژر رو هم امتحان کنید و به باتری توجه کنید که هولوگرام داشته باشه.
یکی 2 بار گوشی رو لاک و آنلاک کنید با کلید پاور.
گوشی رو یکی 2 بار خاموش روشن کنید.
از فروشنده هم بخواید 24 ساعت وقت برای تست های تکمیلی بهتون وقت بدهند و رو فاکتور هم مکتوب کنید خواستتون رو.
پیشاپیش مبارکه!!! :11:
نه متاسفانه درست نشد
راستی این برنامه هارو که نصب میکنیم رو چطوری از سیستم حذفشون کنیم؟؟
چون من دلت کردم اما بازم هست
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
زدم اما فیلتر بود:27:سالم باشه من دانلود میکنمنقل قول:
باید بری به این آدرس و اونجا برنامه مورد نظرتو پیدا کنی و uninstall بزنی:نقل قول:
setting/ application/ manage application
دوستان دیفای به 2.2 آپدیت شده؟ الان قیمتش چند شده؟
az koja bedoonim k versione andriodam chande?sry.farsi nadaram,...win setup kardam:-D
دقیق یادم نیست. فک کنم این مسیر باشه
Menu<setting<about phone
یکی از گزینه ها زده که ورژنش چنده
دقیق یادم نیست. فک کنم این مسیر باشه
Menu<setting<about phone
یکی از گزینه ها زده که ورژنش چنده
هادی جان ......... :دی
رفتم فردوسی دیفای که نداشت.xt720 داشت میگفت 560 تومن با گارانتی !
یعنی من موندم تو اصفهان به این بزرگی فقط باید شما داشته باشی !!!!! حالا خوبه بازم شما هستی :دی
راسی اون قیمت xt720 رو چطور گفته؟گرون گفته دیگه فکر کنم ! :دی
كسي اسفالت 6 رو ريخته؟
راحت اجرا ميشه؟
واسه این گوشی رام مطمعن پیدا شد؟؟؟
میشه عمل روت رو عملی کرد :5:
راستی system version رو توی about phone زده2.54.0(ورژنه اندرویدش این نیست نه؟؟:13:)
نه ورژن اندروئید این نیست.باید در قسمت FrameVersion ببینی.نقل قول:
رام های نسبتا متعدد و خوبی برای این گوشی اومده که همشون هم مطمئن هستند.راما در فروم های ایرانی هنوز نذاشتن.
در سایت زیر ببین چه رامهایی هست.اونایی که اولش نوشته [ROM] رامهای این گوشی اند.
اینم ادرس:[HTML]http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=855[/HTML]
روش تشخیص گوشی هایی که مشکل earpierce دارند:(به نقل از یک forum):
The "broken" ones were those made in the pre-series. So you can look to your box , and search for the serial .
"xxxxYMxxxx, where Y identifies the year (L-M=2009,N-P=2010,Q-R=2011) and M the month
(A-B=Jan,C-D=Feb,E-F=Mar,G-H=Apr,J-K=May,L-M=Jun,N-P=Jul,Q-R=Aug,S-T=Sep,U-V=Oct, W-X=Nov,Y-Z=Dec). So L012NU4H8T was manufactured in October 2010, just as an example."
If you bought it and have been made before January 2011.You are an unlucky guy , or lucky if it didn't have problems untill now.If it's made after Jan 2011 , there is no worry.
Mine is QA - Jan 2011.
ممنون,.نحوه روت کردن و رام ریختن رو بلد نیستم.سخته?جی کار. کنم?ممنوننقل قول:
من در مورد گوشی دیفای اطلاعات دقیقی ندارم و بیشتر اطلاعاتم تو حوزه ی X8 و Galaxy s است.ولی چون اساس کار گوشی های اندروئیدی ها یجوره من بشتر مسائلی که در بین اینها مشترک هست رو میدونم.نقل قول:
ولی کلا کار سختی نیست و میتونی اینهارو انجام بدی.حالا من میرم تو سایت های خارجی میگردم دنبال آموزش ها.سعی میکنم امشب برات بذارم.
نقل قول:دوست عزیز من یه روش ساده برای نصب ریکاوری (پیش نیاز نصب رام) پیدا کردم یه فیال رو باید نصب کنی و بعد ریکاوری رو داری.نقل قول:
حالا اگه دوست داشتی فردا به من بگو تا بهت توضیح بدم که چکار کنی.البته PM بده که بهت ای دی یاهوم رو بدم و اونجا با هم صحبت کنیم تا راحتتر بگم چکار کنی.
بیشتر توضیح میدینقل قول:
خیلی ممنون.بهتون پخ شدنقل قول:
دوستان دیگه خیلی هم سیکرت کاری نکنید. :31: اگه نتیجه داشت اینجا اعلام کنید تا بقیه دوستان هم استفاده کنن!
در ضمن اگه نیاز ندارید فعلا بیخیال کاستوم رام بشید چون دردسرش زیاده.(سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!) مخصوصا شما مهران جان که فارسی هم ساپورت میکنه گوشیت! نمیدونم دیگه چی میخوای؟ :46:
از قرار معلوم دارن روی بوت لودرش کار میکنن اگه بشه آنلاکش کنن خیلی کار ما کاربرا راحتتر میشه و خطر کار هم کمتر میشه.
یه پیشنهاد برای دیفای دارها:
این بازی رو نصب کنید( شدیدا جالبه و شبیه GTA هستش) ببینید بعد از نیم ساعت بازی باتری تون از 100% میرسه به چند درصد؟
با brightness 30%
مال من بعد نیم ساعت از 100% رسید به 60% :41: به نظرتون ضعیف نیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://download.pandaapp.com/android-app/gangstar2-miami-vindication-hd3.1.6-id2802.html
دیروز صبح رفتم علاعدین. طبقه اول شاید در کل 5 تا مغازه بود که دیفای یا به قول اونا دفی رو داشتن که قیمتش رو از 470 میدادن تا 510 تومن:18:.
طبقه 6 هم که دوستمون ba maram گفته بود یه مغازه بودش که متاسفانه متاسفانه دوتا سفید داشت که 440 میدادش اما من که نیگاش کردم به نظرم جالب نیومد به خاطر همین دست از پا درازتر برگشتم.:13:
فک کنم دیفای رو از هر شهری بجز تهران بخریم به نفعمونه.
دوستان اکيدا توصيه ميکنم رامتون رو عوض نکينيد که خيلي باگ دارن رامهاي کاستوم عرضه شده براي ديفاي فقط صبر کنيد تا رام رسمي ۲.۲ بياد
يه خبر خوب هم براي دوستاني که فارسي رو گوشيشون ساپورت نميکنه نسخه جديد فايرفاکس کاملا از زبان فارسي پشتيباني ميکنه و بدون مشکل سايتهاي فارسي زبان رو نشون ميده
چه ورژن از فایر فاکس؟ یعنی دیگه فونت ریختن و روت کردن هم لازم نیست؟ :20:نقل قول:
لینک دانلودش رو هم اگه امکانش هست اینجا بذارید تا مام امتحانش کنیم. مرسی :11: