شما آی پی سرور سی سی کم رو اینجا بزار تا با adsl مخابرات تست کنم ببینم پینگش چندهنقل قول:
پینگ بستگی به فاصله سرور از شما داره ، هر چقدر سرور دورتر باشه پینگ بالاتر میره
Printable View
شما آی پی سرور سی سی کم رو اینجا بزار تا با adsl مخابرات تست کنم ببینم پینگش چندهنقل قول:
پینگ بستگی به فاصله سرور از شما داره ، هر چقدر سرور دورتر باشه پینگ بالاتر میره
ممنوننقل قول:
لطفا پینگ این دو تا رو بگیرین.البته یکی دیگه از بچه ها که اون هم از مخابرات گرفته پینگش از من هم بهتر بود.البته نمیدونم خونشون کجای کرمانشاه هستش ولی پینگش رو که دیدم عالی بود
ping 93.110.19.14 -t
ping 46.4.69.246 -t
سرعت پیج باز کردنش خوبه خدایی . ولی مهم دانلود شبانه هست که افتضاحه . 512 حجمی ماهی چنده ؟ 3 ماهش چه قدره پارس آنلاین ؟نقل قول:
بعد با 512 شب ها چند کیلو بایت بود سرعت دانلود ؟
قبلا یه سرویس داشت که ماهی 3 گیگ هم حجم داشت و میشد 22.500.البته الان فکر نمیکنم این سرویس رو بدن.فکر کنم الان 512 با 2 گیگ حجم میدن که میشه ماهی 11900نقل قول:
البته سرویس من512 با 30 گیگ بود که میشد ماهی 62 تومن.سرعت دانلودش هم خیلی خوب بود.بین 150 تا 240
پ ن
این گزینه سپاس کجاست ؟ :31: این تایید شدن پستها منو کشته :31:
اولی پینگش 24 بود ، دومی هم 251نقل قول:
اینا سرور های EMA هستن دیگه ؟ :31:
دوستان سرویس مخابرات شما هم اینجوره؟
بیشتر از دو یا سه ساعت متوالی کار نمی کنه یا باید سیستم ریستارت شه یا مودم!
اینجوری باشه خیلی مزخرفه!
اون حسابگر تو 48 ساعت یه بار هم قطعی نداشت پشت هم! تا این چند هفته آخر!
این مخابرات واسه شما هم ایراد داره الان
یا سیستم من ایراد داره؟
سلام .. من صبا نت دارم ١٢٨ سرعتش خوبه ولي هم حجم كمه به شدت هم اينكه برا بازي انلاين پينگش افتضاحه !!!
ميخوام عوض كنم سرويس رو ... چي بگيرم كه قيمتش مناسب باشه ! حمين حدود ماهي ١٥-١٦ تومن ! ؟
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
256 نامحدود مخابراتنقل قول:
512 محدود 2 گیگ حسابگر
این دوتا رو من میدونم!
اولی خوبه فقط برا من هر چند ساعت یه بار باید مودم رو خاموش روشن کنم!
دومی هم چندوقطیه مشکلاتش خیلی زیاد شده!
خب من که بازی آنلاین نمیکنم و دانلودمم تقریبا زیاده به نظرتون چی کار کنم ؟ پارس بمونم ؟ یا حسابگر یا مخابرات بگیرم که نامحدود باشه ؟
الانشم هر چند ساعت مودمو بايد ريستارت كنم پس زيادم فرق نداره !نقل قول:
بعد اين ٢٥٦ مخابرات ريت دانلودش چنده ؟ پينگش چي ؟ قيمتاش چجوريه؟؟ ٥١٢ اش هم بگيد ،.. ممنون
نقل قول:
سلام
اون مشكل كه ميگين بايد مودم رو هر چند ساعت ريستارت كنين براي منم هست مطمئنا اين مشكل از طرف ISP هست
براي 256 بايد ريت دان 32 باشه كه در فاصله 28 تا 46 نوسان داره البته 80% درصد وقت ها سرعت بيشتر از 32 هست
پينگ مخابرات از 230 تا 500 ميره از اين بيشتر من تجربه نكردم
قيمت ها تو پست اول هست
256 12 هزار
512 22 هزار
قيمت دقيق رو از پست اول بگير:10:
نقل قول:
به نظر من تا حالا مخابرات خوب بوده بعدش يه خوبي ديگه هم كه داره خيلي كم تر سرعت مي دزده
من تا حالا يه بار 256 نامحدود حسابگر گرفتم تا عمر دارم يادم نميره چه بلايي سرم اوردن:2: :41:با ديال اپ چيزي فرقش نبود
ولي از مخابرات تا حالا سرعت هاي 256 و 512 داشتم كه از هر دوشم كاملا راضيم
البته طي 2 هفته گذشته مشكل ISP هاي كل استان بيش از حد زياد شده اونم فكر كنم به خاطر نصب سيستم جديد جيلتر ينگ باشه:13::13:
سلام دوستان . کسی از ADSL مخابرات خبر داره ؟؟
512kb/s با دانلود نامحدود ماهی 22 هزار تومن قیمت مودمش هم 30 تومنه و 10 تومن هم پول نصبشو میگیرن و مخابرات ادعا داره که پهنای باندش واقعیه
سلان من 512 مخابرات دارم .که ماهی 22 تومان .پول نصب هم نمیگیرن .سرعت دانلود 512 بین 64 تا 70 نوسات داره .نقل قول:
ممنون ... اما الان من صبانت١٢٨ دارم ريت دانلودش تا ٢٤٠ هم ميره !!!!!!! : دى ولي از لحاظ حجمي خيلي كمه !نقل قول:
نه.این از خود یوروکم هستش.اونی که شما میگین سرورهای یوروکم و عصرجوانه. :31:نقل قول:
نقل قول:
اصولا با هیچ isp تو ایران نمیشه آنلاین درست و حسابی بازی کرد.همه یه آشغالن.یکی از آشناها آمریکاس.پینگش 4 میلی ثانیه اس :37:
این مخابرات چجوری میشه سرعت 1 مگ و 2 مگش رو گرفت ؟ میدن یا باید پارتی گیر بیاریمنقل قول:
خواهش ميكنمنقل قول:
معلومه خوب سرويس هاي با حجم محدود سرعت دانلود خيلي زيادي دارن ( البته براي ايران زياده) علتش هم اينه كه سريع حجم موجود تمام شه
ولي سرويس هاي نامحدود سرعت واقعي خودشونو دارن
براي به دست آوردن سرعت دانلود هر سرويسي سرعت رو تقسيم بر 8 كنين سرعت دانلود واقعي بدست مياد
128 >> 16
256 >> 32
512 >> 64
1024 >> 128
:10:
روزانه یا شبانه تا 240 میره ؟!نقل قول:
شبانه سرعتش ثابته یا کم و زیاد میشه؟!
پینگ صبانت خوب نیست.شرکتش هم خیلی درپیتهنقل قول:
سلام
دوستان عزیز و محترم
دو سوال از شما عزیزان دارم1-سرعت دانلود 512kb مخابرات آیا همیشه بین 60 تا 70 کیلوبایت است یا پایین تر هم میاد؟ و حداکثر تا چقدر میره؟2-پینگ چیست؟
با سپاس:11:
من تا حالا شبانه وصل نشدم !! اما تو روز اينطوريه !نقل قول:
نقل قول:
سلام
سرعت 512 در همين محدودست البته 80 درصد وقت ها همينه ممكن هم هست كه پايينتر هم بره من تاحالا نديدم از 40 پايينتر باشه
براي تعريف پينگ ميشه فاصله زماني بين request & get يعني فاصله زماني بين دستور گرفتن اطلاعات تا زمان پاسخ سرور كه با ميلي ثانيه مشخص ميشه ( اميدوارم تعريفم درست باشه)
پينگ هرچه كم تر باشه بهتره كه البته بيشتر براي بازي هاي انلاين و ديدن شبكه ها به درد ميخوره
پينگ مخابرات هم بين 230 تا 500 نوسان داره:10:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان شما هم اين مشكل منو دارين ؟؟؟
هر چند ساعت بايد يا مودم رو خاموش روشن كنم يا كامپيوتر رو ريستارت كنم مشكل از طرف منه يا براي شما هم اين مشكل هست ؟؟؟:13::46:
من كه مركز فجر بودم به طرف گفتم ميشه 1 مگ يا 2 مگ بگيرم گفت اگه پولشو داري بگير پس ظاهرا 2 مگ هم ميدننقل قول:
ین مخابرات چجوری میشه سرعت 1 مگ و 2 مگش رو گرفت ؟ میدن یا باید پارتی گیر بیاریم
راستي خبر از اينترنت شهر هاي ديگه دارين ؟؟ خدايي اينترنت كرمانشاه خيلي بهتر از شهر هاي ديگست
سلام دوست خوبم.نقل قول:
نه ، مشكل از شما نيست !
منم همين مشكل رو دارم ، هر چند ساعت يكبار اينترنت قطع ميشه :19:!
البته مال من با خاموش/روشن كردن مودم مشكل حل ميشه !
راستي پينگم هم اين 1ماه خيلي افتضاح شده :2:!
اگه روز هاي ديگه هم اينجوري باشه مجبور ميشم isp رو عوض كنم :13:!
هميشه موفق و پيروز باشيد:40:.
من 512 مخابرات دارم، قطعی تقریبا نداره (فعلا) حالا ببینیم بعدا چی میشه....
ولی سرعتش دیشب که دانلود میکردم متوسط 55 کیلوبایت بود که یه کم پائینه ولی اگه اینطور که دوستان گفتن از 40 پائینتر نره و این روند حفظ شه خوبه
راجع به 1 مگ هم منم از مرکز یاس پرسیدم میتونم بگیرم؟ گفت آره...
البته امیدوارم سرویس 1 مگش دیگه از 100 پائین نیاد...
سلام
دوستان شما هم اين مشكل منو دارين؟؟؟؟ سرعت به شدت پاييه يعني من كه هميشه سرعتم 120 بود الان حداكثر 27 دانلود ميكنه (مخابرات)
حدود 4 ساعته سرعتم اينطوريه:19::19::19::19::19::19::19::19::1 9:
من که 512 مخابرات دارم سرعتش پایین نیست بین 64 تا 70نقل قول:
سلام دوستان باسرعت ۲۵۶ مخابرات میشه آنلاین باژی کردیا نه
سلامنقل قول:
من بازی کانتر رو آنلاین بازی کردم بقیه بازیها رو نمیدونم
آقا من دیگه داره شارژ پارس آنلاینم تموم میشه . میخوام مخابرات بگیرم چون پارس دانلود شبانش افتضاحه.
دوستان کسی از مرکز ولیعصر با سرعت 256 یا 512 گرفته ؟ چه طوره ؟ راضی هستین ؟
آخه شانس من تا من خواستم بیام مخابرات الان همه کاربرا دارن بدشو میگن !!!:31:
سلام دوستان کسی 512 از حسابگر داشته؟بین 512 حسابگر و مخابرات سرعت کدوم بهتره؟
512 مخابرات خیلی از حسابگر بهتره
مگه تو سرعت 1 مگ داری؟نقل قول:
سلام دوست عزیز 512 مخابرات از حسابگر بهتره من از 2تاش 512 داشتم مال مخابرات بهترهنقل قول:
دوستان این شاهکار 128 نامحدود حسابگره
کد:http://www.speedtest.net/result/1398722511.png
از مخابرات میگرفتی خیلی بهتره.نقل قول:
اتفاقا به نظر من سرویس مخابرات از همه سرویس های افتضاح تر من قبلا 1مگ محدود از شرکت اسیاتک گرفته بودم سرعت دانلود من به 180 کیلوبایت میرسید ولی الان سرویسی که از مخابرات گرفته ام 2 مگ هستش سرعت دانلودشم از 120 کیلوبات بیشتر نشده
سرعت 2 مگ مخابرات یعنی همون سرعت 1 مگ هست که فقط پولشو زیاد کردن؟؟؟؟نقل قول:
بهشون زنگ بزن شاید اشتباه شده باشه سرعت 2 مگ باید 240 باشه.
2 مگ داری ولی سرعت 1 مگ رو داری.
به پشتیبانی زنگ بزن ببین مشکل چیه .
موفق باشی
دوستان عزیز کسی از حسابگر اینترنت 2 مگ نامحدود داره؟
اگه کسی داره سرعت دانلودش چنده؟
با تشکر
نقل قول:
بله سرعتم 1 مگابايته در ضمن اصلا به سرعت گير نميدن تا سرعت 2 مگ هم به راحتي ميتونين از مخابرات بگيرين
دوستان لطفا كسايي اينترنت محدود دارن اصلا سرعت خودشون رو با اينترنت نا محدود مقايسه نكنن چون اصلا قابل مقايسه با هم نيستن
اما چرا؟؟ چون سياست كار اينطوره كه نت هاي محدود ISP بيشترين سرعت خودشو براي نت هاي محدود ميزاره تا حجم كاربر خيلي راحت تر و سريع تر تموم شه فقط سود نت نامحدود ساعات رايگان كه اون مواقع هم به ترافيك بالاي ISP سرعت كم ميشه ولي در نت هاي نا محدود هركي سرعت واقعي خودشو داره البته با اختلاف 10 تا 20 كيلو بايت از سرعت واقعي كم تر اينم ميره جيب ISP چون كاري از دست منو و شما بر نمياد
در مورد دوستايي كه نت از مخابرات گرفتن حتما حساب كاربري رو چك كنين كه براتون اشتباه وصل نكرده باشن
اينم آدرس
يوزر شماره تلفن شماره با كد كرمانشاه بدون صفر يعني8311234567
پسورد هم فقط شماره تلفن بدون كد كرمانشاه
توصيه ميشه كه حتما پسوردتون رو عوض كنين تو همون پنل كاربري خودتون
کد:https://46.100.176.200/IBSng/user/
مثلا من خودم اول 256 برام وصل كرده بودن هرچي هم به 1899 زنگ ميزدم فقط ميگفتن سرعت پايينه كه آخرش شانس آوردم يكي از اپراتور ها كه مرد بود برداشت به اون گفتم فهميد چي ميگم برام درستش كرد
در حال حاضر به نظر من بهترين مخابراته البته يه كم از تابستون مشكلاتش زياد شده كه اونم طبيعيه چون ترافيك كاربراش خيلي زياده مطمئنا اگه اين ترافيك رو ISP هاي ديگه داشتن اصلا نميتونستن پشتيباني كنن
مگه میشه ؟ من هم شاید برم 2 مگ از مخابرات بگیرم ولی اینجوری که شما میگین افتضاحه.هر فیلمی 4 ساعت طول میکشه دانلود بشه.تازه ماهی 70 تومن هم باید پولشو بدیم :18:نقل قول:
به شما اکیدا :31: توصیه میکنم از هر شرکتی میخواین اشتراک بگیرین غیر از حسابگر.از بس قطعی داره و سرعتش هم افتضاحه که هر ماه به خاطر اعصاب خوردی چند کیلویی وزنت کم میشهنقل قول: