فکر کنم اول آدرنالین تو مغزمون جریان پیدا میکنه.:21::26:
تا حالا تو کشورهای خارجی هم نشنیدم یا ندیدم خانمای عزیز مسابقه فوتبال رو گزارش کنن
کسی تا حالا دیده؟
Printable View
فکر کنم اول آدرنالین تو مغزمون جریان پیدا میکنه.:21::26:
تا حالا تو کشورهای خارجی هم نشنیدم یا ندیدم خانمای عزیز مسابقه فوتبال رو گزارش کنن
کسی تا حالا دیده؟
خانمها رو هایلایت ها معمولاً توضیح میدن :دی
آخه صداشون هیجان نداره ، همشم میخوان سوتی بدن ، آخرشم میزنن زیر گریهنقل قول:
ولی چی میشه اگه گزارش کنن...دیگه کسی استادیوم نمیره.:31:
خیابانی که بدتره ، همیشه ایران که میبازه گریه میکنه :31:نقل قول:
، همشم میخوان سوتی بدن ، آخرشم میزنن زیر گریه
خدا بگم چی کارتون نکنه...
انقدر زیر آب جوادی و زدید و ازش سوتی گرفتید حالادیگه بهش تبلیغ همراه اولم نمی دن بکنه چه برسه گزارش:31:
فکر کنم بازی امروز جواد باشه :41::41:نقل قول:
متاسفانه باهات موافقم.نقل قول:
سلطان احمق ها( جواد).:grrr:
دوستان سوتی بگیرید اشکال نداره ولی درست نیست توهین کنیم...تو صدا و سیما از بهترین افرادن اینا!!!
نقل قول:
يه بار تو كانال الجزيره بود فكركنم حالا نميدونم چه ليگي بود بين همين ليگ هاي كره و ژاپن و اينا بود يه خانم داشت گزارش ميكرد اتفاقا خيلي هم جالب بود جذاب گزارش ميكرد ما كه نفهميديم چي ميگفت ولي بهتر از خي....:27: گزارش ميكرد.
اگه اینا بهترین باشن پس فاتحه صداو سیما رو خوندنقل قول:
دوستان باز هم مسابقه.اين جمله ي دوستمون بايد چطور باشه؟:نقل قول:
1)فاتحه رو نبايد خوند.
2)فاتحه رو كه نميخونن.ميفرستن
3)بخون!
4)نخون چون صدات بده
5)فقط ابي! بخونه:31:
بریم به همراه اهل موسیقی؟
سوتی عادل قبل از پایان نیمه اول
چقدر این فردوسی پور بوضوح از آلمان طرفداری میکنه!
دقیقه 25 بازی برگشته میگه آلمان انگلیس رو 1-0 شکست داده! :31:
روی یک صحنه که کلوزه مدافع انگلیس رو هل داد هم برگشته میگه کلوزه میتونست موقعیت گل اولشو تکرار کنه اما داور خطا گرفت! (انگار طرف خطا نکرده)
سلام...
یه جا لمپارد توپ رو گرفت داشت از کناره زمین حرکت میکرد...
فردوسی پور : " با سرعت حرکت میکنه، توپ هم یه دیقه (دقیقه ) از پاش جدا میشه "
میخواست بگه یه لحظه :دی دیگه خیلی عامیانه شد!
یه جا دیگه هم گفت " به یک دفعهــ... یک باره... "
موفق باشید♥♥♥
فردوسی پور: «انگلیس که تا الان بد بازی میکرد به یکدف...یک باره به بازی بر میگرده!»
:دی
فردوسی پور به وضوح از المان خوشش نمیاد ولی بازی خوب آلمان اونم مجبور به تحسین کردهنقل قول:
آهاننقل قول:
الان اینا که من گفتم چه ربطی به بازی خوب آلمان داشت؟!
خطا کردن روی بازیکن حریف رو تلقین کنی که داور خطا گرفته
اعلام برنده بازی در دقیقه 25!
واقعا با چه گزارشگرهای ضایعی باید سر کنیم
اخ اومدم سوتی فردسی پور رو بگم که پیش دستی کردینقل قول:
بابا اینا که سوتی نیست
سوتی به سوتی های خیابانی میگن
فردوسی پور طرفدار انگلیس و برزیله (یه برنامه امروز تو کانال 3 بود باهاش مصاحبه کردن گفت)نقل قول:
-----
بازی آلمان هم اصلا قشنگ نیست و فردوسی پور برای اینکه خودشو لو نده اینجوری گزارش میکنه
بیشتر میگفت انگلیس بد بازی میکنه تا اینکه از آلمان تعریف کنه
فردوسی پور:"چهره وامونده تماشاگران انگلیسی
فردوسی پور مثلا طرفدار انگلیسه اینجوری که گزارش می کنه انگار طرفدار آلمانه...
تازه فردوسی پور تو کف فیلم برداری بازی ها مونده بود
فردوسی پور:" حالا همه تکنیکی میشن و دریبل می خورن"
نگو این جوری گیتایی! خب بازی فوق العاده ضعیف انگلیس تو اون دقایق هر کسی رو تو جو قرار میده دیگه!نقل قول:
مطمئناً عادل بهترین گزارشگرمونه که یه خورده به استانداردای بین المللی نزدیکه و هوشش هم خیلی خیلی بالائه...
بقیه که شوتن همه! : دی
(به جز تا حدی مزدک که اونم دوست صمیمی عادله و تاثیر پذیری خوبی داشته! : دی)
بنظرم بی طرفانه گزارش کردن مهمتر از سوتی لفظی ندادنه.نقل قول:
مطمئناً عادل بهترین گزارشگرمونه که یه خورده به استانداردای بین المللی نزدیکه و هوشش هم خیلی خیلی بالائه...
بقیه که شوتن همه! : دی
حالا من نمیدونم بقیشون بی طرفانه قضاوت میکنن یا نه. چون به ندرت تماشا میکنم و حتی نمیشناسمشون مگر اینکه اسمشونو اول مسابقه بنویسه :31:
جدیدا عکسشونم میزنن ((((:نقل قول:
حالا من نمیدونم بقیشون بی طرفانه قضاوت میکنن یا نه. چون به ندرت تماشا میکنم و حتی نمیشناسمشون مگر اینکه اسمشونو اول مسابقه بنویسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلمان قهرمان میشه خدامیدونه که حقشه به لطف یزدان وبچه ها آلمان قهرمان میشه
قبل بازی فکر میکردم قراره خیابانی گزارش کنه چون چند وقتیه گزارش نکرده خلاصه عزا گرفته بودم گفتم حالا خیابانی میاد از دقیقه 1 تا 90 به جان تری فحش میده!:دی
خدارو شکر فردوسی پور گزارشگر بود !
دقت کردین نمیشه تشخیص داد طرفدار کدوم تیمه ... اول حسابی از آلمان تعریف میکنه و درست چند ثانیه بعد میگه فاجعه داوری در این بازی بود که میتونست نتیجه رو عوض کنه !
اينم پيام هاي بازرگاني تاپيك:31:نقل قول:
امشب جوادگزارش می کنه می تونه بندازه این کارروهم میندازه
فردوسی پور خیلی خوب بازی رو گزارش کرد و مثل جاودانی یه تابلو بالا سرش نزده بود بگه من طرفدار کدوم تیمم. جاودانی تو هر صحبتی که میکنه یه تیکه هم از آلمان صحبت میکنه بابا کلی تیم شایسته دیگه هم هست. فردوسی پور با دادن اطلاعات خوبی در باره سال 1966 و اون گل و تیکه انداختن هالی جالب به انگلیسی ها یکی از بهترین گزارش هاش رو داشت. کشته مرده اون جمله آخرشم که گفت انگلیسی ها میگن ما دو تا جنگ جهانی بردیم و یک جام جهانی(خیلی جالب آخرش به این شعار تیکه انداخت)
آقا تبریک . گزارشگر جواته ; )) . قلم و کاغذاتونو حاظر کنین .
هنوز نیومده ، داره چرت میگه:نقل قول:
1. مسی کاپیتان آرژانتین :31: ، که البته اصلاحش کرد
2. جالبه بدونید که همین چهره (ماکز) مدتی توی بارسلونا بازی کرده:18::27:
3. مسی حرکت میکنه ، مسی ضربه رو میزنه ، مسی گل نمیزنه:31:
جواد خیابانی :
از صحنه های از رقابت های مختلف جام جهانی
همه چی در این مسابقه دیدیم چیزی که ندیدم فقط گله به نظر میرسه اونم باید ببینیم
LOL
جبران کرد .اول بازی آرژانتین آوردنش که بگه: انگلیسا با اون بی اخلاقی های قبل از شروع جام حقشون بود حذف شن. :18: یکینیست بهش بگه...-حالم بد شد از دست این ... و جاودانی - :2:نقل قول:
در مورد عادل هم درست میگین. اول می گفت انگلیسیها میتونن شکستشون رو توجیه کنن حتی با این نتیجه. بعد هی تکذیب می کرد.
عادل عادل باش.
در ضمن فردوسی پور تو که انگلیس رو دوست داری نمیخواد خودتو توی دل آلمانا هم جا کنی.
ولی بازم فکر کنم تنها گزارشگرییه که اگه چیزی رو بر علیه یک تیمی بگه بازم طرفدارای اون تیم ببخشنش.
عادل یه 10 دقیقه ای گیر داده بود به رسانه های انگلیسی ول نمی کرد!!!
دیوانمون کرد این مردک با این چرت و پرتاش!
من قبل شروع بازی، دوتا قرص خوردم که سر درد نگیرم اما فهمیدم که قدرت چرتگویی جواد خیــلی بالاس و با دوتا قرص نمیشه در امان بود! سر درد گرفتم!
+
یکی از جالب ترین سوتیهاش، جایی بود که گفت فرصت برا مکزیک که گل اول بازی رو بزنه(در حالیکه 2-0 آرژانتین جلو بود!)
+
کلا باید از اول بره سر کلاس درس(اونم کلاس اول ابتدایی!: دی) بلکه بتونه یه نیمه رو مثه آدم گزارش کنه!
جمله بندی افتضاح!
+
این نامردیه که این کلنگ، دوتا از بازیهای آزژانتین رو گزارش کرده تا حالا!: دی
پیرو حرف یکی از دوستان مبنی بر اضافه شدن به اطلاعاتش بعد از گزارش عادل:
من بعد از گوش کردن به گزارش جوات ، احساس میکنم که داره از اطلاعاتم کم میشه:27: