فایل های بازی شما در کدام گوشه قرار داره ؟؟؟ :20:نقل قول:
Printable View
فایل های بازی شما در کدام گوشه قرار داره ؟؟؟ :20:نقل قول:
دوستان این بازی همونی هس که چند ماه پیش برا ایکس باکس اومده بود؟
آره دوست عزیز 1 هفته ای میشه که برای پی سی اومده :46:نقل قول:
بچه ها چند تا DVD ؟؟
بازیش چطوریه ارزش داره ؟
C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\L.A. Noire\LANLauncher.exeنقل قول:
خوب اشتباه هستش دیگه !!! بازی باید مثلا اینجا باشه .....نقل قول:
C:\L.A.Noire\LANLauncher.exe
اون فاصله بین.. ال ای و نایر ..هم باید برداشته بشه همونطوری که در بالا میبینید
البته فولدر رو ری نیم نکنید پاک کنید و دوباره نصب کنید :31::thumbsup:
چرا آخه؟ من بازی رو به صورت کامل نصب کردم.(گزینه custom رو نزدم)نقل قول:
دعوا داری ؟؟؟ :31:نقل قول:
برای اجرای پچ باید اینکارو بکنی !!!
می خوای نکن !!! مشکل من نیست ..... :46:
نه عزیز من دعوا چیه.حالتم اینجوری بود":31:"نقل قول:
آخه من از 1 سالگی بازی میکردم .تا حالا با همچین موردی روبرو نشده بودم که بازی رو به صورت توصیه شده(recommanded) نصب کنم.بعد پچش نصب نشه!
به هر حال ممنون/ امتحان کردم نتیجه رو اعلام میکنم/
نقل قول:
خب می تونی پچ رو محل نصب بازی کپی کنی یا موقع نصب پچ محل نصب بازی رو بهش بگی. البته نمی دونم پچت چطوریه. ولی می تونی هر دو رو امتحان کنی.
اینکارو کردم درست شد. بسیار ممنوننقل قول:
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
مشکل محل نصب بازی بودنقل قول:
سلام دوستان
ببخشید حالا این پچ چه تاثیری توی بازی داره؟
هیچی فقط فعال میکنه بازیو تا بتونی بازی کنینقل قول:
سلام آقا من این بازیو تو 2 تا دی وی دی ناین گرفتم و نصب کردم و کرک هم از سایت اسکید گرفتم و ریختم
حالا میسینگ فایل میده
حجم کرک ه 9 مگا بیت بود
الان دارم یه کرک دیگه دان میکنم
260 مگابیته
این جواب میده دیگه نه؟
لطفا اینجا مطرح کنید
مشکلات نصب و اجرا - L.A. Noire
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=528078
گیمی در سبک سینما!انگار داری فیلم نگاه می کنی وقتی بازی می کنی..همه چی جز پورت افتضاح بازی روی pc در حد فوق العادست.
واقعا بازی قشنگیه.
دم راک استار گرم که اینقد تو بازیاش نو آوری و خلاقیت داره :40:
خیلی جذابه ...
از همون اول که میری دنبال ماموریت فکرت رو مشغول میکنه که آخر ماجرا چیه ! کی کیو کشته و واسه چی کشته :31:
واسه تقویت زبانم خیلی خوبه :27: :40:
ولی حیف که مثل gta iv اذیت میکنه !!
با پایین ترین تنظیمات رو یه سیستم خوب یه کم گیر داره :41:
ولی مثل gta نیس که نشه اصلا بازی نکرد !!
میشه از بازی لذت برد و منتظر پچ جدید واسه رفع این مشکل باشیم :10:
ولی خداییش گیم پلی رانندگی با ماشینا خیلی مسخره س ... :31:
بازی زیبایی هست مخصوصا حرکات صورت ادما موقع حرف زدن یا صحبت کردنشون
ولی رانندگی تو بازی خیلی مسخره هست تنها ضعفش فکر کنم همین باشه.........
دوستان امروز نسخه pc رو گرفتم - نکته خوبش اینه تمام dlc ها رو داره ولی پورتش خیلی داغونه چه تنظیمات رو پرفرمانس بزاری چه رو آخر بازم مشکلات کمبود فریم ریت داره ...
دقیقا دوستان.بازی زیاد جالب پورت نشده.
گیم پلی رانندگی جالب نیست
ولی حالت چهره وقتی حرف میزنن خیلی جالبه.
بازیه متفاوتیه
پس یه چیزی تو مایه های GTA IV هست .نقل قول:
واسه این مشکل پچی دادن بیرون یا نه ؟ منظورم از مشکل همون افت فریمه .
آره بهترین مثال براش gta IV هست - ولی نسبت به اون یه چند درصد بهتره ...
دوستان نسخه THE COMPLETE EDITION برای XBXO360 عرضه شد ... 4 DVD هست ... احتمالا بزودی لیک بشه رو اینترنت ...
نگفتین به تبریز اومده با نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5::5:
دوستان لطفا در مورد خود بازی صحبت کنید.
من که هنوز زیاد آشنا نشدم با بازی.
می خوام بدونم اگه اشتباه تشخیص بدیم که طرف داره راست می گه یا دروغ که اون پایین می نویسه Incorrect یا سوال اشتباه بپرسیم که باز هم همون رو می نویسه ، چه اتفاقی میفته ؟
هیچی دیگه.اشتباه کردی و بازی یه روند دیگه ایو پیدا میکنهنقل قول:
مثلا مطمئن هستی طرف قاتله ولی سوالاشو خوب نمیپرسی و قاتله شانس میاره و خلاص:31:
کلا اولای بازی اینطوریه.وسطای بازی میزنه تو کار تعقیب و گریز و جستجو تو شهر و .............
ماموریتهای جانبی جالبی هم داره.مثلا تو شهر داری برای خودت با ماشین میری یهو از پاسگاه بیسیم میزنن که فلان خیابون دزدی شده و ...........میری دنبال طرف و ..............کلا بازیه جالبی هستش :20:
ممنوننقل قول:
یعنی اصلا راهی نداره که اگه اشتباه کردیم و مثلا قاتل تبرئه شد دوباره دستگیرش کنیم ؟ یا اینکه پرونده بسته میشه ؟
نقل قول:
نه من این اشتباه رو کردم. کیس شماره 8 بود که مظنون دو نفر بودن اشتباه انتخاب کردم کلی سرم رییس پلیس داد زد:41: تهدید کرد که درجتو ازت میگیرم بازم میفرستمت بری تو خیابون گشت شی
این بازی قشنگه و سبک جدیدی تو این سبک از بازیه ولی ریتم بازی یکم آرومه. مثل اون شعر که میگه همه چیز آرومه من چقد خوشبختم
آره باید خوصله داشته باشی .... از فکرت استفاده کنی تا بازی کنی نه اینکه بیای مردم رو هی بکشی بد میگی عجب بازیه چرتیه ....نقل قول:
اینقدر بدم میاد از اینجور آدم ها .......
ما که هر چی بازی می کنیم بیشتر حس فیلم دیدن رو میرسونه تا بازی!80 درصد مدت زمان بازی هم فقط دیالوگ و سر نخ پیدا کردنه!البته خیلی خوبه که مثل GTA نیست و سبکش متفاوته...فعلآ دارم از روند بازی لذت می برم!آفرین به راک استار..............
بازی جالبیه.
اما یه مشکل داره. رانندئگی با ماشین های اون دوره زمونه عین رانندگی با ماشینهای GTA می مونه. فرمونشون انگار هیدرولیکه. طبیعی نیست.
شما رانندگی تو مافیا رو مقایسه کنید با این.
مافیا درست رانندگی با ماشیناش سخت بود اما خب در واقعیت همین بوده.
هندلینگ خوب ماشینا و اینکه رو اعصاب آدم نمیره - مشکل حساب میشه ؟؟؟
من بازی رو گرفتم تو 4 تا dvd موقع نصب رو پارت 68 گیر میکنه کلا 84 تا پارت داره .پارت 68 رو از کجا دانلود کنم ؟
کسی میتونه کمک کنه ؟
برای چی میخوای دانلود کنی.برو پسش بده به طرف:5:نقل قول:
ببین دوست مننقل قول:
مشکل محسوب نمیشه اما باید یادمون باشه که بازی داره چه دهه ای رو نشون می ده. آیا هندلینگ ماشین ها اون موقع این جوری بوده ؟
این ماشینهایی که تو بازی هست هنوز هم تو کشور خودمون تو فیلم ها و سریال ها استفاده میشه یا تو کشور های خارجی ، آیا اینقدر هندلینگ خوبی دارند ؟
دمت گرم من رو ياد بازي مافيا يك انداختي و به خصوص به ياد اون مرحله فوق العاده سخت كه بايد با ماشين مسابقه قديمي اول ميشدي تا بري مرحله بعدي واقعا هندلينگ اون ماشين فوق العاده سخت بود و سريع چپ ميكرد من كه چندين بار رفتم تا تونستم ردش كنمنقل قول:
راستي يه سوال مگه ميشه حس كرد فرمونش هيدروليك هست يا نه؟!:31: اونوقت دندش اتوماته:27: ترمزش ABS هست؟:31:
نقل قول:
ببین دوست من سیستم رانندگی که راک استار ساخته رو نمیاد دیگه بر اساس تاریخ بازی عوض کنه که نکته ی انچنان مهمی واسشون نیست. شما مطمئن باش مافیا 3 اگر تو زمان حال باشه باز هم هندلینگش هیچ فرقی نمیکنه.
در ضمن این بازی زیاد روی رانندگی مانور نمیده به طوری که حتی برای رسیدن به محل بعدی تحقیقات میتونید از دستیارتون بخواین ماشینو برونه.
واسه بازی که شهرش جذابیتی واسه وقت گذاشتن و گشتن نداره سسیستم رانندگی ساختن به صرفه نیست
هرجند که با صحبت شما زیاد موافق نیستم اما ممنوننقل قول:
به نظر من شرکتی مثل راک استار باید تو یه بازی به همه چیز توجه داشته باشه.
در هر صورت بازی خوبیه ولی زبان انگلیسی خوبی هم می خواد به نظر من.
عزیز اگه بخواد همه چیز تو بازیها واقعی باشه که دیگه بازیسازی تمومه ...
راحت نصف بازیهای اکشن به خاطر سیستم بازیابی سلامتی نقش اول و حتی تانک ها و ... میره زیر سوال !
و یا ریکویل اسلحه ه تقریبا تو تمام بازیهای اکشن و کلی دیگه ...
و یا حتی کنترل تانک ها !
و یا اصلا از لحاظ داستانی : مثلا تو خیلی بازیهای سبک survival کاراکتر اصلی به راحتی از انواع اسلحه ها و نارنجک به طرز عالی استفاده میکنه در حالی قبلا هیچ تجربه ای برای استفادشون نداشته ( اونوقت تو پادگان یه نارنجک میخواستیم پرت کنیم از کل پادگان 3 نفر حرفه ای رو انتخاب میکردن و تو آماده باش کامل مینداختیمش پشت گودالی جایی !)
الان اگه راک استار میخواست واقعی بسازه - تو همین فروم خودمون نابودشون میکردن با انواع فحش های مختلف که این چه سیستم رانندگی هست !
اصلا مگه بازی شبیه ساز رانندگی ماشین های قدیمی هست ؟ این چه صحبتیه آخه ! واقعا عجیبه ! اصلا در مورد بازیها این مبحث کاملا اشتباه است ...
وااااااای هرچی میری جلو داستان بازی قشنگ تر میشه شاهکاریه .واسه خودش. کیس 16 هستم حیف که 5 تا دیگه تموم میشه.
حتما news paper هارو بردارید و داستان پشت headline رو ببینید چون به بازی خیلی ربط داره