الماس
زیگوراتکد:www.vistaitd.com
کد:www.zigorat.com
Printable View
الماس
زیگوراتکد:www.vistaitd.com
کد:www.zigorat.com
سلام دوستان اگر لب تاپ corei5 N5010 کسی پایین 950 تومان پیدا کرد با گارانتی الماس یا زیگوارت خبرم کنه .البته نو باشه:11::40::10:
سلام دوستان اگر لب تاپ corei5 N5010 کسی پایین 950 تومان پیدا کرد با گارانتی الماس یا زیگوارت خبرم کنه .البته نو باشه:11::40::10:
منظورم قیمتش بود،:11:نقل قول:
که البته دوستان دو تا سایت گذاشتن،:46:
ببخشید دوستان گارانتی اوپرا چه طوره خوبه؟؟؟؟؟:27::8:
آقا یه پیشنهاد دارم!!
تعداد صفحات این تاپیک داره می رسه به 100!! ماشالله خوبم داریم پیش می ریم هم از نظر اطلاع رسانی هم از نظر تبادل بحث و نظر !!
اسم تاپیکو ویرایش کنید بذارید کلوب Dell Inspiron N5010 دار ها!! بکنیمش کلوب نه تجربه خرید!! ها؟:46:
پیشنهادت عالیه.نقل قول:
یه سوال راجع به fn داشتم.به اون قسمت رفتم .ولی هرچی رو fn کلیک کردم عکس العملی نشون نداد. مشکل از چیه؟
یعنی چی کلیک کردی عکس العمل نشون نداد؟؟نقل قول:
باید تنظیماتو طبق عکس بکنی تا بتونی کیبوردو بکنی مثل بقیه کامپیوترا!! یا حتی برعکس !! بکنیش به صورت استاندارد خود دل!!
متوجه منظورت نشدم
سلام .
من یه 5010 خریدم که یه ویندوز 7 ارجینال داره
میشه xp روش نصب کرد ؟
یه جورایی حیاتیه
سلام لب تاب سوني اين مدل كاراي خوبي داره؟ f127hg/bi و قيمت تقريبي هم چنده در ظمن ميشه اين لب تاب رو جايگزين كامپيوتر روميزي كرد؟
نقل قول:
بی ادبی نباشه(!) ولی به نظرم همینی که هست خیلی قشنگتر و جذابتره و افراد غیر خودی رو بهتر به طرف خودش میکشه، نظرمو گفتم دیگه..ناراحت نشیدا..
من در 89/7/3 لب تاب n5010,i5 رو با گارانتی گرین گرفتم 855 تومن تو پاساژ رضا در ولیعصر تهران:20:
دستگاه n5010 داشتم دستگاه خوبی . ازش خیلی راضی بود . کارم طوری بود که 24 ساعته روشن بود
ممنون، درست شدنقل قول:
دوستان به یاریم بشتابید!
توی قسمت task manager سه تا پارتیشن وجود داره که توی قسمت my computer فقط یکی از پارتیشن ها یعنی c فعال هست ! هر کاری هم انجام می دم دو پارتیشن دیگه فعال نمی شه! البته یک پارتیشنش 39 مگا بایتیه که نمی دونم این پارتیشن به چه کار میاد! عباراتی که در قسمت task manager وجود داره رو این جا می اورم!
(این پارتیشن بدون اسمه)simple basic health(OEM partition) 39mb 100%free
C: simple basic NTFS healthy (boot,page file, crash dump,primary partition) 391.23gb 95%free
os: simple basic FAT32 healthy (system,active , primary partition)74.47gb 100%free
راستی دلمون برای این Glopia تنگ شده ! کجاست؟ انشا الله که سلامت و شاداب باشه!
سلام دوستان یک لب تاپ corei5 N5010 پیدا کردم 920 تومان با گارانتی اصلی به نظروتون خوبه بگیرم.سوال قبلی که جواب ندادید:37: خواهشن سریین اینو یه جواب به ما بدید:40:
دوستان اگه مشخصات کلی n5010 مثل کارت گرافیک بنویسد ممنون می شم:40::40::40:
اون پارتیشن 39mb،رو دست نزن! بزار همونجور بمونه، این پارتیشن داخل my computer نشون داده نمیشه!کاربردش رو منم نمیدونم اما فکر می کنم مهمه!نقل قول:
روی درایوی که 391mb هست راست کلیک کن و format رو انتخاب کن و اگه می خوای به چند قسمت تقسیمش کنی قبل فرمت یه گزینه دیگه رو باید بزنی (که یادم نیست:31:) بعد حجم درایو رو به مگابایت وارد کن( مثلا برای 100GB باید 100000 وارد کنی)
درایو هایی که به درستی ساخته و فرمت شدن روشون نوشته Healthy
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
مشخصاتش صفحه اول نوشته!نقل قول:
لیست زیگورات رو ببین و با قیمت هاش مقایسه کن!در ضمن مشخصات هم تو این لیست نوشته
برا دانلود لیست به سایت زیگورات برو و لیست قیمت هارو دانلود کن:46:
مشخصاتش صفحه اول نوشته!
لیست زیگورات رو ببین و با قیمت هاش مقایسه کن!در ضمن مشخصات هم تو این لیست نوشته
برا دانلود لیست به سایت زیگورات برو و لیست قیمت هارو دانلود کن:46:[/QUOTE]
زده 1/200ملیون تومان. زیادی گرون نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18:
ممنون:11::40:
من یک 5010 خریدم چنتا مشکل دارم باهاش که ممنون میشم کمکم کنید
1- باطریش حدود یک و نیم ساعت بیشتر دوام نمیاره شما گفتید 3 ساعت نیم شارژ داره!
2-درایور کارت گرافیک اونو ندارم
3-نمیدونم چقدر باید زیر شارژ باشه تا باطریش فول بشه یه بار 5 ساعت گذاشتم 98 درصد شد یبارم 3 ساعت بازم 98 درصد بالاتر نمیره!
4-دکمه شیفت سمت چپش کوچیکه !
5-ارتفاع صفحش کم و برای اینترنت زیاد نمیتونم سریع کار کنم مثلا همین الان مجبور برای هر پست یکم صفحه را بکشم بالا و زیادی نازکه
.... در صورت حل این مشکلات بقیش که کمتر مهم هستند تو پستهای بعدیم عنوان میکنم
با سپاس
اولا مبارکه:20:نقل قول:
1- باطری رو 12 ساعت شارژ اولیه گذاشتی؟ 3:30 درصورتی کار میکنه که بلوتوث و وایرلس خاموش(با دکمه f2) و روشنایی صفحه روی کم باشه (با f4)
5و2- درایور رو باید دانلود کنی اگه درایور نصب نباشه همه چیز بهم میریزه(اندازه صفحه و..)
3- فکر میکنم 2-3 ساعت طول میکشه تا شارژشه، اگه فقط تا 98% میره باید ببری گارانتی!
4- برا ما هم کوچیکه ( صفحه اول رو مگه ندیدی؟)
:46:
ممنون:10:
بله 12 ساعت اولیه رو گذاشتم بلوتوث خاموش بود و لی نور صفحه زیاد بود که کمش میکنم و تست میکنم
از کجا میتونم درایور کارت گرافیکشو دانلود کنم؟
الان میبرم پیش فروشنده برای شارژ 98 درصدش
صفحه رو دیدم مثل اینکه دو نوع صفحه کلید ارائه شده من از نوع عربیش خریدم:13:
سلام دوستان الان یه n5010 corei5 گرفتم 940گفت همه چی نصب می کنه گارانتیشم مرکزی به نظرتون خوبه؟؟:11:
بروبکس؟؟!!! ما یه 5010 واسه یکی خریدیم این بنده خدا با دایل آپ اینترنت میره!! یه مودم دل یو اس بی براش خریدیم ولی مشکلی که داره اینه وقتی کانکت میشه تا 4-5 دقیقه خوب باز میکنه صفحه هارو ولی بعد از اون دیگه هیچ صفحه ای باز نمی کنه و عملا سند و ریسیو قطع میشه و باز باید دیسی کنه و دوباره کانکت بشه که باز همون 4-5 دقیقه کار میکنه و همینطور تا آخر!!!
مشکل این لپتاپای 5010 اینه؟؟ چون یه مودم دیگه هم گرفتیم باز همین بود!! ایا راه حلی داره براش؟؟
نور صفحه خیلی روی دوام شارژ تاثیر داره!نقل قول:
این درایور گرافیک 130 مگابایته!
تو صفحه اول اگه میدیدی لینک مربوط به دانلود درایورهای 5010 رو گذاشتم:46:کد:http://ftp.us.dell.com/video/R272410.exe
دونوع داره یکی آمریکایی و یکی اروپایی
اونی که اینترش به صورت 7 ، اروپاییه:46:
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
راستش درباره این گارانتی اطلاعی ندارمنقل قول:
ایشالا که خوبه:46:
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
فکر نمی کنم مشکل خاصی باشهنقل قول:
شما یه بار isp که بهش کانکت میشی رو عوض کن احتمال داره مشکل از اون طرف باشه
اگه نشد باید تاپیکی که مربوط به این مشکلاته رو پیدا کنی تا بچه هایی که درباره این مشکل اطلاع دارن بهت کمک کنن:10:
راستی چنتا درایور هم برا مدم اکسترنال در قسمت درایورهای 5010 وجود داره اونارم امتحان کن!
من میخوام ویندوز ارجینالش رو پاک کنم به XP و 7 32 بیتی نصب کنم .
درایوراش نیستش چیکار کنم ؟
shytoon001
تشکر از توضیحات ولی....
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
یعنی وقتی این کار رو انجام دادم، ویندوز هو تو تو .... و باید از اول همه چیز رو نصب کنم؟:5:
salam. chetor az bluetooth 5010 mishe estefade kard?
واقعا 40 هزارتومنی که برا ویندوز اورجینال دادی رو می خوای بیخیال شی؟نقل قول:
درایور xp براش وجود نداره
تا جایی که من دارم از 7 استفاده میکنم با هیچ کدوم از نرم افزارهای xp مشکلی نداره! کافیه برنامه ای که برا xp هست رو در حالت administrator اجرا کنی یا راه اصولی تر اینه که تطابق 7 با xp رو فعال کنی:46:
درنهایت اگه به xp نیاز داری چندین برنامه برا اجرای xp روی ویندوز 7 وجود داره مثل vmware ,..
فکر میکنم از این برنامه ها استفاده کنی بهتره
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
شما اگه پارتیشنی که ویندوز روش نصب بود رو دست نمی زدی ویندوزت نمیپرید:46:نقل قول:
من چندین بار با این برنامه پارتیشنبندی کردم، بهتره بدی یکی که وارده این کار رو برات انجام بده که دوباره این مشکل پیش نیاد
در ضمن فکر میکنم موقع نصب ویندوز هم میتونی پارتیشن بندی کنی:20:
سلام دوستان از اونی که لب تاپ خریدم گفت 8 ساعت باید شارژ بشه به نظرتون 8 ساعت باید بزارم یا 12 ساعت
راستش درباره این گارانتی اطلاعی ندارم
ایشالا که خوبه:46:
البتهshytoon001 جان اسم گارانتیه اوپرا.:31: بهم گفت می تونم برات گارانتی مرکزی بدم ولی تعویضی نیست دیگه بهش گفتم اوپرا بده یک سال هم هرچی بشه تعویض می کنه یه نو میده:40::11::8:
حداقل 12 ساعت!نقل قول:
همراه دفترچه ها یه برگه هست که این رو نوشته!
دوستان کمک کمک کمک لب تاپم چجوری باید بهفهمم که داره شارژ می کنه جلوش علامت زده ولی lcd چیزی نشون نمیده:37::37::37::37::37::37::37::37::37:
اون پایین کنار ساعت ایکون باطری هست که با درصد هایی که باطری پر میشه اون آیکون هم که به صورت تو خالیه ( و نماد باطری خالیه ) سفید میشه و پر میشه! موسم ببری روش نگه داری بهت میگه چند درصد شارژ شدهنقل قول:
کاملا مشخصه خیلی نصبت به وسایلت حساسی:31:نقل قول:
12 سا عت شارژ اولیه بزار و برای دفعات بعد وقتی به شارژ میزنی چراق اول جلوی لپ تاپ از سمت راست روشن میشه، وقتی خاموش شد یعنی شارژ کامل شده:10:
یه خبر بد برای عزیزانی که قصد خرید 5010 رو دارند ..
15 درصد افزایش قیمت ! core i3 امروز با قیمت 890 هم داشتیم ..
core i 5 هم با قیمت یک میلیون و بیست
باتری های قدیمی از نوع Ni-Cd يا همون نيكل كادميم بودن. این باتری های قدیمی پس از هر بار شارژ باید تا به آخر استفاده می شد و بعد مجددا شارژ می شد اما باتری های تقریبا تمام مدل های لپ تاپ های فعلی یون لیتیوم Li-Ion است این باتری ها هر گاه کاملا تخلیه شوند مقداری از ظرفیت خودشون رو از دست می دن برای همین تو این سری هر وقت دیدید شارژ باتری تون به حدود 20% رسید اقدام به شارژ مجدد کنید و هنگامی که دید شارژ باتری به 100% رسید کمی صبر کنید (حدود 10 دقیقه ) و بعد شارژر رو جدا کنید. اين باطريها به شارژ اوليه چندين ساعته نياز ندارن.
نسل جديد باطريهاي نوت بوك نوع ليتيوم پليمري Li-Po هستن كه نه شارژ چندين ساعت اوليه نياز دارن و نه ميزان شارژ بافيمانده در زمان شارژ مجدد اهميتي داره. در حال حاضر نوت بوكهاي گرون قيمت اين نوع باطري رو دارن. مثل مك بوك هاي اپل
موقع وصل کردن شارژر ، ابتدا شارژر رو به برق وصل کنید و سپس سر دیگر شارژر را به لپ تاپ چون گاهی موقع اتصال دو شاخه شارژر به برق جرقه ميزنه که ممکنه به لپ تاپ صدمه وارد بشه.
سلام دوستان
من خيلي جاها ديدم نوشتن بايد هفته اي 1 بار باطري رو كاملا خالي كني
لپ تاپ ما كه از نوع Li-ionهست طبق گفته بالا پس نبايد بزاريم به كمتر از 20% برسه؟
عزیزم این گران شدن که فقط واسه این لپ تاپ نیستنقل قول:
همه وسایل کامپیوتری گران شد امروز دلار به شدت گران شد و تا مرز 1250 رفت و این باعث شد منه بیچاره که میخواستم یه لپ تاپ 1.300.000بخرم پشیمون بشم چون الان قیمتش شد 1.500.000
و مجبور شدم از یکی از اشناها که یه لپ تاپ 5010 اک داشت اونو بخرم تا همینم گرون نشده
خدا بگم چیکارشون نکنه......:41::41::37:
میدونم عزیز دل ..نقل قول:
من تو اینجا دیگه به دلار اشاره نکردم و کلی گفتم گرون شده و فعلا بهتره از خرید دست نگه داشت
راستی اگه خواستی 5010 میفروشم با گارانتی زیگورات
نقل قول:
بارها تو این تاپیک من و دوستان در مورد باطریهای لیتیوم یونی توضیح دادیمشما خیلی جاهارو توجه نداشته باشید .. خالی کردن باطری لیتیوم یونی به طور کامل حکم مرگ تدریجی رو داره پس هیچ موقع با اینکار به باطریتون آسیب نرسونید .. اما اینکه هفته ای یک بار از باطری دستگاه استفاده کنید صحیحهنقل قول:
من خيلي جاها ديدم نوشتن بايد هفته اي 1 بار باطري رو كاملا خالي كني
وقتی شارژ شما به 10 درصد رسید بزنید به شارژ .. 20 درصد نیاز نیست