من یه پراید مدل 78 صندوق دار دارم میخام الان بفروشمش بقل مقل کمی کمی رنگش بعضی جاهاش کمی خط اینا داره یکم چند ردش کنم خوبه دوستان عزیز .
Printable View
من یه پراید مدل 78 صندوق دار دارم میخام الان بفروشمش بقل مقل کمی کمی رنگش بعضی جاهاش کمی خط اینا داره یکم چند ردش کنم خوبه دوستان عزیز .
سلام محمد جان
اولا ممنون از پاسخی که لطف کردین وبا عرض شرمندگی میخواستم بپرسم
آیا 206وی1و وی8 مدل85یا86 از نظر تجهیزات فرقی با مدل 90 دارن مثل ایربگ ترمز ضد قفل یا امکانات دیگر
که در سریهای جدید به آنها اضافه شده باشه
ولطفا فرق v1 206مدل86باv8 206مدل85توضیح بدین ممنون میشم
ممنون از لطفتون
206 SD V1 مدل 85 با مدل 90 فرقی نکرده فقط یک ایربگ بهش اضافه کردن همچنین ترمز ABSنقل قول:
206 SD V8 مدل 85 با مدل 90 فرقش همون ایربگ سمت سرنشین هست.
206 SD V8 از سال 85 به این طرف اول معمولی بود بعد سفارشیش هم اومد و بعد لیمیتد هم اومد.
SD V8 و SD V1 مدل 85 فرقش تو امکانات و تجهیزاتشون هست واگرنه از نظر فنی مثل هم هستن.
تجهیزاتشونم تو سایت ایران خودرو میتونی ببینی .
نقل قول:
پراید مدل 78 قیمت 3900000 تومان
با 8.5 میلیون میشه سمند گرفت؟حالا مدل سال 88 مثلا؟
قیمت چیپ چنده الان؟تیپ جوون فکر کنم مدل km باشه؟
سلام دوستان
شنیدم قیمت خودرو بالا رفته !!! صحت داره ؟؟
الان یه تندر 90 e2 نیمه فول دارم ، مدل 86 ، ماشین کلا 80.000 تا کار کرده ، واقعا عروسکه !!! فنی فوق العاده سالم
قیمتش رو میخواستم بدونم چند میارزه :20::10:
ممنونم
حدود 11 میلیون قیمت این خودرو هست حالا 200 تومن بالا پایین بستگی داره به داخل اتاق و تودوزی خودرو که چقدر سالم باشه و لاستیک هانقل قول:
نقل قول:
با این بودجه میشه سمند LX بنزینی مدل 84 پیدا کرد
سلام دوستان، ازتون کمک میخوام و بســـــیار ممنون میشم اگه راه نمایی بفرمائید
بنده قصد فروش پرایدم رو دارم اما اخیرا تو بازار نبودم و نمیدونم چه قیمتی بذارم، تو این زمینه میتونید بنده رو راهنمایی کنید؟
مدل 85 رنگ نوک مدادی، معاینه فنی 11 ماه، بیمه تا شهریور 91 با 4 سال تخفیف، تودوزی عالی، فنی حرف نداره، خداییش تو این یه سال فقط بنزین و یه جلوبندی برام خرج داشته، از لحاظ فنی واقعا مطمعنم چون برادرام مکانیک هستند و این ماشین رو با وسواس زیاد انتخاب کردند، کارکردش 120 هزارتاست، سیستم انژکتورش ساژمه، ماشین بدون صداست. شیشه جلو ترک داشت که نو کردم، کاسه چراغ های جلو هم کدر شده بودند که نو کردم.
رینگ لاستیک زیرشه مدل دی & جی. سیستم صوتی داره، ساب و یه جفت باند و ظبط پایونر یو اس بی خور با آمپلی 1400 بوشمن.
از معایبش بگم:
دوتا گلگیر عقبش رو مالیده، یکیش در حد صافکاری و یکیش رنگ و بتونه داره.
یکی از گلگیرهای جلوش هم باز رنگ داره. در راننده هم باز مالیده بوده که بدون رنگ اورده!
ماشین سه دست گشته، اولی که سند زد به نام بنده یه کارمند بانک بود که اقا پسرش ظاهرا ماشین رو به این روز انداحته، دومی که دوست برادرم بود مربی بدن سازی بود که از بنده برای ماشین وسواس تر بوده، سومی هم منم که چون عسلویه کار میکنم 14 روز ماشین تو پارکینگ خوابه، 14 روز بعدم شاید 7 یا 8 روزش روشن بشه تو این یک سالی که دست من بود 20 هزارتا رفته، اینارو گفتم که بگم ماشین باش مسافر کشی نشده!! علت فروش هم اینه که یه پژو دیدم معرکه است میخوام اونو بگیرم
حالا با این تفاسیر بنده چه قیمتی رو ماشین بذارم مناسبه؟ ببخشید که زیاد حرف زدم. راستی ماشین نمره شیرازه.
سلامنقل قول:
با اجازه اساتید بزرگ این انجمن
من یک قیمت میذارم که بنظرم منصفانس
ماشین شما رنگ شدگی داره و تصادف داره اما نه شدید و این یکم تو سر ماشین میزنه حتی بگیم بدون رنگ در بیاد
رینگ و لاستیک و سیستم صوتی یک نمره مثبت هست ولی تو قیمت موقع فروش خیلی تاثیر نداره پس بنظر من سیستم صوتی رو بردار حالا رینگ و لاستیک بمونه زیاد اهمیت نداره
من قیمت این خودرو رو با این شرایط 5700 تا 5900 میذارم
سلام دوستان یه پراید 84 دوگانه سوز که 370 هزار تا کار کرده دورش هم خط و خش داره اما فنی سالمه چند می ارزه ؟
ممنون دوست عزیز، حالا اگه خریدار سیستم رو نخواست از روش بر میدارم، اما خب به نظر خودم به نفع خریداره که باشه، چون نه میخواد پول سیستم نو بده و نه هزینه نصب ... این سیستم هم من نصب نکردم و رو ماشین بود و فک کنم حداقل 300 تومنی به نفع ام بود اگه میخواستم خودم نو بگیرمنقل قول:
این قیمتی که شما دادید بدون در نظر گرفتن سیستمه؟ اگه اره، حالا اگه خریداری سیستم رو هم خواست چند بهش بگم؟ ممنون
ضمنا این رو خدمتتون عرض کنم که سلیقه افراد تو تعمیر ماشین خیلی مهمه، یعنی باید بدونی از کی داری خرید میکنی، اون صاحب اول این ماشین متاسفانه ادمی بوده که اگه ماشین خرجی داشته میخواسته با حداقل قیمت درستش کنه. برعکس بنده یا کسی که ازش خریدم، به کوچکترین صدا یا لرزش ماشین میبردیم پیش مکانیک یا تنظیم موتور یا فرضا اگه قرار بر تعویض قطعه بود بنده میرفتم شمع 4 الکترود خریدم انداختم اما اون طرف شمع دست دوم می انداخت!!!
خلاصه این رو گفتم که بگم اگه وقتش رو پیدا کنم حتما پیش یه صافکار درست میرم و تا جایی که مشخص نباشه و ماشین ضایع نشه میگم که درش بیاره، و اینکه ایرادات ماشین رو گفتم دلیل نمیشه اونقدر تابلو باشه و از دور بگه من چپی هستم!! فقط عرض کردم در راستای فرهنگ سازی! اخه ما ایرانی ها مثلا تو روزنامه اگهی میکنیم فابریک اما وقتی دو ساعت وقت میذاری میری پای ماشین میبینی شاسیش رفته!! (سر خودم اومده که میگم). فک نمیکنن کسی که میخواد بیاد ببینه حتما یا خودش وارده یا یکی همراهشه، دروغ چرا؟!
خلاصه اگه وقت شد از ضایعاتش عکس میگیرم و میذارم حتما.
کاش ما هم یه کم وجدان کاریمون رو از خارجی ها یاد بگیریم ....
ممنون دوستان، منتظر نظر بقیه اساتید هم هستم
بله درسته منظور من بدون سیستم این قیمت بود
چون موقع فروش خودرو چند چیز هست که روی ماشین باشه خریدار بهتر جذب میشه ولی تاثیر زیادی نداره رو قیمت
یکی دزدگیر هست یکی روکش و یکی سیستم و رینگ و لاستیک
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
تک سوز این خودرو الان تو بازار حول و حوش 4800 قیمت داره که فکر میکنم دوگانه سوز شما دستی باشه و کارخونه ای نباشهنقل قول:
دوگانه سوز دستی هم 300 هزار فرق قیمت داره و میشه رو مرز 5100 رو این ماشین قیمت گذاشت
سلام :10:
پرشیا مدل 82،مشکی متالیک،سند دست اول بدون تصادف و رنگ،کارکرد هم 240000 کیلومتر
چقدر میرزه ؟
ضمن اینکه خبر داریم این ماشین به صورت مرتب و دوره ای سرویس شده،یعنی نذاشتن کوچکترین مشکلی روش بمونه،آیا با این اوصاف خرید این ماشین رو عاقلانه میدونین ؟ برای اینکه بخوایم حدود 2 سال ازش سواری بگیریم (از لحاظ هزینه ها منظورمه)
پرشیا مدل 80 سفید بدون رنگ (خط و خش داره چندتایی) چقدی می ارزه؟
ماشین برای 8 سال پیش هست و مسلما هرچقدر هم خوب باهاش مدارا کرده باشن باز هم نمیتونه گزینه مورد اطمینان باشه مگر در شرایط خاص و استثنایینقل قول:
قیمت این خودرو برای مصرف کننده 8300 تا 8500 منصفانه به نظر میرسه ولی بنگاه معاملات خودرو بیشتر از 7500 پول نمیده برای این ماشین
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
مصرف کننده 7400 بیشتر ارزش خرید نداره اونم به شرط سلامت کاملنقل قول:
سلام
405 مدل 85 با 200 هزار کیلومتر کارکرد بیمه تا 8 91 لاستیک در وضع خوب موتوری بی عیبو نقص سیستم صوتی در حد 600 ، 700 ، دزدگیر ماجیکار 902 ، شیشه عقب برقی و با توجه به 5 سال کارکرد هنوز زاپاس نخورده ! چند می ارزه ؟
بچه ها 405 2000 مدل 78 فقط گل گیر عقب رنگه.260000 تا راه رفته از نظر موتوری هم سالم چند میارزه؟
لاستیک 205.دزدگیر مجیکار تصویری.بیمه شخص ثالث با حداکثر تخفیف + بدنه.
پژو 405 GLX مدل 85 قیمت 9000000 توماننقل قول:
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
پژو 405 GLX موتور 2000 CC مدل 78 قیمت 5700000 توماننقل قول:
به نظر شما خرید خودرو های قدیمی عاقلانه هست؟
و با چه قیمتی میشه یه بنز یا یه کوپه توپ گیر اورد؟
برای خرید خودروهای قدیمی باید اطلاعات کافی داشته باشید.نقل قول:
خودروهای قدیمی خصوصا خودروهای آمریکایی خریدشون نیاز به اطلاعات دقیق فنی داره.
برای خرید هر نوع خودرو شما اول باید سقف بودجتون رو مشخص کنید و بعد ملاک هاتون رو تعیین کنید
تا بتونیم راهنمایی کنیم.
با سلام
پژو 206 مدل 81 با 250.000 کارکرد وظاهرا سالم وبدون تصادف.چند قیمت میخوره؟وآیا پیشنهاد میشه خریدش یا نه؟
کارکرد خیلی بالاسنقل قول:
به نظرم خرج زیادی ممکنه براتون بزاره ریسک بالایی داره
سقفش 6 میلیون میتونم بدم من
206 ماشین با کیفیت و خوبیه به شرطی که به خرج نیفته چون در صورت خرابی خرجش بالاست مدل 81 با 250 هزار کارکرد بعیده بدون خرج باشه این ماشینها عروسک بزک کرده هستن ظاهرشون خوبه ولی باطن ندارن اگر الان سرپا به نظر بیاد ولی مطمئن باش بعد از یکی دو ماه خرج رو دستت میزاره اگر واسه زیرپا میخوای نخری بهترهنقل قول:
نقل قول:
سلام.
همونطور که دوستان هو گفتن خرید پژو 206 مدل های 83 به پایین دیگه مثل سابق مناسب نیست.
الان تو این بازار خودرو برای 206 تیپ 2 که مناسب باشه نهایت باید از 8 یا 9 میلیون تومن شروع کنی به بالا.
دوستان یه سوال دارم.تو سایت ایران خودرو یه نوع فروش دیدم برای روا که 3600000 با 4 تا چک 2060000 تومانی.یا تو سایتپا میشه حداکثر 18 ماه چک داد سوال اینه ایا سند این خودرو ها به نام خودمون هست؟یعنی حق فروششو داریم یا سند بعد پاس شدن چک ها به نام میشه؟
سند به نام خودته ولی در رهن شرکت میمونه تا وقتی کامل تسویه کنی و در این مدت حق فروش ندارینقل قول:
سلام.میخوایم پرایدمون رو بفروشیم.مدل 79.سند تک برگ.رنگ یشمی متالیک.بیمه شخص ثالث و بدنه دارای 11 سال تخفیف.موتور پلمپ.کارکرد 265000 تا.وضعیت ظاهری کاملا سرپا.نقاط رنگ شدگی بر اثر تصادف با 206 و مقصر بودن 206 : گلگیر عقب سمت چپ+گلیگیر جلو سمت چپ + درب عقب چپ که دو قسمت درب عقب و گلگیر جلوی سمت چپ تعویضی هستند.کولر عالی.وضعیت ظاهری داخل کاملا" مرتب.لاستیک هانکوک کره ای 175 با درصدآج 70 درصد به بالا.
مرسی.
سلامنقل قول:
به مصرف کننده اگر بفروشی 4 میلیون قیمت خوبیه ولی بنگاه معاملات خودرو 3500 بیشتر بر نمیداره
131 مدل مدل اول 90 بدون ضريه و كاركرد 10 هزار تا SL چند؟
ســلام..
به نظرتون بین این دو کدوم ارزنده تر هست..البته کلی شرایط هم باید در نظر گرفت مثل بودجه خرید..سلیقه...فروش خودرو بعد ازمدتی...و خیلی چیزای دیگه...ولی فقط میخوام بدونم کدوم ارزنته تر هست و خودرو با این مشخصات و این قیمت خوبه یا نه(البته هیچکدوم رو ندیدم)
ممنون میشم نظرتون رو بدونم....
------------------
دوو سیلو - فوق العاده تمیز -فنی سالم - مدل 79- سبز متالیک - با آمپیلی و ساب - ضبط پایونیر -
بیمه - ترمز تقویت شده - بدون تصادف
11سال معافیت بیمه
قیمت: 7 / 200
================
یا
================
فروش پژو 206 مدل 83 تیپ 2 نقره ای رنگ فنی بسیار تمیز روکش صندلی ، دزدگیر ، ضبط و باند ، لاستیک 80 درصد ، بیمه یازده ماه
قیمت: 7 / 700
8100 تا 8200 قیمت این خودرو هستنقل قول:
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
نقل قول:
هر دو خوردو اتومبیل های خوبی بودن و هستند ولی مدل ها خیلی پایین هستند و اگر در بازار خرید و فروش باشید متوجه میشید که بهترن خرید و فروش ها روی اتومبیل های تا 5 سال کارکرد صورت میگیره پس با این تفاسیر من 206 رو پیشنهاد میکنیم بخاطر اینکه هم داره تولید میشه و هم اینکه مدلش بالاتره
سلام بچه ها میخواستم قیمت پژو پارس معمولی مدل 87 به بالا رو بدونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
[QUOTE]نوشته شده توسط vahidreza_sh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.میخوایم پرایدمون رو بفروشیم.مدل 79.سند تک برگ.رنگ یشمی متالیک.بیمه شخص ثالث و بدنه دارای 11 سال تخفیف.موتور پلمپ.کارکرد 265000 تا.وضعیت ظاهری کاملا سرپا.نقاط رنگ شدگی بر اثر تصادف با 206 و مقصر بودن 206 : گلگیر عقب سمت چپ+گلیگیر جلو سمت چپ + درب عقب چپ که دو قسمت درب عقب و گلگیر جلوی سمت چپ تعویضی هستند.کولر عالی.وضعیت ظاهری داخل کاملا" مرتب.لاستیک هانکوک کره ای 175 با درصدآج 70 درصد به بالا.
مرسی.[QUOTE]
نقل قول:
با سلام و تشکر.چرا اینقدر قیمت پایینه؟پارسال خود سایپا ماشینمونو تو طرح تعویض خودروی کارکرده با نو میگرفت و قیمت زده بود 4700000.ما هم که قصد فروش نداشتیم این کار رو نکردیم ولی الان سایپا دیگه 79 رو قبول نمیکنه و از 80 به بالا رو تعویض میکنه.
تو چند پست عقبتر قیمت پراید78 رو با چند جا رنگ خوردگی گفته بودن 3900000.
والا بنگاه هم که بردیم همین قیمت رو بما گفتن.میخواستم نظر شما اساتید رو هم بدونم.
با تشکر.
با سلام
405 مدل 85 نقره اي با 150.000 كاركرد. از اتاقش چيزي عوض نشده . روي در راننده اندازه دو تا كف دست رنگ شده .خط و خش هاي جزيي روي بدنه وجود داره. تا 90.12.1 بيمه البته با 5 سال تخفيف داره.لاستيكهاي 205 رودستون كه البته 30%بيشتر ازشون نمونده...ايرادات جزيي ميشه بش گرفت ولي در سلامت موتور و شتاب و قدرت به جرات ميشه گفت از 405 هاي ديگه يه سرو گردن بالاتره... ( نقل همون تخم مرغ شانسيه است!)
چقدر ميارزه؟
واسه عوض كردن ماشين يه تاپيك مشاوره ايجاد ميكنم
نقل قول:
پژو پارس مدل 87 قیمت 13400000 تومان
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
نقل قول:
پژو 405 GLX مدل 85 قیمت 8800000 تومان
مطمئني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
عذرخواهی میکنم.
پژو 405 GLX مدل 85 قیمت 8800000 تومان
ریو مدل 88 کارکرد 55.000 چقدر میارزه؟ رنگ نوک مدادی