ممنون موفق شدم CIS رو نصب کنم :11:نقل قول:
فقط یه مشکل دیگه
الان داره خودشو آپدیت میکنه و حجم آپدیت حدود 113 مگ هست :41:
راستش با اینکه ADSL دارم ولی نمیتونم هر دفعه این حجم آپدیت رو اینستال کنم ، راهی برای بک آپ گرفتن هست؟:11:
Printable View
ممنون موفق شدم CIS رو نصب کنم :11:نقل قول:
فقط یه مشکل دیگه
الان داره خودشو آپدیت میکنه و حجم آپدیت حدود 113 مگ هست :41:
راستش با اینکه ADSL دارم ولی نمیتونم هر دفعه این حجم آپدیت رو اینستال کنم ، راهی برای بک آپ گرفتن هست؟:11:
خواهشنقل قول:
شما که تازه کمودور رو نصب کردید حتما پتست دوم تاپیک رو یک بار کاملا مطالعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید از سرور ها اخرین اپدیت رو دانلود کنید. اما اگر نمیتونید در عرض 2 ساعت کل حجم رو دانلود کنید برای اینکه دانلود متوقف نشه بهتره اون بک اپی که توی همون لینک بالا هست و در سایت 20 اپلود مهران عزیز اپلود کرده رو اول دانلود کنید بعد از خود محیط برنامه ادامه اپدیت رو برید این بهترین راهه.
موفق باشید
واقعا متشکرم - خیلی خوب بود :40::40::11::11::10::10:نقل قول:
موفق باشید
دوستان سلام
من ديروز نرم افزار mpeg4 direct maker رو كه يه تبديل كننده فايل هاي تصويري هست نصب كردم اما در حين نصب كومودو چند بار به چندتا از فايلاش گير داد كه من همه رو به قسمت trusted انتقال دادم اما الان نه برنامه اجرا ميشه نه ميتونم پاكش كنم(حتي از تو كنترل پنل) حالا بايد چكار كنم؟
دوستان عزیزم این کمودو اینترنت سیکیوریتی که فری هم هست از انتی ویروس اواست فری بهتره...؟ از لحاظ قدرت و عملکرد و اینا...ممنون میشم پاسخ بدید ..
آره عزیزنقل قول:
من خودم تا قبل Comodo از AVG و Avast نسخه های رایگان استفاده میکردم
اما این حرف نداره ، یکی از قویترین فایروال ها رو داره و آنتی ویروسی بسیار قوی هست همراه با اینترفیس زیبا
من که عاشقش شدم
ببینم این همون قپتز بشکن هستش ؟ :31:نقل قول:
روی آیکون comodo کلیک راست کنید. بخش سندباکس رو غیرفعال کنید و بخش دیفنس رو روی training mod بذارید. حالا برنامه رو پاک کنید و مجدد نصب کنید.نقل قول:
یک بار نرم افزار مورد نظر رو اجرا کنید بعد 2 بخشی که غیرفعال کرده بودید رو مثل قبل کنید.
موفق باشید
بحث پیرامون وی پی ان ها در انجمن ممنوع هست.نقل قول:
شما به عنوان یک نرم افزار امنیت اینترنت ببینید و اگر سوالی در این مورد داشتید بپرسید.
موفق باشید
حتما ، ببخشید :11:نقل قول:
مهران جان پیغامی که میده مثلا فلان برنامه ایزوله شد یعنی چی؟ ایزوله یعنی جداسازی منظورش چیه؟
مورد دوم: استفاده از DNS کلیرکلود موجب افت سرعت لود صفحات میشه؟ در مورد دانلوود توسط IDM چطور؟ تو سرعت پینگ تاثیر بزاره روی دانلود و آپ لود هم تاثیر میزاره؟
مرسی دوست عزیز...دانلود شد....فایروالش از outpost pro هم حرفه ایی تر و قوی تره؟...مشکل خاصی این انتی ویروس نداره اصلا؟ :31:نقل قول:
من هم چند روزی میشه که کاربر کومودو شدم، فقط میتونم بگم خیلی حرفه ایه ! اصلا نمیزاره قضیه به آنتی ویروس بکشه(آنتی ویروس آخرین مرحله حفاظتی محسوب میشه در کومودو!)نقل قول:
دوست عزیز این رو یه نگاهی بندازیدنقل قول:
طبق این نتایج سایت matousec ، فایروال comodo اولین شد و Outpost چهارم. حالا در CIS همین فایروال قوی به همراه سایر تجهیزات در اختیار شماست ، مفت و مجانی :31:
لینک صفحه :
کد:http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/results.php
تایید میشه :31: ، کومودو => پیشگیری بهتر از درمان : دینقل قول:
متاسفانه سیستم آقا مهران ویروسی شده دادن بیرون درست کنند ( شوخی : دی )نقل قول:
اون پیام یعنی برنامه ی مورد نظر در سندباکس اجرا شده. یعنی محیطی که محدودیت براش تعیین شده.
DNS خیلی کم روی سرعت و پینگ تاثییر داره ، شما مثلا آنتی ویروس نود32 ویا کسپرسکی و یا ... داشته باشید وب گارد دارند یعنی ورود اطلاعات رو در سیستم شما چک میکنند افت سرعت DNS خیلی کمتر از وب گارد هاست.
موفق باشید
پس دوستان من وشما باید دعایش را به جون دادا مهران بکنیم چون ایشون بودند که این سوئیت را به من وشما پیشنهاد دادان.
با اجازه ی drhaniball راجع به ایزوله توضیح بیشتری بدم.نقل قول:
ببینید مثلا این شرایط رو در نظر بگیرین؛ یه ویروس وارد کامپیوتر شما شده در حالی که هتوز اون ویروس توی دیتابیس کومودو وجود نداره و اون رو به عنوان فایل ویروسی نمیشناسه، خوب هر آنتی ویروسی باشه کامپیوتر شما ویروسی میشه اما توی کومودو هر برنامه ی اجرایی که برای اولین بار اجرا بشه و جزو برنامه های تایید شده ی این آنتی ویروس نباشه ، در محیط محافظت شده اجرا میشه تا امکان آسیب به سیستم شما به %0 برسه.بعد از اون شما میتونین اون فایل رو برای آنالیز به شرکت بفرستید تا بعد از تایید خطرناک بودن ، در آپدیت بعدی به دیتابیس آنتی ویروس اضافه بشه
واقعا موافقم آقا مهران خدا خیرت بده این رو به ما معرفی کردی :11:نقل قول:
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
ولی عجب آنتی ویروس زبلی هست ها ! :31:
عوض اینکه بخواد لینک اسکنر یا از این چیزا بذاره همون اول کار DNS رو عوض میکنه خلاص! با یه تیر چند تا نشون میزنه
نقل قول:
با این کارش فرا تر از چند نشون را می زند.
مثلا :
1. می داند کاربرهای یک کشور بیشتر به کدام سایتها می روند.(!!):21:
..
..
..
999999999999. از تمامی آمار که به دست می آورد می تواند برای سرمایه گزاری برای تولید یک محصول مورد نیاز بشر استفاده کند.:27:
و..........:21:
امضای جدیدم خوبه؟ :31:
کومودو را به همه معرفی کنید
چطوره ؟
دوستان این انتی ویروسم جلوی run کردن اینترنت دانلود منیجرم رو میگیره.....چیکار کنم اینو از بلک لیستش دراره؟...مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موفق باشید
نقل قول:
مرسی قبلا با این شیوه تست کردم جواب نداده....از بلک لیست در اوردم درست شد...
سپاس :11:
سلام آقا مهران
واقعا" دمت گرم، ما هم به جرگه ی کومودویی ها پیوستیم!
افرادی که از کومودو استفاده می کنند یا کومودو رو دوست دارند،در فن کلاب کومودو عضو شن!!!
تا این لحظه:کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1486
تعداد اعضا 19 نفر!!!
==============================
××به زودی سورپرایزهای جدید در فن کلاب کومودو!××
==============================
:10:
لیست اعضا بر اساس حروف الفبا تا این لحظه:
Abismo Negro
ALI16437
am_merman01
delphidark
edi2
fishdilo
HADI ONLY
Jadda
Karkas20
M E H R A N
mehdi_08
milaaad
mostafa akbari
Mr.Vahid
Muradin
nt
santamove
sunrise07
vista7
:11:
من میخواستم پیغام های کومودو را غیرفعال کنم (فقط پیغام های مربوط به عضویت فروم ویا صفحه ی کومودو در فیس بوک) اگر قسمت message center کومودو غیرفعال کنم پیغام های دیگه هم غیرفعال میشه؟؟؟؟
چون هر چی این پیغام های را میبندم بازم میاد
سلام من نسخه 4 کومودو روی سیستم الوده به ویروسم نصب کردم به بهترین نحو کار کرد و فعال شد ( بقیه انتی ویروس ها فعال نمیشدند ) . حتا کسپر هم که رو سیستم داشتم بعد از نصب کومودو فعال شد که پاکش کردم . وقتی خواستم انتی ویروس رو اپدیت کنم یه 113 مگابایتی رو دستمون گذاشت و بعد از اپدیت شدن و ریست دیگه کار نکرد . دیگه هیچ کدوم از نرم افزار ها به راحتی ران نمیشد و دسترسی اینترنت هم مختل شد . خود انتی ویروس هم اجرا نمیشد اصلا و وقتی پاکش کردم درست شد .
میخواستم بدونم چرا اینطوری شده ؟
میشه همون نسخه 4 رو مصرف کرد بدون اینکه موقع اپدیت خودش رو 5 کنه ؟
ممنون میشم زودتر پاسخ بدید . System is f***c*d down
نقل قول:
نخیر پیام های دیگه باقی میمونند.
موفق باشید
الان سیستم پاکه یا نه ؟نقل قول:
خوب ما که عضو شدیم ولی هیچ مطلبی توی گروه ندیدیم :31:نقل قول:
هدف اولیه گروه،ایجاد یک همبستگی میان فن های کومودو بود،در فاز بعدی سورپرایزهای جدیدی در گروه رونمایی خواهد شد!!!نقل قول:
با سلام
من بعد از خوندن پست شما این اینترنت سکریتی را نصب کردم
فقط یک سوال که جوابش را پیدا نکردم،این محصول دارای هوش مصنوعی است؟
بله شما میتونید هوش مصنوعیش رو فعال کنید.نقل قول:
موفق باشید.
سلام
آقا یه مشکل،
امروز بعد از نصب و آپدیت و انجام تنظیمات آقا مهران روی کومودو، یه هارد اکسترنال 320 گیگ پر رو گذاشتم که اسکن بشه، عد از 1 ساعت روی یه فایل گیر کرد و یه ساعت روش موند منم بالاخره کاکپیوتر رو ری استارت کردم؟
مشکل از چی بوده؟
خودم فکر کردم از رم هستش
رم من 2 گیگ
سی پی یو 2.5 doual core 6M cash
بسیار ممنون از شمانقل قول:
پیروز باشید
اسکنر فایل گیر کرد یا کل سیستم هنگ کرد؟نقل قول:
cloud رو غیرفعال کنید بعد تست کنید.نقل قول:
موفق باشید
نمیدونم والا . من اسکن نکردم سیستم رو با کومودو . نسخه 4 رو که نصب کردم و گذاشتم اپدیت نسخه 5 دیگه کار نکرد . حالا نمیدونم بخواطر همون ویروس بوده یا چیز دیگه .نقل قول:
پس اول سیستم رو تمیز کنید. با این برنامه میتونید به صورت اپدیت اسکنید ریجیستری الوده رو هم میتونه تشخیص بده. حجم کمی هم داره.نقل قول:
بعد شما حتما نسخه 5 رو نصب کنید اگر هم 4 رو نصب کردید فکر کنم اگر اتوماتیک اپدیت رو خاموش کنید و فقط دیتابیس آنتی ویروس رو اپدیت کنید مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشید
سلامنقل قول:
پس اول سیستم رو تمیز کنید. با این برنامه میتونید به صورت اپدیت اسکنید ریجیستری الوده رو هم میتونه تشخیص بده. حجم کمی هم داره.
در زمان اسکن با این نرم افزار باید گارد آنتی ویروس رو غیر فعال کنیم ؟
سلام آقا مهران یه مشکلی هست که امروز برای کومودو پیش اومده و من که ازش سر در نیاوردم
وقتی سیستم روشن میشه این پیغام خطا از طرف کمودو میاد
وقتی رو گزینه click here کلیک میکنم این پیغام میاد
با دابل کلیک هم اون متنهای داخل صفحه میاد منم دکمه close رو زدم
بعد برگشت به همون عکس اول و بعد از زدن دکمهsend eror report پیغام زیر اومد
بعد از زدن ok هم پیغام زید اومد
بعد از زدن ok پیغام خطا از بین رفت
مشکل از چیه از سیستم هست یا از کومودو؟
پیشاپیش تشکر