همین الان نود و دیدی !؟ اولا پنالتی تراکتور باید تکرار میشد چون بازیکنا زود حرکت کردن ! دوما اصلا داور نباید پنالتی میگرفت ! بلکه باید بازی و نگه میداشت و کرار رو اخراج میکرد ! خوب تا اینجا دو امتیاز به ضرر استقلال !نقل قول:
Printable View
همین الان نود و دیدی !؟ اولا پنالتی تراکتور باید تکرار میشد چون بازیکنا زود حرکت کردن ! دوما اصلا داور نباید پنالتی میگرفت ! بلکه باید بازی و نگه میداشت و کرار رو اخراج میکرد ! خوب تا اینجا دو امتیاز به ضرر استقلال !نقل قول:
دقيقا همين طوره . از اون لحظه تراكتور بايد 10 نفره ميشد و كلا جريان بازي عوض مي شد ....نقل قول:
ذوب آهن دیروز افتضاح بود.با این سبک بازی بعید میدونم قهرمان شه.
فشار بدنی که به بازیکنای ذوب اهن میادو در نظر بگیری عادیه.تازه ذوب اهن اندازه پرسپولیس اینبازی براش مهم نبود که خودشو بکشه.با وجود باخت بازم اوله.نقل قول:
حکم مشاوره آقای مدیرعامل برای بازیگر زن سینما ایران!
یک بازیگر زن سینما که در زمره ستارههای هنر هفتم به شمار میرود، مدتی مشاور مدیرعامل یک باشگاه پرهوادار لیگ برتری فوتبال بوده است.
مدیر یک باشگاه لیگ برتری در زمان مدیریت خود، دست به اقدامات عجیبی زده که موجب تعجب بسیاری از فوتبال دوستان شده است.
به گزارش شبکه ایران ، حکم مشاوری او به یکی از بانوان هنرپیشه مطرح سینمای ایران، جذاب ترین حکمش بود که دلیل این انتصابش هنوز هم مشخص نشده است.وی که مدیریت یکی از تیم های پرتماشاگر تهرانی را برعهده داشت، در حکمی خانم هنرپیشه را به عنوان مشاور منصوب می کند تا در مدیریت این باشگاه پر حاشیه، از تجربیات این بانوی سینمایی استفاده کند!
البته مدیریت این مدیر، ضعیف و ناموفق بود و در نهایت با اخراج محترمانه نیز همراه شد؛ حتی مشاوره های خانم هنرپیشه هم نتوانست کمکی به او در امر مدیریت کند.نکته در اینجاست که مدیریت این باشگاه مطرح، با وجود پیشکسوتان بسیار و هواداران مطرح در سینما، چرا باید حکم مشاوره را برای یک هنرپیشه خانم صادر کند که هیچ آشنایی با فوتبال ندارد. آیا قرار بوده وی زمینه ساز توسعه ورزش بانوان شود یا ...؟
كمالوند: تراكتورسازى را برنده ديدار با استقلال مى دانم
تهران IranSport.Net - فراز كمالوند سرمربى تيم فوتبال تراكتورسازى تبريز معتقد است تيمش در ديدار با استقلال برنده واقعى مسابقه بود، چرا كه يك گل صحيح اين تيم توسط كمك داور مردود اعلام شده و گل آبى پوشان هم قانونى نبوده است. وى افزود: تيم ما در اين بازى برتر از استقلال بود. در كل زمان مسابقه به ويژه در نيمه دوم توپ و ميدان در اختيار تراكتورسازى بود و بيش از هشت تا نه موقعيت مسلم گلزنى را از دست داديم.او در ادامه با طرح اين موضوع كه تيم استقلال در نيمه دوم ديدار با تراكتورسازى تبريز عملا حرفى براى گفتن نداشت و ابتكارعمل را به تيم تراكتورسازى سپرده بودند، خاطرنشان كرد: ما بازهم از جوانى و كم تجربگى بازيكنان خود لطمه خورديم. متاسفانه تيم استقلال فقط يك موقعيت گلزنى داشت كه از آن نهايت بهره را برد اما ما شانس هاى خود را به راحتى از دست داديم.سرمربى تيم فوتبال تراكتورسازى تبريز با انتقاد از عملكرد محسن تركى و كمك هايش در ديدار تراكتورسازى - استقلال خاطرنشان كرد: به عقيده من گلى كه عليزاده وارد دروازه استقلال كرد، كاملا درست بود اما كمك داور به اشتباه آن را نپذيرفت. از نظر من تيم برنده ديدار عصر يكشنبه تراكتورسازى بود چرا كه داور ضمن مردود اعلام كردن يك گل تيم ما در پذيرش گل استقلال هم مرتكب اشتباه شد.كمالوند تاكيد كرد: در دقايق تلف شده نيمه اول داور به سود استقلال اعلام كرنر كرد كه همان ضربه كرنر را ميلاد ميداودى تبديل به گل تيمش كرد. تركى در حالى آن ضربه كرنر را اعلام كرد كه توپ به اوت رفته بود و بهترين تصميم اعلام ضربه دروازه بود.وى افزود: مطمئنا اگر آقاى سخندان هم يكبار ديگر بازى تراكتورسازى و استقلال را ببيند، مى پذيرد كه اشتباه كرده و با اشتباه او تيم ما ۲ امتياز حساس را از دست داده اشت.سرمربى تيم فوتبال تراكتورسازى تبريز تصريح كرد: مى دانم سوت پايان بازى كه بصدا در مى آيد ديگر بحث كردن در مورد مسابقه بى فايده است. اما ما قصد داريم با شكايت به كميته داوران از راه قانونى حق و حقوق مان كه ضايع شده است را زنده كنيم.
منبع :کد:http://www.iransport.net/News/asp/Detail_News.asp?id=61448
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
جعفري: داوران تصميم گرفتهاند استقلال را قهرمان كنند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز گفت: به نظر ميرسد داوران تصميم گرفتهاند با قضاوتشان استقلال را قهرمان كنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
● گزارش تصويري مرتبط[/URL]
-------------------------------
محمد حسين جعفري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره ديدار روز گذشته مقابل استقلال صحبت هاي زير را مطرح كرد:
فارس: بازي چطور بود؟
روز خوبي براي ما نبود. البته مسابقه كيفيت خوبي داشت اما داوران تصميم گرفته اند كه استقلال را بالا بكشند.
فارس: يعني شما مي گوييد به عمد گل تراكتورسازي آفسايد اعلام شد؟
قصاص قبل از جنايت نمي كنم. همه جاي دنيا وقتي مي خواهند گلي را مردود اعلام كنند 50 -50 را در نظر مي گيرند اما نمي دانم چرا پاي استقلال كه وسط مي آيد اين 50 - 50 بايد به نفع اين تيم باشد. مقابل پرسپوليس هم همين جريان براي آنها رخ داد. اين در شرايطي بود كه گل ديروز تراكتورسازي نسبت به گل پرسپوليس عادي تر بود. نه شكي در آن وجود داشت و نه ميليمتري بود. وقتي چنين گلي را آفسايد اعلام مي كنند مگر مي شود 100 هزار تماشاگر داخل ورزشگاه و دو سه ميليون هوادار پاي تلويزيون را قانع كرد و گفت عمدي در كار نبوده است؟
فارس: در اين بازي مشكل ديگري كه نديديد؟
نه. ما آرزو داشتيم همه مردم ايران ببينند كه سبك بازي تراكتورسازي چطور است. اكنون سطح فوتبال تراكتورسازي در رده هاي اول و دوم كشور است.
فارس: هواداران شما به دليل آفسايد اعلام شدن آن گل عليه داوري شعار دادند.
مردم تبريز ديروز به دليل ضعف داوري خون گريه كردند. نمي دانيد چه تبليغات منفي عليه هوادارانمان شده بود اما ديروز فقط به دليل ضعف داوري جو ورزشگاه متشنج شد و آنها حق داشتند كه شعار بدهند. ما خودمان نبايد آتو دست عده اي از افراد سودجو بدهيم تا در بين جواناني كه براي تماشاي بازي تيم خود به ورزشگاه مي آيند و سرشار از احساسات هستند، نفوذ كنند و باعث شوند شعارها رنگ ديگري به خود بگيرد. ديروز شعارها عليه داوري بود. اين مشكل را هم مقابل ذوبآهن داشتيم و كميته انضباطي هم به دليل توهين هوادارانمان به داور ما را 7 ميليون تومان جريمه كرد.
فارس: آقاي مظلومي هم از داوري راضي نبود. استقلالي ها هم معتقدند كه با پنالتي از باخت فرار كرديد.
اصلا من هيچي نمي گويم ملت ايران كه بازي را ديدند و از همه كارشناس تر خود مردم هستند. حالا آقاي مظلومي هر چه مي خواهد بگويد. استقلال روز گذشته بايد 7 گل مي خورد. اگر بچه هاي ما روي غلتك گل زدن بودند دروازه استقلال باز مي شد و اين تيم با گل هايي كه از ما مي خورد بايد منحل مي شد.
فارس: به نظر يكي از مشكلات تيم شما گل نزدن مهاجمانتان است. آقاي كمالوند هم در نشست خبري عنوان كرد اگر بازيكني مثل ميلاد ميداودي داشت مي توانست استقلال را شكست دهد.
فعلا مهاجمان ما روي دور گل نزدن افتاده اند. مقابل ذوبآهن هم اين مشكل را داشتيم. البته آقاي كمالوند هم گفتمان خاص خودش را دارد. بازيكنان ما هم خوب هستند اما نمي دانم چه اتفاقي افتاده كه پايشان به گلزني باز نمي شود. ديروز بچه ها براي گل زدن كم آورده بودند.
فارس: با توجه به مشكل داوري در بازي ديروز چه برنامه اي داريد؟
قطعا به كميته داوران اعتراض مي كنيم. گل به اين سالمي آفسايد اعلام شود بايد اين فوتبال را تعطيل كرد.
فارس: فكر مي كنيد با اعتراض به نتيجه هم برسيد؟
ما بايد از حق خود دفاع كنيم. من هم مي دانم كه با اين اعتراض هيچ اتفاقي نمي افتد. قوانين فوتبال ما مشكل دارد. كساني كه در فدراسيون هستند براي اين اعتراض ها تره هم خرد نمي كنند اما ما براي اينكه دينمان را به آيندگان ادا كرده باشيم بايد اعتراض كنيم. تاريخ ماندگار است و در آينده در مورد ما قضاوت مي كنند. باشگاه بايد قدم اول را براي گرفتن حق خود بردارد هر چند كه مي دانم از اين فدراسيون دودي بلند نمي شود. دوستان نمي خواهند خود را اذيت و براي پيشامد چنين اتفاقاتي برنامه ريزي كنند.
فارس: آقاي مظلومي اخراج آشوبي را مشكوك خوانده است.
جوابي براي اين حرف ندارم. همه را به ديدن بازي دعوت مي كنم. در نيمه دوم شاهد فوتبال يك طرفه بوديم و اين تاكتيك ما بود. دو نيمه متفاوت را دنبال كرديم. درباره اتفاقات هم، بازي را ببينيد همه چيز مشخص مي شود.
فارس: چقدر اميدوار هستيد كه در بازي هاي آينده اسير اشتباهات داوري نشويد؟
بعيد مي دانم كه دوباره اسير نشويم. امسال داوران تصميم گرفته اند استقلال را قهرمان كنند.
فارس: هفته آينده با سپاهان بازي داريد؟
بازي سختي خواهد بود. نمي خواهم كري بخوانم اما تراكتورسازي اهل باج دادن به هيچ تيمي نيست.
ديگه ته توهم توطئه ـس:13:
حالا اين قدر رو داورا مانور ميدن تا استقلال رو بيچاره كنن(امين:31:)
از مربی مثل کمالوند بیشتر از این انتظار نمیره.عذرش کاملا موجه هستش
بازی رو داشتی میدیدی هان! من تا به حال ندیدم بازیکی عقب عقب بدو ! با پای راست زد بازیکن رو انداخت بعد میگی پنالتی نبوده و حتی اخراج باید می کرد!نقل قول:
همین الان نود و دیدی !؟ اولا پنالتی تراکتور باید تکرار میشد چون بازیکنا زود حرکت کردن ! دوما اصلا داور نباید پنالتی میگرفت ! بلکه باید بازی و نگه میداشت و کرار رو اخراج میکرد ! خوب تا اینجا دو امتیاز به ضرر استقلال !
Edit
نگفت خطا نبود گفت باید قبلش خطی کرار می گرفت اخراجش می کردنقل قول:
بازی رو داشتی میدیدی هان! من تا به حال ندیدم بازیکی عقب عقب بدو ! با پای راست زد بازیکن رو انداخت بعد میگی پنالتی نبوده و حتی اخراج باید می کرد!
جدیدا فتوشاپ هم به قوانین فوتبال اضافه شده استدایی: فتحالله زاده بهتر است،فقط درباره استقلال حرف بزند!
دایی در پاسخ به این سوال که آیا شما به عنوان یکی از مربیان لیگ با تعطیلی لیگ موافق هستید یا نه گفت:« در واقع ما لیگی نداشتیم، از ابتدا همهاش تعطیلی بوده است. اما اینبار میتوانند لیگ را تعطیل کنند چون بازیهای آسیایی برگزار میشود ولی در بازیهای غرب آسیا میتوانستند لیگ را تعطیل نکنند و در هیچ کجای دنیا نوشته نشده است که بازیکن بزرگسال در تیم امید استفاده شود. البته ما دوست داریم که به آقای پیروانی کمک کنیم تا موفق باشد. واقعا ایشان را دوست داریم.»
در مورد داوری بازی دربی و بازی تراکتور که داوری به نفع استقلال بوده گفت:« در این فوتبال خیلی چیزها میشود نشان داد و نمونهاش دو بازی استقلال است که از باخت فرار کردند .جالب اینکه آنها در سالهای قبل خودشان را به مظلومیت میزدند، عین آب خوردن حق را میخوردند. از زمانی که من سرمربی شدم خیلیها به من گفتند که برویم با داوری لابی کنیم زیر بار این حرف نرفتم چون اعتقاد دارم وقتی در فوتبال سالم باشی در زندگی هم میتوانی سالم زندگی کنی.»
دایی همچنین در مورد این جمله فتحاللهزاده که سایپا با علی دایی به لطف همین پرچم داوران قهرمان لیگ شد نیز گفت:«آقای فتحاللهزاده راجع به تیم خودش صحبت کند. آن سال تیم ما به حق قهرمان شد. ما در بازی آخر مقابل مس قهرمان شدیم که با دو گل این تیم را شکست دادیم. ناداوریای هم در کار نبود.
خود من وقتی میخواهم درباره داوری حرف بزنم سعی میکنم قبلش با کارشناسان چک کنم اما دوستان خیلی راحت درباره آفساید، فیلم بازی و ... حرف میزنند و جدیداً از فتوشاپ استفاده میکنند تا حرفشان را به کرسی بنشانند. تازه وقتی معلوم میشود که این عکس تقلبی بوده میگویند از سایتها برداشتهایم. در حالی که آنها این عکس را در صفحه اول روزنامهشان کار کرده بودند.»
دایی همچنین به این نکته اشاره کرد که ناپاکی در فوتبال ایران وجود دارد. او گفت:«تا دلتان بخواهد از این موارد هست اگر دلتان خواست تا صبح برایتان میشمارم.»
منبع :کد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=127456
یاد قهرمانی مقتدرانه و کاملا پاک آقای دایی به همراه سایپا افتادم.اون سالی که استقلال اهواز نایب قهرمان شد.نقل قول:
قضیه این عکسه که میگه چیه ؟!
لینک میدین؟ :40:
تو خدا ببین کی حرف از لابی زندگی سالم می زنه :31::31::31:نقل قول:
به من گفتند که برویم با داوری لابی کنیم زیر بار این حرف نرفتم چون اعتقاد دارم وقتی در فوتبال سالم باشی در زندگی هم میتوانی سالم زندگی کنی.»
از تعجب چشام چهار تا شد !! بهتره این اقا لابیهای متوالیش رو یه نگاهی بکنه وحرفش رو پس بگیره . من که خیلی خجالت کشیدم این مطلب رو خوندم .ولی موندم خودش چه رویی داره !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
از زمانی که من سرمربی شدم خیلیها به من گفتند که برویم با داوری لابی کنیم زیر بار این حرف نرفتم چون اعتقاد دارم وقتی در فوتبال سالم باشی در زندگی هم میتوانی سالم زندگی کنی.»
کد:http://bornanews.ir/images/docs/000068/n00068485-r-b-000.jpg
کد:http://bornanews.ir/images/docs/000068/n00068485-r-b-005.jpg
محسن جان! کاش عکسا رو تو این تاپیک میزاشتی! ولی انصافا باحال بود!:31:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149525
فکن اگه شورت ورزشی می پوشید چی می شد
نقل قول:نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بازي دوستانه فوتبال احمدي نژاد و مورالس در تيم مشترك
89/08/04 - 21:28
کد:http://www.farsnews.com/imgrep.php?nn=8908041654
کنایه های فردوسی پور به فتح الله زاده و تصویر فتوشاپی روزنامه اش در برنامه 90 !
دوشنبه شب گذشته در برنامه 90 فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال میهمان تلفنی برنامه 90 بود .
در برنامه 90 عادل فردوسی پور در زمان پخش قسمت دوربین 90 تصویری از گلزن پرسپولیس در دربی را نمایش داد که در روزنامه استقلال جوان چاپ شده بود.
در هنگام نمایش این تصویر توضیحاتی از سوی فردوسی پور داده شد از جمله این که این تصویر ساختگی است و توسط نرم افزار فوتوشاپ تهیه شده است البته عادل هم به نقش پررنگ فوتوشاپ در فوتبال پرداخت.
پس از آن فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال میهمان تلفنی برنامه 90 شد و با لحن تندی حاجی به فردوسی پور گفت :شما حق نداری در رسانه ملی به یک روزنامه تهمت بزنی ...
البته بعد از نمایش آن تصویر از روزنامه استقلال جوان تماس گرفتند و عنوان کردند که این تصویر را از روی یک سایت دریافت کردند و اگر با فوتوشاپ کار شده کار ما نبوده.
فتح الله زاده درمورد تصویر مذکور به عادل گفت شما حق ندارید در رسانه ملی به همکاران من تهمت بزنید ما آن تصویر را از روی دو سایت معتبر گرفته بودیم و کار کارمندان استقلال جوان نبوده است و شما این موضوع را به ما ربط داده اید.
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
پرسپوليس بهتر از ذوب آهن و استقلال فوتبال بازي مي کند
عادل فردوسي پور مجري برنامه 90 سوال مسابقه smsاين برنامه را به ليگ برتر و اينکه کدام تيم بهترين بازي را ارئه مي دهد اختصاص داده بود که مثل هميشه پرسپوليسي ها در اين نظر سنجي از رقيبان سبقت گرفتند.
در حالي اين اتفاق افتاد که فردوسي پور بارها از بينندگان درخواست کرد تا بدون هيچ گونه تعصب به تيم يا رنگ خاصي نظرات خود را اعلام کنند که باز هم پرسپوليسي ها در صدر قرار گرفتند.
آمار پرسپوليسي ها 3 درصد بيشتر از ذوب آهن شد و تیم استقلال در رتبه سوم و سپاهان در مکان چهارم قرار گرفتند .
فردوسي پور با همان خنده هميشگي اش يک بار ديگر از بينندگان در خواست کرد تا بدون تعصب به تيم خاصي براي نود sms بفرستند که ظاهرا اينگونه نشد .
البته ناگفته نماند پرسپوليسي ها در دو بازی اخیر خود مقابل تیمهای استقلال و ذوب آهن نمایش قابل قبولی داشتند .
منابع : /www.parsfootball.com
جعفري: پورحيدري را در حد خودم نميدانم، روابط عمومي جوابش را ميدهد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز گفت: پورحيدري را در حد خود نميدانم تا جوابش را بدهم و اين كار را برعهده روابط عمومي باشگاه گذاشتهام.
فارس: اكنون كه چند روزي از بازي مي گذرد، فكر نمي كنيد نسبت به اين موضوع احساسي برخورد كرديد؟
من هيچ حرفي را از روي احساس نزدم. با توجه به شرايط موجود و كنار گذاشتن سه بازي كنار هم كه باعث شد استقلال بتواند امتياز بگيرد اين حرف را زدم. اين تيم مقابل سپاهان، پرسپوليس و تراكتورسازي روي اشتباه داوري توانسته امتياز بگيرد. من هيجان زده نشدم. از سن و سال من گذشته كه از روي احساس حرف بزنم. متاسف هستم كه چنين مسائلي پيش مي آيد اما احساسي نيستم. با جرات اعلام مي كنم كه با تمام قدرت از حقوق تراكتورسازي دفاع مي كنم ولي متاسفانه عده اي فرافكني مي كنند.
فارس: منصور پورحيدري نسبت به صحبت هاي شما موضع گيري سختي كرده است.
جواب پورحيدري را نمي دهم چرا كه او را در حد خودم نمي دانم. جواب دادن به او را به عهده روابط عمومي باشگاه گذاشته ام. من خارج از هيجان و احساس فقط مي خواهم از تيم خودم دفاع كنم. به استقلال كاري ندارم. مگر تا به حال عليه اين تيم حرفي زده بودم؟ طرف من اصلا مسئولان استقلال نيستند. طرف من كساني هستند كه مي آيند داوري مي كنند و از روي همان برگه هاي داوري تيم ها را جريمه مي كنند و يا باعث باخت تيم ها مي شوند.
منبع :کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8908050409
یعنی چون فردوسی پور گفت بدون تعصب رای بدید همه گوش کردن؟نقل قول:
در حالي اين اتفاق افتاد که فردوسي پور بارها از بينندگان درخواست کرد تا بدون هيچ گونه تعصب به تيم يا رنگ خاصي نظرات خود را اعلام کنند که باز هم پرسپوليسي ها در صدر قرار گرفتند.
نمیدونم چرا همیشه فردوسی پور اینجور نظر سنجی ها رو دقیقا بعد از برد پیروزی یا استقلال قرار میده!
پژمان جان!:10: این نظرسنجی دقیقا بعد از برد ذوب آهن در برابر الهلال انجام شد! پرسپولیس تو لیگ برتر ذوب رو میبره، ذوب تو لیگ قهرمانان الهلال رو میبره! ضمن اینکه همین الانش پرسپولیس تو جدول پایینتر از ذوب هستش!:20:نقل قول:
نمیدونم چرا همیشه فردوسی پور اینجور نظر سنجی ها رو دقیقا بعد از برد پیروزی یا استقلال قرار میده!
یاعلی:11:
نه حسین جان منظور من چیز دیگه ای بودنقل قول:
به طور مثال انتخاب میداودی به عنوان بهترین بازیکن صاف بعد از بازی استقلال سپاهان بود
خوب معلومه جو چطوریه
البته در اینکه نود هم گاهی اوقات زیرآبی میره شکی نیست!:46:
قصد تهمت زدن به کسیو ندارم ولی کلا نظرسنجیهای نود یکم مشکوکه
البته نظر من این نبودنقل قول:
چون طرفدارهای پرسپولیس بیشتر از هر تیمی هست پس مسلما هرجا اسم پرسپولیس باشه فارغ از درستی یا غلطی فقط به همون رای میدن
اما فردوسی پور هم این نظر سنجی ها رو صاف بعد از یه بازی میذاره که پرسپولیس یا استقلال نتیجه گرفتند
حالا مثلا اگه همین نظر سنجی بعد از باخت پرسپولیس به ملوان بود باز هم همینطور میشد آیا!؟
تارتار: اميدوارم داور تاثيري در نتيجه بازي با استقلال نداشته باشد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال راهآهن گفت: براي بازي با استقلال روي مسائل داوري تمركز نميكنم اما اميدوارم اين موضوع تاثيري در نتيجه نداشته باشد.
مهدي تارتار در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس از بازي با استقلال و شرايط تيم راهآهن صحبت كرد.
فارس: از شرايط تيم راضي هستيد؟
با توجه به همت بازيكنان و نتايجي كه كسب كرديم راضي هستم.
فارس: چه گره اي در كار راهآهن بود كه نتيجه نمي گرفت؟
گره اي در كار نبود. يكسري مشكلات به خصوص در ساختار دفاعي داشتيم كه كم كم اين موضوع را حل كرديم. اين نتيجه گرفتن به خود بازيكنان بازمي گردد كه وظايف خود را درست انجام دادند.
فارس: نگراني خاصي در مورد تيم داريد؟
نگراني من فقط بحث مالي است كه قول داده اند هفته آينده اين مورد مرتفع شود. قرار است قسط اول پرداخت شود. بچه هاي تيم هم انصافا در اين مدت همكاري خوبي داشتند و هيچ اعتراضي نكردند. فكر نمي كنم چنين چيزي در هيچ تيمي باشد. بازيكنان راه آهن با وجودي كه پولي دريافت نكردند مردانه بازي كرده اند. من اميدوارم مديرعامل شركت راهآهن بازيكنان را درك كنند.
فارس: اين روزها بحث هايي در مورد قضاوت داوران به نفع استقلال مطرح شده و شما هم جمعه با اين تيم بازي داريد. نگراني از اين بابت نداريد؟
ما تمام تمركز خود را روي مسائل فني اين بازي گذاشته ايم. سعي مان بر اين است كه حساس نشويم. از داوري هاي سال گذشته خاطرات خوبي نداريم و نمي خواهم راجع به آن حرف بزنم. فقط اميدوارم داوري روز جمعه تاثيري در نتيجه نداشته باشد و تيمي كه محق بردن است پيروز شود.
فارس: شرايط فني استقلال را چطور مي بينيد؟
اين تيم با آقاي مظلومي نتايج خوبي گرفته است. تيمي كه فقط يك باخت داشته نشان مي دهد كه قابل احترام است اما اين تيم هم نقاط ضعفي دارد.
فارس: راه آهن معمولا مقابل استقلال تيم برنده اي نيست.
شايد اما سال گذشته در بازي رفت توانستيم به پيروزي برسيم. در ديدار برگشت هم در دقيقه 90 روي اشتباه گلرمان گل بدي دريافت كرديم. سال گذشته تيم به لحاظ فني ضعيف تر از امسال بود. نتيجه هيچ بازي قابل پيش بيني نيست. من از بازيكنان خود خواسته ام هر بازي فقط به سه امتياز فكر كنند. تا اينجا هم توانسته ام اين خواسته را در بازيكنان به باور تبديل كنم. متاسفانه به دليل تفاضل گل بدي كه داشته ايم با وجود هم امتيازي با تيم هاي ديگر پايين تر از آنها هستيم. بازيكنان باتجربه اي داريم و مي دانم كه مقابل استقلال بازي خوبي انجام مي دهند.
فارس: راه آهن دو بازيكن در تيم اميد دارد شما كه گلايه اي از حضور آنها نداريد؟
من يك گلايه از مربيان تيم اميد دارم. راه آهن از معدود باشگاه هايي است كه هميشه و در هر شرايطي بازيكنان اميد خود را در اختيار اردوهاي تيم اميد قرار داده است اما آقا غلام وقتي داشت از باشگاه هايي كه همكاري كرده اند اسم مي آورد نامي از راهآهن نياورد. راهآهن در شرايطي كه در انتهاي جدول هم بود بازيكنانش را در اختيار اميد قرارداد. البته شايد فراموشي باعث شد اسمي از تيم ما آورده نشود.به هر حال من براي اين تيم آرزوي موفقيت مي كنم.
منبع :کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8908050922
تایید میشه به شدت.نقل قول:
اون فصلی که استقلال هفدهم بود و فصل قبلش هم با رتبه سیزدهم فصل رو تموم کرده بود.فک کنم قبل از دربی بود که آرش برهانی گل زد...دقیقا نظرسنجی رو وقتی گذاشت که استقلالی ها همه از فوتبال زده شده بودند.یادمه من چند ماه بود اصلا برنامه نود رو نگاه نمی کردم.فکر کنم شصت و خرده ای درصد به سی و نه درصد رای گیری شد.دور برگشت که استقلال افتاد رو دور گلبارون تیمها یه نظر سنجی گذاشت برنده دربی چه تیمی میتونه باشه.یادمه استقلال حدود هفتاد درصد رای اوورد.دقیق یادم نیست اما فوتبال برتر قبل از یکی از دربی ها یه نظر سنجی گذاشت طرفدار کدوم تیم هستید فک کنم درصد هاشون اختلاف خیلی کمی داشتن.امسال هم که قبل از دربی نظرسنجی فوتبال برتر پنجاه به چهل بود.
در کل من هم موافقم.فردوسی پور میدونه چه موقع استقلال و پرسپولیس رو توی نظر سنجی هاش دخالت بده
نظر سنجی که کلا از روی تعصب بود من به عنوان یه استقلالی به دوب اهن رای دادم
درمورد نظر سنجی 90 به طور کلی
میتونم بگم که مردم ایران بیشا ز هرچیزی احساسی هستن وصد البته رنگ رو به همه چیز ترجیح میدن ( بالای 90% اینطورن )
شما اگه یک چوب بانام پرسپولیس یا استقال رو تو نظر سنجی بزاری بالاتر از همه میشن واین قضیه بارهاوبارها ثابت شده . در کل این نظر سنجی چون احساسی هستن وبسته به مقطعی که هست نمیتونه دلیل برای بهتر بودن یا نبودن یا سایر موارد دیگه باشه.
چون اینجا دکمه تشکر نداره مجبور شدم پست بدم.نقل قول:
پرسپوليس ميهمان داماش، استقلال ميزبان شاهين بوشهر
خبرگزاري فارس: با قرعه كشي مراسم جام حذفي پرسپوليس بايد در رشت به مصاف داماش گيلان برود و استقلال ميزبان شاهين بوشهر است.
به گزارش خبرگزاري فارس، مراسم قرعه كشي جام حذفي امروز با حضور نمايندگان باشگاهها در فدراسيون برگزار شد.
برنامه مسابقات به شرح زير است: (نام ميزبانها اول است)
سه شنبه 18/8/89
فولاد خوزستان - شهرداري بندر عباس ساعت 14:30 تختي اهواز
جمعه 28/8/89
ملوان انزلي - فولاد نطنز ساعت 14:30 تختي انزلي
شنبه 29/8/89
استيل آذين - نفت مسجد سليمان ساعت 14:30 دستگردي تهران
شهرداري تبريز - تراكتور سازي تبريز ساعت 14:30 يادگار امام تبريز
استقلال - شاهين بوشهر ساعت 16:15 آزادي تهران
يكشنبه 30/8/89
داماش گيلان - پرسپوليس ساعت 14:30 سردار جنگل رشت
سپاهان اصفهان - راهآهن 14:30 فولاد شهر اصفهان
پنجشنبه 4/9/89
ذوب آهن اصفهان - شهرداري ياسوج 14:30 فولاد شهر
دیشب در حوالی منطقه لواسان در پارتی شبانه «مختلط نیمه عریان» یک بازیگرمعروف فوتبال و یک بازیگر زن سینما دستگیر شدند در محل پارتی مذکور حاضر شده و افراد حاضر در آن مکان را که به صورت نیمه عریان و در حال مصرف مشروبات و اعمال منافی عفت دستگیر کردند.
بازیکن معروف فوتبال به نام (ش.ر) به همراه بازیگر زن سینما به نام(ب.ب)دیشب در مراسم پارتی شبانه مختلط در لواسان دستگیر شدند
گزارشی به پلیس مبنی بر برگزاری پارتی های شبانه در باغی در منطقه لواسان و تحقیق عوامل محترم پلیس طی هماهنگی های انجام شده با مرجع قضایی در محل پارتی مذکور حاضر شده و افراد حاضر در آن مکان را که به صورت نیمه عریان و در حال مصرف مشروبات و اعمال منافی عفت دستگیر کردند.
گفته می شود برگزاری پارتی های شبانه در باغ های حاشیه شهرها افزایش یافته و برگزار کنندگان این پارتی ها در اینگونه باغها احساس امنیت بیشتری دارند.
به همین دلیل پارتی های شبانه از شهرها در حال انتقال به باغ های حاشیه ای است
irnw.ir
نقل قول:
شیث رضایی و بهنوش بختیاری:21:
اتفاقا چون نتيجه نظرسنجيها هميشه يه شكله كمتر ميشه بهشون شك كردنقل قول:
كلا فكر ميكنم يكي از معدود نظرسنجيهاي سالم توي اين كشوره
اما در مورد بهترين تيم از نظر بازي تيمي
ذوب آهن ليگ گذشته خيلي بهتر بازي ميكرد
درسته كه امثال رفتن فينال اما بازم به نظرم از نظر سرعت تيمي و رفت برگشتها سال گذشته خيلي بهتر بودن
توي ليگ امثال پرسپوليس به جز يكي دو بازي از بقيه تيمها بهتر فوتبال ميكنه
يكي از تاكتيكيترين و منظمترين بازياشون به نظر من بازي با شهرداري بود
براي ذوب آهني كه تقريبا چهار ساله خيلي كم دچار تغيير شده اين بازي طبيعيه
اما من امسال توقع بيشتري از ذوب آهن داشتم
در كل فكر ميكنم پرسپوليس اول راهه به ساختار تيمي رسيدنه
ولي ذوب آهن در انتهاي اين راه
احساس ميكنم بازيكناي ذوب آهن از هم خسته شدن
فكر ميكنم به يه روانكاوي شديدا احتياج دارن
اونم قبل از فينال
ديدار تيم هاي استقلال و راهآهن از ساعت 17:45 در ورزشگاه آزادي در حضور بيش از 20 هزار تماشاگر آغاز شد.
تيم راه آهن در نيمه اول بيشتر دقايق بازي صاحب توپ و ميدان بود اما موقعيت هاي اين تيم چندان زهر دار نبود.
از سوي ديگر شاگردان مظلومي نيز برنامه خاصي براي گل زدن نداشتند. تنها موقعيت حساس اين تيم توسط ميلاد ميداودي از دست رفت. ضربه او پس از برخورد به تيرک به بيرون رفت.
بازي در نيمه دوم شکل متفاوتي به خود گرفت. اين شاگردان تارتار بودند که به خوبي توانستند توپ و ميدان را در اختيار بگيرند و بارها نيز صاحب موقعيت شدند اما درخشش طالب لو در چند نوبت مانع از باز شدن دروازه آبي پوشان شد.
درحالي که بازي به لحاظ فني به سود راهآهن در جريان بود استقلال توسط شوت ناگهاني و زيباي ميلاد ميداودي در دقيقه 56 به گل رسيد تا روند بازي نيز با به ثمر رسيدن اين گل تغيير کند.
شاگردان مظلومي با به ثمر رسيدن اين گل بازي را در دست گرفته و در ادامه يک موقعيت بسيار خوب را نيز توسط مجيدي از دست دادند.
از سوي ديگر بازيکنان راه آهن نيز صاحب موقعيتي هايي شدند اما با بي دقتي اين فرصت ها را از دست دادند.
شاگردان تارتار در اين مسابقه صاحب 11 ضربه کرنر شدند که از هيچ يک از اين فرصت ها نتوانستند درست بهره ببرند.
بازيکنان دو تيم در دقايق پاياني حملات گهگاهي روي دروزاه هم داشتند اما اين حملات تاثيري در تغيير نتيجه نداشت و استقلال به سه امتياز اين بازي رسيد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده سعيد مظفري زاده بود.وي از استقلال به عمران زاده و فرهاد مجيدي و از راه آهن به محمود امنه و حسن رودباريان کارت زرد داد.
استقلال با اين پيروزي 24 امتيازي شد و به دليل تعداد گل بيشتر نسبت به ذوب آهن و يک بازي بيشتر از اين تيم در صدر جدول قرار گرفت.
راه آهن نيز 17 امتيازي باقي ماند.
اسامي بازيکنان استقلال:
وحيد طالبلو، حنيف عمران زاده، اميرحسين صادقي، جواد شيرزاد، پژمان منتظري، کيانوش رحمتي، ميلاد ميداودي(88- مهرشاد مومني)، آندره لوييز( 50- اسماعيل شريفات)، فرهاد مجيدي، ايمان مبعلي(70- دسوزا) ، مجتبي جباري
سرمربي: پرويز مظلومي
اسامي بازيکنان راهآهن:
حسن رودباريان، بهادر عبدي، ايمان رزاقي راد(77- دسوزا)، ابوذر رحيمي، رودريگر لوپز، ابراهيم کريمي، حامد نورمحمدي، امين متوسل زاده، ميرهاني هاشمي، محمود امنه، کمال کاميابي نيا
سرمربي: مهدي تارتار
به به
عجب گلی زد میداوودی!
تبریک به همه استقلالی ها